pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κολυμπι! ποδηλατο!ριχνεις το επιπεδο.. κανα αθλημα που να μην μου κουνιουνται τα βυζια κ να κανει ιδια δουλεια με τρεξιμο εχεις να προτεινεις;
κολυμπι! ποδηλατο!ριχνεις το επιπεδο.. κανα αθλημα που να μην μου κουνιουνται τα βυζια κ να κανει ιδια δουλεια με τρεξιμο εχεις να προτεινεις;
Δέστα με ελαστικό επίδεσμο.θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Δέστα με ελαστικό επίδεσμο.
Μία φίλη είχε πάθει το ίδιο με την διαφορά ότι εκείνη από το πολύ το πάνω κάτω που πήγαιναν τα βυζιά της γκάβλωναν oι ρόγες της και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε έλα γρήγορα σε παρακαλώ θέλω να βάλω ένα παπάρι στο στόμα μου.
το ποδηλατο και με λιγοτερους κραδασμους
ρε συ lithin εσυ φαινεται να ξερεις.απο το πολυ τρεξιμο και περπατημα,σε ενα δαχτυλο απο καθε ποδι μου εχω βγαλει φουσκαλα.δεν με επηρεαζει αλλα η αληθεια ειναι οτι με ποναει ελαφρα.τι στο καλο φταιει;το παπουτσι;προτεινε κανα καλο παπουτσι για ποδαροδρομο και τι καλτσες να παιρνουμε.Κοίτα να δεις,το να είσαι midfoot ή forefoot runner από heel striker δρα σίγουρα προφυλακτικά σε δομές του ποδιού όπως η λαγονοκνημιαία ταινία,η επιγονατιδομηριαία άρθρωση κ.α. Θεωρείται ότι η σωστή τεχνική στο τρέξιμο επιβάλλει την προσγείωση με το μπροστινό και μεσαίο τμήμα του άκρου ποδός.Παρόλα αυτά όσοι τρέχουν με τον τρόπο αυτό θεωρούνται είναι πιο ευάλωτοι σε τραυματισμούς όπως τενοντοπάθεια του Αχιλλείου,shin splints κ.α.
Η επιφάνεια τρεξίματος παίζει ρόλο στην επιβάρυνση του σώματος και δη του ποδιού.Σκληρές επιφάνειες επιστρέφουν αναπόσβεστες μεγαλύτερες δυνάμεις στο πόδι.Το αν το τσιμέντο είναι καλύτερο απ'το χώμα παρότι το χώμα είναι πιο "απορροφητική " επιφάνεια λόγω των ανωμαλιών του χώματος από τις κλίσεις,τις λακουβίτσες,τα πετραδάκια κτλ είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμο ,καθότι μπορεί για παράδειγμα κάποιος να σου πει ότι είναι πιο πιθανό να βιώσεις ένα οξύ τραυματισμό στο χώμα όπως ένα διάστρεμμα αλλά στο σκληρότερο τσιμέντο είναι πιθανότερο να βιώσεις έναν τραυματισμό από υπέρχρηση.Το χόρτο ή ένα καλό ταρτάν είναι προτιμότερες επιφάνειες για τρέξιμο.
Η σωστή τεχνική στο τρέξιμο δεν περιορίζεται επίσης μόνο στον τρόπο προσγείωσης στο έδαφος.
Όπως και να'χει το τρέξιμο στο δρόμο έχει πιο πολύ πλάκα απ'ότι στο διάδρομο ενός γυμναστηρίου.
έχεις πάει από τον ανώμαλο με μαουντεν μπαικ να δεις τι ωραία που είναι η σελα….
αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο
παρεμβαινω εδω για μια υποκλιση στον γιγαντα σονια......συνεχιστεΔέστα με ελαστικό επίδεσμο.
Μία φίλη είχε πάθει το ίδιο με την διαφορά ότι εκείνη από το πολύ το πάνω κάτω που πήγαιναν τα βυζιά της γκάβλωναν oι ρόγες της και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε έλα γρήγορα σε παρακαλώ θέλω να βάλω ένα παπάρι στο στόμα μου.
γιατί τώρα που κάνει έργα ο Μπουτάρης στην παραλία είναι ευκαιρίαδεν εχω τετοιες δυνατοτητες
Όταν σφίγγεις τραβάς την κλειτορίδα και πάει μετά πάνω κάτω και μετά αρχίζει και σου αρέσει…
Εγώ όταν βλέπω να κάνει γυναίκα κοιλιακούς στο γυμναστήριο πάω και της την πέφτω την ώρα που είναι φτιαγμένη ενώ οι άλλοι οι μαλάκες πάνε όταν κάνει βάρη και τρώνε πόρτα…
και η σονια τι λεει για ολα αυταΌταν σφίγγεις τραβάς την κλειτορίδα και πάει μετά πάνω κάτω και μετά αρχίζει και σου αρέσει…
Εγώ όταν βλέπω να κάνει γυναίκα κοιλιακούς στο γυμναστήριο πάω και της την πέφτω την ώρα που είναι φτιαγμένη ενώ οι άλλοι οι μαλάκες πάνε όταν κάνει βάρη και τρώνε πόρτα…
Την έχω βάλει να έχει πολλές ασχολίες και χόμπι ώστε να μη με παίρνει χαμπάρι …. ;)και η σονια τι λεει για ολα αυτα
δεν εχω τετοιες δυνατοτητες
ριχνεις το επιπεδο.. κανα αθλημα που να μην μου κουνιουνται τα βυζια κ να κανει ιδια δουλεια με τρεξιμο εχεις να προτεινεις;
Εσυ εχεις βυζια που κουνιουνται; κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις..Για να το σοβαρέψουμε, θα πρότεινα στατικό ποδήλατο.
Αυτό κάνω κι εγώ. Κάνει δουλειά στο κάψιμο λίπους και είναι ΑΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΘΟΡΥΒΟ, ΤΟ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΌΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Μεγάλη δουλειά.
Πςςςςςςςςςςςςςςςς ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ
Σύνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας.Δίνει συνήθως πόνο στην έξω πλευρά του γόνατος.(επισης illotibial band syndrome-δε ξερω στα ελληνικα πως λεγεται)
Δεν ξέρω τύπε.Μάλλον και το παπούτσι και οι κάλτσες σου φταίνε.ρε συ lithin εσυ φαινεται να ξερεις.απο το πολυ τρεξιμο και περπατημα,σε ενα δαχτυλο απο καθε ποδι μου εχω βγαλει φουσκαλα.δεν με επηρεαζει αλλα η αληθεια ειναι οτι με ποναει ελαφρα.τι στο καλο φταιει;το παπουτσι;προτεινε κανα καλο παπουτσι για ποδαροδρομο και τι καλτσες να παιρνουμε.
θελω να παω για τρεξιμο αλλα τα βυζια μου πανε πανω κατω και ειναι κουραστικο. Δοκιμασα αθλητικο σουτιεν αλλα δεν βοηθα και πολυ γιατι με πιεζει. Τι να κανω;
Ποδήλατο με γεμάτη κύστη. Θα γυμνάζεσαι,δε θα κουνιούνται τα βυζιά σου και θα σφίγγεις και το περίνεο...αυτο το παθαινω με κοιλιακους μαλιστα εχω ερθει και σε οργασμο με κοιλιακους δεν ξερω πως σχετιζεται υποθετω επειδη σφιγγω περιναιο