Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αγόρασα πριν μέρες κάτι push up stands αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο να μπω σε πρόγραμμα (αξίζει τον κόπο?)

614060_f260.jpg

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Δεν έχει σχέση αυτό.
Κι εγώ πάντα νεύρα έχω. :dancing: :tooth:

Πάντα μαλθακούλη σε θυμάμαι πάντως. :birdman:
εγω παντως βελβη ζω και αναπνεω για το ποτε θα σου κοψουν τον παχυλο μισθο σου :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά  :jerking: ή το παίζεις?τι το πέρασες εδώ στρατό?τι θες να πω συγνώμη θείο δε  :knockinb: λεω γωκαλά μωρέ,είπα μια παπαριά και χαλάστηκες :2funny:

κανουμε και το χιουμορ μας τυπε, εισαι νεος μην εισαι και μαλακας ταυτοχρονα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πάντα μαλθακούλη σε θυμάμαι πάντως. :birdman:
μην αρχίσω πάλι να ανασύρω παλαιά ποστ με μπινελίκια σε γκόμενες του μπου :coffee: ρώτα τον μάριο που το είχα κάνει ένα βράδυ στο σπαμ (την μερίδα του λέοντος είχε η έριναλ ως μούφα πεοζήτουλας, πολύ κράξιμο μιλάμε, στις υπόλοιπες πυροβολούσα κατά βούληση με μια ελαφρά προτίμηση σε λουκία και μουνίτισσα, εσύ την είχες γλιτώσει λόγω ενός διαλόγου που συμμετείχαμε από κοινού με τον george234 που του έχω μια αδυναμία :grin: )

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μην αρχίσω πάλι να ανασύρω παλαιά ποστ με μπινελίκια σε γκόμενες του μπου :coffee: ρώτα τον μάριο που το είχα κάνει ένα βράδυ στο σπαμ (την μερίδα του λέοντος είχε η έριναλ ως μούφα πεοζήτουλας, πολύ κράξιμο μιλάμε, στις υπόλοιπες πυροβολούσα κατά βούληση με μια ελαφρά προτίμηση σε λουκία και μουνίτισσα, εσύ την είχες γλιτώσει λόγω ενός διαλόγου που συμμετείχαμε από κοινού με τον george234 που του έχω μια αδυναμία :grin: )

Kαλά ρε Κόναν, κατούρα κιόλας.
Έχεις και ντοκουμέντα σκληράδας κι έτσι χαχαχα

*Ούτε που θυμάμαι αυτό που λες. :think:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μην αρχίσω πάλι να ανασύρω παλαιά ποστ με μπινελίκια σε γκόμενες του μπου :coffee: ρώτα τον μάριο που το είχα κάνει ένα βράδυ στο σπαμ (την μερίδα του λέοντος είχε η έριναλ ως μούφα πεοζήτουλας, πολύ κράξιμο μιλάμε, στις υπόλοιπες πυροβολούσα κατά βούληση με μια ελαφρά προτίμηση σε λουκία και [size=15pt]μουνίτισσα[/size], εσύ την είχες γλιτώσει λόγω ενός διαλόγου που συμμετείχαμε από κοινού με τον george234 που του έχω μια αδυναμία :grin: )
:huh:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι τα θες τυπε, καποτε επινες αιμα τωρα το γυρισες στο μπατιντα ντε κοκο.
ας ειναι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τυπε αυτο να παρεις,θα δεις αποτελεσματα το πολυ σε 5 λεπτα.
σε κάποια φάση με είχε πείσει το πολυμηχάνημα που διαφημίζει στο τελεμάρκετινγκ ο τσακ νόρις :coffee:  αν δεν είχαν βγει όλες αυτές οι γελοιότητες για τον τσακ μπορεί και να το είχα χτυπήσει, τελικά με απέτρεψε ο νώντας από αυτό το θρεντ :grin:

κνίτισσα μουνίτσα :think:

Επισκέπτης
σε κάποια φάση με είχε πείσει το πολυμηχάνημα που διαφημίζει στο τελεμάρκετινγκ ο τσακ νόρις :coffee:  αν δεν είχαν βγει όλες αυτές οι γελοιότητες για τον τσακ μπορεί και να το είχα χτυπήσει, τελικά με απέτρεψε ο νώντας από αυτό το θρεντ :grin:
κνίτισσα μουνίτσα :think:
Αν δεν εχεις φραγκα παρε την σχαρα απο την ψησταρια και δεστην με κολλητικη ταινια στην κοιλια σου ,το ιδιο αποτελεσμα θα εχει. :thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως αυτή η Λουκία που λες, αν ΔΕΝ εννοείς τη Λουκ, αλλά όντως τη Λουκία, έχει στην υπογραφή της ότι είναι η αδερφή μου. :huh:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Στάλθηκε από: ektor lopez κανουμε και το χιουμορ μας τυπε, εισαι νεος μην εισαι και μαλακας ταυτοχρονα.
αν τελικά μόνο με βρισιές μπορείς να αντιπαρατεθείς σε ένα νεο μέλος που προσπαθώ να μην σπαμάρω
το θέμα του νήματος και να μένω ον τόπικ,συνέχισε με όποιον τρόπο σε χαρακτηρίζει!
τύπε kosnik26 πάρε 2 ιμάντες στερέωσέ τους από ένα μονόζυγο αν έχεις σπίτι και καλά τρξ
εκεί να δεις διαφορές!αυτά που πήρες είναι πεταμένα φράγκα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αν τελικά μόνο με βρισιές μπορείς να αντιπαρατεθείς σε ένα νεο μέλος που προσπαθώ να μην σπαμάρω
το θέμα του νήματος και να μένω ον τόπικ,συνέχισε με όποιον τρόπο σε χαρακτηρίζει!
τύπε kosnik26 πάρε 2 ιμάντες στερέωσέ τους από ένα μονόζυγο αν έχεις σπίτι και καλά τρξ
εκεί να δεις διαφορές!αυτά που πήρες είναι πεταμένα φράγκα.

είσαι λίγο πουτσοζαλάδα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom