τωρα αρχιζω να ανεβαινω εννοω...αρχαριος προχωρημενος κλπ εχουν να κανουν με κιλα οχι με ποσο καιρο γυμναζεσαι...
Καλά ας μην το αναλύσουμε αυτό καλύτερα......
τωρα αρχιζω να ανεβαινω εννοω...αρχαριος προχωρημενος κλπ εχουν να κανουν με κιλα οχι με ποσο καιρο γυμναζεσαι...
δε παω σε γκομενογυμναστηριαΝαι ρε για κιλά μιλάω και εγώ. Τι σκατά στο ίδιο γυμναστήριο κάνετε με την κουαρ ;
Θα συμφωνήσω με την κουάρ. Κάτι λαθος κάνεις στη τεχνική.
Εσυ ματια μου σπρωχνεις προς τα πανω ετσι??? οχι βρε ποιο ιδιο εγω σαλλονικα ειμαιΝαι ρε για κιλά μιλάω και εγώ. Τι σκατά στο ίδιο γυμναστήριο κάνετε με την κουαρ ;
δε παω σε γκομενογυμναστηρια
τρωτε μπουγατσες γι αυτο εχετε ενεργεια...Εσυ ματια μου σπρωχνεις προς τα πανω ετσι??? οχι βρε ποιο ιδιο εγω σαλλονικα ειμαι
Καλά ας μην το αναλύσουμε αυτό καλύτερα......
Αυτο εννοειτε ρεμηπως γαμας και με τον κωλο?
Εσυ ματια μου σπρωχνεις προς τα πανω ετσι??? οχι βρε ποιο ιδιο εγω σαλλονικα ειμαι
Εσυ ματια μου σπρωχνεις προς τα πανω ετσι??? οχι βρε ποιο ιδιο εγω σαλλονικα ειμαι
ωωωω ποσες επαναληψεις?Αυτο εννοειτε ρε
κατσε γιατι τωρα θα αρχισουν οι μαλακιες...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ...
κατσε γιατι τωρα θα αρχισουν οι μαλακιες...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ...
καποια μου θυμιζεις εσυ... το ψευδωνυμο "gym" σου λεει κατι μηπως?
Παίζει να είναι αυτή. ;)
ακριβως...γι αυτο εγω πανω απο 90 κιλα κιλα δε βαζω ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε παγκο για στηθος...το περισσοτερο ειναι 80 κιλα σε πιεσεις στηθους και αυτο για 2χ8,τα υπολοιπα σετ τα κανω κλιμακωτα με λιγοτερα κιλα(για πιεσεις στηθους μιλαμε)... καλυτερο καλη τεχνικη και ασφαλεια παρα να μου φυγει κανας σπονδυλος ...Ναι ρε συμφωνούμε απόλυτα. Και αποτέλεσμα δεν βλέπεις και κινδυνεύεις να τραυματιστείς.
Δεν ειμαι η τζιμ ειμαστε ομως συνονοματες και ειχαμε ιδιες δασκαλες...ειμαστε συναδελφοι εκεινη τωρα τοχει γυρισει σε κροσφιτ εγω ειμαι κλασσικα ταγμενη στα βαρη :-*καποια μου θυμιζεις εσυ... το ψευδωνυμο "gym" σου λεει κατι μηπως?