Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
To ίδιο ισχύει και για το crossfit quar ?
Και το κροσφιτ ειναι κατα βαση αντοχη στη δυναμη και δεν πας με τιποτα για υπερτροφια. εχει καποιες ασκησεις που σηκωνεις επιβαρυνση αλλα και παλι βγαζεις εναν αριθμο επαναληψ.η χρονομετρηση .....

Εχεις αυξηση της γενικης δυναμης της φυσικης καταστασης και μαθαινεις αψογη τεχνικη αλλα δεν πας για ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, αν ζητας αυτο απλα δεν κανεις τετοιου ειδους γυμναστικη ειδικα εντατικα.

Αν θες τους στοχους αυτου του ειδους γυμναστικης καλα θα κανεις να το κανεις και θα εχεις και πολλα οφελη..

(βαριεμε να διορθωσω τα ορθογραφικα λαθη  :birdman:)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και το κροσφιτ ειναι κατα βαση αντοχη στη δυναμη και δεν πας με τιποτα για υπερτροφια. εχει καποιες ασκησεις που σηκωνεις επιβαρυνση αλλα και παλι βγαζεις εναν αριθμο επαναληψ.η χρονομετρηση .....

Εχεις αυξηση της γενικης δυναμης της φυσικης καταστασης και μαθαινεις αψογη τεχνικη αλλα δεν πας για ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, αν ζητας αυτο απλα δεν κανεις τετοιου ειδους γυμναστικη ειδικα εντατικα.

Αν θες τους στοχους αυτου του ειδους γυμναστικης καλα θα κανεις να το κανεις και θα εχεις και πολλα οφελη..

και αγραμματη ...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Απο κάτι βίντεο που έχω δεί πάντως δεν μπορώ να πώ ότι είδα άψογη τεχνική. Τhanks anyway.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Στο μπουρδέλο το δικό μου δεν έχει σκουοτ ρακ και αναγκάζομαι και κάνω στο σμιθ, για τον πέο τελείως.

Ευτυχώς έχει καλή leg press και φορτώνω εκεί.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Στο μπουρδέλο το δικό μου δεν έχει σκουοτ ρακ και αναγκάζομαι και κάνω στο σμιθ, για τον πέο τελείως.

Ευτυχώς έχει καλή leg press και φορτώνω εκεί.

μαλακια το σμιθ....ασε που οταν εκανα παλια μου γαμαγε την μεση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom