Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
γιατι δν εχει σε ολα τα γυμναστηρια ζωνη με αλυσιδα

Πάντως εγώ όταν κάνω σπίτι βάζω σε σακίδιο πλάτης μπουκαλάκια μισόλιτρα νερού γεμισμένα με άμμο και σε βυθίσεις και σε μονόζυγο.
Μπορεί να μην είναι "Trendy" όπως λέει ο φίλος πιο πάνω αλλά είναι πολύ πιο πρακτικό από αλτήρα στο γόνατο...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
στις 6:30 αυτος θα χωνευει ακομα τον πατσα
δεν θα μπορει να τρεξει
σταματα και κατι εχω παθει απτη ζεστη δεν μπορω να φαω ουτε κοτοπουλο χωρις να πιεστω ανακατευτικα με τον πατσα που ειπες.... :S

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγώ όταν κάνω σπίτι βάζω σε σακίδιο πλάτης μπουκαλάκια μισόλιτρα νερού γεμισμένα με άμμο και σε βυθίσεις και σε μονόζυγο.
Μπορεί να μην είναι "Trendy" όπως λέει ο φίλος πιο πάνω αλλά είναι πολύ πιο πρακτικό από αλτήρα στο γόνατο...

δεν καταλαβαινω τι σας δυσκολευει με τον αλτηρα στο γονατο πραγματικα. εφοσον το 2ο ποδι ειναι απο πανω κλειδωνει το αλλο, κ δν υπαρχει θεμα, να κρατας 20-30 κιλα εκει

εντιτ. κ εγω οταν κανω στο σπιτι κανω διαφορες πατεντες, οπως πχ στις καμψεις σακιδιο με πλακες κτλ, στο γυμναστηριο δν χρειαζονται πατεντες

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σταματα και κατι εχω παθει απτη ζεστη δεν μπορω να φαω ουτε κοτοπουλο χωρις να πιεστω ανακατευτικα με τον πατσα που ειπες.... :S
αν δεν κσερισ απο σοστι διατροφι αφτα παθενισ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το δικο μου το προγραμμα παντως τον τελευταιο χρονο εχει ως εξης(με μερικες αλλαγες που εκανα τον τελευταιο μηνα) :

ΔΕΥΤΕΡΑ:ποδια (4 σετ σκουοτ με 30-40-50-50  κιλα απο 12-15 επαναληψεις,4 σετ πρεσσα με 50-60-70-80 κιλα για 15 επαναληψεις)

ΤΡΙΤΗ:κοιλιακους (4 σετ ροκανισματα σε ολα τα μηχανηματα nautilus 15-20 επαναληψεις με σχεδον τερμα τα κιλα και 4 σετ ραχιαιους απο 25 επαναληψεις και μετα κανω 3 σετ στο captains chair κατω κοιλιακους απο 30 επαναληψεις) το απογευμα τρεξιμο στο παρκο 40 λεπτα σε τσιμεντο ομως οχι σε ταρταν)

ΤΕΤΑΡΤΗ:χερια (5 σετ bicep curls με ισια μπαρα και στραβομπαρα απο 30 κιλα(εναλλαξ),3 σετ με αλτηρα 20 κιλο καθιστος απο 8-10 επαναληψεις και για τρικεφαλο γαλλικες με στραβομπαρα 20 κιλη 5 σετ απο 15 επαναληψεις και 3 σετ τροχαλια με 45 κιλα )

ΠΕΜΠΤΗ:τρεξιμο μονο 40 λεπτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: στηθος-πλατη(5 σετ πιεσεις στηθους με 30-40-50-70-50 κιλα απο 7-10 επαναληψεις και για πλατη 4 σετ στο μονοζυγο πολυ αυστηρη τεχνικη 8 επαναληψεις με 3 διαφ0ρετικες λαβες (πολυ ανοιχτη,ανοιχτη και κλειστη αλλα με τα χερια παντα να κοιτανε εξω οπως στο στρατο και κωπηλατικη καθιστος με 50 κιλα 3 σετ απο 12-15 επαναληψεις και αλλα 2 σετ απο 15 επαναληψεις σε εκεινο το μηχανημα που ειναι σαν κωπηλατικη αλλα εχεις ενα μαξιλαρακι στην κοιλια και τραβας ,δε θυμαμαι πως λεγεται...)

ΣΑΒΒΑΤΟ:τρεξιμο 50 λεπτα

ΚΥΡΙΑΚΗ:μπουρδελοτσαρκα ολο το πρωι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
το δικο μου το προγραμμα παντως τον τελευταιο χρονο εχει ως εξης(με μερικες αλλαγες που εκανα τον τελευταιο μηνα) :

ΔΕΥΤΕΡΑ:ποδια (4 σετ σκουοτ με 30-40-50-50  κιλα απο 12-15 επαναληψεις,4 σετ πρεσσα με 50-60-70-80 κιλα για 15 επαναληψεις)

ΤΡΙΤΗ:κοιλιακους (4 σετ ροκανισματα σε ολα τα μηχανηματα nautilus 15-20 επαναληψεις με σχεδον τερμα τα κιλα και 4 σετ ραχιαιους απο 25 επαναληψεις και μετα κανω 3 σετ στο captains chair κατω κοιλιακους απο 30 επαναληψεις) το απογευμα τρεξιμο στο παρκο 40 λεπτα σε τσιμεντο ομως οχι σε ταρταν)

ΤΕΤΑΡΤΗ:χερια (5 σετ bicep curls με ισια μπαρα και στραβομπαρα απο 30 κιλα(εναλλαξ),3 σετ με αλτηρα 20 κιλο καθιστος απο 8-10 επαναληψεις και για τρικεφαλο γαλλικες με στραβομπαρα 20 κιλη 5 σετ απο 15 επαναληψεις και 3 σετ τροχαλια με 45 κιλα )

ΠΕΜΠΤΗ:τρεξιμο μονο 40 λεπτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: στηθος-πλατη(5 σετ πιεσεις στηθους με 30-40-50-70-50 κιλα απο 7-10 επαναληψεις και για πλατη 4 σετ στο μονοζυγο πολυ αυστηρη τεχνικη 8 επαναληψεις με 3 διαφ0ρετικες λαβες (πολυ ανοιχτη,ανοιχτη και κλειστη αλλα με τα χερια παντα να κοιτανε εξω οπως στο στρατο και κωπηλατικη καθιστος με 50 κιλα 3 σετ απο 12-15 επαναληψεις και αλλα 2 σετ απο 15 επαναληψεις σε εκεινο το μηχανημα που ειναι σαν κωπηλατικη αλλα εχεις ενα μαξιλαρακι στην κοιλια και τραβας ,δε θυμαμαι πως λεγεται...)

ΣΑΒΒΑΤΟ:τρεξιμο 50 λεπτα

ΚΥΡΙΑΚΗ:μπουρδελοτσαρκα ολο το πρωι
Τιποτα δεν θα σχολιασω μονο αυτο γιατι τρεχεις σε ΤΣΙΜΕΝΤΟ ??? :o :o :o :huh:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Και την Κυριακή το πρωί η μπουρδελότσαρκα με την ζέστη που έχει πιάνεται για αερόβιο ε ;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα δεν θα σχολιασω μονο αυτο γιατι τρεχεις σε ΤΣΙΜΕΝΤΟ ??? :o :o :o :huh:
για τα γονατα το λες...επειδη τρεχω απο 8 χρονων εχω καλη τεχνικη και δε χτυπαω φτερνα ...επισης επειτα απο πολυ διαβασμα κατεληξα στο οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις στο τσιμεντο για τους εξης λογους:στο χωμα η αρθρωση πρεπει να προσαρμοζεται σε καθε χτυπημα του ποδιου οποτε δεν προλαβαινει να προσαρμοστει αρκετα το ποδι ενω στο τσιμεντο αν εχεις καλη τεχνικη το γονατο , το ισχιο και ο αστραγαλος συνηθιζουν κι ετσι δεν καταπονειται τοσο οσο στο χωμα...επισης σε ταρταν ειναι πιο μαλακο οποτε και πιο ευκολο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom