Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ειναι καυλεα μου! Το BMI ειναι για να συγκρινει χοντρουληδες! Ειναι δηλαδη για τους συνηθισμενους καθημερινους ανθρωπους! Εμεις δεν ειμαστε σε αυτη την κατηγορια ομως! Ειμαστε μποντιμπιλντερ!!!

bodybuilder3.jpg

Μολις γυρισα απο το γυμναστηριο και ειμαι ακομα πρησμενος και καυλωμενος!
Κουμπωσα 100 κιλα στο σκουατ! ΝΑΙ!! 100 κιλα!!! Περιττο να σας πω οτι ολα τα πουτανακια εκει με κοιταζαν τρομαγμενα!!!!  :s&m_3: :s&m_1:
Αμεσως μετα κουμπωσα μια μπανανα και λιγο μελι και τωρα παω να τσακισω κατι φασολακια!
Στη συνεχεια θα βαρεσω και μια διπλη μαλακια για να φυγει λιγο η ενταση!  :cum: :dancing: 

Τι φρίκη είναι αυτή ρε; Σαν να βγήκε από πυρηνικό ατύχημα.  :S

Επισκέπτης
Επειδή βλέπω είστε καυλωμένοι με τον Markus Rühl δείτε αυτό!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
σπανιζουν αυτου του ειδους οι παγκοι
ακομα και εγω που παω σε σιδεραδικο δεν εχει :-

Καυλιαρη οταν λες σιδεραδικο εννοεις καμια συνοικιακη τοπικη μαλακια που πληρωνεις 200ε το χρονο? Χωρις παρεξηγηση...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Πσσσσσσσσσ!!!! Ο υπεργνώστης της γυμναστικής, το θεριό ανήμερο, ο Κόναν η Βαρβάρα με τα 150 κιλά σκουώτ για 12 επαναλήψεις που τρομάζει τα πιτσιρικια με τις τσιρίδες του!!! (δηλαδή μονή έχεις με κάτιπρόχειρους υπολογισμούς μου πάνω από διακόσια κιλά! Καλέ ουάου! Γιατί δεν καταβαίνεις σε αγώνες;)
Αυτός λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός, ντιρι ντιν ντιν (ήχος μπουζουκιού) έχει φτιάξει πλάνο διατροφής χωρίς να έχει υπολογίσει τις θερμίδες! Σα να φτιάχνεις σπίτι χωρίς θεμέλια!!! Και θέλει ύστερα να τον παρουμε στα σοβαρά!

Δε μου λες μεγαλε εσυ ποσα χρονια γυμναζεσαι και ποσα κιλα κανεις σκουατ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια εκανα σημερα την εντονη προπονηση με το ποδηλατο 18 χιλιομετρα 20% πιο εντονα Απο τις αλλες φορες το ισοθερμικο εσταζε νερο το αντιανεμικο κολισε πανω μου. Μου τελειωσε το νερο στα 18 χιλιομετρα, αλλιως θα εκανα αλλα 2 με το mdb :)το εχω με τρακτερωτα χοντρα λαστιχαγια μεγαλυτερη δυσκολια σε ασφαλτο.Απο αυριο θα παρω αλλο ενα μισολιτρο νερο γιατι με τιν αυξημενη ενταση ο ιδρωτας μου ειναι 50% παραπανω ενταξη σημερα ειχε και ζεστη :).Τεσπα γυρνω σπιτι τρωω ενα κουπακι με γαλα 1% κορν φλεικς ολικης αλεσης, 2 ποτιρια φυσικο χιμο πορτοκαλι, 1 μπανανα, 3 ασπραδια αυγου. και ενα κροκο για να στανιαρω :)Ευχαριστω αλλη μια φορα ολα τα παιδια.. :)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Παιδια εκανα σημερα την εντονη προπονηση με το ποδηλατο 18 χιλιομετρα 20% πιο εντονα Απο τις αλλες φορες το ισοθερμικο εσταζε νερο το αντιανεμικο κολισε πανω μου. Μου τελειωσε το νερο στα 18 χιλιομετρα, αλλιως θα εκανα αλλα 2 με το mdb :)το εχω με τρακτερωτα χοντρα λαστιχαγια μεγαλυτερη δυσκολια σε ασφαλτο.Απο αυριο θα παρω αλλο ενα μισολιτρο νερο γιατι με τιν αυξημενη ενταση ο ιδρωτας μου ειναι 50% παραπανω ενταξη σημερα ειχε και ζεστη :).Τεσπα γυρνω σπιτι τρωω ενα κουπακι με γαλα 1% κορν φλεικς ολικης αλεσης, 2 ποτιρια φυσικο χιμο πορτοκαλι, 1 μπανανα, 3 ασπραδια αυγου. και ενα κροκο για να στανιαρω :)Ευχαριστω αλλη μια φορα ολα τα παιδια.. :)

Ωραιος! Με το μαλακο ομως φιλε μην περιμενεις να φυγουν τα κιλα απο τη μια μερα στην αλλη γιατι μπορει να παθεις καμια ζημια ετσι. Υπομονη θελει και ολα θα γινουν  ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Επειδή βλέπω είστε καυλωμένοι με τον Markus Rühl δείτε αυτό!

Καλα ποσες ενεσεις παιζει να παιρνει ο τυπος! Τι δικεφαλος ειναι αυτος?
Καλα αυτο το πραγμα στο 0:40 πως ειναι ετσι ρε πουστη!!!  :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.162
Πόντοι
1.206
Τεσπα γυρνω σπιτι τρωω ενα κουπακι με γαλα 1% κορν φλεικς ολικης αλεσης, 2 ποτιρια φυσικο χιμο πορτοκαλι, 1 μπανανα, 3 ασπραδια αυγου. και ενα κροκο για να στανιαρω
εγω για βραδυ εφαγα μια πιτσα οικογενειακη...αφου τη χωνεψα με κοκακολα,εφαγα και μια παστα σοκολατα αργοτερα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
K εγω τσακισα ενα σουβλακι ενω ειχα τα φασολακια στο σπιτι! Ενταξει μωρε δε βαριεσαι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω για βραδυ εφαγα μια πιτσα οικογενειακη...αφου τη χωνεψα με κοκακολα,εφαγα και μια παστα σοκολατα αργοτερα
εισαι πολυ αντρας μπραβο :jerking:ποσταρε και κανα τζιφ τωρα με καμια μαυρη χοντρη να ολοκληρωθει η τελεια βραδια σου :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε μαγκες...ξερει κανεις αν ο ντεκαφεινε καφες αφυδατωνει το ιδιο με τον κανονικο? :helpplea:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ρε μαγκες...ξερει κανεις αν ο ντεκαφεινε καφες αφυδατωνει το ιδιο με τον κανονικο? :helpplea:
Φιλε μου ως γνωστον η καφεινη εχει την ιδιοτητα να προκαλει συχνοουρια με αποτελεσμα να αφυδατονεται ο οργανισμος..Αν παρεις υποψην σου οτι ενα φλιτζανι στιγμιαου καφε εχει 66mg καφεινης και ενα φλιτζανι στιγμιαιου καφε(ντεκαφεινε) εχει μολις 3mg καφεινης λαμβανεις ελαχιστη ποσοτητα καφεινης ωστε δεν επηρεαζεται ο οργανισμος σου...

Επισκέπτης
Καλα αυτο το πραγμα στο 0:40 πως ειναι ετσι ρε πουστη!!!  :headbang:

Για αυτο ο τυπος ειναι γνωστος ως Δεινόσαυρος!
Παντως στα Mr Olympia δεν τα παει και καλα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Εγώ έφαγα ένα burger και κάτι φτερούγες κοτόπουλο και μόλις χώνεψα έφαγα και μια βάφλα με διπλή σοκολάτα,μπισκότο και παγωτό μπανάνα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΠΝΟΣ

Ο ύπνος έχει στόχο την ξεκούραση του σώματος και του πνεύματος και την αποκατάσταση των φθορών στα κύτταρα που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο οργανισμός αποτελείται από κύτταρα όπου η αποκατάσταση των φθορών τους επιτυγχάνεται μόνο κατά την διάρκεια του ύπνου. Για παράδειγμα αν ένα βράδυ δεν κοιμηθούμε, η αναπλήρωση μεταφέρεται για την επόμενη νύχτα.

Ο καθένας έχει προσωπικό ρυθμό στον ύπνο, όμως διάφορες αιτίες, ψυχολογικές και ορμονικές, περιβαλλοντικές μπορούν να παρενοχλήσουν την ισορροπία του.

Για καλό ύπνο περιορίστε την ποσότητα τροφής και θερμίδων κατά το βραδινό γεύμα και προσπαθήστε να μην τρώτε πολύ αργά το βράδυ, διότι αυτό το γεγονός προκαλεί ακατάστατο ύπνο, αφού εκκρίνονται ινσουλίνη και άλλα πεπτικά υγρά. Προτιμήστε να φάτε 3-4 ώρες πριν τον ύπνο, γιατί κατά την διάρκεια της χώνεψης ο οργανισμός δαπανά τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία στερεί από τους μηχανισμούς αναπλήρωσης των κυτταρικών φθορών.

Υπάρχουν τροφές που ευνοούν τον ύπνο και άλλες που πρέπει να αποφεύγουμε:

Α) Τροφές που ευνοούν τον ύπνο είναι: το βερίκοκο, η βρώμη, το λάχανο,το μήλο, το ελαιόλαδο, τα δημητριακά, οι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α.

Β) Τροφές που προκαλούν αϋπνίες είναι: το αλκοόλ, το αλάτι, τα φουντούκια, τα καρύδια, τα σκληρά τυριά, οι κύβοι λαχανικών, η μουστάρδα, το κάρυ, τα πικάντικα, η σοκολάτα, ο καφές, οτιδήποτε περιέχει καφεΐνη και γενικότερα οτιδήποτε διεγείρει το έντερο και το νευρικό σύστημα.

Και μην ξεχνάτε...ο ύπνος είναι μια επιτακτική βιολογική ανάγκη για όλους!!!
αρα για βραδυ φουλ γαλα με λιγα λιπαρα βιολογικο κατα προτιμηση και ποτε αγελαδινο ποτε κατσικισιο με κορν φλεικς και βρωμη ολικης αλεσης φουλ μαζι με κανα 2-3 ταινιες μεχρι να μας παρει ο υπνος για οσους δεν κοιμουνται νωρις... :thumbsup: :thumbsup:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φιλε μου ως γνωστον η καφεινη εχει την ιδιοτητα να προκαλει συχνοουρια με αποτελεσμα να αφυδατονεται ο οργανισμος..Αν παρεις υποψην σου οτι ενα φλιτζανι στιγμιαου καφε εχει 66mg καφεινης και ενα φλιτζανι στιγμιαιου καφε(ντεκαφεινε) εχει μολις 3mg καφεινης λαμβανεις ελαχιστη ποσοτητα καφεινης ωστε δεν επηρεαζεται ο οργανισμος σου...
ευχαριστω :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Γάμισε τα .....

Καλα αυτο το πραγμα στο 0:40 πως ειναι ετσι ρε πουστη!!!  :headbang:

Για ποιον λες; Για το κτήνος ή για τη γκόμενα; Αν και φουσκωμένη , ωραία είναι .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom