Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος θα ξυπνησει αυριο 7 να ερθει μαζι μου να παμε να τρεξουμε πριν την δουλεια ε?????  :grin:

Έτσι μπράβο ξεκίνα να τρέχεις να φτιάξεις φυσική κατάσταση να είσαι έτοιμοι μην γίνεις ρεζίλη… Ξεκίνα προετοιμασία….

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Στάλθηκε από: quardeen
Εισαγωγή παράθεσης
Ποιος θα ξυπνησει αυριο 7 να ερθει μαζι μου να παμε να τρεξουμε πριν την δουλεια ε?????
καλά ρε το ότι θα τρέξει 7 το πρωί σας φάνηκε περίεργο?το οτι θα πάει για δουλειά σας φάνηκε νορμάλ  :rockon:

και εγώ πάντα τέτοια ώρα τρέχω,έχω μάθει όλα τα καπή που περπατάν.η καύλα είναι τον χειμώνα ίδια ώρα
που όλοι σε κοιτάνε όπως η γελάδα το τρένο.

καυλιάρη,μάθε πρώτα να το προπονάς και ύστερα πιάσε το συμπλήρωμα.δεν είναι και
φάρμακο μη τρελαίνεσαι.έπειτα απ την ονομασία και μόνο καταλαβαίνεις
τι υπερπροιόν είναι :jerking:
θα πάρεις κ άλλες συμβουλές από χτιστούς εδώ.απλά προσπάθησε να βάλεις στο μυαλό σου
κάτι που θα χει διάρκεια και μακροπρόθεσμα.στο τσαφ φυτίλι αν θές αποτελέσματα
το μόνο που θα πετύχεις είναι να χτίσεις κάνα ακόμα εξτρήμ στορ.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Δεν ειμαι φανατικος του γυμναστηριου και της διατροφης αλλα θελω σιγα σιγα να αρχισω να χτιζω λιγο σωμα

Δεν υπαρχει χρονος για οργανωμενο γυμναστηριο οποτε κανω καποιες ασκησεις με βαρακια τις οποιες εκανα και παλαιωτερα. πηρα μια πρωτεινη την USN HYPERBOLIC MASS (υποσχετε 1-2 κιλα την εβδομαδα) και δευτερον κατα ποσον αυτο που παιρνεις ειναι μυες

Aυτό το μήνυμα είναι καθαρό δείγμα κάποιου επηρεασμένου από προϊόντα telemarketing που υπόσχονται super αποτελέσματα χωρίς κόπο.
Kάνε μια υπερθερμική διατροφή με 40% πρωτεϊνη – 40% υδατάνθρακες – 20% λίπος. Βάλε 4 φορές την εβδομάδα  αερόβια του στυλ διαδοχικό ανέβασμα με γρήγορο περπάτημα σε ανηφόρα και αργό κατέβασμα για κάνα μισάωρο που είναι απαραίτητη για την ηλικία σου, κάνε full body 3 φορές την εβδομάδα αυξάνοντας σταδιακά τα βάρη kαι θα δεις συνολικά αποτελέσματα και όχι μόνο σε πλάτη – χέρια.
Και μη ξεχάσεις και τις ιατρικές εξετάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε σε ζορίζει!

ΥΓ Το bold δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχόλια…

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πουσταλεκο μάγκα και καραμπουζουκλη,από που ορμώμενος δηλωνεις πως τα kick backs ειναι πουστο-ασκηση?

Κανε εκτασεις με σκοινι αναποδα οπως αυτο που κανει ο τυπος εδω στην αρχη ειναι πολυ πορνωδες!!!
Για μενα ειναι η καλυτερη ασκηση για τρικεφαλο μαζι με τις εκτασεις με στραβομπαρα ("γαλλικες")

Και τα κικ μπακς μπορουν να γινουν δυσκολα βεβαια αν βαλεις αρκετα κιλα και τα κανεις σωστα αλλα ειναι πιο απλη ασκηση για πιο αρχαριους να ουμε!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
γίνονται καλύτερα αν σηκώσεις στις 45 μοίρες την πλάτη του πάγγου
κάτσεις μπρούμυτα και πάρεις αλτηράκια και στα 2 χέρια για να γίνουν κικ μπακς.
πολύ πορνιάρα μουσική

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
γίνονται καλύτερα αν σηκώσεις στις 45 μοίρες την πλάτη του πάγγου
κάτσεις μπρούμυτα και πάρεις αλτηράκια και στα 2 χέρια για να γίνουν κικ μπακς.
πολύ πορνιάρα μουσική

πωπω για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.

Επισκέπτης
Κανε εκτασεις με σκοινι αναποδα οπως αυτο που κανει ο τυπος εδω στην αρχη ειναι πολυ πορνωδες!!!
Για μενα ειναι η καλυτερη ασκηση για τρικεφαλο μαζι με τις εκτασεις με στραβομπαρα ("γαλλικες")

Και τα κικ μπακς μπορουν να γινουν δυσκολα βεβαια αν βαλεις αρκετα κιλα και τα κανεις σωστα αλλα ειναι πιο απλη ασκηση για πιο αρχαριους να ουμε!

φλωρικες ειναι αυτες για τρικεφαλο θα πηγαινεις στον παγκο θα βαζεις μια 60αρα κιλα θα [πιανεις την μπαρα με ενωμενες τισ παλαμες και θα σηκωνεις αλλα στο κεταβασμα θα κανονιζεις να κατεβαζεις την μπαρα κατω απτο στηθος στο στερνο να ακουμπαει τραβαει καλα :rockon:

Επισκέπτης
επισησς καλη ασκηση τρικεφαλο ειναι στο μηχανημα που κανεις βυθισεις αλλα χωρισ να βαζεις κιλα για βοηθεια , να σηκωνεις το βαρος του σωματος σου :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Γαλλικές πιέσεις, πιέσεις στην τροχαλία και την κλασική με τον αλτήρα πάνω απο το κεφάλι. Διαλέχτε και πάρτε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισησς καλη ασκηση τρικεφαλο ειναι στο μηχανημα που κανεις βυθισεις αλλα χωρισ να βαζεις κιλα για βοηθεια , να σηκωνεις το βαρος του σωματος σου :rockon:

με αλτηρα κλειδωμενο πισω απο το γονατο, εχοντας το λυγισμενο, ακομα καλυτερα  :rockon:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ολες καλες οι ασκησεις για τρι που αναφερονται πιο πανω

οι αγαπημενες μου ειναι

και

@ 3.00

που δεν πιανει μονο τρικεφαλο, αλλο και ωμους, στηθος-παν στηθος, πανω πλατη

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
επισης, δε βρισκω να μαλακιζομαστε με 300 διαφορετικες ασκησεις τρικ, λες κ θα κατεβουμε σε τιποτα αγωνες, αρκουν παγκο ή διζυγο με βαρος και καμια γαλλικη-τροχαλια ελαφρυα και στα γρηγορα για αιματωση και πρηξιμο

ας φτασουμε να πιεζουμε 2 φορες το σωματικο μας βαρος κ αν δεν ειμαστε χαρουμενοι με τα τρικ μας εε τοτε ας κανουμε 300 διαφορετικες ασκησεις τρικ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ολες καλες οι ασκησεις για τρι που αναφερονται πιο πανω

οι αγαπημενες μου ειναι

και

@ 3.00

που δεν πιανει μονο τρικεφαλο, αλλο και ωμους, στηθος-παν στηθος, πανω πλατη
Η πρωτη ασκηση και εμενα αγαπημενη σε τερματιζει στη λεπτομερια... καλα ο χννιμπαλ ασε τι κανει  ;) :rockon:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

vczaef.jpg

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτο με τις βυθισεις και τον αλτηρα πισω απ τα γονατα  λιγο μαλακια μου φαινεται...καταρχας θα σε πονεσει το πισω μερος οπως θα εφαπτεται ο αλτηρας και θα σου κανει μελανια(λογικα θα βαλεις κανα 30 κιλο αλτηρα) οποτε ακυρο γιατι θα σε δυσκολευει στην ασκηση...

αμα θες πιο πολυ δουλεια με τις βυθισεις αντι να βαλεις βαρος αυξησε τα σετ και τις επαναληψεις...πιστεψε με αν δοκιμασεις να κανεις 5 επαναληψεις παραπανω απ οτι εχεις συνηθισει ανα σετ θα δεις οτι θα νιωθεις ενα ωραιοτατο καψιμο που θα εντεινεται σε καθε σετ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom