Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ναι μόνο που δεν έγινε από αναβολικά, αλλά από synthol!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
αύριο παίζουν αγώνες ββ με αντιντόπινγκ κοντρόλ

αυτό ακούγεται σαν αυτά τα σύντομα ανεκδοτάκια που κυκλοφορούν,σε λίγο θα μας πείσουν ότι τεστάρονται κι οι ολυμπιονίκες κι είναι καθαροί.

α!και πόσο στα σοβαρά να πάρεις τη σελίδα τους όταν γράφουν τον "έλεγχο" "έλενχο"; αν κάνουν έλεγχο έτσι όπως τον γράφουν,τότε...

πάντως πέρα απ'την πλάκα και για να μην είμαι άδικος,νατουραλ φαίνονται από τις φωτό που είδα.μπράβο.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αεροβιο σημερα στο τζιμ να δω πως θα βγει παλι το καταμεσημερο γαμω τις ωρες μου τις λαθος γαμω  :headbang: αλλα τελευταιο Σαββατο που δουλευουμε  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αεροβιο σημερα στο τζιμ να δω πως θα βγει παλι το καταμεσημερο γαμω τις ωρες μου τις λαθος γαμω  :headbang: αλλα τελευταιο Σαββατο που δουλευουμε  :grin:

κουαρ γτ δεν μου μιλας στα αλλα θρεντς ?δεν με συμπαθεις?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
[glow=red,2,300]B[/glow]ull[glow=red,2,300]S[/glow]hit[glow=red,2,300][size=10pt][size=10pt]N[/size][/size][/glow]utrition

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους χτιστούς. Πιστεύει κανείς ότι ο ντόρος που γίνεται γύρω από το μεταπροπονητικό γεύμα είναι άσκοπος και μούφα και  είναι ένας τρόπος που βρήκαν οι εταιρίες για να προωθούν τις whey isolate, post work out κλπ? Αν δηλαδή κάνω ένα γεύμα 600-700 θερμίδες φουλ πρωτε'ί'νη και υδατάνθρακα πριν την προπόνηση και κάψω πχ τις 200 στην προπόνηση οι υδατάνθρακες και οι πρωτε'ί'νες που έχουν μείνει ως υπόλοιπο δεν θα χρησιμοποιηθούν για τροφή των μυών από την στιγμή που αυτή είναι η προτεραιότητα του οργανισμού εκείνη τη χρονική περίοδο?
Το λέω γιατί έχει καταντήσει γελοίο να βλέπω αγχωμένους τύπους που τρέχουν να κάνουν γεύμα αμέσως μετά την προπόνα μην περάσει κανα 45 λεπτο και ατροφήσουν οι μυς λολ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα σε όλους τους χτιστούς. Πιστεύει κανείς ότι ο ντόρος που γίνεται γύρω από το μεταπροπονητικό γεύμα είναι άσκοπος και μούφα και  είναι ένας τρόπος που βρήκαν οι εταιρίες για να προωθούν τις whey isolate, post work out κλπ? Αν δηλαδή κάνω ένα γεύμα 600-700 θερμίδες φουλ πρωτε'ί'νη και υδατάνθρακα πριν την προπόνηση και κάψω πχ τις 200 στην προπόνηση οι υδατάνθρακες και οι πρωτε'ί'νες που έχουν μείνει ως υπόλοιπο δεν θα χρησιμοποιηθούν για τροφή των μυών από την στιγμή που αυτή είναι η προτεραιότητα του οργανισμού εκείνη τη χρονική περίοδο?
Το λέω γιατί έχει καταντήσει γελοίο να βλέπω αγχωμένους τύπους που τρέχουν να κάνουν γεύμα αμέσως μετά την προπόνα μην περάσει κανα 45 λεπτο και ατροφήσουν οι μυς λολ.

images

Δεν ξέρω αν είναι μούφα και με ποιον πούστη τρόπο ανακάλυψαν το αναβολικό πατζούρι, αλλά το θέαμα να τρέχουν στα αποδυτήρια λες και γίνεται σεισμός είναι άκρως γελοίο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
images

Δεν ξέρω αν είναι μούφα και με ποιον πούστη τρόπο ανακάλυψαν το αναβολικό πατζούρι, αλλά το θέαμα να τρέχουν στα αποδυτήρια λες και γίνεται σεισμός είναι άκρως γελοίο

:2funny: :2funny:
Έτσι ακριβώς! Γάμησε και η φώτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom