Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Aρα αφου βλεπω οτι εχω ψωμακια και κοιλια συναιχιζω την διετα μεχρι τα 77 76 κιλα :)

Κοίτα πάντως μπορείς να έχεις λεπτή μέση χωρίς να χάσεις υπερβολικά πολλά κιλά. Όσοι κάνουν κολύμβηση συνήθως έχουν πολύ λεπτή περιφέρεια μέσης. Θεωρείται από της καλύτερες μορφές άσκησης γιατί γυμνάζει όλο το σώμα. Η κάνε άλλη αερόβια π.χ. τρέξιμο. Αλλά πάντως φίλε τα ψωμάκια για να φύγουν θέλουν πολύ υπομονή. Και κυρίως να περιορίσεις τα λίπη.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οταν γυμναζομαστε δεν κανουμε μαλακιες
ειναι ιερη στιγμη

μετα κανουμε οργια στις σαουνες με 40αρες

Μιλάμε ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ...

Δε γουστάρω πολλά-πολλά όταν γυμνάζομαι. Είναι πολύ προσωπικός χρόνος για εμένα. Μιλάμε δεν απαντάω τηλέφωνα μην μου πέσουν οι παλμοί. Φωτιά να πιάσει θα τη σβήσω όταν τελειώσω την προπόνηση που λέει ο λόγος...

Για αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω στα γυμναστήρια. Δεν την πάλευα καθόλου να αλλάζω τις ρυθμίσεις στο μηχάνημα και να περιμένω να τελειώσει την κουβέντα ο κάθε ένας που άραζε επάνω. Να περιμένω να αδειάσει διάδρομος ή ποδήλατο για να κάνω ζέσταμα ή αποθεραπεία.

Το κακό είναι ότι δεν έχω καθρέπτες στο σπίτι. Άλλά έτσι κι αλλιώς πιο πολύ σε bodyweight το έχω ρίξει...

Βεβαια το να κάνεις όργια στη σάουνα είναι κάτι ΚΑΛΟΟΟΟΟ!  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Μιλάμε ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ...

Δε γουστάρω πολλά-πολλά όταν γυμνάζομαι. Είναι πολύ προσωπικός χρόνος για εμένα. Μιλάμε δεν απαντάω τηλέφωνα μην μου πέσουν οι παλμοί. Φωτιά να πιάσει θα τη σβήσω όταν τελειώσω την προπόνηση που λέει ο λόγος...

Για αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω στα γυμναστήρια. Δεν την πάλευα καθόλου να αλλάζω τις ρυθμίσεις στο μηχάνημα και να περιμένω να τελειώσει την κουβέντα ο κάθε ένας που άραζε επάνω. Να περιμένω να αδειάσει διάδρομος ή ποδήλατο για να κάνω ζέσταμα ή αποθεραπεία.

Το κακό είναι ότι δεν έχω καθρέπτες στο σπίτι. Άλλά έτσι κι αλλιώς πιο πολύ σε bodyweight το έχω ρίξει...

Βεβαια το να κάνεις όργια στη σάουνα είναι κάτι ΚΑΛΟΟΟΟΟ!  ;)
φιλε εχω αρκετη πειρα στο αντικειμενο και θελω να σου καταστησω σαφες οτι δεν γινεται χωρις τα οργανα στο τζιμ
γυμναζεσαι περι του 70%
φιλε εγω παω σε σιδεραδικο που λιγο πολυ ολοι ειμαστε της ιδιας φιλοσοφιας
τωρα στα αλλα τα τζιμ με που ειναι γεματο φλουφλιδες και τσιγγολελετες δεν γινεται δουλεια καλυτερα να κατσεις σπιτι
ενα παραδειγμα θα σου πω ΣΤΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
με καμψεις και μαλακιες δεν κανεις πολλα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παιδιά, ξέρεις κανείς τίποτα για το σιδεράδικο Apollo που είναι πίσω από τα jumbo στο ηράκλειο;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σχετικά με το λόγο περιφέρεια μέσης / ύψος .....

]

You may use the following average waist measurement ratios for comparison:

Subject                    
Barbie Doll 25,0%
Ken Doll 36,0%
College Swimmers, female 42,4 %
College Swimmers, male 42,8%                    
Cut off for increased risk females 49,2%  
General healthy cut off 50,0%            
WHO increased risk, males 53,6%          
WHO substantially increased risk, females 54,1%  
WHO substantially increased risk, males 58,2%    

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ty παιδια.Θα περιορισω τα λιπος στο φαγητο πχ σαλατα οπου εβαζα 4-5 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο τωρα 1 :) και στην προπονιση με το ποδιλατο θα αυξησω λιγο την ενταση στα ιδια χιλιομετρα..Και θα βαλω στοχο τα 76-77 κιλλα δηλαδη 3 σιγουρα να χασω με περιθοριο ακομα ενα στα  4 κιλλα..ευχαριστω.. :)Και κατι τελευταιο την πολυβιταμινη πρωσοπικα παιρνω την centrum αναβραζουσα,να την πινω πριν την προπονηση? η οποτε κατσει μεσα στην ημερα οπως κανω τωρα :)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φιλε εχω αρκετη πειρα στο αντικειμενο και θελω να σου καταστησω σαφες οτι δεν γινεται χωρις τα οργανα στο τζιμ
γυμναζεσαι περι του 70%
φιλε εγω παω σε σιδεραδικο που λιγο πολυ ολοι ειμαστε της ιδιας φιλοσοφιας
τωρα στα αλλα τα τζιμ με που ειναι γεματο φλουφλιδες και τσιγγολελετες δεν γινεται δουλεια καλυτερα να κατσεις σπιτι
ενα παραδειγμα θα σου πω ΣΤΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
με καμψεις και μαλακιες δεν κανεις πολλα

Γαμέηκαν θα σου πω κάτι. ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δεν ήμουν καλύτερος από όσο είμαι τώρα αφ' ενός και το δεύτερο είναι ότι είμαι πιο πολύ fitness και γράμμωση παρά όγκος. Μπορείς να κάνεις θαύματα μόνο με το βάρος του σώματός σου...

Οπωσδήποτε ισχύει το ότι δεν γίνεται να φθάσεις σε υψηλά επίπεδα όγκου εάν κάνεις μόνος στο σπίτι. Κάποιον πρέπει να έχεις να σε προσέχει με τα πολλά βάρη και φυσικά η ύπαρξη καθρέπτη είναι απαταίτητη. Αλλά αυτά είναι εκτός στόχου μου, που αρκούμαι σε διαλειμματικές κυκλικές κα ισύντομες προπονήσεις. Χώρια του ότι απολαμβάνω τη μοναξιά μου...

Εάν ήθελα να αναπτύξω το στήθος πάρα πολύ, μου φυσικά δεν θα γινόταν να το κάνω στο σπίτι. Αν και μπάρα με πάγκο έχω. Το μόνο που δεν έχω είναι οι ορθοστάτες...  :think:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ty παιδια.Θα περιορισω τα λιπος στο φαγητο πχ σαλατα οπου εβαζα 4-5 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο τωρα 1 :) και στην προπονιση με το ποδιλατο θα αυξησω λιγο την ενταση στα ιδια χιλιομετρα..Και θα βαλω στοχο τα 76-77 κιλλα δηλαδη 3 σιγουρα να χασω με περιθοριο ακομα ενα στα  4 κιλλα..ευχαριστω.. :)Και κατι τελευταιο την πολυβιταμινη πρωσοπικα παιρνω την centrum αναβραζουσα,να την πινω πριν την προπονηση? η οποτε κατσει μεσα στην ημερα οπως κανω τωρα :)

Την πολυβιταμίνη συνήθως την βάζεις με το πρωινό σου.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Απλά να συμπληρώσω ότι οι βυθίσεις είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για το στήθος και ότι οι κάμψεις δεν είναι τόσο εύκολες αν βάλεις αντίσταση με λάστιχα πάνω από τη πλάτη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ty παιδια.Θα περιορισω τα λιπος στο φαγητο πχ σαλατα οπου εβαζα 4-5 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο τωρα 1 :) και στην προπονιση με το ποδιλατο θα αυξησω λιγο την ενταση στα ιδια χιλιομετρα..Και θα βαλω στοχο τα 76-77 κιλλα δηλαδη 3 σιγουρα να χασω με περιθοριο ακομα ενα στα  4 κιλλα..ευχαριστω.. :)Και κατι τελευταιο την πολυβιταμινη πρωσοπικα παιρνω την centrum αναβραζουσα,να την πινω πριν την προπονηση? η οποτε κατσει μεσα στην ημερα οπως κανω τωρα :)
που κολαει να παιρνεις την βιταμινη πριν την προπονα
δεν ειναι προεξασκητικο συμπηρωμα ρε συ
βαλτην στο πρωινο σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Απλά να συμπληρώσω ότι οι βυθίσεις είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για το στήθος και ότι οι κάμψεις δεν είναι τόσο εύκολες αν βάλεις αντίσταση με λάστιχα πάνω από τη πλάτη.
διαφωνω η καλυτερη ειναι η μπαρα μακραν
και δη η ελευθερη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ουτε για αστειο δε φτιαχνεις στηθος χωρις παγκο παιδια,μη λεμε οτι να ναι...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Με κρικους γυμναστικης τυπε φτιαχνεις;
ξερεις πολλους να μπορουν να κανουν κρικους ρε βλακα ?και με τη μαλακια που εσπρωχνε ο κοναν φτιαχνεις,ή με το να σπρωχνεις νταλικες,αλλα λεμε για τις βασικες προσιτες ασκησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom