Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.

Πηρα την ως ανω πρωτεινη ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!

Μήπως η πρωτείνη που πήρες έχει μέσα κρεατίνη?

Δοκίμασε να ανεβάσεις θερμίδες με χαρουπόμελο, ταχίνι και φυστικοβούτυρο για ένα διάστημα για να δεις αν έχει αποτέλεσμα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε maximilian δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου σαν εναν απο αυτους οι οποιοι θελουν να δουν αποτελεσματα απο την ανεση της πολυθρονας τους και ξερω οτι για να κανεις μυες πρεπει να δουλεψεις σκληρα. Αθλουμαι και μαλιστα σε αγωνισμα αντοχης (ποδηλασια δρομου) και κανω και βαρη μηπως τυχων και αποκτησω καποιο ογκο το ζηταμα ειναι οτι ενω η δυναμη δεν μου λειπει μου λειπει το χτισιμο του σωματος! Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.

Πηρα την ως ανω πρωτεινη με την ελπιδα μηπως και γινει κατι, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερο αποτελεσμα, απο την μια μοιωθω μεγαλυτερη αντοχη νοιωθω οτι δεν τραυματιζονται οι μυες, νοιωθω πως εχω μεγαλυτερη δυναμη και κανω καλλυτερη προπονηση ομως το αποτελεσμα ειναι το εξης ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!

Μην μου πειτε να κανω εξετασεις κανω ανα εξαμηνο και ειναι ολα ενταξει!

Τύπε δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παίρνει κιλά ειδικά στο σημείο που είσαι εσύ που λες ότι δεν έχεις δει διαφορές στο σώμα σου.. 2 πράγματα παίζουν πρώτα δεν προπονείσαι σωστά ασκώντας τις κατάλληλές πιέσεις στους μυς και δεύτερον δεν τρως όσο πρέπει.. Αν θες τόσο να βάλεις μάζα δούλευε τους μυς μέχρι εξάντλησης δίνε περιθώριο ξεκούρασης στην μυική ομάδα 2-3 μέρες και τρώγε τόσο ώστε να παρατηρείς αύξηση του ποσοστού λίπους.. Αν δεν αρχίσει να μπαίνει λίπος στην κοιλιά όγκο δεν κάνεις.. Βέβαια υπολογίζεις, τις μειώνεις (τις θερμίδες) μέχρι κάποιο σημείο όπου η αύξηση λίπους να γίνεται  πιο αργά, αλλά στην αρχή μην το φοβάσαι τρώγε καθαρά και πολύ!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Φιλε maximilian δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου σαν εναν απο αυτους οι οποιοι θελουν να δουν αποτελεσματα απο την ανεση της πολυθρονας τους και ξερω οτι για να κανεις μυες πρεπει να δουλεψεις σκληρα. Αθλουμαι και μαλιστα σε αγωνισμα αντοχης (ποδηλασια δρομου) και κανω και βαρη μηπως τυχων και αποκτησω καποιο ογκο το ζηταμα ειναι οτι ενω η δυναμη δεν μου λειπει μου λειπει το χτισιμο του σωματος! Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.

Πηρα την ως ανω πρωτεινη με την ελπιδα μηπως και γινει κατι, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερο αποτελεσμα, απο την μια μοιωθω μεγαλυτερη αντοχη νοιωθω οτι δεν τραυματιζονται οι μυες, νοιωθω πως εχω μεγαλυτερη δυναμη και κανω καλλυτερη προπονηση ομως το αποτελεσμα ειναι το εξης ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!

Μην μου πειτε να κανω εξετασεις κανω ανα εξαμηνο και ειναι ολα ενταξει!
κοψε ρε μαλακα την αεροβια
μαχαιρι ρε μαλακα
σταματα την ποδηλαταδα
και τραβα να παρεις την serious mass της on
κανε 5 γευματα αυστηρα
το καταλαβες μαλακα;
κανεις και ποδηλατο και θες και ογκο
μαλακα ε μαλακα

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
Αν δεν αρχίσει να μπαίνει λίπος στην κοιλιά όγκο δεν κάνεις.. Βέβαια υπολογίζεις, τις μειώνεις (τις θερμίδες) μέχρι κάποιο σημείο όπου η αύξηση λίπους να γίνεται  πιο αργά, αλλά στην αρχή μην το φοβάσαι τρώγε καθαρά και πολύ!

και μετά για να φύγει το λίπος τι κάνεις;;;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και μετά για να φύγει το λίπος τι κάνεις;;;

Θα στο πω αλλιώς. Για να βάλεις κιλά πρέπει να ξεπεράσεις τις θερμιδικές ανάγκες.. Οποιοδήποτε πλεόνασμα θερμίδων αποθηκεύεται ως λίπος και ως μυς (υπό κατάλληλες όμως συνθήκες). Στους άνδρες το πρώτο μέρος που μπαίνει το λίπος είναι η κοιλιά κυρίως το κάτω μέρος, ψωμάκια κλπ. (και σεπολύ μικρότερο ποσοστό νομίζω γλουτούς, κώλο κλπ). Αν δεν αρχίσει να μπαίνει εκεί σημαίνει ότι δεν παίρνεις βάρος.
Για να χάσεις μετά κάνεις δίαιτα απλό, αλλά εννοείται ότι θα χάνεις από όλο το σώμα.. Η κοιλιά δεν γίνεται με την μία, αν δεις ότι βάζεις με γρήγορο ρυθμό τότε μειώνεις τις θερμίδες. Απλή λογική.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..

Από το ότι κάνω κι εγώ στατικό ποδήλατο συνάγεται ότι έχω κι εγώ βυζιά και μάλιστα κουνιούνται;  :uglystupid:

τεσπα Το στατικο ποδηλατο ειναι βαρετο και πληττω θανασιμα. Οποτε αποκλειεται.

Το ότι εγώ απαντώ για το θέμα της βαρεμάρας πριν καν το θέσεις παραβλέπεται; Σου έδωσα ήδη δύο λύσεις να μην βαριέσαι κάνοντας στατικό ποδήλατο. Είναι φανερό ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου.

Για να το σοβαρέψουμε, η απάντησή μου έχει ως εξής: Εάν θέλεις απώλεια λίπους (που αυτό μάλλον θέλεις) τότε με το πρόγραμμα που θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις δεν θα προλαβαίνεις να βαρεθείς διότι θα έχεις συνεχώς το νου σου στο χρονόμετρο και θα αλλάζεις συνεχώς ρυθμό προπόνησης.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..
τεσπα Το στατικο ποδηλατο ειναι βαρετο και πληττω θανασιμα. Οποτε αποκλειεται.
Όντως είναι πολύ βαρετό ρε...μπλιαχ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
για σενα ολα βαρετα ειναι. μονο ξαπλα και νυστερι ειναι ενδιαφερον
Ετσι νομίζεις..
Γυμνάζομαι πολύ περισσότερο απο όλους αυτούς που το διατυμπανίζουν εδώ μέσα σε κάθε ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom