Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Ανάλογα σε τι επίπεδο βρίσκεσαι. Ο αρχάριος και σωστή διατροφή να μην κάνει θα πάρει λόγο noob gains. Απο εκεί και μετά είναι το θέμα.

Αν δεν φάς μυική μάζα δεν βάζεις πάνω σου, τέλος.

Πρώτα έρχεται η σωστή διατροφή, μετά η καλή προπόνηση και τέλος η ξεκούραση. Αλυσίδα είναι όμως και το ένα εξαρτάται απο τα άλλα δύο κ.ο.κ.

απο την αλλη αν φας και δεν κανεις προπονηση παλι δεν θα βαλεις μυικη μαζα...θα βαλεις ελαχιστη και αν εισαι σε υπερθερμιδικη ολες οι επιπλεον θερμιδες θα γινονται λιπος...Χωρις προπονηση δεν κανεις τιποτα δεν πα να εχεις και τον καλυτερο διατροφολογο να σου πει ακριβως τι να τρως πρεπει να ιδρωσεις για να βγαλεις αποτελεσμα...Για μενα ειναι και τα δυο το ιδιο σημαντικα αλλα αν για σενα πρεπει καποιο να ερχεται "πρωτο" τοτε η προπονηση ειναι πρωτη με διαφορα...και ειπαμε αναλογα τους στοχους..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ο λόγος που έγραψα κάτι τέτοιο είναι γιατί εδώ μέσα γουστάρω που λέγονται τα πράγματα
όπως έχουν και από άτομα γνώστες.
οπουδήποτε μέσα στα γυμναστήρια λένε ΟΧΙ φάρμακα μεγάλε και η παραεισαγωγή από
μολδαβίες-τουρκίες παν σύννεφο και όλοι οι πατσοκοιλιάδες εκτός γυμναστηρίων
που το μεγαλύτερο έργο που σήκωσε ο δικέφαλός τους είναι να σηκώσουν
καμμιά δίλιτρη βαρελίσια από γερμανία,λένε οτι "μεγάλε με φάρμακα
σε κάνα μήνα γίνομαι και γω"
απλά για σοβαρά αποτελέσματα εννοείτε ότι δεν παίζουν καταχρήσειςδλδ.αλκοόλια-ψησταριές-τσιγάρα κλπ
αλλά μόνο σε ένα
"κοινωνικό επίπεδο"

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
απο την αλλη αν φας και δεν κανεις προπονηση παλι δεν θα βαλεις μυικη μαζα...θα βαλεις ελαχιστη και αν εισαι σε υπερθερμιδικη ολες οι επιπλεον θερμιδες θα γινονται λιπος...Χωρις προπονηση δεν κανεις τιποτα δεν πα να εχεις και τον καλυτερο διατροφολογο να σου πει ακριβως τι να τρως πρεπει να ιδρωσεις για να βγαλεις αποτελεσμα...Για μενα ειναι και τα δυο το ιδιο σημαντικα αλλα αν για σενα πρεπει καποιο να ερχεται "πρωτο" τοτε η προπονηση ειναι πρωτη με διαφορα...και ειπαμε αναλογα τους στοχους..

Μα καλά τι γράφεις τώρα ;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ.

Τι αναλόγως τους στόχους ρε μεγάλε, οποιοδήποτε στόχο και να έχεις βάλτο καλά στο μυαλό σου, χωρίς σωστή διατροφή ΠΡΩΤΑ δεν πας πουθενά.

Εκτός και αν έχεις πρότυπο σώματα τύπου Στάθη Ψάλτη.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[.

.

Εκτός και αν έχεις πρότυπο σώματα τύπου Στάθη Ψάλτη.

[/quote]

τι εχει ο σταθης??  τα καλυτερα μουνια γαμαει!! ακομα και σημερα, η σαυρα....

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχει γαμίσει όντως τα καλύτερα μουνιά , μέχρι την Μαστροκώστα  όταν ήταν μπουμπούκι, ειδικά και ο mick jagger έχει γαμίσει τα καλύτερα μουνιά της Αγγλίας ειδικά η πρώην γυναίκα του περηφανευόταν ότι έκανε τον καλύτερα πεοθυλασμό στην Αγγλία. :pipa1:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
τι εχει ο σταθης??  τα καλυτερα μουνια γαμαει!! ακομα και σημερα, η σαυρα....

Νομίζω ότι είναι άρρωστος, εγκεφαλικό ή κάτι τέτοιο.
Βλέπω πολλούς πάντως με "six pack" στυλ Ψάλτη να νομίζουν ότι έχουν κοιλιακούς...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα καλά τι γράφεις τώρα ;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ.

αντε βγαλε ακρη εδω μεσα. καθενας γραφει τα δικα του ασχετα απο την ερωτηση που τεθηκε. και ο τυμπανιστηρακης το τυμπανο.  :2funny:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μίτσο πως πάει το Erase και το DAA τα τελείωσες? Απορώ πως δίνετε λεφτά μερικοί για τέτοιες μαλακίες… :2funny:

Στα τελειώματα είμαι. Οι μαλακίες αυτές εμένα μου κρατήσανε δύναμη με υποθερμιδική διατροφή. Σε μερικές ασκήσεις ανέβασα κιόλας. Που να έπαιρνα και αναβολικά όπως εσύ :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχει γαμίσει όντως τα καλύτερα μουνιά , μέχρι την Μαστροκώστα  όταν ήταν μπουμπούκι, ειδικά και ο mick jagger έχει γαμίσει τα καλύτερα μουνιά της Αγγλίας ειδικά η πρώην γυναίκα του περηφανευόταν ότι έκανε τον καλύτερα πεοθυλασμό στην Αγγλία. :pipa1:

Τι συγκρίνεις μωρέ τώρα.
Πάντως λουκουμάκι ήταν ο Τζάγκερ στα νιάτα του. Συν ότι ΟΚ είναι ο Τζάγκερ.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στα τελειώματα είμαι. Οι μαλακίες αυτές εμένα μου κρατήσανε δύναμη με υποθερμιδική διατροφή. Σε μερικές ασκήσεις ανέβασα κιόλας. Που να έπαιρνα και αναβολικά όπως εσύ :cheesy:
Αρε νατουραλ :2funny:
Γιατί το Erase που πείρες τι είναι ρε χαμενε? Δεν είναι ορμονικό? Δεν είναι στεροειδές ΑΙ? Μεταβολιτής 7 κετο DHEA είναι …ούτε ξέρετε τι παίρνετε …και το DAA  9 στους δέκα χώρια που τους ανεβάζει και την προλακτίνη και τα οιστρογόνα…Πως σε ανέβασε δύναμη νομίζεις? Τι είναι σπανάκι σαν το Ποπάυ…. :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αχ κσαλαφροσααααααααααααα 

σασ ζιλεβο κε μου ανιγι ι ορεκσι

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αρε νατουραλ :2funny:
Γιατί το Erase που πείρες τι είναι ρε χαμενε? Δεν είναι ορμονικό? Δεν είναι στεροειδές ΑΙ? Μεταβολιτής 7 κετο DHEA είναι …ούτε ξέρετε τι παίρνετε …και το DAA χώρια που 9 στους δέκα τους ανεβάζει και την προλακτίνη και τα οιστρογόνα…Πως σε ανέβασε δύναμη νομίζεις? Τι είναι σπανάκι σαν το Ποπάυ…. :2funny:

Ρε τι συγκρίνεις ; anavar, dianabol και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο με το erase ?

Γι αυτό τα στάκαρα μαζί ρε μλκ, αντι οιστρογόνο είναι το erase.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom