Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αρα ελευθερα βαρη λετε καλυτερα ε? εγω ειχα βρει ενα θηριο με παγκο που ανοιγε αν ηθελες τελειως οριζοντια και ηταν κομπλε για πανω και κατω σωμα.οχι ελευθερα βαρη.τελειο ρε γαμωτο.. αλλα η τιμη κοντα στα 5000ευρω :S :S  απο ελεθτερα βαρη εκεινο ποθ λενε ολοι το κιτρινο Powertec Multi-System Home Gym ??

Με αυτά τα λεφτά πληρώνεις την ετήσια συνδρομή σου σε γυμναστήριο για 38 χρόνια.  :grin:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα. Παιδια εδω και 3 μηνες κανω ποδιλατο καθε μερα 17 χιλιομετρα αλλα και 30(πρωι βραδυ) ειμαι 1.83 80 κιλλα (ειχα φτασει πριν 3 μηνες 89κιλα) Βλεπω τωρα στα 80 οτι λιγο κολλησα..Ενω οταν ημουν 89 τα κιλλα επεφταν..Τωρα καπου κολισα.. Για το υψως μου ποσα κιλα ακομα πρεπει να κατεβω?Αν ξερει καποιος θα τον ευχαριστουσα :)
2-3 κιλα αμα κατεβεις ακομα θα εισαι ιδανικος , αλλα πρεπει να κοψεις τις πιτσες γιγας τις κοκα κολες και τα κουλουρια απ την αριστοτελους.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπερίζω τους χτιστούς και παραθέτω το πρόχειρο πλάνο από μία διατροφή όγκου που πρόκειται να ακολουθήσω σε κάνα 2 βδομάδες από τώρα.
Την παραθέτω και ακούω απόψεις κτιστών.

1ο γεύμα) Πρωτε'ί'νη πολλών πηγών (μάλλον myofusion π μ αρέσει και σ γεύση) σε γάλα (πίνω το advanced της Δέλτα με 80% λιγότερη λακτόζη) και βρώμη. Το γεύμα σε θερμίδες θα το κάνω ώστε να είναι γύρω στις 600-700

2ο γεύμα) Μία κονσέρβα τόνο με 2-3 βραστές πατάτες, αναλόγως πόσες θερμίδες έχει η μία πατάτα γιατί δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή. Πάντως το γεύμα θα είναι στις 600-700 θερμίδες.

3ο γεύμα) Κοτόπουλο στήθος με άσπρο ρύζι γύρω 600 θερμίδες, 1 ώρα και κάτι πριν την προπόνηση γι αυτό βάζω και άσπρο π είναι γρήγορος υδατάνθρακας. Δηλαδή γεύμα για να χω ενέργεια να προπονηθώ στο μαξ των δυνάμεών μου.

4ο γεύμα) Μετά την προπόνηση και υπολογίζοντας να χει περάσει και διάστημα 2,5-3 ώρες μοσχάρι με άσπρο ρύζι γύρω στις 600-700 θερμίδες.

5ο γεύμα) Πρωτε'ί'νη-γάλα-βρώμη. 600-700

6ο γεύμα) 2 τοτάλ 0% με βρώμη και αμύγδαλα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τυπε, αρρωστος εισαι;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπερίζω τους χτιστούς και παραθέτω το πρόχειρο πλάνο από μία διατροφή όγκου που πρόκειται να ακολουθήσω σε κάνα 2 βδομάδες από τώρα.

1ο γεύμα) Πρωτε'ί'νη πολλών πηγών (μάλλον myofusion π μ αρέσει και σ γεύση) σε γάλα (πίνω το advanced της Δέλτα με 80% λιγότερη λακτόζη) και βρώμη. Το γεύμα σε θερμίδες θα το κάνω ώστε να είναι γύρω στις 600-700

2ο γεύμα) Μία κονσέρβα τόνο με 2-3 βραστές πατάτες, αναλόγως πόσες θερμίδες έχει η μία πατάτα γιατί δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή. Πάντως το γεύμα θα είναι στις 600-700 θερμίδες.

3ο γεύμα) Κοτόπουλο στήθος με άσπρο ρύζι γύρω 600 θερμίδες, 1 ώρα και κάτι πριν την προπόνηση γι αυτό βάζω και άσπρο π είναι γρήγορος υδατάνθρακας. Δηλαδή γεύμα για να χω ενέργεια να προπονηθώ στο μαξ των δυνάμεών μου.

4ο γεύμα) Μετά την προπόνηση και υπολογίζοντας να χει περάσει και διάστημα 2,5-3 ώρες μοσχάρι με άσπρο ρύζι γύρω στις 600-700 θερμίδες.

μετα την προπονηση αμεσως δεν τρως κατι?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Μιλάμε για 3300 με 3800 θερμίδες. :grin:  Και για 2 εβδομάδες;   :P Το πρόγραμμα στο έχει βγάλει γυμναστής - διαιτολόγος;

Πολλές θερμίδες.  :o  Αλλά φαντάζομαι θα κάνεις δυνατή προπόνηση φαντάζομαι ε;  :sunglasses:

Και μετά την προπόνηση άλλα 3 γεύματα;  :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

διπλασια πρωτεινη απ οση χρειαζεσαι και ελαχιστα λιπαρα.θα παθεις τιποτα με τοση πρωτεινη...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σφέρδεκλε δεν είμαι άρρωστος, αλλά έτσι πρέπει να τρως για να βάλεις κιλά.

Αόρατε δεν θα είναι για 2 βδομάδες θα είναι για 2-3 μήνες αρχικά, μετά ένα διάλειμα για να καθαρίσω από λίπος π μπήκε και μετά ξανά για ένα διάστημα όγκο. Μετά από τέλη Απριλίου στέγνωμα συνεχώς.

Λουστ έχεις δίκιο για την πρωτε'ί'νη, θα ελλατώσω λίγο μάλλον θα βάω μισό σκουπ από την γέι και θα το βράδυ 1 γιαούρτι.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σφέρδεκλε δεν είμαι άρρωστος, αλλά έτσι πρέπει να τρως για να βάλεις κιλά.

Αόρατε δεν θα είναι για 2 βδομάδες θα είναι για 2-3 μήνες αρχικά, μετά ένα διάλειμα για να καθαρίσω από λίπος π μπήκε και μετά ξανά για ένα διάστημα όγκο. Μετά από τέλη Απριλίου στέγνωμα συνεχώς.

Λουστ έχεις δίκιο για την πρωτε'ί'νη, θα ελλατώσω λίγο μάλλον θα βάω μισό σκουπ από την γέι και θα το βράδυ 1 γιαούρτι.

Μπορεις να φτιαξεις ενα σπιτι με προκατ μερη σε 8 μηνες περιπου,
για να φτιαξεις ενα σπιτι ομως με πετρα θελεις ενα μισυ χρονο τουλαχιστον...
διαλεγεις και παιρνεις.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Η δική μου άποψη:

Στο 2ο γεύμα βάλε μια κουταλιά ελαιόλαδο.
Στο 4ο γεύμα βάλε πράσινη σαλάτα + μια κουταλιά ελαιόλαδο
Μετά τη προπόνηση βάλε πρωτείνη + φρούτο + μέλι
Στο 6ο γεύμα κάνε το γιαούρτι 2%

Η πρωτείνη δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 γραμμάρια τη φορά.
Το σύνολο ανά ημέρα είναι 1,5 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους.
Η αύξηση των θερμίδων πρέπει να γίνει σταδιακά και όχι απότομα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
διαλεγεις και παιρνεις.

εχυσα με την παρομοιωση

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
διαλεγεις και παιρνεις.

εχυσα με την παρομοιωση

:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Eντάξει Vago καλή επιτυχία. Αν και από τη φωτό που είχες ποστάρει ήσουν κομπλέ, κοίτα μην γίνεις κανά κτήνος.  :2funny: Το πρόγραμμα το έχεις βγάλει μόνος σου ή στο έβγαλε κάποιος άλλος (γυμναστής - διαιτολόγος);

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μόνος μου το έβγαλα ρε, αλλά είναι λίγο υπερβολικό. Θα κάνω κάποιες διορθώσεις κυρίως σ ποσότητα πρωτε'ί'νης και θα βάλω τη βελτιωένη και πιο ανθρώπινη έκδοση  :grin:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μόνος μου το έβγαλα ρε, αλλά είναι λίγο υπερβολικό. Θα κάνω κάποιες διορθώσεις κυρίως σ ποσότητα πρωτε'ί'νης και θα βάλω τη βελτιωένη και πιο ανθρώπινη έκδοση  :grin:
τι υψος και κιλα εχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom