Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναί φίλε έχεις δίκιο σε αυτό. Εδώ ισχύει αυτό που είπε η κουάρ για το TRX. Διαφορετικό είδος προπόνησης. Όπως και εσύ δεν μπορείς να σηκώσεις 120 κιλά για 8 επαναλήψεις π.χ.
με τιποτα...ειναι θεμα προτιμησης!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περασε η ωρα και αυριο πρωι εχει τρεξιμο,καληνυχτα παιδακια...μη κοιμηθειτε με τον αλτηρα αγκαλια παλι...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Καλε πες ελευθερα δεν ειμαστε και φιλες.... :grin: αντιπαλοι ειμαστε στην ουσια... χαχα  :grin:

Σοβαρά ; Άντε κανονίστε  :knockinb:

mud1.jpg

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
2 φοτο τις νομιζω και αυτες μακρινες ... αν την εχεις φεις μπουκ εκει εχει φοτος

ναι την εχω στο φεις απο κει τις εχω δει αυτες τις φοτο  :grin: βασικα εχει αυτες τις 2 μακρινες αλλα εχει και μια κοντινη που φαινεται καλα(οχι στις φοτο προφιλ)...καλα οι αλλες γυναικες που εχει βαλει ειναι αλλες εννοειται.. :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι την εχω στο φεις απο κει τις εχω δει αυτες τις φοτο  :grin: βασικα εχει αυτες τις 2 μακρινες αλλα εχει και μια κοντινη που φαινεται καλα(οχι στις φοτο προφιλ)...καλα οι αλλες γυναικες που εχει βαλει ειναι αλλες εννοειται.. :grin:
Ναι στηυ λες ειναι ταγκαρισμενη....  ;)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Πες μας ρε mefist. Καλό μωρό ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom