pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά τι πρωτεϊνες; Τις φοβάμαι τις πρωτεϊνες κάνουν ταχυκαρδίες και σε φουσκώσουν και γίνεσαι σα το hulk. Εγώ δε θέλω να γίνω φέτες. Απλά κιλά να χάσω (όχι οτι είμαι χοντρός), και αν μπορώ να κάνω μια normal γράμμωση. Ρώτησα για το συγκεκριμένο σκεύασμα της power health γιατί τη θεωρώ αξιόπιστη εταιρία κι απο βιταμίνες που έπαιρνα (Απλές). Άν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή κι ευχαριστώ.
παιδια, κικμποξινγκ. Κορυφαιο
Κανενα σκευασμα δεν θα σε βοηθησει αμα κάθεσαι και περιμένεις να κάνεις δουλειά. Για να φτιάξεις σώμα και φυσικη κατασταση θέλει μεθοδικοτητα και πολλη προπονηση. Θα γεμισεις τενεκέδες με ιδρωτα αλλα θα έχεις φτιαξει ενα καλο αποτέλεσμα. Ολα τα αλλα για μενα ειναι διαφημιστικες απάτες.
Αν θες σοβαρο αποτελεσμα θα ξεκινησεις σοβαρή δουλεια. Δηλαδη πολλη γυμναστικη (αν εισαι αρχαριος συμβουλεψου εναν γυμναστη να ξεκινησεις σταδιακά) και καλη διατροφή. Αυτα τα 2 αρκούν για να έχεις αξιοθαυμαστα αποτελεσμα σε 2 χρονια απο σήμερα ακομα και αν τωρα εισαι τελειως αγυμναστος.Με κανενα σκεύασμα.Αλλα θέλει διατροφη σωστή σακιδιο στη δουλεια με ταπεράκια κανονικα σφολιάτες και εβερεστε και γκουντις και τέτοιες μλκιες τις ξεχνάς απο αυτα θα τρως 1 φορά τις 10 μέρες.Και ας κοροιδευουν οι συναδελφοι στα @@ σου.
ρε παιδιά τι πρωτεϊνες; Τις φοβάμαι τις πρωτεϊνες κάνουν ταχυκαρδίες και σε φουσκώσουν και γίνεσαι σα το hulk. Εγώ δε θέλω να γίνω φέτες. Απλά κιλά να χάσω (όχι οτι είμαι χοντρός), και αν μπορώ να κάνω μια normal γράμμωση. Ρώτησα για το συγκεκριμένο σκεύασμα της power health γιατί τη θεωρώ αξιόπιστη εταιρία κι απο βιταμίνες που έπαιρνα (Απλές). Άν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή κι ευχαριστώ.
Δεν χάνεις κιλα με τις πρωτεινες. Για να χάσεις θα πρέπει ειτε να καταναλώσεις θερμιδες λιγοτερες απο αυτές που ηδη τρώς ειτε να τρως τις ιδιες θερμιδες αλλα να γυμνάζεσαι οποτε οι ιδιες δεν θα σου φτανουν και θα έχεις ετσι λιγοτερες ακομα και αν εμεινες στις ιδιες. Πχ αν ο οργανισμος χρειάζεται 2000 θερμιδες την ημερα κανοντας καθιστικη ζωη με 2000 αλλα με 2 ωρες γυμναστικη την ημέρα λογικα θα αρχισεις να χάνεις. Κανονικα με γυμναστική πρεπει να παιρνεις περισσοτερες θερμιδες αμα εισαι στον ογκο και δεν θες να χάνεις.
γιατι δεν κανεις παγωμα;Πουλάω συνδρομή σε μεγάλο γυμναστήριο στη Γλυφάδα αν θέλει κάποιος. Βγαίνει 20 ευρώ ο μήνας...
Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να διακόψω και μου έχουν μείνει αρκετοί μήνες.
Όποιος θέλει στέλνει πμ.
γιατι δεν κανεις παγωμα;
Θέλει χαρτιά γιατρού για να το παγώσεις.
Αλλά έτσι όπως το βλέπω το πρόγραμμά μου δε νομίζω να μπορώ και στο άμεσο μέλλον να βρω χρόνο για να πάω.
Πάντως η προσφορά που έχω είναι καλή. 20 ο μήνας βγαίνει... Αν ξέρετε κάποιον πείτε μου να του την μεταβιβάσω.
Έχει γούστο να είναι το gym tonic που μαζεύει όλες τις μουνάρες των νοτίων προαστίων!Πουλάω συνδρομή σε μεγάλο γυμναστήριο στη Γλυφάδα αν θέλει κάποιος. Βγαίνει 20 ευρώ ο μήνας...
Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να διακόψω και μου έχουν μείνει αρκετοί μήνες.
Όποιος θέλει στέλνει πμ.
Γιατί δεν την την έπεσες με πρόσχημα να την δείξεις την άσκηση την καλή την πρόστυχη?Οι γυμναστες ασχολουνται καθολου ή ειναι άφαντοι? γιατι κανονικα πρέπει να υπάρχει κάποιος να δειχνει βλεπω καθημερινα άτομα να κάνουν τις ασκησεις οπως να ναι και πραγματικα δεν εχει νοημα εκτος του οτι μπορει και να τραυματιστεις. Εβλεπα σημερα σε μια ασκηση για τρικέφαλους ανεβαζε μια κοπελα τον τροχαλια και τον κατέβαζε οπως να ναι διοτι τα χέρια δεν ηταν κολλημένα στα πλευρά. Αυτο ειναι το κλειδι για αυτη την άσκηση. Τα χέρια στα πλευρά και το ανεβάζεις ως το σαγονι και μετά κάτω πάλι.Βάζεις επισης κιλά ετσι ωστε οι 2 τελευταιες επαναληψεις του σετ να βγαινουν με μια μικρη δυσκολια ισα να νιώθεις κάψιμο δηλαδη οχι κραυγες κτλπ αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. Και μετα εκανε και κωπηλατική για πλάτη και την εκανε και αυτη λάθος.
Επισης ένας αλλος ηρθε και επεσε κατευθειαν στα βάρη και τις άρσεις θανάτου... what a fuck. Ανέβα λιγο διαδρομο να ανεβασεις λιγο τους παλμους κάνε 10-20 κάμψεις μετά μην πας απευθειας στα βάρη παγωμένος ελεος.Θα μπουκώσεις.
Συναθλητες,
ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗ, να ριξω γυρω στα 2 κιλα λιπους απο την κοιλιακη χωρα ΣΥΝΒΤΟΜΟΤΑΤΑ
Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, και δεν ειναι απο ττις γνωστες μουφες
Θελω να στεγνωσω ( 2κιλα να φυγουν) ΑΜΕΣΑ
Ελα ρε κωσταρα κτηνοςanimal cut τα καλυτερα
αν θες κατι πιο χαρντ παρε εφεδρινη