Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μορτ για πλάτη ξεκινά σιγά σιγά μονόζυγο, τι καλύτερο απο το να σηκωνεις το βάρος του σώματος σου.

Ναι ειναι καλος ο μονοζυγος. Κανω και μονοζυγο ρε συ απλα δεν εκανα σημερα. Προχθες έκανα και kettlebell αν έχεις κανει μας το εκανε ο δασκαλος στην προπονηση του κραβ.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Πιστεύω πως με το πρόγραμμα αυτό, δεν θα πας πολύ μακρυά από θέμα bb , αν επιθυμείς κάτι άλλο π.χ. να είσαι ψιλοφιτ είσαι οκ.

4η φορά σημερα μεσα στην εβδομάδα που έκανα προπονηση. Ισως κανω και την Κυριακη δεν ξερω ακομα. Καλα με πηγε αυτη η εβδομάδα. Διατροφικά έτσι και έτσι απλα προσπαθησα να μην ξεφυγω παρα πολυ. Κατα τα αλλα οκ σημερα έκανα ενα 2ωράκι γυμναστική με βάρη.

Ξεκινησα με διαδρομο για λιγο 12 λεπτά με κανονικο τρέξιμο 10 χιλιομετρα την ώρα. Μετα διατάσεις στα ποδια και φυγαμε για στηθος εκει επαιξα με pek dek 12*4 και πάγκο (ωραια δυναμικη ασκηση) με 12*3 set. Μετά πηγα για ώμους σε μηχανημα και έκανα ενα σέτ και με αλτηράκια. Για Δικέφαλους έκανα κάμψεις αυτοσυγκεντρωσης με αλτηράκι και συνεχισα με τους τρικεφαλους οπου εκτελεσα κάμψεις με τριγωνάκι 3 σετ των 12 επαναληψεων και τα λεγομενα "σφυρια" με αλτηράκια. Μετα για πλάτη επαιξα με τροχαλία. Τέλος διατάσεις για τα χέρια και φυγαμε στα ποδια οπου για τετρακεφαλους έκανα εκτασεις σε μηχάνημα. Μετά συνεχισα με κοιλιακους και ραχιαίους και έφυγα. Στο γυρισμο έτσι για το φινάλε πηγα ως το σπιτι τρέχοντας με βάρος σε ελαφρά ανηφορικό δρομο. Το σπιτι ειναι περιπου 2χλμ απο το γυμναστηριο ήταν καλη ασκηση για αντοχή αυτή. Το βάρος του σάκου ηταν περιπου 6-7κιλά.

εδω εχει μερικές καλες ασκησεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιστεύω πως με το πρόγραμμα αυτό, δεν θα πας πολύ μακρυά από θέμα bb , αν επιθυμείς κάτι άλλο π.χ. να είσαι ψιλοφιτ είσαι οκ.

Κοιτα το κυκλικο ειναι καλό απο οτι εχω διαβασει απο την αμερικανικη αθλητικη εταιρεια. Body builder δεν θελω να γινω η αληθεια ειναι στα βαρη δεν ειμαι τοσο καλος οσο ειμαι στο τρεξιμο και τις κάμψεις-μονοζυγο. Απλα το πάω σιγα σιγα με τα βαρη επειδη δεν εχω ατομο πανω απο το κεφάλι μου και δεν θελω να κανω μαλακιες και να κανω καμια ζημια. Το γυμναστηριο που κανω ειναι συμπληρωματικο κυριως κραβ μαγκα κανω. Και παλια εκανα και τζουντο.

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
::
Ναι ειναι καλος ο μονοζυγος. Κανω και μονοζυγο ρε συ απλα δεν εκανα σημερα. Προχθες έκανα και kettlebell αν έχεις κανει μας το εκανε ο δασκαλος στην προπονηση του κραβ.
μη μασάς ότισου σερβίρουν, ψαξου μόνος σου, άκου απόψεις, δες αν ισχυουν,δες τη πιάνει στο σώμα σου, δούλεψε σκληρά αλλά χωρίς υπερβολές! ! σε αυτή την ηλικία δεν έχεις προτεραιοτητα να γίνεις μποντιμπιλντερι αλλά να είσαι σφιχτός και σε καλή φυσική κατάσταση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην περιμενεις να βγάλω ασκηση πχ αρσεις θανάτου. Ειναι μεν πολυ καλη ασκηση αλλα ειναι θανατηφορα αμα δεν ξέρεις να την κανεις σωστά.

Εβλεπα εναν σημερα πηγε να κάνει για τρικεφαλους δεν ξερω πως λεγεται αυτο το μηχανημα που ειναι Π στο σχημα και εχει και απο τις 2 πλευρες να βάλεις εξαρτημα για να το τραβάς. Σε αυτο εκανε την άσκηση οπως να ναι καταρχην τα χερια πρεπει να ειναι κολλημένα στα πλευρά και να ανεβαινει ως το σαγονι αφηνεις οχι βιαια αλλα μαλακά ειναι πολυ μεγαλη υποθεση η τεχνική. Εγω σε αυτην εστιαζω εχω μαθει 3-4 ασκησεις ως τωρα και κανω αυτες. Αμα μαθω και αλλες θα κανω και αλλες.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
1. κυκλικό 4 ίσως και 5 φορές την βδομάδα ;
2. κυκλικό με 2 ασκήσεις δικέφαλα και 1 πόδια και μάλιστα εξτέσιον ;

Κοιτα το κυκλικο ειναι καλό απο οτι εχω διαβασει απο την αμερικανικη αθλητικη εταιρεια. Body builder δεν θελω να γινω η αληθεια ειναι στα βαρη δεν ειμαι τοσο καλος οσο ειμαι στο τρεξιμο και τις κάμψεις-μονοζυγο. Απλα το πάω σιγα σιγα με τα βαρη επειδη δεν εχω ατομο πανω απο το κεφάλι μου και δεν θελω να κανω μαλακιες και να κανω καμια ζημια. Το γυμναστηριο που κανω ειναι συμπληρωματικο κυριως κραβ μαγκα κανω. Και παλια εκανα και τζουντο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. κυκλικό 4 ίσως και 5 φορές την βδομάδα ;
2. κυκλικό με 2 ασκήσεις δικέφαλα και 1 πόδια και μάλιστα εξτέσιον ;

Οχι. Κυκλικο 2 το πολυ 3 φορές την εβδομάδα οι αλλες προπονησεις ειναι πολεμικες τέχνες που εκει έχουμε δασκαλο και μας επιβλέπει τι κάνουμε. Το κυκλικο πιάνει ωμους - στηθος - δικεφαλα - τρικεφαλα - πλατη και απο ποδια κανω 1-2 ασκησεις γιατι ουτως η αλλως εχω γραμμωμένα ποδια και τα καιω και με το τρεξιμο κανω αρκετο τρεξιμο μ αρεσει να εχω αναπνοές και εκρηκτικοτητα δεν θελω να ειμαι φουσκωμενος. Αμα κανω κατι λαθος πες μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι κάτσε καθε μυικη ομαδα θελει παραπανω απο 1 ασκηση? οταν κανεις κυκλικο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι. Κυκλικο 2 το πολυ 3 φορές την εβδομάδα οι αλλες προπονησεις ειναι πολεμικες τέχνες που εκει έχουμε δασκαλο και μας επιβλέπει τι κάνουμε. Το κυκλικο πιάνει ωμους - στηθος - δικεφαλα - τρικεφαλα - πλατη και απο ποδια κανω 1-2 ασκησεις γιατι ουτως η αλλως εχω γραμμωμένα ποδια και τα καιω και με το τρεξιμο κανω αρκετο τρεξιμο μ αρεσει να εχω αναπνοές και εκρηκτικοτητα δεν θελω να ειμαι φουσκωμενος. Αμα κανω κατι λαθος πες μου.

ανεβασε φωτος σφιχτη μου  :rockon:

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Γιατι κάτσε καθε μυικη ομαδα θελει παραπανω απο 1 ασκηση? οταν κανεις κυκλικο?
με διαφορετικές ασκήσεις στοχεύεις σε όλο το μυ που θες να γυμνάσεις. πχ στήθος, μια άσκηση πιάνει περισσότερο άνω θωρακικο, άλλη άσκηση το κάτω μέρος κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με διαφορετικές ασκήσεις στοχεύεις σε όλο το μυ που θες να γυμνάσιο. πχ στήθος, μια άσκηση πιάνει περισσότερο άνω θωρακικο, άλλη άσκηση το κάτω μέρος κτλ

α ναι σωστά έχεις δικιο σε αυτο. Πχ για ώμους δες εδω στο 2ο ποστ στην 1η άσκηση

αντι να τα σηκώνεις ευθεια πανω τα αλτηράκια μέχρι το υψος των ώμων μπορεις στην ιδια ασκηση να το στριβεις και λιγο για να πιάνει πιο μέσα στον ωμο. Τα έχω ρωτησει αυτά. Γενικα οποτε βλεπω γυμναστη μέσα στο γυμναστηριο πάω και τον πρηζω αμεσως δεν κολλάω.

Επισης ελαφρως εδω λυγιζεις τα ποδια και πετάς το στηθος προς τα έξω. Ετσι έχω δει μια γυμναστρια να λεει. 

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Απλά τα πόδια είναι ο μεγαλύτερος μυς , δεν μπορείς να αφιερώνεις παραπάνω άσκηση στα δικέφαλα που είναι μικρός. Είσαι οκ . κάνε ό,τι σου λέει ο δάσκαλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχω και σπιτι κάποια εργαλεια για να κανω γυμναστικη την Κυριακη που ειναι κλειστο το γυμναστηριο μπορει να κανω σπιτι. έχω ενα αλτηράκι και κάποια κιλά αμα συνδυάσω και εναν μονοζυγο που έχουν φτιαξει σε ενα γηπεδακι μπασκετ πιο κάτω μαζι με κάμψεις και τρέξιμο μια προπονησούλα βγαινει άνετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά τα πόδια είναι ο μεγαλύτερος μυς , δεν μπορείς να αφιερώνεις παραπάνω άσκηση στα δικέφαλα που είναι μικρός. Είσαι οκ . κάνε ό,τι σου λέει ο δάσκαλος.

Κάνω και πρέσα καμια φορά για ποδια μαζι με εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα. Εσυ τι προγραμμα κάνεις?

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
α ναι σωστά έχεις δικιο σε αυτο. Πχ για ώμους δες εδω στο 2ο ποστ στην 1η άσκηση

αντι να τα σηκώνεις ευθεια πανω τα αλτηράκια μέχρι το υψος των ώμων μπορεις στην ιδια ασκηση να το στριβεις και λιγο για να πιάνει πιο μέσα στον ωμο. Τα έχω ρωτησει αυτά. Γενικα οποτε βλεπω γυμναστη μέσα στο γυμναστηριο πάω και τον πρηζω αμεσως δεν κολλάω.

Επισης ελαφρως εδω λυγιζεις τα ποδια και πετάς το στηθος προς τα έξω. Ετσι έχω δει μια γυμναστρια να λεει. 
οι ώμοι γενικά είναι οι πιο δύσκολοι μύες, παίρνουν μπροστά μετά από καιρό ,θέλει επιμονη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι ώμοι γενικά είναι οι πιο δύσκολοι μύες, παίρνουν μπροστά μετά από καιρό ,θέλει επιμονη

Ουτως ή αλλως οποιος βλέπει τον τροπο που προπονουμαι καταλαβαινει οτι δεν ηρθα για μια γρηγορη αρπαχτη στο γυμναστηριο. Λιγα κιλά μονο τοσα ωστε να μπορω να εκτελεσω σωστα την τεχνική και μονο στις 2 τελευταιες επαναληψεις του σετ να ζοριζομαι και αυτο λιγο. Οταν νιώσω ενα καψιμο στους μυς κανω αλλες 2 επαναληψεις και σταματάω. Κραυγες και τετοια καραγκιοζιλικια δεν κάνω εγω. Οταν κάνω σάκο στην προπονηση που έχουμε με τον δάσκαλο τα δινω ολα και φευγω λουσμένος στον ιδρωτα αλλα αλλο εκει. Τα βαρη κρυβουν κινδυνους πχ οι κήλες δεν ειναι σπανιο φαινομενο , μια κηλη σε πετάει εκτος προπονήσεων για 4-5 μήνες. Οι κραυγες για μενα επιτρεπονται μονο στο τρέξιμο και αντε και στις κάμψεις και εκει οχι για πολυ. Δεν χρειάζεται πολυ ζορι. Μολις αρχιζεις να νιώθεις κάψιμο τοτε καταλαβαινεις οτι γινεται δουλεια εχεις ακομα 2 το πολυ 3 επαναλήψεις. Και σιγα η επαναφορά οχι αποτομες κινησεις.  

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Κάνω και πρέσα καμια φορά για ποδια μαζι με εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα. Εσυ τι προγραμμα κάνεις?
αν είσαι διατεθημενος να κάνεις πόδια μπουκάλες, βάλε  καθίσματα με μπαρα και προβολές, υπόψιν είναι επίπονες ασκήσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν είσαι διατεθημενος να κάνεις πόδια μπουκάλες, βάλε  καθίσματα με μπαρα και προβολές, υπόψιν είναι επίπονες ασκήσεις

Μπα δεν ψηνομαι. Ουτε για αρσεις θανάτου ουτε για πολλά καθισματα. Προβολές κανω που και που ειναι καλη ασκηση αλλα οχι με βάρη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα καθισματα θέλουν καλη τεχνική γιατι θα φάς τα γονατα σου δεν πρέπει να φευγεις περα απο το υψος των πελμάτων. Προτιμω πηδηματα συνδυαστικα με burpees αμα έχεις κανει. Σε ενα γηπεδακι μπασκετ που παω και τρεχω καμια φορά εχει κατι παγκάκια απο τσιμέντο εκει καθως τρέχεις αναπηδάς πανω στο ενα απο αυτα κατεβαινεις κάνεις τον κυκλο και ξανά και αμα θες να το δυσκολεψεις και αλλο πέφτεις και για κάμψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom