Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Δέστα με ελαστικό  επίδεσμο.  :tits:

Μία φίλη είχε πάθει το ίδιο με την διαφορά ότι εκείνη από το πολύ το πάνω κάτω που πήγαιναν τα βυζιά της γκάβλωναν oι ρόγες της και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε έλα γρήγορα σε παρακαλώ θέλω να βάλω ένα παπάρι στο στόμα μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ωραιο το κολυμπι και το ποδηλατο και με λιγοτερους κραδασμους

Υ.Γ γαμουλι θα σε φαω ψητο  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δέστα με ελαστικό  επίδεσμο.  :tits:

Μία φίλη είχε πάθει το ίδιο με την διαφορά ότι εκείνη από το πολύ το πάνω κάτω που πήγαιναν τα βυζιά της γκάβλωναν oι ρόγες της και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε έλα γρήγορα σε παρακαλώ θέλω να βάλω ένα παπάρι στο στόμα μου.

αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις,το να είσαι midfoot ή forefoot runner από heel striker δρα σίγουρα προφυλακτικά σε δομές του ποδιού όπως η λαγονοκνημιαία ταινία,η επιγονατιδομηριαία άρθρωση κ.α. Θεωρείται ότι η σωστή τεχνική στο τρέξιμο επιβάλλει την προσγείωση με το μπροστινό και μεσαίο τμήμα του άκρου ποδός.Παρόλα αυτά όσοι τρέχουν με τον τρόπο αυτό θεωρούνται είναι πιο ευάλωτοι σε τραυματισμούς όπως τενοντοπάθεια του Αχιλλείου,shin splints κ.α.
Η επιφάνεια τρεξίματος παίζει ρόλο στην επιβάρυνση του σώματος και δη του ποδιού.Σκληρές επιφάνειες επιστρέφουν αναπόσβεστες μεγαλύτερες δυνάμεις στο πόδι.Το αν το τσιμέντο είναι καλύτερο απ'το χώμα παρότι το χώμα είναι πιο "απορροφητική " επιφάνεια λόγω των ανωμαλιών του χώματος από τις κλίσεις,τις λακουβίτσες,τα πετραδάκια κτλ είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμο ,καθότι μπορεί για παράδειγμα κάποιος να σου πει ότι είναι πιο πιθανό να βιώσεις ένα οξύ τραυματισμό στο χώμα όπως ένα διάστρεμμα αλλά στο σκληρότερο τσιμέντο είναι πιθανότερο να βιώσεις έναν τραυματισμό από υπέρχρηση.Το χόρτο ή ένα καλό ταρτάν είναι προτιμότερες επιφάνειες για τρέξιμο.
Η σωστή τεχνική στο τρέξιμο δεν περιορίζεται επίσης μόνο στον τρόπο προσγείωσης στο έδαφος.
Όπως και να'χει το τρέξιμο στο δρόμο έχει πιο πολύ πλάκα απ'ότι στο διάδρομο ενός γυμναστηρίου.
ρε συ lithin εσυ φαινεται να ξερεις.απο το πολυ τρεξιμο και περπατημα,σε ενα δαχτυλο απο καθε ποδι μου εχω βγαλει φουσκαλα.δεν με επηρεαζει αλλα η αληθεια ειναι οτι με ποναει ελαφρα.τι στο καλο φταιει;το παπουτσι;προτεινε κανα καλο παπουτσι για ποδαροδρομο και τι καλτσες να παιρνουμε.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο

Όταν σφίγγεις τραβάς την κλειτορίδα και πάει μετά πάνω κάτω και μετά αρχίζει και σου αρέσει…
Εγώ όταν βλέπω να κάνει γυναίκα κοιλιακούς στο γυμναστήριο πάω και της την πέφτω την ώρα που είναι φτιαγμένη ενώ οι άλλοι οι μαλάκες πάνε όταν κάνει βάρη και τρώνε πόρτα…

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δέστα με ελαστικό  επίδεσμο.  :tits:

παρεμβαινω εδω για μια υποκλιση στον γιγαντα σονια......συνεχιστε :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όταν σφίγγεις τραβάς την κλειτορίδα και πάει μετά πάνω κάτω και μετά αρχίζει και σου αρέσει…
Εγώ όταν βλέπω να κάνει γυναίκα κοιλιακούς στο γυμναστήριο πάω και της την πέφτω την ώρα που είναι φτιαγμένη ενώ οι άλλοι οι μαλάκες πάνε όταν κάνει βάρη και τρώνε πόρτα…

επιστημονικη προσσεγγιση χαχαχαχαχαχ δεν εχεις και αδικο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και η σονια τι λεει για ολα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και η σονια τι λεει για ολα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την έχω βάλει να έχει πολλές ασχολίες και χόμπι ώστε να μη με παίρνει χαμπάρι …. ;)
Την έβαλα πάει φροντιστήριο και μαθαίνει ξένες γλώσσες , την έβαλα να πηγαίνει χορο, μπαλέτο για να μπορώ να παίρνω ανάσες και κάνει και μαθήματα υποκριτικής να γίνει σταρ του Χόλυγουντ…

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να τι (δεν) παθαίνω για να μην κάνω κοιλιακούς. :huh:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ριχνεις το επιπεδο.. κανα αθλημα που να μην μου κουνιουνται τα βυζια κ να κανει ιδια δουλεια με τρεξιμο εχεις να προτεινεις;

Για να το σοβαρέψουμε, θα πρότεινα στατικό ποδήλατο.

Αυτό κάνω κι εγώ. Κάνει δουλειά στο κάψιμο λίπους και είναι ΑΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΘΟΡΥΒΟ, ΤΟ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΌΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Μεγάλη δουλειά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για να το σοβαρέψουμε, θα πρότεινα στατικό ποδήλατο.

Αυτό κάνω κι εγώ. Κάνει δουλειά στο κάψιμο λίπους και είναι ΑΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΘΟΡΥΒΟ, ΤΟ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΌΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Μεγάλη δουλειά.
Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..
τεσπα Το στατικο ποδηλατο ειναι βαρετο και πληττω θανασιμα. Οποτε αποκλειεται.

Επισκέπτης
Πςςςςςςςςςςςςςςςς ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ :sunglasses:
  :sunglasses:

(επισης illotibial band syndrome-δε ξερω στα ελληνικα πως λεγεται)
Σύνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας.Δίνει συνήθως πόνο στην έξω πλευρά του γόνατος.

ρε συ lithin εσυ φαινεται να ξερεις.απο το πολυ τρεξιμο και περπατημα,σε ενα δαχτυλο απο καθε ποδι μου εχω βγαλει φουσκαλα.δεν με επηρεαζει αλλα η αληθεια ειναι οτι με ποναει ελαφρα.τι στο καλο φταιει;το παπουτσι;προτεινε κανα καλο παπουτσι για ποδαροδρομο και τι καλτσες να παιρνουμε.
Δεν ξέρω τύπε.Μάλλον και το παπούτσι και οι κάλτσες σου φταίνε.

θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Ποδήλατο με γεμάτη κύστη. Θα γυμνάζεσαι,δε θα κουνιούνται τα βυζιά σου και θα σφίγγεις και το περίνεο... :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λιθιν τι εννοεις με γεματη κυστη; να θελω τσισα;; Αυτο δεν ειναι αθληση τα μαρτυρια του τανταλου ειναι... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom