Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Θελω να ξαναμπω στην άσκηση γενικότερα αλλά θέλω μαζι με την διατροφη ποθ κανω και την ασκηση να πάρω κατι το οποιο θα με βοηθησει να χάσω
τα κιλα πιο ευκολα...

Φίλε μου θέλεις να πάρεις “κάτι” για να κάψεις λίπος ΟΚ?
Το πιο (μόνο) κατάλληλο “κάτι” για να το πετύχεις αυτό είναι ένας θερμογεννετικός  λιποδιαλύτης.
Θα σου αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος και τον καρδιακό ρυθμό και θα είναι με λίγα λόγια σα να γυμνάζεσαι συνεχώς.
Αυτά είναι τα καλά. Τα κακά τώρα είναι ότι οι περισσότεροι θερμογεννετικοί λιποδυαλύτες της αγοράς δεν θα σου προσφέρουν τίποτα εκτός αν περιέχουν εφεδρίνη ή κάτι παρόμοιο.
Αν τύχει και βρεις στην αγορά και αρχίσεις να το χρησιμοποιείς το πρώτο σύμπτωμα που θα έχεις είναι ταχυκαρδίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος. Δυστυχώς όμως οι ταχυκαρδίες έχουν και δυσάρεστες συνέπειες που αν θέλεις μπορείς να τις βρεις.
Επίσης ένας άλλος θερμογεννετικός λιποδιαλύτης είναι και η καφείνη αλλά σε ποσότητες όχι με το κουταλάκι του γλυκού αλλά με τη χούφτα για να έχουν αποτέλεσμα με συνέπειες που αν θέλεις επίσης μπορείς να βρεις.
Τρίτος "λιποδιαλύτης" είναι κάποιες προορμόνες που έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά έχουν και μειονεκτήματα (σοβαρά)...
Τώρα αν θέλεις και άλλες γνώμες εκτός από λιποδυαλύτες για να χάσεις λίπος το συζητάμε.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
[quote author=maximilian link=topic=3802.msg6258598#msg6258598 date=14309
Τώρα αν θέλεις και άλλες γνώμες εκτός από λιποδυαλύτες για να χάσεις λίπος το συζητάμε.

[/quote]

Φιλε μου επειδη εχω καταλαβει οτι κατι σκαμπαζεις θα ηθελα τη γνωμη σου. Ασχολουμαι χρονια με μαχητικα σπορ και βαρη. Ειμαι δεκα κιλα πανω απο το υψος μου, σηκωνω  150%+  του βαρους μου πεντε φορες σε πραγματικα βαθυ καθισμα, εχω περιφερεια μεσης 84cm αλλα αυτο το γαμημενο λιπος της κοιλιας και κυριως οι χειρολαβες, δε λενε να εξαφανιστουν.

Να συμπληρωσω οτι δεν παιρνω καθολου συμπληρωματα και δεν τρωω σχεδον ποτε απο εξω. Μπορω να κανω κατι για το λιπος η ειναι αδυνατο?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αυτό δε λέει κάτι. Το βασικό είναι το ποσοστό λίπους που έχεις τώρα.

Γυρω στο 17 αλλα οχι με κανονικη λιπομετρηση. Απο υπολογιστη βαση υψους, μεσης, σβερκου και βαρους.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γυρω στο 17 αλλα οχι με κανονικη λιπομετρηση. Απο υπολογιστη βαση υψους, μεσης, σβερκου και βαρους.

Θα μπορούσες να κάνεις μια σοβαρή λιπομέτρηση για να δείς. Αν είσαι όπως λες κοντά στο 17% λίπος τότε είναι λογικό να έχεις λίπος στη μέση. Αν έφτανες στο 10% εκεί τα πράγματα καλυτερεύουν.

17% πάντως είναι αρκετό

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τυπε τρωω μακαρονια (εκτος του οτι εχω αδυναμια γενικα στα ζυμαρικα) γιατι με χορταινουνε και δεν εχω καθολου αναγκη το ψωμι.
Φρουτα και γαλα παντα τα τιμουσα απο μικρος.Παντα το ψυγειο ειναι γεματο λαχανικα και φρουτα εποχης.
Χθες μετα το κολυμβητηριο εφαγα 4 κεσεδακια φραουλες  :S

Γιαυτό είπα είναι ότι ευχαριστεί τον κάθε ένα. Εμένα πχ μαρέσει το φαγητό απέξω. Άρα πρέπει να έχω μεγαλύτεορ έλλειμμα για να μπορέσω να εντάξω και καμιά σαβούρα μέσα στην εβδομάδα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου θέλεις να πάρεις “κάτι” για να κάψεις λίπος ΟΚ?
Το πιο (μόνο) κατάλληλο “κάτι” για να το πετύχεις αυτό είναι ένας θερμογεννετικός  λιποδιαλύτης.
Θα σου αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος και τον καρδιακό ρυθμό και θα είναι με λίγα λόγια σα να γυμνάζεσαι συνεχώς.
Αυτά είναι τα καλά. Τα κακά τώρα είναι ότι οι περισσότεροι θερμογεννετικοί λιποδυαλύτες της αγοράς δεν θα σου προσφέρουν τίποτα εκτός αν περιέχουν εφεδρίνη ή κάτι παρόμοιο.
Αν τύχει και βρεις στην αγορά και αρχίσεις να το χρησιμοποιείς το πρώτο σύμπτωμα που θα έχεις είναι ταχυκαρδίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος. Δυστυχώς όμως οι ταχυκαρδίες έχουν και δυσάρεστες συνέπειες που αν θέλεις μπορείς να τις βρεις.
Επίσης ένας άλλος θερμογεννετικός λιποδιαλύτης είναι και η καφείνη αλλά σε ποσότητες όχι με το κουταλάκι του γλυκού αλλά με τη χούφτα για να έχουν αποτέλεσμα με συνέπειες που αν θέλεις επίσης μπορείς να βρεις.
Τρίτος "λιποδιαλύτης" είναι κάποιες προορμόνες που έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά έχουν και μειονεκτήματα (σοβαρά)...
αναβαρ κλεν και αντε γεια
μην το κουραζεις

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Όπως καταλαβαίνεις η λιπομέτρηση που έβαλες δεν είναι αξιόπιστη.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να δει κάποιος για να αποφασίσει πως να κάψει λίπος γενικά (από την κοιλιά μόνο ξέχασέ το).
Μερικοί είναι το ποσοστό λίπους, η ηλικία, η διατροφή, η σωματική δραστηριότητα κλπ
Γενικά για αρχή μπορείς να δεις τους παρακάτω.
Κρατάς σταθερές τις θερμίδες λαμβάνοντας τες από 35% πρωτείνες - 40% υδατάνθρακες - 25% λίπη (οχι κορεσμένα βέβαια).
Βάζεις αερόβια 3 φορές την εβδομάδα.
Προσπαθείς να μην κατέβεις σε κιλά στην προπόνηση με αντιστάσεις.

Μετά από λίγο καιρό κατεβάζεις τις θερμίδες κατά 10-15% (όχι περισσότερο) μέχρι να φτάσεις σε ένα ποσοστό λίπους γύρω στο 14-15%
Αν δεις ότι κολλάς σταμάτησε για λίγο την αερόβια ή αύξησε για καμιά βδομάδα θερμίδες κατά 5% και μετά ξαναμειώνεις.

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα ανάλογα με την ηλικία... 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο τα συμπτώματα μάλλον πρεπει να έχω παθει αυτο

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Ο ασθενής αισθάνεται πόνο, μούδιασμα και τσιμπήματα σαν από βελόνες στα δάκτυλα που νευρώνονται από το μέσο νεύρο. Σε μερικούς ασθενείς ο πόνος ακτινοβολεί προς τον πήχυ, το βραχίονα, τον ώμο και το λαιμό. Στα δάχτυλα παρατηρείται έκπτωση της μυϊκής ισχύος. Ο πόνος μπορεί να αναπαραχθεί με πίεση του καρπιαίου σωλήνα με τον αντίχειρα του εξετάζοντος, για ένα περίπου λεπτό.

νιωθω συνεχως μουδιασμένο το ενα δάκτυλο μου στο ενα χερι μονο οχι και στα 2  :-

ειχαμε ένα sparring τις προαλλες για πλάκα στο ρινγκ και ένας με έπιασε και με πιεσε στα χέρια οποτε παιζει να έπαθε το νευρο εσωτερικα ισως κάποια φλεγμονη. Ελπιζω να επανέλθει απο μονο του γιατι κατι διαβασα και για χειρουργικες επεμβασεις και τρελάθηκα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μηπως το επαθες απο την μαλακια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σορρυ ρε σε πειραζω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν πιστευω τωρα να εγινε καμια μαλακια στα καλα καθουμενα τωρα απο ενα παιχνιδι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τυπε διαβασα αυτο μπορει να γινει και απο το πληκτρολογιο στον υπολογιστη  :o :o
χαλαρα...ποντικι πληκτρολογιο....βασικος κινδυνος....γιαυτο σου λεω γαμα που και που  :2funny: :2funny: :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
από το να καθαρίζω καλιόπες και να σφουγγαρίζω διαδρόμους
καλύτερα είναι να κάνω και καμιά πτώση στο ενδιάμεσο.
που αλλου θα βρω την ευκαιρία και το χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα;
Μάλλον για να βαράνε μαλακία οι γκόμενες!  :grin:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Για να κάψεις 200 θερμίδες πρέπει να τρέξεις  3,5 χιλιόμετρα.

Τα πράγματα με την αερόβια δεν είναι τόσο απλά.
Είναι σα να λες ένα αυτοκίνητο θα σου κάψει 10 λίτρα καύσιμο για να κάνει 100 χιλιόμετρα.
Με τι ταχύτητα και κλίση? Πόσο ζυγίζει? Με πόσες στροφές το λεπτό το πηγαίνεις?
Έτσι και στην αερόβια το τι θα κάψεις και από που, εξαρτάται βασικά από την ένταση σε σχέση με τη ΜΚΣ.
Το πόσο θα κάψεις εξαρτάται βασικά από το βάρος σου.
Βέβαια εξυπακούεται ότι αερόβια χωρίς σωστή διατροφή είναι χάσιμο χρόνου.

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιον personal trainer να με βοηθησει επειδη ειμαι ασχετος και θελω να χασω πολλα κιλα αλλα να τα χασω σωστα. ενας διατροφολογος θα βοηθησει λετε η ο personal trainer γνωριζει τι θα μου δωσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom