pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γραμμωση φουλΚαι την Κυριακή το πρωί η μπουρδελότσαρκα με την ζέστη που έχει πιάνεται για αερόβιο ε ;
γραμμωση φουλΚαι την Κυριακή το πρωί η μπουρδελότσαρκα με την ζέστη που έχει πιάνεται για αερόβιο ε ;
αγιμνασιεσΕγω απτη ζεστη φετος υποφερω...
θα σε παω για κανα μπανακι στην χαλκιδικη τοτες :-*Εγω απτη ζεστη φετος υποφερω...
Που τα διαβασες αυτα ματια μου???εχεις δικες σου θεωριες παγκοσμιος.. και δεν λεω μονο για τα γονατα ο κραδασμος και σε μεση αστραγαλους γονατα ισχυα ειναι καταστροφικος σε τσιμεντο ειδικα σε χρονια χρηση...χρονια καταστροφη απλα θα σου βγει μεγαλωνονταςγια τα γονατα το λες...επειδη τρεχω απο 8 χρονων εχω καλη τεχνικη και δε χτυπαω φτερνα ...επισης επειτα απο πολυ διαβασμα κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις στο τσιμεντο για τους εξης λογους:στο χωμα η αρθρωση πρεπει να προσαρμοζεται σε καθε χτυπημα του ποδιου οποτε δεν προλαβαινει να προσαρμοστει αρκετα το ποδι ενω στο τσιμεντο αν εχεις καλη τεχνικη το γονατο , το ισχιο και ο αστραγαλος συνηθιζουν κι ετσι δεν καταπονειται τοσο οσο στο χωμα...επισης σε ταρταν ειναι πιο μαλακο οποτε και πιο ευκολο...
κατσε να παρω μαγιο και μεταθα σε παω για κανα μπανακι στην χαλκιδικη τοτες :-*
γεραματααγιμνασιεσ
δεν γιμναζισ τουσ ενδοκιλιακουσγεραματα
κατσε να παρω μαγιο και μετα
Τς Τς Τς μυς του περινεου και εγκαρσιος κοιλιακοςς...δεν γιμναζισ τουσ ενδοκιλιακουσ
εκι ιμε εκσπερ....
για σου γινεκακι τσιλικο
μελετες,αρθρα,μελετες,κουβεντες με γιατρους κτλ κτλ...κοιτα κι εγω το ιδιο πιστευα ΑΛΛΑ στα τοσα χρονια που τρεχω δεν εχω κανενα προβλημα περαν της μεσης που ειναι απο αλλο λογο οπως ειχα ξαναγραψει...επειδη ειμαι ψιλοτρελος με το τρεξιμο,εχω μιλησει με αρκετους μεγαλυτερους μου( 2 απ αυτους εχουν συμμετεχει σε μαραθωνιους στην ευρωπη πολλες φορες) και ολοι μου ειπαν οτι αυτο με το τσιμεντο δεν ισχυει...Που τα διαβασες αυτα ματια μου???εχεις δικες σου θεωριες παγκοσμιος.. και δεν λεω μονο για τα γονατα ο κραδασμος και σε μεση αστραγαλους γονατα ισχυα ειναι καταστροφικος σε τσιμεντο ειδικα σε χρονια χρηση...χρονια καταστροφη απλα θα σου βγει μεγαλωνοντας
ντροπηςςςςςςΘα σε πάει σε γυμνιστών δεν χρειάζεται.
εχο πολι δινατον ορθονΤς Τς Τς μυς του περινεου και εγκαρσιος κοιλιακοςς...
καλα καλε μου δεν απαντω τιποτα γιατι παλι θα διαφωνουμε.. παντως ξαναψαχτο καλου κακου :-*μελετες,αρθρα,μελετες,κουβεντες με γιατρους κτλ κτλ...κοιτα κι εγω το ιδιο πιστευα ΑΛΛΑ στα τοσα χρονια που τρεχω δεν εχω κανενα προβλημα περαν της μεσης που ειναι απο αλλο λογο οπως ειχα ξαναγραψει...επειδη ειμαι ψιλοτρελος με το τρεξιμο,εχω μιλησει με αρκετους μεγαλυτερους μου( 2 απ αυτους εχουν συμμετεχει σε μαραθωνιους στην ευρωπη πολλες φορες) και ολοι μου ειπαν οτι αυτο με το τσιμεντο δεν ισχυει...
και παλι με τον εγκαρσιο ολα θα βελτιωθουνε παραπανω τι να κλασει ο ορθος μπροστα στον εγκαρσιοεχο πολι δινατον ορθον
κλανια βροντι
τοτε θα προκαλο τσουναμιιιιι οποτε παο στο μεροσκαι παλι με τον εγκαρσιο ολα θα βελτιωθουνε παραπανω τι να κλασει ο ορθος μπροστα στον εγκαρσιο
θα σε παω για κανα μπανακι στην χαλκιδικη τοτες :-*
μας προσβαλεις εχουμε ωραια μερη εδω στη χαλκιδικη ποια καραιβικη και μαλακιες...γιατί προσβάλεις το μωρό ? ποιά χαλκιδική και μπαρμπούτσαλ α ? η κουάρ αξίζει κάτι εξωτικό ,παραμυθένιο
και συ Σαλονικιος???μας προσβαλεις εχουμε ωραια μερη εδω στη χαλκιδικη ποια καραιβικη και μαλακιες
ναικαι συ Σαλονικιος???
Α ρε πατριδα....