Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι με αλτηρες ξεχασα να το γραψω γιατι με μπαρα :priest:
στο σμιθ ρε παιδια κατακλινη...βαλτε στο τελος του παγκου ενα-δυο στεπ απο κατω...να ακουμπανε στο σιδερο του σμιθ να ειναι σταθερα και καντε...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
με δυο στεπ...
δεν καταλαβα :huh:
step-aerobic-videos.jpg

μια τετοιου τυπου μαλακια ρε χυστη.δε μπορει να μην υπαρχει κατι τετοιο στο γυμναστηριο σας...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
step-aerobic-videos.jpg

μια τετοιου τυπου μαλακια ρε χυστη.δε μπορει να μην υπαρχει κατι τετοιο στο γυμναστηριο σας...
α..καταλαβα και μπορεις να το στερεωσεις καλα;
δεν υπαρχει κιδυνος να γλιστρισει
θα το δοκιμασω αν ειναι με λιγα κιλα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο σμιθ βαλτο να ακουμπαει στο σιδερο.αμα δεν εχει σιδερο,βαλε κανα 20-25κιλο να ακουμπαει να εχει τριβη-αντισταση...ή στην τελικη βαλε εναν αλλο χυστη να το παταει...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Στην τελικη βαλε ενα στρωμα νεοπρεν κατω απο το step, απο αυτα που χρησιμοποιουν στο aerobic.
Μιλαμε για πολυ προσφυση...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=_qqe6NkXJdc[/video] [/video]

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εχεις δικιο. Αλλα ενα παλιος φιλος οπου κατεβενε και σε αγωνες μποντι μπιλντινγκ μου ειχε πει μια μερα την εβδομαδα να τρως οτι γουσταρεις..Γιατι ο οργανισμος πρεπει να εχει ενα κινιτρο για να ξαναπαρει μπροστα και να αρχισει να κεει παλι..Καπως ετσι μου το ειχε πει..Για 77 κιλα καπου εκει με κοβω..Σκεφτηκα οτι βαζω πολυ ελαιολαδο στην σαλατα το μαρουλι, χωριατικη κτλ τουλαχιστον 4-5 κουταλιες τις σουπας :grin:.Οποτε θα το κανω εκει 1 κουταλια ελαιολαδο αντι 4-5 :grin: Και μετα την προπονηση με  το ποδηλατο εκει που ετρωγα γαλα 1% λιπαρα κε κορν φλεικς ολικης αλεσεως και 1 μπανανα θα κοψω την μπανανα :grin: και στην θεση τις θα βαλω 3 ασπραδια αυγων :) Ετρωγα 2 μπανανες την ημερα τωρα θα τρωω 1.Και στο προπο που παω οταν με τσιτωνει η πεινα θα εχω στην τσεπη καμια σταφιδα..Α και κατι τελευταιο ενας φιλος που ασχολιτε πολυ με βαρη κτλ ειναι σφεροβολος..Κατεβαζει σταφιδα πολυ.Οταν τον ρωτησα γιατι ρε σειρα τρως σταφιδα μου λεει ματωνει ο μυς.Αυτο σε καποιον που κανει ποδιλατο βοηθαει σε κατι?Γιατι αυτος κανει βαρη και το ποδιλατο ειναι αεροβικο αθλημα :)Αυτα και σορρυ αν κουρασα :)
για τις σταφιδες δε ξερω να σου πω απλα προσεχε αυτο που λες για τη μια μερα τη βδοβαδα ειναι ενα γευμα τη βδομαδα. οχι και τα 4 η 5 γευματα της μερας που κανεις να ειναι σαπια ενω τις αλλες 6 τρως σωστα, ετσι θα παει τζαμπα οτι κανεις. πχ τρως οπως ετρωγες και τις αλλες 6, και αντι για μεσημεριανο κουμπονεις μια πιτσα γιγας και ενα σουβλακι ντερλικατεσεν, μετα συνεχιζεις κανονικα. επισης καλο ειναι αυτο το γευμα να το κανεις τις μερες που πας για προπονηση με το ποδηλατο, οχι τις μερες ξεκουρασης και κατα προτιμηση οχι το βραδυ.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
για τις σταφιδες δε ξερω να σου πω απλα προσεχε αυτο που λες για τη μια μερα τη βδοβαδα ειναι ενα γευμα τη βδομαδα. οχι και τα 4 η 5 γευματα της μερας που κανεις να ειναι σαπια ενω τις αλλες 6 τρως σωστα, ετσι θα παει τζαμπα οτι κανεις. πχ τρως οπως ετρωγες και τις αλλες 6, και αντι για μεσημεριανο κουμπονεις μια πιτσα γιγας και ενα σουβλακι ντερλικατεσεν, μετα συνεχιζεις κανονικα. επισης καλο ειναι αυτο το γευμα να το κανεις τις μερες που πας για προπονηση με το ποδηλατο, οχι τις μερες ξεκουρασης και κατα προτιμηση οχι το βραδυ.

Φίλε και μόνο "σκατά" να φας μία μέρα δεν έγινε και τπτ.. Αρκεί όλη τη βδομάδα να δουλεύεις καλά!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Καλησπερα. Παιδια εδω και 3 μηνες κανω ποδιλατο καθε μερα 17 χιλιομετρα αλλα και 30(πρωι βραδυ) ειμαι 1.83 80 κιλλα (ειχα φτασει πριν 3 μηνες 89κιλα) Βλεπω τωρα στα 80 οτι λιγο κολλησα..Ενω οταν ημουν 89 τα κιλλα επεφταν..Τωρα καπου κολισα.. Για το υψως μου ποσα κιλα ακομα πρεπει να κατεβω?Αν ξερει καποιος θα τον ευχαριστουσα :)

Φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση στο πόσα κιλά πρέπει να είσαι ανάλογα με το ύψος σου. Αυτούς τους πίνακες βάρους ύψους νομίζω ότι τους είχαν βγάλει κάτι αμερικάνικες ασφαλιστικές εταιρίες. Το σώμα αποτελείται από λίπος, μυική μάζα, υγρά και οστά οι αναλογίες βάρους των οποίων διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η καλύτερη μέθοδος υπολογισμού βάρους είναι ο καθρέφτης και η μεζούρα και όχι η ζυγαριά. Για να σου δώσω μια εικόνα βάζω την παρακάτω φωτογραφία όπου και οι δύο είναι υπέρβαροι βάσει πινάκων, BMI κλπ

bmi-comparison.gif

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Στην τελικη βαλε ενα στρωμα νεοπρεν κατω απο το step, απο αυτα που χρησιμοποιουν στο aerobic.
Μιλαμε για πολυ προσφυση...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=_qqe6NkXJdc[/video] [/video]
θα κουβαλησω ολα τα συνεργα για μια ασκηση
δεν γαμιεται λεω εγω
θα λανω με αλτηρες...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση στο πόσα κιλά πρέπει να είσαι ανάλογα με το ύψος σου. Αυτούς τους πίνακες βάρους ύψους νομίζω ότι τους είχαν βγάλει κάτι αμερικάνικες ασφαλιστικές εταιρίες. Το σώμα αποτελείται από λίπος, μυική μάζα, υγρά και οστά οι αναλογίες βάρους των οποίων διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η καλύτερη μέθοδος υπολογισμού βάρους είναι ο καθρέφτης και η μεζούρα και όχι η ζυγαριά. Για να σου δώσω μια εικόνα βάζω την παρακάτω φωτογραφία όπου και οι δύο είναι υπέρβαροι βάσει πινάκων, BMI κλπ

bmi-comparison.gif

Ναι όντως το BΜΙ είναι κάπως σχετικό αν και βοηθάει. Νομίζω η περιφέρεια της μέσης είναι ένας επίσης αξιόπιστης δείκτης για παχυσαρκία ή λόγος μέσης/ύψος.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αλήθεια για να είμαστε και στο πνεύμα του site κάνετε παιχνίδι στο μέρος που γυμνάζεστε και με τι αποτέλεσμα?
Εγώ πριν μερικά χρόνια έτρεχα στο γηπεδάκι στο Τροκαντερό και είχα βάλει μια πιτσιρίκα στο μάτι. Έτρεχα στη κυριολεξία σα τρελός από πίσω της προσπαθώντας να τη προλάβω  Στο τέλος τα παράταγα και πήγαινα για μπάσκετ. 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αλήθεια για να είμαστε και στο πνεύμα του site κάνετε παιχνίδι στο μέρος που γυμνάζεστε και με τι αποτέλεσμα?
Εγώ πριν μερικά χρόνια έτρεχα στο γηπεδάκι στο Τροκαντερό και είχα βάλει μια πιτσιρίκα στο μάτι. Έτρεχα στη κυριολεξία σα τρελός από πίσω της προσπαθώντας να τη προλάβω  Στο τέλος τα παράταγα και πήγαινα για μπάσκετ. 
οταν γυμναζομαστε δεν κανουμε μαλακιες
ειναι ιερη στιγμη
μετα κανουμε οργια στις σαουνες με 40αρες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

bmi-comparison.gif
Aρα αφου βλεπω οτι εχω ψωμακια και κοιλια συναιχιζω την διετα μεχρι τα 77 76 κιλα :)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Aρα αφου βλεπω οτι εχω ψωμακια και κοιλια συναιχιζω την διετα μεχρι τα 77 76 κιλα :)

Πρόσεχε όμως γιατί αφού λες ότι κόλλησες μη κατεβάσεις θερμίδες! Αύξησε λίγο την ένταση της αερόβιας μέχρι να ξεκολλήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom