Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
Λιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι... :think:
Ετσι θα σφίγγεις αναγκαστικά τους μυς που συνέλκουν το περίνεο βρε ταυτόχρονα της άσκησης. :grin:(πλάκα σε κάνω)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι... :think:
Ναι , και να βλεπεις ντοκιμαντερ με καταρακτες και ποταμια με γαργαρα νερα. Να δω ποση ωρα θα κανεις υστερα :2funny:
Ασχετο , μου ειχαν πει οτι απο αποψη ασκησης , το ποδηλατο χρειαζεται τον μισο χρονο απο οτι το περπατημα. Δηλαδη 40λεπτα διαδρομο (ταχυ περπατημα) = 20 λεπτα ποδηλατο. Ισχυει ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι , και να βλεπεις ντοκιμαντερ με καταρακτες και ποταμια με γαργαρα νερα. Να δω ποση ωρα θα κανεις υστερα :2funny:
Ασχετο , μου ειχαν πει οτι απο αποψη ασκησης , το ποδηλατο χρειαζεται τον μισο χρονο απο οτι το περπατημα. Δηλαδη 40λεπτα διαδρομο (ταχυ περπατημα) = 20 λεπτα ποδηλατο. Ισχυει ?

αυτο μου ακουγεται λιγο βλακεια.. αλλα ας μιληκουν οι ειδικοι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
40 λεπτα διαδρομο=20 λεπτα ποδηλατο? οχι ρε παιδια ...αλλη ασκηση η μια αλλη η αλλη...

καταρχας αναλογως τι κανεις στο διαδρομο(τρεξιμο,περπατημα και σε τι ενταση? με κλιση η χωρις?) και στο ποδηλατο(αμα βαλεις πχ τερμα την αντισταση γνεται αρκετα δυσκολο...) εχει και διαφορετικη δυσκολια...αεροβιες μορφες ασκησης ειναι και οι δυο αλλα πιο δυσκολο θεωρω το τρεξιμο...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καρδιολογος , ειχε πει οτι σαν ασκηση για την καλη υγεια-λειτουργια της καρδιας , χρειαζεται αεροβια ασκηση συνεχης για καποιο χρονικο διαστημα. Πχ για περπατημα πανω απο 25 λεπτα , με ενταση τετοια ωστε να μπορεις να πεις μια προταση χωρις να λαχανιασεις. Η ενταση προφανως αλλαζει αναλογα με την φυσικη κατασταση του καθενος.
Και εκει απανω ειχε πει οτι το επιθυμητω ειναι τουλαχιστον 5 φορες την εβδομαδα με διαρκεια 40-45 λεπτα την καθε φορα και αν πας στο ποδηλατο πεφτει στο μισο ή στο 1/3 για κολυμπι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αναλογα την φυσικη κατασταση του καθενος ειναι...45 λεπτα αμα παει καποιος που δεν εχει περπατησει ποτε να το κανει θα μεινει ξερος(που λεει ο λογος)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Εγω τα αφηνω να κουνιουνται και ειναι και μεγαλα γιαυτο μην σκας αστα να κανουν και αυτα τις βολτες τους :tits:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εγω τα αφηνω να κουνιουνται και ειναι και μεγαλα γιαυτο μην σκας αστα να κανουν και αυτα τις βολτες τους :tits:

σιλικονατα ειναι?

αποκλειεται να εχεις κοιλιακους που ποσταρες κ μεγαλους βυζους

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
για πειτε καμια συμβουλη για το πως θα κανω 8πακ σε 3 μερες :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο

ελπιζω να τον βιωσες αθορυβα και να μην το αντιληφθηκαν οι αλλοι πελατες  :grin:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Aυτό το μήνυμα είναι καθαρό δείγμα κάποιου επηρεασμένου από προϊόντα telemarketing που υπόσχονται super αποτελέσματα χωρίς κόπο.
Kάνε μια υπερθερμική διατροφή με 40% πρωτεϊνη – 40% υδατάνθρακες – 20% λίπος. Βάλε 4 φορές την εβδομάδα  αερόβια του στυλ διαδοχικό ανέβασμα με γρήγορο περπάτημα σε ανηφόρα και αργό κατέβασμα για κάνα μισάωρο που είναι απαραίτητη για την ηλικία σου, κάνε full body 3 φορές την εβδομάδα αυξάνοντας σταδιακά τα βάρη kαι θα δεις συνολικά αποτελέσματα και όχι μόνο σε πλάτη – χέρια.
Και μη ξεχάσεις και τις ιατρικές εξετάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε σε ζορίζει!

ΥΓ Το bold δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχόλια…

Φιλε maximilian δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου σαν εναν απο αυτους οι οποιοι θελουν να δουν αποτελεσματα απο την ανεση της πολυθρονας τους και ξερω οτι για να κανεις μυες πρεπει να δουλεψεις σκληρα. Αθλουμαι και μαλιστα σε αγωνισμα αντοχης (ποδηλασια δρομου) και κανω και βαρη μηπως τυχων και αποκτησω καποιο ογκο το ζηταμα ειναι οτι ενω η δυναμη δεν μου λειπει μου λειπει το χτισιμο του σωματος! Δεν παιρνω βαρος οτι και να γινει οσο και να φαω.

Πηρα την ως ανω πρωτεινη με την ελπιδα μηπως και γινει κατι, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερο αποτελεσμα, απο την μια μοιωθω μεγαλυτερη αντοχη νοιωθω οτι δεν τραυματιζονται οι μυες, νοιωθω πως εχω μεγαλυτερη δυναμη και κανω καλλυτερη προπονηση ομως το αποτελεσμα ειναι το εξης ειχα φτασει μετα απο ασκηση και καταναλωση μιας εβδομαδας να παρω δυο κιλα τα οποια τα εχασα ολα σε ενα βραδυ οπου ξυπνησα σε μια λιμνη ιδρωτα!

Μην μου πειτε να κανω εξετασεις κανω ανα εξαμηνο και ειναι ολα ενταξει!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για τα γονατα το λες...επειδη τρεχω απο 8 χρονων εχω καλη τεχνικη και δε χτυπαω φτερνα ...επισης επειτα απο πολυ διαβασμα κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις στο τσιμεντο για τους εξης λογους:στο χωμα η αρθρωση πρεπει να προσαρμοζεται σε καθε χτυπημα του ποδιου οποτε δεν προλαβαινει να προσαρμοστει αρκετα το ποδι ενω στο τσιμεντο αν εχεις καλη τεχνικη το γονατο , το ισχιο και ο αστραγαλος συνηθιζουν κι ετσι δεν καταπονειται τοσο οσο στο χωμα...επισης σε ταρταν ειναι πιο μαλακο οποτε και πιο ευκολο...

Ασε που γυμνάζονται και οι τένοντες.

Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;

ξεσκισμενη γκαβλιαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom