pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κανε εκει με την 50κιλη τη μπαρα να δω τι θα καταλαβειςοπως το ειπες
κανε εκει με την 50κιλη τη μπαρα να δω τι θα καταλαβειςοπως το ειπες
ΕΙΣΤΕ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΡΕΕΕ...ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ
η πιο γαματη ασκηση για τα ποδια φορτωνε μπαρα με 70 κιλα και παμεεεεεShut up and squat
Και το κροσφιτ ειναι κατα βαση αντοχη στη δυναμη και δεν πας με τιποτα για υπερτροφια. εχει καποιες ασκησεις που σηκωνεις επιβαρυνση αλλα και παλι βγαζεις εναν αριθμο επαναληψ.η χρονομετρηση .....To ίδιο ισχύει και για το crossfit quar ?
Τοσα κανω και εγω ελα να κανουμε μαζιη πιο γαματη ασκηση για τα ποδια φορτωνε μπαρα με 70 κιλα και παμεεεεε
και αγραμματη ...Και το κροσφιτ ειναι κατα βαση αντοχη στη δυναμη και δεν πας με τιποτα για υπερτροφια. εχει καποιες ασκησεις που σηκωνεις επιβαρυνση αλλα και παλι βγαζεις εναν αριθμο επαναληψ.η χρονομετρηση .....
Εχεις αυξηση της γενικης δυναμης της φυσικης καταστασης και μαθαινεις αψογη τεχνικη αλλα δεν πας για ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, αν ζητας αυτο απλα δεν κανεις τετοιου ειδους γυμναστικη ειδικα εντατικα.
Αν θες τους στοχους αυτου του ειδους γυμναστικης καλα θα κανεις να το κανεις και θα εχεις και πολλα οφελη..
(βαριεμε να διορθωσω τα ορθογραφικα λαθη )
ποσα σετ απο ποσες επαναληψεις μωρη αχλαδω? (πολυ φαρμακο παιρνεις )Τοσα κανω και εγω ελα να κανουμε μαζι
:-*
Και το κροσφιτ ειναι κατα βαση αντοχη στη δυναμη και δεν πας με τιποτα για υπερτροφια. εχει καποιες ασκησεις που σηκωνεις επιβαρυνση αλλα και παλι βγαζεις εναν αριθμο επαναληψ.η χρονομετρηση .....
Εχεις αυξηση της γενικης δυναμης της φυσικης καταστασης και μαθαινεις αψογη τεχνικη αλλα δεν πας για ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, αν ζητας αυτο απλα δεν κανεις τετοιου ειδους γυμναστικη ειδικα εντατικα.
Αν θες τους στοχους αυτου του ειδους γυμναστικης καλα θα κανεις να το κανεις και θα εχεις και πολλα οφελη..
(βαριεμε να διορθωσω τα ορθογραφικα λαθη )
η πιο γαματη ασκηση για τα ποδια φορτωνε μπαρα με 70 κιλα και παμεεεεε
φωναζεις και σα το dorian?120x5 και τωρα αρχιζω...
120x5 και τωρα αρχιζω...
Τοσα κανω και εγω ελα να κανουμε μαζι
:-*
φωναζεις και σα το dorian?
Στο μπουρδέλο το δικό μου δεν έχει σκουοτ ρακ και αναγκάζομαι και κάνω στο σμιθ, για τον πέο τελείως.
Ευτυχώς έχει καλή leg press και φορτώνω εκεί.
και χραααααπ η κλανια να πεθαινει ο αλλοςsqueeeeeze
Δυστυχως... καταστροφη!Απο κάτι βίντεο που έχω δεί πάντως δεν μπορώ να πώ ότι είδα άψογη τεχνική. Τhanks anyway.
και χραααααπ η κλανια να πεθαινει ο αλλος
Ποιο φαρμακο βρε φαρμακοτρυφτη???ποσα σετ απο ποσες επαναληψεις μωρη αχλαδω? (πολυ φαρμακο παιρνεις )
καλα αυτο ειναι παλιο νεο ρε .....και αγραμματη ...