Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξεσκισμενη γκαβλιαρα
Το ποστ αυτό είναι σα να έχυσες μόλις.
ξεσκισμενη γκαβλιαρα
μονο 6?τους αλλους δυο να τους αφησω δλδ?Aμα ψαξεις πιο πισω εχω δωσει tip για six pack σε 5 λεπτα
Nα βαζεις ψηλα το παντελονι να μην φαινονταιμονο 6?τους αλλους δυο να τους αφησω δλδ?
Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.
Πηρα την ως ανω πρωτεινη ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!
Φιλε maximilian δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου σαν εναν απο αυτους οι οποιοι θελουν να δουν αποτελεσματα απο την ανεση της πολυθρονας τους και ξερω οτι για να κανεις μυες πρεπει να δουλεψεις σκληρα. Αθλουμαι και μαλιστα σε αγωνισμα αντοχης (ποδηλασια δρομου) και κανω και βαρη μηπως τυχων και αποκτησω καποιο ογκο το ζηταμα ειναι οτι ενω η δυναμη δεν μου λειπει μου λειπει το χτισιμο του σωματος! Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.
Πηρα την ως ανω πρωτεινη με την ελπιδα μηπως και γινει κατι, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερο αποτελεσμα, απο την μια μοιωθω μεγαλυτερη αντοχη νοιωθω οτι δεν τραυματιζονται οι μυες, νοιωθω πως εχω μεγαλυτερη δυναμη και κανω καλλυτερη προπονηση ομως το αποτελεσμα ειναι το εξης ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!
Μην μου πειτε να κανω εξετασεις κανω ανα εξαμηνο και ειναι ολα ενταξει!
κοψε ρε μαλακα την αεροβιαΦιλε maximilian δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου σαν εναν απο αυτους οι οποιοι θελουν να δουν αποτελεσματα απο την ανεση της πολυθρονας τους και ξερω οτι για να κανεις μυες πρεπει να δουλεψεις σκληρα. Αθλουμαι και μαλιστα σε αγωνισμα αντοχης (ποδηλασια δρομου) και κανω και βαρη μηπως τυχων και αποκτησω καποιο ογκο το ζηταμα ειναι οτι ενω η δυναμη δεν μου λειπει μου λειπει το χτισιμο του σωματος! Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.
Πηρα την ως ανω πρωτεινη με την ελπιδα μηπως και γινει κατι, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερο αποτελεσμα, απο την μια μοιωθω μεγαλυτερη αντοχη νοιωθω οτι δεν τραυματιζονται οι μυες, νοιωθω πως εχω μεγαλυτερη δυναμη και κανω καλλυτερη προπονηση ομως το αποτελεσμα ειναι το εξης ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!
Μην μου πειτε να κανω εξετασεις κανω ανα εξαμηνο και ειναι ολα ενταξει!
Αν δεν αρχίσει να μπαίνει λίπος στην κοιλιά όγκο δεν κάνεις.. Βέβαια υπολογίζεις, τις μειώνεις (τις θερμίδες) μέχρι κάποιο σημείο όπου η αύξηση λίπους να γίνεται πιο αργά, αλλά στην αρχή μην το φοβάσαι τρώγε καθαρά και πολύ!
και μετά για να φύγει το λίπος τι κάνεις;;;
Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..
τεσπα Το στατικο ποδηλατο ειναι βαρετο και πληττω θανασιμα. Οποτε αποκλειεται.
Όντως είναι πολύ βαρετό ρε...μπλιαχ.Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..
τεσπα Το στατικο ποδηλατο ειναι βαρετο και πληττω θανασιμα. Οποτε αποκλειεται.
Nomiza ειναι βαρετο να κουνιουνται τα βυζια σου χαχαχΌντως είναι πολύ βαρετό ρε...μπλιαχ.
Όντως είναι πολύ βαρετό ρε...μπλιαχ.
γιατι δεν κοιμασαι;για σενα ολα βαρετα ειναι. μονο ξαπλα και νυστερι ειναι ενδιαφερον
Ετσι νομίζεις..για σενα ολα βαρετα ειναι. μονο ξαπλα και νυστερι ειναι ενδιαφερον
γιατι δεν κοιμασαι;
οι μυωνες θελουν καλο υπνο