Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ετσι νομίζεις..
Γυμνάζομαι πολύ περισσότερο απο όλους αυτούς που το διατυμπανίζουν εδώ μέσα σε κάθε ποστ.

α ναι? και τι κανεις, trx τραβωντας το παντελονι πανω μεχρι τις μασχαλες?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η μαλακια το τσιμπιμα που σε πιανει στο γονατο μετα την προπονηση ποδιων τι σκατα ειναι? Ρωτησα γυμναστη και μου ειπε δεν ειναι σοβαρο..

Με πιανει παντα 2-3 μερες μετα την προπονηση ποδιων..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Πηγα σημερα αλλα το καταμεσημερο 2 η ωρα. αυριο χλωμο το βλεπω.Μαλλον Σαββατο....
στις 2 απαγορευεται
δεν κυκλοφορουμε τετοια ωρα :(
σκ εχει χαλκιδικη,να ξεκουραστουν οι μυωνες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό το διάστημα παρόλο που καθάρισα λίγο ακόμα από λίπος και είναι εμφανές στο δέρμα το βάρος μου στην ζυγαριά έχει μείνει σταθερό. Υπάρχει περίπτωση λόγω έντασης προπονήσεων να επανέκτησα κάποιους μυς που θα έχασα λόγω δίαιτας και εστίασης στην αερόβια π μ είχε κάνει να παραμελήσω λίγο τα βάρη?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
η μαλακια το τσιμπιμα που σε πιανει στο γονατο μετα την προπονηση ποδιων τι σκατα ειναι? Ρωτησα γυμναστη και μου ειπε δεν ειναι σοβαρο..

Η εχεις χονδροπαθεια η κανεις τις ασκησεις με λαθος τεχνικη η εχεις μικροτραυματισμο σιγουρα δεν ειναι απλο και ο γυμναστης που δεν σε προσεξε ενω του το ειπες η δεν σου ειπε εστω να πας να το κοιταξεις ειναι μαλακας

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό το διάστημα παρόλο που καθάρισα λίγο ακόμα από λίπος και είναι εμφανές στο δέρμα το βάρος μου στην ζυγαριά έχει μείνει σταθερό. Υπάρχει περίπτωση λόγω έντασης προπονήσεων να επανέκτησα κάποιους μυς που θα έχασα λόγω δίαιτας και εστίασης στην αερόβια π μ είχε κάνει να παραμελήσω λίγο τα βάρη?
Να χερεσε αν δεν βλεπεις την ζυγαρια να πεφτει ενω αδυνατιζεις στο ματι και καθαριζεις παει να πει οτι κρατας τη μυικοτητα σου αρκετα...πρεπει πολυ αργος να ειναι ο ρυθμος στην ζυγαρια αλλιως δεν χανεις μονο λιπος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η εχεις χονδροπαθεια η κανεις τις ασκησεις με λαθος τεχνικη η εχεις μικροτραυματισμο σιγουρα δεν ειναι απλο και ο γυμναστης που δεν σε προσεξε ενω του το ειπες η δεν σου ειπε εστω να πας να το κοιταξεις ειναι μαλακας
    λαθος τεχνικη με καμια διοτη για ποδια χρησιμοποιω συνηθως οργανα και οχι ελευθερα βαρη...
Καλα μιας και το γυμναστηριο ειναι φτηνο και επειδη ειμαι παλιος πελατης εκει λογικο να με γραφουν  :jerking:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
     λαθος τεχνικη με καμια διοτη για ποδια χρησιμοποιω συνηθως οργανα και οχι ελευθερα βαρη...
Καλα μιας και το γυμναστηριο ειναι φτηνο και επειδη ειμαι παλιος πελατης εκει λογικο να με γραφουν  :jerking:
Και παλι μπορει να εχεις λαθος τεχνικη δεν εχει σχεση οτι εισαι στα οργανα. Να πας σε ενα γιατρο να το κοιταξεις να μην κανεις καμια μεγαλυτερη ζημεια και θα σε βασανισει πολυ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ακουγεται σαν τενοντοπαθεια. να πας σε αθλιατρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σαν τσιμπιμα νευρου το αισθανομαι,anyway θενξ  ;)

τιποτα δεν ειναι αθωο και ασε τον μαλακα το γυμναστη να λεει.
παντα διατασεις πριν την εναρξη (ιδανικα και με τη ληξη) της προπονησης και συμβουλευομαστε αθλιατρους και φυσιοθεραπευτες. οχι συμβατικους γιατρους.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
ριχνεις το επιπεδο.. κανα αθλημα που να μην μου κουνιουνται τα βυζια κ να κανει ιδια δουλεια με τρεξιμο εχεις να προτεινεις;

Υπάρχουν ένα σωρό ευχάριστα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος το καλοκαίρι με πολύ καλά αερόβια αποτελέσματα αντί για τρέξιμο. Για παράδειγμα ρακέτα στη παραλία σε άμμο, beach volley, θαλάσσιο ποδήλατο, κανώ-καγιάκ, γρήγορο περπάτημα στη θάλασσα με το νερό μέχρι τη γάμπα, γρήγορο περπάτημα στην άμμο κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom