Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
για τα γονατα το λες...επειδη τρεχω απο 8 χρονων εχω καλη τεχνικη και δε χτυπαω φτερνα ...επισης επειτα απο πολυ διαβασμα κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις στο τσιμεντο για τους εξης λογους:στο χωμα η αρθρωση πρεπει να προσαρμοζεται σε καθε χτυπημα του ποδιου οποτε δεν προλαβαινει να προσαρμοστει αρκετα το ποδι ενω στο τσιμεντο αν εχεις καλη τεχνικη το γονατο , το ισχιο και ο αστραγαλος συνηθιζουν κι ετσι δεν καταπονειται τοσο οσο στο χωμα...επισης σε ταρταν ειναι πιο μαλακο οποτε και πιο ευκολο...
Που τα διαβασες αυτα ματια μου???εχεις δικες σου θεωριες παγκοσμιος.. και δεν λεω μονο για τα γονατα ο κραδασμος και σε μεση αστραγαλους γονατα ισχυα ειναι καταστροφικος σε τσιμεντο ειδικα σε χρονια χρηση...χρονια καταστροφη απλα θα σου βγει μεγαλωνοντας

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που τα διαβασες αυτα ματια μου???εχεις δικες σου θεωριες παγκοσμιος.. και δεν λεω μονο για τα γονατα ο κραδασμος και σε μεση αστραγαλους γονατα ισχυα ειναι καταστροφικος σε τσιμεντο ειδικα σε χρονια χρηση...χρονια καταστροφη απλα θα σου βγει μεγαλωνοντας
μελετες,αρθρα,μελετες,κουβεντες με γιατρους κτλ κτλ...κοιτα κι εγω το ιδιο πιστευα ΑΛΛΑ στα τοσα χρονια που τρεχω δεν εχω κανενα προβλημα περαν της μεσης που ειναι απο αλλο λογο οπως ειχα ξαναγραψει...επειδη ειμαι ψιλοτρελος με το τρεξιμο,εχω μιλησει με αρκετους μεγαλυτερους μου( 2 απ αυτους εχουν συμμετεχει σε μαραθωνιους στην ευρωπη πολλες φορες) και ολοι μου ειπαν οτι αυτο με το τσιμεντο δεν ισχυει...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μελετες,αρθρα,μελετες,κουβεντες με γιατρους κτλ κτλ...κοιτα κι εγω το ιδιο πιστευα ΑΛΛΑ στα τοσα χρονια που τρεχω δεν εχω κανενα προβλημα περαν της μεσης που ειναι απο αλλο λογο οπως ειχα ξαναγραψει...επειδη ειμαι ψιλοτρελος με το τρεξιμο,εχω μιλησει με αρκετους μεγαλυτερους μου( 2 απ αυτους εχουν συμμετεχει σε μαραθωνιους στην ευρωπη πολλες φορες) και ολοι μου ειπαν οτι αυτο με το τσιμεντο δεν ισχυει...
καλα καλε μου δεν απαντω τιποτα γιατι παλι θα διαφωνουμε.. παντως ξαναψαχτο καλου κακου :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom