aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
K εγω τοσο ειμαι ρε καυλιαρη!
K εγω τοσο ειμαι ρε καυλιαρη!
Καλησπερα. Παιδια εδω και 3 μηνες κανω ποδιλατο καθε μερα 17 χιλιομετρα αλλα και 30(πρωι βραδυ) ειμαι 1.83 80 κιλλα (ειχα φτασει πριν 3 μηνες 89κιλα) Βλεπω τωρα στα 80 οτι λιγο κολλησα..Ενω οταν ημουν 89 τα κιλλα επεφταν..Τωρα καπου κολισα.. Για το υψως μου ποσα κιλα ακομα πρεπει να κατεβω?Αν ξερει καποιος θα τον ευχαριστουσα
Μήτσο συμφωνώ με αυτό π λες, αλλά για διατήρηση χεχε. Αν θες να βάλεις κάποια μάζα πρέπει υποχρεωτικά να λιπώσεις και λίγο.. Το θέμα είναι να μπει και τπτ όμως μην βάλουμε μόνο λίπος και τπτ από μυς και μετά αρχίσουμε πάλι τις σκληρές διατροφές και "μικρύνουμε κιάλλο"
Προσοχή δηλαδή γιατί ο όγκος θέλει αρχίδια.. Άνετα μπορεί κάποιος να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος!
Είναι βέβαια και θέμα οργανισμού και θέμα του επιπέδου π βρίσκεται ο καθένας. Αν φτάσει κάποιος στα όρια του ζόρικα να βάλει μετά κάτι φυσικά! Απλά εγώ π είμαι σχετικά καινούριος στο άθλημα έχω ακόμα περιθώριο να βάλω με διατροφή μερικά κιλάκια με το πέρασμα του χρόνου. Για κάποιον πιο έμπειρο και πιο μυώδη χτιστό π έχει αρκετά χρόνια στο άθλημα τα πραγματα είναι πολύ πιο δύσκολα!
μια μπαρα,αλτηρες,δισκους-κιλα,παγκο με ρυθμιζομενη κλιση και το οργανο που στερεωνουμε τις μπαρες το τετραγωνο(οχι σμιθ,το αλλο...δε θυμαμαι πως το λενε),μονοζυγο κι αν μπορεις να βρεις και διζυγοΑσχετο: Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο πολυ πολυ καλο πολυοργανο για ασκηση στο σπιτι? τιμη μεχρι 1800 ευρω ας πουμε.αν εχετε κατι υποψην σας να μου πειτε
http://[URL unfurl="true"]www.diamondfitness.com/storage/Power%20Cage.jpg[/img[/URL]]Ασχετο: Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο πολυ πολυ καλο πολυοργανο για ασκηση στο σπιτι? τιμη μεχρι 1800 ευρω ας πουμε.αν εχετε κατι υποψην σας να μου πειτε
μια μπαρα,αλτηρες,δισκους-κιλα,παγκο με ρυθμιζομενη κλιση και το οργανο που στερεωνουμε τις μπαρες το τετραγωνο(οχι σμιθ,το αλλο...δε θυμαμαι πως το λενε),μονοζυγο κι αν μπορεις να βρεις και διζυγο
τα αλλα ειναι μαλακιες για μενα,τζαμπα λεφτα θα πεταξεις
ty manΜια χαρά είσαι για το ύψος σου.
αχ δε λες τιποτα...power squat rack cage
αχχ και να είχα ένα υπογειάκι
γυμναστήρια και μαλακίες...
χώρος να υπάρχει και όλα τα άλλα βρίσκονταιαχ δε λες τιποτα...
εγω τωρα ψαχνω παγκο
οντως...χώρος να υπάρχει και όλα τα άλλα βρίσκονται
μέχρι και ιδιοκατασκευές μπορείς να κάνεις
τι 5000 ευρω ρε φιλε,απο χρυσο ηταν?Αρα ελευθερα βαρη λετε καλυτερα ε? εγω ειχα βρει ενα θηριο με παγκο που ανοιγε αν ηθελες τελειως οριζοντια και ηταν κομπλε για πανω και κατω σωμα.οχι ελευθερα βαρη.τελειο ρε γαμωτο.. αλλα η τιμη κοντα στα 5000ευρω :S :S απο ελεθτερα βαρη εκεινο ποθ λενε ολοι το κιτρινο Powertec Multi-System Home Gym ??