ρε τυπε αφου δεν καταλαβαινεις τι σου λεω εγω φταιω τωρα?? Παμε απο την αρχη...Λες οτι διατροφη-προπονηση-ξεκουραση πανε 60-20-20, το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι εντελως ακυρο και σου εξηγω γιατί. Οταν λεμε καλη διατροφη εννοουμε οτι τρωμε σωστα οκ. Οταν ο αλλος δεν κανει καλη διατροφη ΔΕΝ σημαινει οτι δεν τρωει τιποτα...Εαν παιρνεις παραπανω θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι για συντηρηση βαζεις μυς επειδη κανεις προπονηση ακομα και με junk food και μαλκιες. Θα βαλεις λιγοτερους απο οτι αν ετρωγες σωστα και θα βαλεις και περισσοτερο λιπος ναι. Αλλα εσυ λες "κακη διατροφη= καθολου μυς"..Ισως να ισχυει για σενα δεν ξερω τι να σου πω ο καθενας εχει διαφορετικα γονιδια...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν κανεις καλη ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και κακη διατροφη(δεν σημαινει δεν τρως, σημαινει δεν τρως ΚΑΛΑ) και παλι θα παρεις ογκο και μυς κλπ αλλα θα υπαρχουν συνεπειες(λιπος κλπ)
Απο την αλλη αν κανεις την ΤΕΛΕΙΑ διατροφη και δεν κανεις προπονηση ή πας στο gym και δεν κανεις τιποτα δεν εχεις καποιον στοχο κλπ τοτε σορρυ φιλε αλλα θα μεινεις οπως εισαι και το μονο που θα παρεις ειναι λιπος γιατι αν δεν δωσεις το ερεθισμα μεσω της προπονησης στους μυς δεν προκειται να μεγαλωσουν, δυναμωσουν κλπ.
Δεν λεω οτι αυτες ειναι οι μονες περιπτωσεις. Μπορεις να κανεις καλη διατροφη και καλη προπονηση μαζι και αυτο ακολουθω και εγω και εσυ πιστευω και οι περισσοτεροι που θελουν να κανουν σωστη δουλεια απλα σου δινω αυτα τα παραδειγματα για να σου δειξω τι θελω να πω λεγοντας οτι η προπονηση ειναι το ιδιο και ισως περισσοτερο σημαντικη τουλαχιστον οταν προσπαθεις να βαλεις μυς στο σωμα σου.
Απο διατροφη και χαλια να ειναι αν ειναι υπερθερμιδικη θα βαλεις μυς αν κανεις καλη προπονηση.
Τελος παντων αν καταλαβες τι θελω να σου πω καλως. Αν οχι...παλι καλως, κακιες δεν κραταμε