Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν μελανιαζεις φυσικα  :S γιατι να μελανιασεις? εχεις κ το αλλο ποδι λυγισμενο κ κραταει το ποδι με το βαρος να μην ανοιξει.

αμα κανεις 20 επαναληψεις με το βαρος σου δλδ θα κανεις 25? μ αυτο το σκεπτικο στον παγκο μην ανεβαζεις κιλα οταν βγαζεις 15-20, ανεβαζε επαναληψεις

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν μελανιαζεις φυσικα  :S γιατι να μελανιασεις? εχεις κ το αλλο ποδι λυγισμενο κ κραταει το ποδι με το βαρος να μην ανοιξει.

αμα κανεις 20 επαναληψεις με το βαρος σου δλδ θα κανεις 25? μ αυτο το σκεπτικο στον παγκο μην ανεβαζεις κιλα οταν βγαζεις 15-20, ανεβαζε επαναληψεις
Εχει μια αλλη αποψη επι της γυμναστικης ο ντραμερ δικια του μην ξεκινας κουβεντα γιατι συνεχεια θα διαφωνειτε.
Δεν το λεω ντραμερ να σε προσβαλω απλα εχεις αλλες αποψεις απο τους περισσοτερους μας εδω μεσα..

Επισκέπτης
με εμενα θα τρεκσισ?
Κοτομπιφτεκε εσυ?
KY5Xa9.jpg

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
θα κραταει και ενα μπιφτεκι για να ακολουθας
αμα βανι κε διοσμο
Εχει μια αλλη αποψη επι της γυμναστικης ο ντραμερ δικια του μην ξεκινας κουβεντα γιατι συνεχεια θα διαφωνειτε.
Δεν το λεω ντραμερ να σε προσβαλω απλα εχεις αλλες αποψεις απο τους περισσοτερους μας εδω μεσα..
Ποτε τρεχουμε παρεα γινεκακι?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

δεν εννοω 20 και 25 επαναληψεις...5 σετ απο 40 κανω στις βυθισεις ...σχετικα με τον παγκο που λες μολις εφτασα τα 70 και τα 80 κιλα απλως σταματησα και κανω 3 η 4 επαναληψεις παραπανω ανα σετ...δεν υπαρχει λογος να σηκωνεις παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν εννοω 20 και 25 επαναληψεις...5 σετ απο 40 κανω στις βυθισεις ...σχετικα με τον παγκο που λες μολις εφτασα τα 70 και τα 80 κιλα απλως σταματησα και κανω 3 η 4 επαναληψεις παραπανω ανα σετ...δεν υπαρχει λογος να σηκωνεις παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω...
Μια χαρα αλλα αντοχη στη δυναμη..αυτη ειναι η διαφορα σου με τους περισσοτερους εδω :cheesy:

Επισκέπτης

λογικα δεν θες να φουσκωσεις αλλο γιατι αν στα 80 κιλα κανεισ ασ πουμε 12 επαναληψεις καλο θα ηταν να εβαζες 90 να κανεισ 8 και ενα σετ 100 να βγαλεισ 6 αλλα αυτο αν θες ογκο και επισησς αυτα τον χειμωνα το καλοκαιρι ειναι για γραμμωση λιγα κιλα πολλες επαναληψεις

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σχετικα με αυτο που λεει η κουαρ απλως οι πιο πολλοι εδω ειναι του φουσκωματος...σα τη φαρινα ενα πραγμα  :2funny: ...

εγω λογω αλλης εμπειριας απλως προτιμω να κανω πχ 5 σετ απο 50 καμψεις παρα να κανω 3 σετ απο 100 κιλα παγκο...ενδεικτικα τα νουμερα

ειρηνη υμιν

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σχετικα με αυτο που λεει η κουαρ απλως οι πιο πολλοι εδω ειναι του φουσκωματος...σα τη φαρινα ενα πραγμα  :2funny: ...

εγω λογω αλλης εμπειριας απλως προτιμω να κανω πχ 5 σετ απο 50 καμψεις παρα να κανω 3 σετ απο 100 κιλα παγκο...ενδεικτικα τα νουμερα

ειρηνη υμιν
Απλα αλλο πραγμα θες εσυ και αλλα αποτελεσματα πανω σου και αλλο οι περισσοτεροι αλλοι.τοσο απλα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σεξαρτημενε η γραμμωση ειναι στη διατροφη οχι στις επαναληψεις.
απλα οταν τρως υποθερμιδικα αν δεν εχεις κουραγιο και δυναμη να σηκωσεις πολλα κιλα, για να βγαλεις το ιδιο εργο παιζεις πιο λιγα κγ με περισσοτερες επαναληψεις. δεν σημαινει ομως οτι ετσι γραμμωνεις.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Mου αρέσει που λέτε για φούσκωμα, λές και το να βάλεις καθαρή μυική μάζα είναι πανεύκολο.

Είπαμε Drummer, διαφορετική φιλοσοφία. Φαντάσου να έκανες 2 προπονήσεις με 5 σετ απο 50 κάμψεις και 3 σετ απο 100 κιλα πάγκο. Γαμάει ;

Στείλε μου τις προπονήσεις σου να τις εντάξω στο πρόγραμμα μου σε παρακαλώ.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
αυτο με τις βυθισεις και τον αλτηρα πισω απ τα γονατα  λιγο μαλακια μου φαινεται...καταρχας θα σε πονεσει το πισω μερος οπως θα εφαπτεται ο αλτηρας και θα σου κανει μελανια(λογικα θα βαλεις κανα 30 κιλο αλτηρα) οποτε ακυρο γιατι θα σε δυσκολευει στην ασκηση...

αμα θες πιο πολυ δουλεια με τις βυθισεις αντι να βαλεις βαρος αυξησε τα σετ και τις επαναληψεις...πιστεψε με αν δοκιμασεις να κανεις 5 επαναληψεις παραπανω απ οτι εχεις συνηθισει ανα σετ θα δεις οτι θα νιωθεις ενα ωραιοτατο καψιμο που θα εντεινεται σε καθε σετ...
τι λες μωρε...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
σεξαρτημενε η γραμμωση ειναι στη διατροφη οχι στις επαναληψεις.
απλα οταν τρως υποθερμιδικα αν δεν εχεις κουραγιο και δυναμη να σηκωσεις πολλα κιλα, για να βγαλεις το ιδιο εργο παιζεις πιο λιγα κγ με περισσοτερες επαναληψεις. δεν σημαινει ομως οτι ετσι γραμμωνεις.

Αν κάνεις αυτό που λές θα χάσεις σε μυική μάζα. Αυτό που σε ενδιαφέρει στην γράμμωση είναι να κρατήσεις την δύναμη σου όσο πιο ψηλά γίνεται.  

Απλά ρίχνεις τον όγκο του προγράμματος σου και προσπαθείς να πέζεις στα κιλά που έπαιζες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Mου αρέσει που λέτε για φούσκωμα, λές και το να βάλεις καθαρή μυική μάζα είναι πανεύκολο.

Είπαμε Drummer, διαφορετική φιλοσοφία. Φαντάσου να έκανες 2 προπονήσεις με 5 σετ απο 50 κάμψεις και 3 σετ απο 100 κιλα πάγκο. Γαμάει ;

Στείλε μου τις προπονήσεις σου να τις εντάξω στο πρόγραμμα μου σε παρακαλώ.
παντως εγω ποτε δεν ειπα οτι το να βαλεις μυικη μαζα ειναι ευκολο...απλως προς αποφυγην παρεξηγησεων...

αυτο που λες παραειναι σκοτωμα...ουτε ο μπρους λι δεν εκανε τετοια... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom