Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Θα συμφωνήσω με την κουάρ. Κάτι λαθος κάνεις στη τεχνική.

καλα κοιτα εσεις εκανα κατι λαθος στο σμιθ αλλα δεν με νοιαζει...απο τοτε που αρχισα το ελευθερο εχω βρει γιατρεια...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κατσε γιατι τωρα θα αρχισουν οι μαλακιες...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Καλά ας μην το αναλύσουμε αυτό καλύτερα......

αναλυσε το αμα θες αλλα ετσι ειναι..απλα οταν καποιος ξεκιναει συνηθως εχει λιγα κιλα και καποιοι τα εχουν μπερδεψει αυτα..

αν θες κοιτα εδω τι εισαι σε καθε βασικη...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στο δικό μου η πρέσσα είναι χαμεράκι. Ρίχνω 4 σετάκια 12-15 επαναλήψεις με 150 κιλά και είμαι κομπλέ! Το καλό με τα χάμερ είναι ότι βάζεις εσύ τα κιλά και δεν κλέβουν.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ ματια μου σπρωχνεις προς τα πανω ετσι??? οχι βρε ποιο ιδιο εγω σαλλονικα ειμαι

Ναι ρε κορίτσι μου. Όταν έκανα παλιότερα παρατηρούσα ότι οταν κατέβαινα και πήγαινα να ανέβω κολόύσε λίγο σαν να μου κράταγε αντίσταση. Εκεί λοιπόν παρατήρησε ο γυμναστής μου ότι είχα τα πόδια μου πιο μπροστά απ όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην σπρώχνω κάθετα.

Όταν τα έφερα λίγο πιο πίσω δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Στην πρέσσα την δικιά μου, 45 μοιρών, φορτώνω κανονικά κιλά γι αυτό μου έκανε εντύπωση.  

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
κατσε γιατι τωρα θα αρχισουν οι μαλακιες...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ...

Ναι ρε συμφωνούμε απόλυτα. Και αποτέλεσμα δεν βλέπεις και κινδυνεύεις να τραυματιστείς.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε συμφωνούμε απόλυτα. Και αποτέλεσμα δεν βλέπεις και κινδυνεύεις να τραυματιστείς.
ακριβως...γι αυτο εγω πανω απο 90 κιλα κιλα δε βαζω ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε παγκο για στηθος...το περισσοτερο ειναι 80 κιλα σε πιεσεις στηθους και αυτο για 2χ8,τα υπολοιπα σετ τα κανω κλιμακωτα με λιγοτερα κιλα(για πιεσεις στηθους μιλαμε)... καλυτερο καλη τεχνικη και ασφαλεια παρα να μου φυγει κανας σπονδυλος ...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
καποια μου θυμιζεις εσυ... :think: το ψευδωνυμο "gym" σου λεει κατι μηπως? :grin:
Δεν ειμαι η τζιμ ειμαστε ομως συνονοματες και ειχαμε ιδιες δασκαλες...ειμαστε συναδελφοι εκεινη τωρα τοχει γυρισει σε κροσφιτ εγω ειμαι κλασσικα ταγμενη στα βαρη  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom