Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ναι έτσι ειναι μονο τα βάρη δεν λένε τιποτα. Βασικα μονο βάρη κάνουν αυτοι που έχουν φάει κολλημα με την εικονα του σώματος και θέλουν να βγουν παραλια οποτε κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος. Οποιος θέλει να κάνει σοβαρη δουλειά ξεχνάει τα ποζεριλικια τουλαχιστον στην αρχή. Δεν έρχεται με κριτηριο πως θα γινω γκομενος στο γυμναστηριο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αν κρινω απο τον τροπο που αντιμετωπιζει το γυμναστηριο δεν ειναι και τοσο γαμάτο. Τεσπα μια και το τρολ έφαγε μπάν , αμφιβαλλω κάποιος να ξέρει απο γυμναστηριο και να δινει τέτοιες προτάσεις.Το πιθανοτερο ειναι να τρολάρει. Καμια προπονηση χωρις ζέσταμα και αποθεραπεια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
:hi:
Αν κρινω απο τον τροπο που αντιμετωπιζει το γυμναστηριο δεν ειναι και τοσο γαμάτο. Τεσπα μια και το τρολ έφαγε μπάν , αμφιβαλλω κάποιος να ξέρει απο γυμναστηριο και να δινει τέτοιες προτάσεις.Το πιθανοτερο ειναι να τρολάρει. Καμια προπονηση χωρις ζέσταμα και αποθεραπεια.
Δεν ξερει απο γυμναστηριο ή τρολαρει εχεις δικιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπουρδελιαρη εσυ τι πολεμική τέχνη κανεις????

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Καλά τα λέει ο Μπόλντης. Η φυσική κατάσταση έχει τις εξής παραμέτρους: αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευκινησία, τεχνική-συγχρονισμός και η καθεμία από αυτές υπο-παραμέτρους. Η ταχύτητα και η τεχνική-συγχρονισμός για ανθρώπους που δεν είναι "αθλητές" αλλά προπονούνται για να είναι φιτ, δεν χρειάζονται ντε και σώνει. Μπορούν, όμως, να προπονηθούν με οποιοδήποτε άθλημα μία φορά την εβδομάδα. Το πιο βασικό απ' όλα είναι η αντοχή. Γυμνάζει μυς που δεν φαίνονται (καρδιοαναπνευστικό) αλλά είναι οι πιο σημαντικοί για την υγεία. Οι άνω των 35 πρέπει να στοχεύουν σε αντοχή κατά 60% τουλάχιστον. Δηλαδή 60% του χρόνου προπόνησης την εβδομάδα αντοχή, 30% δύναμη και 10% ευκινησία, κυρίως μέσα από διατάσεις.  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ο Μπολντης σε μια χαλαρη καταδιωξη και αμυνα  :grin: :grin: :grin:

:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω και σε ιδιωτική να δουλευα θα πηγαινα εστω και αργά το βράδυ να κάνω προπονηση θα μου πεις που θα έβρισκες την δυναμη θα κοιμομουν ενα μισάωράκι φτάνει να ξαναζωντανέψεις. Απο διατροφη πως τα πάς? εγω αυτη την εβδομάδα ετσι και έτσι δεν μπορω να πω οτι τα πηγα και τελεια γιθορταζανε και χθες και εφαγα κάτι γλυκα αλλα σημερα το πρωι μπανανιτσα και μια τυροπιτα (οχι σφολιάτα) μετα μεσημερι φασολάκια μαυρομάτικα με χορτα 1 μήλο και αποψε μια σαλάτα με λιγο κοτόπουλο αν ειχα προπονηση θα έτρωγα τα διπλάσια εννοειται. Kαι δουλευει και ταπεράκι στη δουλεια εγω δεν τρωω μλκιες απεξω.  

Περιμένω αυριο να γυρισω απο κάτι δουλειες που έχω μεσημέρι να κοιμηθώ καμια ωριτσα και το απογευμα πάω για γυμναστικη φουλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι συμφωνώ. Άσε εχω φάει γονατιά στην προπονηση και έχω γονατισει κατα λαθος βέβαια του ξέφυγε του αλλου ε απο τοτε σπασουάρ κατα τα αλλα δεν προκαλεις οχι και αν προκυψει τρελη ανάγκη αντι πχ να βαρέσεις σε ευαισθητο σημειο και να προκαλέσεις ζημιά καλυτερα απεφυγε την επιθεση και ή σπρωξε ή ριξε κανα χαστουκι ε το πολυ να ανοιξει καμια μύτη. Ενω με το άλλο αμα τον πάρεις σε γόνατο (χιαστό) ή τιποτα γεννητικα και τον βρει καλά την πάτησες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.570
Πόντοι
12.756
Ναι συμφωνώ. Άσε εχω φάει γονατιά στην προπονηση και έχω γονατισει κατα λαθος βέβαια του ξέφυγε του αλλου ε απο τοτε σπασουάρ κατα τα αλλα δεν προκαλεις οχι και αν προκυψει τρελη ανάγκη αντι πχ να βαρέσεις σε ευαισθητο σημειο και να προκαλέσεις ζημιά καλυτερα απεφυγε την επιθεση και ή σπρωξε ή ριξε κανα χαστουκι ε το πολυ να ανοιξει καμια μύτη. Ενω με το άλλο αμα τον πάρεις σε γόνατο (χιαστό) ή τιποτα γεννητικα και τον βρει καλά την πάτησες.

:rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαιρετω τους συναδελφους στρατιώτες της γυμναστικής!

Σήμερα έκανα το προγραμματακι μου αλλα σπιτι διοτι γυρισα απο δουλειά κοιμηθηκα κατα τις 2 το μεσημέρι και ξυπνησα 5και μιση το απογευμα  :2funny: :2funny: οποτε το γυμναστηριο εκλεινε στις 6.

Ξεκινησα με χαλαρο τρέξιμο για τα πρωτα 3 λεπτά και τα υπόλοιπα 12 ηταν αρκετά έντονο σε ανώμαλο δρομο. Συνεχισα με διατάσεις ποδιών και πέρασα γρηγορα στις ασκησεις δυναμης.

Στήθος

Κάμψεις με ανοιχτή λαβη χεριών εξω απο τους ώμους 20 επαναλήψεις των 4 σέτ σώμα τεντωμένο και η κοιλιά ακουμπούσε δάπεδο.

Δικεφαλοι - Χέρια

Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης 15 επαναλήψεις των 4 σέτ με 8 κιλά βάρος στο αλτηράκι - χαλαρά.

Τρικεφαλοι

συδνυασμοί ασκήσεων ξεκινώντας με τα λεγομενα "σφυριά" 15 επαναληψεις των 3 σετ με 8 κιλα αλτηράκι και 2 σετ των 12 επαναλήψεων καμψεις με τις παλάμες να σχηματιζουν τριγωνάκι.

Ώμους

πλάγιες άρσεις των χεριών με αλτήρες σε όρθια θέση επειδη εχω ενα αλτηράκι δεν τις έκανα ταυτοχρονες αλλα εναλλάξ. 15 επαναληψεις των 4 σέτ.

Πλάτη

Μονόζυγος με ποδια σε ορθια θέση εννοω δεν τα λυγιζω οταν σηκώνομαι για να μειώνω τις γωνιες του σώματος 8 επαναλήψεις των 4 σέτ.

Τέλος διατάσεις στα χέρια και κλείνωω με κοιλιακούς 25 επαναλήψεις ων 4 σέτ και για να μην πηδήξουμε και την μέση μας ραχιαίους επισης 25 επαναλήψεις των 4 σέτ.

Διάρκεια προπόνησης : 1 ώρα και 40 λεπτά.

Στα breaks απο δικέφαλα και τρικέφαλα έκανα και 10 burpees / ανατάσεις διατάσεις για να κρατάω ψηλά τους παλμούς και να ιδρώνω και λιγο περισσοτερο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω οχι παντως. Δεν παιρνω καθολου συμπληρωματα αν και εχω ακουσει πως αμα κουμπωσεις ενα σκουπ μετα την προπονηση εισαι ωραιος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030

το χετε δοκιμάσει αυτό;κάνει δουλειά;
Μαλακιες. Αν χρειαζεσαι κατι ειναι μια 100% πρωτεινη αμεσως μετα την προπονηση και μια μονουδρικη κρεατινη σε περιοδο πολυ σκληρων προπονησεων. Ολα τ αλλα ειναι για επαγγελματιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αυτο που λεει ο μπουρδελιαρης για την πρωτεινη μετα την προπονηση αλλα εγω δεν εχω σκοπο να πάρω προτιμω να έχω μέσα στο σακιδιο 2 αυγά ή κάποια αλλη πηγη πρωτεινης (φυσική) και μετα απο 10 λεπτά που θα έχουν καλμάρει και οι παλμοι να την φάω. Αυτο ειναι για την αποκατάσταση για να τραφει ο μυς μετα την προπονηση και θελει 24ώρες ξεκουραση σε αυτο το σημειο ακριβως ειναι που ολοκληρωνεται η δουλεια που έχεις κανει στο γυμναστηριο αμα πχ δεν ξεκουραζεσαι δεν κανεις τιποτα.

Εγω αυτη την εβδομάδα που μας πέρασε Δευτερα έπαιξα βάρη Τριτη ειχα πολεμικές τέχνες Τεταρτη τα ιδια Πέμπτη τα ιδια Παρασκευη ξεκουραση χθες βάρη σημερα ξεκουραση και αυριο ξεκινάμε παλι. Αυριο θα πάω να κάνω και λιγο σάκο έχω πάρει και κάτι γάντια  :)

πιστευω το μέγιστο των προπονησεων την εβδομάδα ειναι 5 εγω τωρα ας πουμε ειμαι στο μέγιστο και το ελάχιστο ειναι 1-2 το ιδανικο ειναι 3-4

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε παιδιά τι πρωτεϊνες; Τις φοβάμαι τις πρωτεϊνες κάνουν ταχυκαρδίες και σε φουσκώσουν και γίνεσαι σα το hulk. Εγώ δε θέλω να γίνω φέτες. Απλά κιλά να χάσω (όχι οτι είμαι χοντρός), και αν μπορώ να κάνω μια normal γράμμωση. Ρώτησα για το συγκεκριμένο σκεύασμα της power health γιατί τη θεωρώ αξιόπιστη εταιρία κι απο βιταμίνες που έπαιρνα (Απλές). Άν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή κι ευχαριστώ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
ρε παιδιά τι πρωτεϊνες; Τις φοβάμαι τις πρωτεϊνες κάνουν ταχυκαρδίες και σε φουσκώσουν και γίνεσαι σα το hulk. Εγώ δε θέλω να γίνω φέτες. Απλά κιλά να χάσω (όχι οτι είμαι χοντρός), και αν μπορώ να κάνω μια normal γράμμωση. Ρώτησα για το συγκεκριμένο σκεύασμα της power health γιατί τη θεωρώ αξιόπιστη εταιρία κι απο βιταμίνες που έπαιρνα (Απλές). Άν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή κι ευχαριστώ.
:jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom