Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καθε ανθρωπος εχει ενα γενετικο δυναμικο...με σωστη διατροφη ,ξεκουραση και καταλληλη γυμναστικη θα φτασεις σε ενα μαξιμουμ των δυνατοτητων σου,ειτε ειναι υπερτροφια στους μυς ,ειτε ταχυτητα,ειτε δυναμη κτλ...

απο κει και περα αλλοι παιρνουν φαρμακα,αλλοι το παρατανε και παει λεγοντας...

δε μπορεις να πεις οτι η ξεκουραση η η διατροφη ειναι πιο σημαντικα,ΟΛΑ πρεπει να βρισκονται σε αρμονια...τι να το κανω να τρεφομαι σωστα αμα κοιμαμαι χαλια,η τι να την κανω την καλη τεχνικη αμα τρωω goody's και πινω 1 λιτρο coca cola την ημερα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καθε ανθρωπος εχει ενα γενετικο δυναμικο...με σωστη διατροφη ,ξεκουραση και καταλληλη γυμναστικη θα φτασεις σε ενα μαξιμουμ των δυνατοτητων σου,ειτε ειναι υπερτροφια στους μυς ,ειτε ταχυτητα,ειτε δυναμη κτλ...

δε μπορεις να πεις οτι η ξεκουραση η η διατροφη ειναι πιο σημαντικα,ΟΛΑ πρεπει να βρισκονται σε αρμονια...τι να το κανω να τρεφομαι σωστα αμα κοιμαμαι χαλια,η τι να την κανω την καλη τεχνικη αμα τρωω goody's και πινω 1 λιτρο coca cola την ημερα...

ή δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις ή "σου αρεσει να ακους τη φωνη σου" που λεμε.

Επισκέπτης

καλα τα λες φιλαρακι μπραβο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λ.Ο.Κ. ... Β'ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ  :rockon:  εσυ που υπηρετησες κοριτσι μου?

ρε τυμπανιστηρακη, θελω να τα θυμασαι αυτα που λες γιατι οταν ξεχνιεσαι τα αλλαζεις. συ ειχες δηλωσει ουκας.
εγω δεν υπηρετησα, ειμαι γιωτας  :dancing:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυμπανιστηρακη, θελω να τα θυμασαι αυτα που λες γιατι οταν ξεχνιεσαι τα αλλαζεις. συ ειχες δηλωσει ουκας.
εγω δεν υπηρετησα, ειμαι γιωτας  :dancing:
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο.Υ.Κ. ??????? προφανως τους ανεφερα γιατι τους βλεπαμε στο πευκο (επειδη ημουνα εκπαιδευτης και επρεπε να συνεννοουμαστε μαζι τους για καποια θεματα) κι εσυ το παραφρασες...

εχω πει και πιο παλια οτι στη ναουσα ημουνα και μετα στο πευκο σαν εκπαιδευτης...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Διατροφή, προπόνηση, ξεκούραση. 60-20-20.

Στην τυχη τα βάζεις?? Σιγουρα η διατροφη ειναι πολυ σημαντική και αναλογα τους στοχους μπορει να ειναι και το πιο σημαντικο(π.χ για απωλεια λιπους), αλλά η προπόνηση ειναι εξίσου αν όχι περισσοτερο σημαντική...δεν μπορεις να βαζεις 60% διατροφή και 20% προπονα...απλα δεν ταιριαζει αυτο που λες...

Ξερω πολλουυυς τυπους που αρχισαν γυμναστηριο και συνεχισαν την χαλια τους διατροφη ομως τα αποτελεσματα ηρθαν και ηταν πολυ καλα. τωρα αμα εφτιαχναν την διατροφη μονο και δεν εκαναν γυμναστηριο τα αποτελεσματα θα ηταν ελαχιστα εως τιποτα που να φαινεται με το ματι εκτος αν ο στοχος ειναι η απωλεια λιπους μονο.

το συμπερασμα ειναι οτι χωρις διατροφη μια δουλεια την κανεις, χωρις προπονα οχι. οποτε το 60-20 δεν παιζει που λες σορρυ... και μην νομιζεις οτι υποτιμω την διατροφη απλα εσυ υποτιμας την προπονα με τα νουμερα που της βαζεις...

ο συνδυασμος ολων βεβαια προπονηση-σωστη διατροφη-καλη ξεκουραση ειναι το καλυτερο..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ως φανταρος σε 5-6 στρατοπεδα πηγα, αυτο ηταν το πιο ωραιο να ξες (που λενε και πανω)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ως φανταρος σε 5-6 στρατοπεδα πηγα, αυτο ηταν το πιο ωραιο να ξες (που λενε και πανω)
:2funny: ξερω...πολυ ομορφο αλλα ΨΟΦΟΚΡΥΟ ,ασε που νερο δεν ειχαμε ποτε ζεστο και παθαιναμε ανακοπη καθε φορα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: ξερω...πολυ ομορφο αλλα ΨΟΦΟΚΡΥΟ ,ασε που νερο δεν ειχαμε ποτε ζεστο και παθαιναμε ανακοπη καθε φορα ...

κρυωνες ματακια?  :cheesy: ηθελες μπανιερα και καυτο νερακι? αχουτοοοοοο

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Στην τυχη τα βάζεις?? Σιγουρα η διατροφη ειναι πολυ σημαντική και αναλογα τους στοχους μπορει να ειναι και το πιο σημαντικο(π.χ για απωλεια λιπους), αλλά η προπόνηση ειναι εξίσου αν όχι περισσοτερο σημαντική...δεν μπορεις να βαζεις 60% διατροφή και 20% προπονα...απλα δεν ταιριαζει αυτο που λες...

Ξερω πολλουυυς τυπους που αρχισαν γυμναστηριο και συνεχισαν την χαλια τους διατροφη ομως τα αποτελεσματα ηρθαν και ηταν πολυ καλα. τωρα αμα εφτιαχναν την διατροφη μονο και δεν εκαναν γυμναστηριο τα αποτελεσματα θα ηταν ελαχιστα εως τιποτα που να φαινεται με το ματι εκτος αν ο στοχος ειναι η απωλεια λιπους μονο.

το συμπερασμα ειναι οτι χωρις διατροφη μια δουλεια την κανεις, χωρις προπονα οχι. οποτε το 60-20 δεν παιζει που λες σορρυ... και μην νομιζεις οτι υποτιμω την διατροφη απλα εσυ υποτιμας την προπονα με τα νουμερα που της βαζεις...

ο συνδυασμος ολων βεβαια προπονηση-σωστη διατροφη-καλη ξεκουραση ειναι το καλυτερο..

Ανάλογα σε τι επίπεδο βρίσκεσαι. Ο αρχάριος και σωστή διατροφή να μην κάνει θα πάρει λόγο noob gains. Απο εκεί και μετά είναι το θέμα.

Αν δεν φάς μυική μάζα δεν βάζεις πάνω σου, τέλος.

Πρώτα έρχεται η σωστή διατροφή, μετά η καλή προπόνηση και τέλος η ξεκούραση. Αλυσίδα είναι όμως και το ένα εξαρτάται απο τα άλλα δύο κ.ο.κ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom