kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
με εμενα θα τρεκσισ?Καλα αυτο ενοειετε χαχαχαχαχ
με εμενα θα τρεκσισ?Καλα αυτο ενοειετε χαχαχαχαχ
με εμενα θα τρεκσισ?
Εχει μια αλλη αποψη επι της γυμναστικης ο ντραμερ δικια του μην ξεκινας κουβεντα γιατι συνεχεια θα διαφωνειτε.δεν μελανιαζεις φυσικα :S γιατι να μελανιασεις? εχεις κ το αλλο ποδι λυγισμενο κ κραταει το ποδι με το βαρος να μην ανοιξει.
αμα κανεις 20 επαναληψεις με το βαρος σου δλδ θα κανεις 25? μ αυτο το σκεπτικο στον παγκο μην ανεβαζεις κιλα οταν βγαζεις 15-20, ανεβαζε επαναληψεις
αμα βανι κε διοσμοθα κραταει και ενα μπιφτεκι για να ακολουθας
Ποτε τρεχουμε παρεα γινεκακι?Εχει μια αλλη αποψη επι της γυμναστικης ο ντραμερ δικια του μην ξεκινας κουβεντα γιατι συνεχεια θα διαφωνειτε.
Δεν το λεω ντραμερ να σε προσβαλω απλα εχεις αλλες αποψεις απο τους περισσοτερους μας εδω μεσα..
δεν εννοω 20 και 25 επαναληψεις...5 σετ απο 40 κανω στις βυθισεις ...σχετικα με τον παγκο που λες μολις εφτασα τα 70 και τα 80 κιλα απλως σταματησα και κανω 3 η 4 επαναληψεις παραπανω ανα σετ...δεν υπαρχει λογος να σηκωνεις παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω...δεν μελανιαζεις φυσικα :S γιατι να μελανιασεις? εχεις κ το αλλο ποδι λυγισμενο κ κραταει το ποδι με το βαρος να μην ανοιξει.
αμα κανεις 20 επαναληψεις με το βαρος σου δλδ θα κανεις 25? μ αυτο το σκεπτικο στον παγκο μην ανεβαζεις κιλα οταν βγαζεις 15-20, ανεβαζε επαναληψεις
Υπαρχουν τελικα και πιο ανορθογραφοι απο εμενα νιωθω να συγκινουμαι...Κοτομπιφτεκε εσυ?
Μια χαρα αλλα αντοχη στη δυναμη..αυτη ειναι η διαφορα σου με τους περισσοτερους εδωδεν εννοω 20 και 25 επαναληψεις...5 σετ απο 40 κανω στις βυθισεις ...σχετικα με τον παγκο που λες μολις εφτασα τα 70 και τα 80 κιλα απλως σταματησα και κανω 3 η 4 επαναληψεις παραπανω ανα σετ...δεν υπαρχει λογος να σηκωνεις παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω...
δεν εννοω 20 και 25 επαναληψεις...5 σετ απο 40 κανω στις βυθισεις ...σχετικα με τον παγκο που λες μολις εφτασα τα 70 και τα 80 κιλα απλως σταματησα και κανω 3 η 4 επαναληψεις παραπανω ανα σετ...δεν υπαρχει λογος να σηκωνεις παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω...
δε μου απαντασΜια χαρα αλλα αντοχη στη δυναμη..αυτη ειναι η διαφορα σου με τους περισσοτερους εδω
Απλα αλλο πραγμα θες εσυ και αλλα αποτελεσματα πανω σου και αλλο οι περισσοτεροι αλλοι.τοσο απλασχετικα με αυτο που λεει η κουαρ απλως οι πιο πολλοι εδω ειναι του φουσκωματος...σα τη φαρινα ενα πραγμα ...
εγω λογω αλλης εμπειριας απλως προτιμω να κανω πχ 5 σετ απο 50 καμψεις παρα να κανω 3 σετ απο 100 κιλα παγκο...ενδεικτικα τα νουμερα
ειρηνη υμιν
μπορουμε να συμφωνουμε μεχρι αυριοΑπλα αλλο πραγμα θες εσυ και αλλα αποτελεσματα πανω σου και αλλο οι περισσοτεροι αλλοι.τοσο απλα
τι λες μωρε...αυτο με τις βυθισεις και τον αλτηρα πισω απ τα γονατα λιγο μαλακια μου φαινεται...καταρχας θα σε πονεσει το πισω μερος οπως θα εφαπτεται ο αλτηρας και θα σου κανει μελανια(λογικα θα βαλεις κανα 30 κιλο αλτηρα) οποτε ακυρο γιατι θα σε δυσκολευει στην ασκηση...
αμα θες πιο πολυ δουλεια με τις βυθισεις αντι να βαλεις βαρος αυξησε τα σετ και τις επαναληψεις...πιστεψε με αν δοκιμασεις να κανεις 5 επαναληψεις παραπανω απ οτι εχεις συνηθισει ανα σετ θα δεις οτι θα νιωθεις ενα ωραιοτατο καψιμο που θα εντεινεται σε καθε σετ...
σεξαρτημενε η γραμμωση ειναι στη διατροφη οχι στις επαναληψεις.
απλα οταν τρως υποθερμιδικα αν δεν εχεις κουραγιο και δυναμη να σηκωσεις πολλα κιλα, για να βγαλεις το ιδιο εργο παιζεις πιο λιγα κγ με περισσοτερες επαναληψεις. δεν σημαινει ομως οτι ετσι γραμμωνεις.
παντως εγω ποτε δεν ειπα οτι το να βαλεις μυικη μαζα ειναι ευκολο...απλως προς αποφυγην παρεξηγησεων...Mου αρέσει που λέτε για φούσκωμα, λές και το να βάλεις καθαρή μυική μάζα είναι πανεύκολο.
Είπαμε Drummer, διαφορετική φιλοσοφία. Φαντάσου να έκανες 2 προπονήσεις με 5 σετ απο 50 κάμψεις και 3 σετ απο 100 κιλα πάγκο. Γαμάει ;
Στείλε μου τις προπονήσεις σου να τις εντάξω στο πρόγραμμα μου σε παρακαλώ.
δε θα σου μελανιασει πισω απ το γονατο τελοσπαντων μπορει να κανω και λαθοςτι λες μωρε...