Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ρε κορίτσι μου. Όταν έκανα παλιότερα παρατηρούσα ότι οταν κατέβαινα και πήγαινα να ανέβω κολόύσε λίγο σαν να μου κράταγε αντίσταση. Εκεί λοιπόν παρατήρησε ο γυμναστής μου ότι είχα τα πόδια μου πιο μπροστά απ όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην σπρώχνω κάθετα.

Όταν τα έφερα λίγο πιο πίσω δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Στην πρέσσα την δικιά μου, 45 μοιρών, φορτώνω κανονικά κιλά γι αυτό μου έκανε εντύπωση.  
Οταν ρωτησα αν σπρωχνεις προσ τα πανω στη πρεσα εννοουσα.. :-*

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ακριβως...γι αυτο εγω πανω απο 90 κιλα κιλα δε βαζω ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε παγκο για στηθος...το περισσοτερο ειναι 80 κιλα σε πιεσεις στηθους και αυτο για 2χ8,τα υπολοιπα σετ τα κανω κλιμακωτα με λιγοτερα κιλα(για πιεσεις στηθους μιλαμε)... καλυτερο καλη τεχνικη και ασφαλεια παρα να μου φυγει κανας σπονδυλος ...

Δεν πάει έτσι. Αναλόγως τι στόχους έχεις ρε φίλε.

Εγώ π.χ ανεβάζω πάντα +5 ή +10 σύνολο, αναλόγως την άσκηση.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειμαι η τζιμ ειμαστε ομως συνονοματες και ειχαμε ιδιες δασκαλες...ειμαστε συναδελφοι εκεινη τωρα τοχει γυρισει σε κροσφιτ εγω ειμαι κλασσικα ταγμενη στα βαρη  :-*
και στο φραπε...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Οταν ρωτησα αν σπρωχνεις προσ τα πανω στη πρεσα εννοουσα.. :-*

Ε 45 μοίρες είναι, καταλαβαίνεις πώς σπρώχνω.

Στην μια βάζω 300 για 10-12 με έμφαση σε δικέφαλους.

Στην άλλη 320 για 6-8 με έμφαση σε τετρακέφαλους.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
:grin: μας εχουνε ξαναμπερδεψει  :grin: δεν γραφω στο μποντιμπιλντινγκ εγω συχνα ομως ;) η τζιμ ειναι τακτικη εκει

Μήπως είσαι η αδερφή της ;

Το έχω απορία πάντως, καλό μωρό η τζίμ ;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πάει έτσι. Αναλόγως τι στόχους έχεις ρε φίλε.

Εγώ π.χ ανεβάζω πάντα +5 ή +10 σύνολο, αναλόγως την άσκηση.
πολυ σωστα ειπες ''αναλογως τους στοχους'' ...  δε θελω να γινω φουσκωτος! 1.75 ειμαι και 73 κιλα οποτε τα 90 κιλα  μια χαρα ειναι...εξαλλου εγω μιας και το εθιξες ειμαι του fitness γενικα...δυναμη και αντοχη...τρεξιμο 3-4 φορες την εβδομαδα και γυμναστηριο απλως για διατηρηση...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
πολυ σωστα ειπες ''αναλογως τους στοχους'' ...  δε θελω να γινω φουσκωτος! 1.75 ειμαι και 73 κιλα οποτε τα 90 κιλα  μια χαρα ειναι...εξαλλου εγω μιας και το εθιξες ειμαι του fitness γενικα...δυναμη και αντοχη...τρεξιμο 3-4 φορες την εβδομαδα και γυμναστηριο απλως για διατηρηση...

δυο εντελως διαφορετικα πραγματα... :rolleyes:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Και εγώ 1.82 και 85 κιλά είμαι αλλά δεν είμαι φουσκωτός, ούτε θέλω να γίνω. Ε ντάξει εγώ δίνω λίγο παραπάνω έμφαση στο γυμναστήριο :P

Για τα κιλά σου τα 90 είναι μια χαρά :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δυο εντελως διαφορετικα πραγματα... :rolleyes:
αν εννοεις αλλο το bodybuilding και αλλο η απλη γυμναστικη ναι οκ...παντως εχω γνωρισει ατομα που σηκωνανε 100 και 120 κιλα παγκο και μολις τους εβαλα να κανουν καμψεις οπως τις καναμε στο στρατο(κατω-μεση-πανω) πεφτανε κατω!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
αν εννοεις αλλο το bodybuilding και αλλο η απλη γυμναστικη ναι οκ...παντως εχω γνωρισει ατομα που σηκωνανε 100 και 120 κιλα παγκο και μολις τους εβαλα να κανουν καμψεις οπως τις καναμε στο στρατο(κατω-μεση-πανω) πεφτανε κατω!

Ναί φίλε έχεις δίκιο σε αυτό. Εδώ ισχύει αυτό που είπε η κουάρ για το TRX. Διαφορετικό είδος προπόνησης. Όπως και εσύ δεν μπορείς να σηκώσεις 120 κιλά για 8 επαναλήψεις π.χ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom