Επισκέπτης
Ετσι θα σφίγγεις αναγκαστικά τους μυς που συνέλκουν το περίνεο βρε ταυτόχρονα της άσκησης. (πλάκα σε κάνω)Λιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι...
Ετσι θα σφίγγεις αναγκαστικά τους μυς που συνέλκουν το περίνεο βρε ταυτόχρονα της άσκησης. (πλάκα σε κάνω)Λιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι...
Ναι , και να βλεπεις ντοκιμαντερ με καταρακτες και ποταμια με γαργαρα νερα. Να δω ποση ωρα θα κανεις υστεραΛιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι...
Ετσι θα σφίγγεις αναγκαστικά τους μυς που συνέλκουν το περίνεο βρε ταυτόχρονα της άσκησης. (πλάκα σε κάνω)
Ναι , και να βλεπεις ντοκιμαντερ με καταρακτες και ποταμια με γαργαρα νερα. Να δω ποση ωρα θα κανεις υστερα
Ασχετο , μου ειχαν πει οτι απο αποψη ασκησης , το ποδηλατο χρειαζεται τον μισο χρονο απο οτι το περπατημα. Δηλαδη 40λεπτα διαδρομο (ταχυ περπατημα) = 20 λεπτα ποδηλατο. Ισχυει ?
Εγω τα αφηνω να κουνιουνται και ειναι και μεγαλα γιαυτο μην σκας αστα να κανουν και αυτα τις βολτες τουςθελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Εγω τα αφηνω να κουνιουνται και ειναι και μεγαλα γιαυτο μην σκας αστα να κανουν και αυτα τις βολτες τους
Απολα εχουμε και σιλικονατα αν τα θεςσιλικονατα ειναι?
αποκλειεται να εχεις κοιλιακους που ποσταρες κ μεγαλους βυζους
κανουν και αυτα την γυμναστικη τους.Εγω τα αφηνω να κουνιουνται και ειναι και μεγαλα γιαυτο μην σκας αστα να κανουν και αυτα τις βολτες τους
αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο
Aμα ψαξεις πιο πισω εχω δωσει tip για six pack σε 5 λεπταγια πειτε καμια συμβουλη για το πως θα κανω 8πακ σε 3 μερες
Πανε βαρα τατουαζγια πειτε καμια συμβουλη για το πως θα κανω 8πακ σε 3 μερες
Aυτό το μήνυμα είναι καθαρό δείγμα κάποιου επηρεασμένου από προϊόντα telemarketing που υπόσχονται super αποτελέσματα χωρίς κόπο.
Kάνε μια υπερθερμική διατροφή με 40% πρωτεϊνη – 40% υδατάνθρακες – 20% λίπος. Βάλε 4 φορές την εβδομάδα αερόβια του στυλ διαδοχικό ανέβασμα με γρήγορο περπάτημα σε ανηφόρα και αργό κατέβασμα για κάνα μισάωρο που είναι απαραίτητη για την ηλικία σου, κάνε full body 3 φορές την εβδομάδα αυξάνοντας σταδιακά τα βάρη kαι θα δεις συνολικά αποτελέσματα και όχι μόνο σε πλάτη – χέρια.
Και μη ξεχάσεις και τις ιατρικές εξετάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε σε ζορίζει!
ΥΓ Το bold δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχόλια…
Πανε βαρα τατουαζ
για τα γονατα το λες...επειδη τρεχω απο 8 χρονων εχω καλη τεχνικη και δε χτυπαω φτερνα ...επισης επειτα απο πολυ διαβασμα κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις στο τσιμεντο για τους εξης λογους:στο χωμα η αρθρωση πρεπει να προσαρμοζεται σε καθε χτυπημα του ποδιου οποτε δεν προλαβαινει να προσαρμοστει αρκετα το ποδι ενω στο τσιμεντο αν εχεις καλη τεχνικη το γονατο , το ισχιο και ο αστραγαλος συνηθιζουν κι ετσι δεν καταπονειται τοσο οσο στο χωμα...επισης σε ταρταν ειναι πιο μαλακο οποτε και πιο ευκολο...
Ασε που γυμνάζονται και οι τένοντες.
Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;