Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ομως δεν θα χει διαρκεια.....    :grin:

Το συντηρείς αν θες ξαπλώνοντας μπρούμυτα στην παραλία βάζοντας την σκάρα στην πετσέτα…και αν σε ρωτήσει κανείς την σκάρα γιατί την έχεις του λες για μπάρμπεκιου το βράδυ… μπορείς να προσθέσεις περισσότερο definition με λίγο σκιά και μακιγιάζ στο στομάχι αλλά άμα πας για μπάνιο βάλε αδιάβροχη μάσκαρα… :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αγόρασα πριν μέρες κάτι push up stands αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο να μπω σε πρόγραμμα (αξίζει τον κόπο?)

614060_f260.jpg

Λαβές για κάμψεις έτσι? Είναι καλύτερα πιστεύω από το να κάνεις με γυμνά χέρια στο πάτωμα διότι διανύεις μεγαλύτερη απόσταση μέχρι να ακουμπήσεις στο έδαφος το σώμα σου, τεντώνει καλύτερα ο μυς. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
Εγώ όταν θέλω να κάνω κάμψεις πλέον χρησιμοποιώ σαν λαβές 2 βαράκια τις εκτελώ όσο πιο κάτω γίνεται και με όσο πιο σωστή τεχνική και δουλεύουν άψογα..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το συντηρείς αν θες ξαπλώνοντας μπρούμυτα στην παραλία βάζοντας την σκάρα στην πετσέτα…και αν σε ρωτήσει κανείς την σκάρα γιατί την έχεις του λες για μπάρμπεκιου το βράδυ… μπορείς να προσθέσεις περισσότερο definition με λίγο σκιά και μακιγιάζ στο στομάχι αλλά άμα πας για μπάνιο βάλε αδιάβροχη μάσκαρα… :2funny:

οργανωμενο σχεδιο οχι αστεια.....    :2funny: :2funny: :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οργανωμενο σχεδιο οχι αστεια.....    :2funny: :2funny: :2funny:
Βγαίνει και σε πιο βελτιωμένο μοντέλο με 8 πακ και με περισσότερους πλάγιους και δώρο οδοντωτούς … αν θες έχουμε και ενισχυτικά μπούστου και τσουτσοθήκες να φαίνεσαι πιο προικισμένος στην παραλία ακόμα και μπουτοθήκες που κρύβουν την κυτταρίτιδα….  :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κσαλαφροσααααααααααααααααααααααα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σχετικα με τη μπιχλα στα γυμναστηρια: απ τη μυρωδια δε παθαινεις τιποτα,οχι οτι ειναι ευχαριστο αλλα μη κανετε και σαν γκομενες μερικοι μερικοι...

αμα κανετε ντους εκει ΠΑΝΤΑ  με σαγιοναρες γιατι αν ο αλλος εχει μυκητες πχ και πας εσυ ο βρωμιαρης ξυπολητος ε τα θελει ο κωλος σου...

τωρα σχετικα με πετσετες στα οργανα και λοιπες παπαριες ναι οκ,καλυτερα να βαλεις την πετσετα σου ΑΛΛΑ αν ο παγκος που καθεσαι εχει να καθαριστει κανα 2 χρονια θα πρεπει να πλενεις καθε μερα την πετσετα...αυτο για μερικους που νομιζουν οτι α οκ,εβαλα μια πετσετα και ειμαι οκ...ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σχετικα με τη μπιχλα στα γυμναστηρια: απ τη μυρωδια δε παθαινεις τιποτα,οχι οτι ειναι ευχαριστο αλλα μη κανετε και σαν γκομενες μερικοι μερικοι...

αμα κανετε ντους εκει ΠΑΝΤΑ  με σαγιοναρες γιατι αν ο αλλος εχει μυκητες πχ και πας εσυ ο βρωμιαρης ξυπολητος ε τα θελει ο κωλος σου...

τωρα σχετικα με πετσετες στα οργανα και λοιπες παπαριες ναι οκ,καλυτερα να βαλεις την πετσετα σου ΑΛΛΑ αν ο παγκος που καθεσαι εχει να καθαριστει κανα 2 χρονια θα πρεπει να πλενεις καθε μερα την πετσετα...αυτο για μερικους που νομιζουν οτι α οκ,εβαλα μια πετσετα και ειμαι οκ...ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ...
σιγα μι πλενομε γιαφτο δε παο γιμναστιριο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πάντως αυτή η Λουκία που λες, αν ΔΕΝ εννοείς τη Λουκ, αλλά όντως τη Λουκία, έχει στην υπογραφή της ότι είναι η αδερφή μου. :huh:

αμα σας παντρεφτουμε με τον νωντα θα γινουμε ολοι συγγενεις εξ αγχιστειας  :birdman:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Μαλακα δεν πατε καλα ειλικρινα κατουρηθικα απτα γελια το γαμησατε.. χαχχαχχαχ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom