Επισκέπτης
Ολα αυτα χωρις ζέσταμα και μετα χωρις αποθεραπεια? κακές τακτικές προπονησης.
το ζεσταμα ρε μικρε μαλακα πριγκιπα δεν υφισταται ειναι μυθος κατευθειαν παμε στα μεγιστα κιλα και σιγα σιγα αν δεν αντεχουμε κατεβενουμε
Ολα αυτα χωρις ζέσταμα και μετα χωρις αποθεραπεια? κακές τακτικές προπονησης.
Ναί!!!!Σίγουρα έχεις δίκιο!Ο μπόλντης είναι μαλάκας!Αυτό που σου είπε όμως είναι σωστό.το ζεσταμα ρε μικρε μαλακα πριγκιπα δεν υφισταται ειναι μυθος κατευθειαν παμε στα μεγιστα κιλα και σιγα σιγα αν δεν αντεχουμε κατεβενουμε
σιγά ρε κατούρα και λίγο , γαμίκουλαγια τη πουτσα ειστε ολοι μη κανετε ζεσταμα και μαλακιες ρε κατευθειαν θα μπαινετε και θα σηκωνετε τα ανωτερα κιλα συνδιαστικα με τα κατωτερα ι ζεσταμα και μαλακιες ρε
σιγά ρε κατούρα και λίγο , γαμίκουλα
όχι μόνο γυμναστήριο. κάνω και δώδεκα χρόνια πολεμικές τέχνεςρε μαλακα πας γυμναστηριο?
pou isuna fadaros?
μολις γυρισα απο γυμναστηριο εκανα 4 επαναληψεις 110 κιλα παγκο 6 επαναληψεις και στα ενδιαμεσα 10 επαναληψεις με 60 κιλα στο καπακι αρσεις αλτηρων σε επιπεδο και επικλινη και μετα νομιζα οτι το στηθος μου θα εκραγει περναγα μεσα απο τοιχο
τι ρε στρακι
το ζεσταμα ρε μικρε μαλακα πριγκιπα δεν υφισταται ειναι μυθος κατευθειαν παμε στα μεγιστα κιλα και σιγα σιγα αν δεν αντεχουμε κατεβενουμε
σιγά ρε κατούρα και λίγο , γαμίκουλα
Παιδια για οσους ασχολούνται σοβαρά με την γυμναστική και δεν θέλουν τραυματισμούς οι οποιοι το μονο που θα καταφέρουν θα ειναι να αφήσουν πισω το προγραμμα στην καλύτερη και μπλεξίματα με γιατρους στην χειροτερη. Αρχικά επειδη το βλέπω και εγω στο γυμναστηριο που πάω και πιστευω ειναι λάθος θα πρέπει κάποιος να ξεκινάει ζέσταμα. Το ζέσταμα αρχικα προετοιμάζει το σώμα και ανεβάζει τους παλμούς για την μετεπειτα προπονηση. Για μενα 10-15 λεπτά στο διάδρομο ειναι μια καλή επιλογη. Μετα 5 λεπτά διατάσεις στα ποδια και πριν ξεκινήσει κάποιος βάρη ας κάνει και 10-20 κάμψεις για να ξυπνήσει τους μύς του. Οι κάμψεις έχουν το μεγαλο πλεονεκτημα οτι γυμνάζουν πολλες μυικές ομάδες ταυτοχρονα οποτε με μερικές επαναλήψεις έχεις ένα καλο ζέσταμα σε ολες αυτες τις ομάδες.
Στο τέλος θέλει αποθεραπεια. Δηλαδη διατάσεις στα χέρια μετά απο βάρη. Για τον στιβο θέλει απλα 2-3 γύρους πολυ χαλαρο τρέξιμο - τζοκιν διατάσεις ποδιών και τέλος.
καλά ρε μεγάλε εσύ γιατι το παίρνεις προσωπικά?Ζέσταμα χρειάζεται οπωσδήποτε!!!και αποθεραπεία στο τέλος!Και το γυμναστήριο καλό χρυσό αλλά αν δεν κάνεις κάποια πολεμική τέχνη ή κάποιο άθλημα δεν φτιάχνεις πραγματικά φυσική κατάστασηχχαχαχαχαχααχχαχχαχ ξερεισ και για στιβο ρε βλακα
λοιπον ζεσταμα δεν χρειαζεται πατε κατευθειαν στα κιλα ορματε στα μεγιστα στο τελοσ για χαλαρωση καντε ενα ποδηλατο η διαδρομο(εγω δεν κανω ποτέ)διαλεχτε εμενα η το μαλακα το μπολντη
καλά ρε μεγάλε εσύ γιατι το παίρνεις προσωπικά?Ζέσταμα χρειάζεται οπωσδήποτε!!!και αποθεραπεία στο τέλος!Και το γυμναστήριο καλό χρυσό αλλά αν δεν κάνεις κάποια πολεμική τέχνη ή κάποιο άθλημα δεν φτιάχνεις πραγματικά φυσική κατάσταση
γαμάτο το wing chun!!!οσο για πολεμικες τεχνες εγω κανω wing chun χρονια
pou isuna fadaros?