Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια γιατι βαζετε αυτον τον μαλακα εδω?.....αυτος δεν ανηκει στο bodybuilding!...εχει βαλει ψευτικα λιπωματα μεσα του!..δεν ειναι μυες αυτα!..ζελεδια ειναι!  :jerking:  :2funny:

:2funny:

Eντάξει ήθελα να βρω ένα παράδειγμα υπερβολής και έβαλα στην αναζήτηση body building freaks και μου έβγαλε αυτόν από τις πρώρες εικόνες ..... :S αηδία σκέτη .....  :P

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παντως προτιμω να τον παιζω με τη μανουλα σου!  :birdman:
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ  :dancing:

εχει πεθανει η μανα μου αρα εκτος απο χεστης εισαι κ νεκροφιλος ψευτοφουσκωτε κωλοτρυπιδουλη

Επισκέπτης
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Θρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών είναι η βιταμίνη Α, μερικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, η βιοτίνη, η βιταμίνη C, ο χαλκός, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, η πρωτεΐνη, τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω3 και το νερό.

Τι πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε λοιπόν στη διατροφή μας???
Τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πορτοκαλί λαχανικά π.χ.πιπεριές, καθώς και τα σκουροπράσινα, φυλλώδη λαχανικά και οι ντομάτες.
Τα ζωικά τρόφιμα όπως το συκώτι, τα αβγά, το ψάρι, τα θαλασσινά, το κοτόπουλο και το γάλα.
Όλα τα δημητριακά ολικής άλεσης
Τα φρούτα όπως οι μπανάνες, τα μήλα, οι φράουλες, τα ρόδια, τα μούρα, τα σταφύλια και γενικά όλα τα φρούτα.
Φυτικές πηγές πρωτεΐνης όπως η σόγια καθώς και οι ξηροί καρποί και σπόροι σαν τους λιναρόσπορους.

Κάποιοι κανόνες:
- ικανοποιητική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, τα οποία να μην είναι μαγειρεμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα
- ικανοποιητική πρόσληψη νερού και σωστή ενυδάτωση του οργανισμού
- υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνικών τροφών

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Θρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών είναι η βιταμίνη Α, μερικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, η βιοτίνη, η βιταμίνη C, ο χαλκός, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, η πρωτεΐνη, τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω3 και το νερό.

Τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πορτοκαλί λαχανικά π.χ.πιπεριές, καθώς και τα σκουροπράσινα, φυλλώδη λαχανικά και οι ντομάτες.
Τα ζωικά τρόφιμα όπως το συκώτι, τα αβγά, το ψάρι, τα θαλασσινά, το κοτόπουλο και το γάλα.
Τα φρούτα όπως οι μπανάνες, τα μήλα, οι φράουλες, τα ρόδια, τα μούρα, τα σταφύλια και γενικά όλα τα φρούτα.
Φυτικές πηγές πρωτεΐνης όπως η σόγια καθώς και οι ξηροί καρποί και σπόροι σαν τους λιναρόσπορους.

Κάποιοι κανόνες:
- ικανοποιητική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, τα οποία να μην είναι μαγειρεμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αυτα ειναι! Μεχρι και τα μαλλια μας πρεπει να γινουν πορνωδη!!!  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Αυτα ειναι! Μεχρι και τα μαλλια μας πρεπει να γινουν πορνωδη!!!  :rockon:

Εγω τα λουζω με ενα σαμπουαν με εκχυλισμα τζοτζομπα, τα στεγνωνω με 100% βαμβακερη πετσετα, και τα βουρτσιζω με μια πανακριβη βουρτσα απο φυσικη τριχα αλογου. Καθε εβδομαδα επισκεπτομαι τον προσωπικο μου hair stylish και μου βαζει μια ειδικη μασκα μαλλιων απο χαμομηλι.

Γουσταρω να μακραινουν, και να τα φερνω στο στομα μου και να τα δαγκωνω. Ειδικα οταν χαιδευουν τους τραπεζοειδης μου... καβλωνω ασχημα με την παρτη μου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Κάποιοι κανόνες:

τυπε μου δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα τρωω ολα τα παραπανω και ειμαι φαλακρος  :think:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
για τα μαλλιά,όπως και για όλα τα υπόλοιπα του οργανισμού,είναι θέμα γονιδίου,DNA.κληρονομικότητα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγω τα λουζω με ενα σαμπουαν με εκχυλισμα τζοτζομπα, τα στεγνωνω με 100% βαμβακερη πετσετα, και τα βουρτσιζω με μια πανακριβη βουρτσα απο φυσικη τριχα αλογου. Καθε εβδομαδα επισκεπτομαι τον προσωπικο μου hair stylish και μου βαζει μια ειδικη μασκα μαλλιων απο χαμομηλι.

Γουσταρω να μακραινουν, και να τα φερνω στο στομα μου και να τα δαγκωνω. Ειδικα οταν χαιδευουν τους τραπεζοειδης μου... καβλωνω ασχημα με την παρτη μου.

:2funny:

Δεν υπάρχεις .....  :grin:

Επισκέπτης
Σκόρδο
Μπορεί να βρωμάει εξαιτίας μίας ουσίας, της αλυσίνης, όμως αυτή είναι που το κάνει υπερτροφή.
Έχει προστατευτική δράση στην καρδιά, καθώς και στα κύτταρα του εγκεφάλου, γι’ αυτό χαρίζει μακροζωία. Eίναι αποτοξινωτικό, τονωτικό του οργανισμού και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έπειτα από συστηματική χρήση, έχει την ιδιότητα να μειώνει τη χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση. Καταπολεμά τα βακτηρίδια και τους μύκητες, και κατά συνέπεια μειώνει τον κίνδυνο μολύνσεων και τροφικών δηλητηριάσεων από επικίνδυνα μικρόβια. Προστατεύει από κάποιες μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος του στομάχου, του παχέος εντέρου και του προστάτη.

Πρέπει να περιμένουμε 15 λεπτά από το ξεφλούδισμα και το κόψιμο του σκόρδου μέχρι το ψήσιμό του, για να ωφεληθούμε περισσότερο από τις ευεργετικές ιδιότητες της αλισίνης.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
τυπε μου δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα τρωω ολα τα παραπανω και ειμαι φαλακρος  :think:
δεν πειραζει  πασακα μου
εισαι γκαβλιαρης και εχεις πολυ τεσοστερονη
για αυτο εισαι καραφλος

Επισκέπτης
Frank Zane το άγαλμα!

Συνημμένα

• zf46[1].jpg
    zf46[1].jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • Zane16[1].jpg
    Zane16[1].jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Σκόρδο
Μπορεί να βρωμάει εξαιτίας μίας ουσίας, της αλυσίνης, όμως αυτή είναι που το κάνει υπερτροφή.
Έχει προστατευτική δράση στην καρδιά, καθώς και στα κύτταρα του εγκεφάλου, γι’ αυτό χαρίζει μακροζωία. Eίναι αποτοξινωτικό, τονωτικό του οργανισμού και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έπειτα από συστηματική χρήση, έχει την ιδιότητα να μειώνει τη χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση. Καταπολεμά τα βακτηρίδια και τους μύκητες, και κατά συνέπεια μειώνει τον κίνδυνο μολύνσεων και τροφικών δηλητηριάσεων από επικίνδυνα μικρόβια. Προστατεύει από κάποιες μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος του στομάχου, του παχέος εντέρου και του προστάτη.

Πρέπει να περιμένουμε 15 λεπτά από το ξεφλούδισμα και το κόψιμο του σκόρδου μέχρι το ψήσιμό του, για να ωφεληθούμε περισσότερο από τις ευεργετικές ιδιότητες της αλισίνης.
τυπε πολυ σωστα.εγω εδω και 5 χρονια καθε απογευμα κατεβαζω 2 σκελιδεσ σκορδο και μια κουταλια λαδι.στα 5 αυτα χρονια εχω αρωστησει μονο 2 φορεσ.οντωσ ειναι πολυ αποτελεσματικο! 

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ενα συλλεκτικο του Σταλονε στα 62

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Magkes εδω που ειμαι το κρυο.. βαρεσε κρυολογιμα. :grin:.Και οποτε αφηνω το mdb γιατι θα παθω 15 φορες πνευμονια :2funny: στις 7 το απογευμα σημερα θα παω να γραφτω σε γυμναστηριο (οπου ειναι και πιτα στο μουνι :sunglasses:)Κατι που ρωτησα για ρουχα χειμερινα για ποδηλατο εξοπλισμος φουλ εξτρα παουερ(γιατι εδω που ειμαι πιανει και τους -9) και μου ειπαν τιμες  κτλ κτλ μου επεσε το σοβρακο :grin: για 1μιση ωρα την ημερα..Ενταξη να τα δωσεις.. :) Αλλα εγω το κανω ερασιτεχνικα για την υγεια ευξια κτλ :) που προσφερει Η γυμναστικη..Οποτε την κανω στο γυμναστιριο 40 ευρωπουλα τον μηνα :s&m_3:.Πιστευω το στατικο ποδηλατο να γυμναζει το ιδιο..Ενταξη δεν θα βλεπω χωραφια δεντρα κτλ.Αλλα θα βλεπω μουνια :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σκόρδο

Καλά όλα αυτά που γράφεις σωστά , αλλά φαντάσου να πας να μιλήσεις σε γκόμενα ..... γενικά μυρίζει δυσάρεστα και έντονα ..... άστο καλύτερα, τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα από τα πλεονεκτήματα .....  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom