μαλακια το σμιθ....ασε που οταν εκανα παλια μου γαμαγε την μεση...
Αναλόγως πως θα τοποθετήσεις τα πόδια. Δεν είναι για πολλά κιλά πάντως.
μαλακια το σμιθ....ασε που οταν εκανα παλια μου γαμαγε την μεση...
Μονο προσεχε μην σου πεσει στο κεφαλι ερωτα μουμικρουλα ελα να κανουμε μαζι θα ειμαι απο πισω να κοιταω.......μην σου πεσει η μπαρα
4χ8 ? εγω 4 απο 15,20,15 και παλι 20 ...μετα πρεσσα (εκει βαζω 90 ) παλι 4χ15 και μετα γαμπες 5χ30(χωρις βαρος ομως)Ποιο φαρμακο βρε φαρμακοτρυφτη???
4*8 ....
Αναλόγως πως θα τοποθετήσεις τα πόδια. Δεν είναι για πολλά κιλά πάντως.
Κατ λαθος εκανες στην τεχνικη σου ματια μου...μαλακια το σμιθ....ασε που οταν εκανα παλια μου γαμαγε την μεση...
4χ8 ? εγω 4 απο 15,20,15 και παλι 20 ...μετα πρεσσα (εκει βαζω 90 ) παλι 4χ15 και μετα γαμπες 5χ30(χωρις βαρος ομως)
Γιαυτο βαζεις τα ποδια λιγο πιο μπροστα καλε μου...δεν ακολουθει την φυσιολογικη κινηση του σκουατ επειδη η μπαρα παει πανω κατω ενω στο σκουατ παει και λιγο μπρος πισω..
120x5 και τωρα αρχιζω...
δεν ακολουθει την φυσιολογικη κινηση του σκουατ επειδη η μπαρα παει πανω κατω ενω στο σκουατ παει και λιγο μπρος πισω..
Της τεκνοτζιμ η πρεσα σειρα σελεκτιον ειναι διαφορετικη γιαυτο σου λεει τοσα. εχει 150 κιλα μαξ και ειναι αρκετα βαρια. (εγω βαζω 110-120) η μαλακια οτι σπρωχνεις ευθεια και κουνιεται το καθισμα και οχι η βαση >Τι σκατά πρέσσα είναι αυτή ρε ; μόνο 90 ; είσαι σίγουρος ;
300 βάζω εγώ με ελέυθερα βάρη για 10-12. Είσαι σίγουρος ότι είσαι ενήλικας ;
Γιαυτο βαζεις τα ποδια λιγο πιο μπροστα καλε μου...
Της τεκνοτζιμ η πρεσα σειρα σελεκτιον ειναι διαφορετικη γιαυτο σου λεει τοσα. εχει 150 κιλα μαξ και ειναι αρκετα βαρια. (εγω βαζω 110-120) η μαλακια οτι σπρωχνεις ευθεια και κουνιεται το καθισμα και οχι η βαση >
90 κιλα ρε οχι λιβρες...γιατι να βαλω παραπανω? κανω 4χ15 και μια χαρα αποτελεσμα εχω...Τι σκατά πρέσσα είναι αυτή ρε ; μόνο 90 ; είσαι σίγουρος ;
300 βάζω εγώ με ελέυθερα βάρη για 10-12. Είσαι σίγουρος ότι είσαι ενήλικας ;
Της τεκνοτζιμ η πρεσα σειρα σελεκτιον ειναι διαφορετικη γιαυτο σου λεει τοσα. εχει 150 κιλα μαξ και ειναι αρκετα βαρια. (εγω βαζω 110-120) η μαλακια οτι σπρωχνεις ευθεια και κουνιεται το καθισμα και οχι η βαση >
Δεν εννοουσε μαλλον οτι ειναι αρχαριος αλλα οτι τωρα ξεκιναει δυναταΤόσα σε σκουάτ και είσαι αρχάριος?
Γιαυτο βαζεις τα ποδια λιγο πιο μπροστα καλε μου...
αυτο ακριβως...Της τεκνοτζιμ η πρεσα σειρα σελεκτιον ειναι διαφορετικη γιαυτο σου λεει τοσα. εχει 150 κιλα μαξ και ειναι αρκετα βαρια. (εγω βαζω 110-120) η μαλακια οτι σπρωχνεις ευθεια και κουνιεται το καθισμα και οχι η βαση >
90 κιλα ρε οχι λιβρες...γιατι να βαλω παραπανω? κανω 4χ15 και μια χαρα αποτελεσμα εχω...
ναι45 μοίρες είναι ;
Τόσα σε σκουάτ και είσαι αρχάριος?