Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. Παιδια εδω και 3 μηνες κανω ποδιλατο καθε μερα 17 χιλιομετρα αλλα και 30(πρωι βραδυ) ειμαι 1.83 80 κιλλα (ειχα φτασει πριν 3 μηνες 89κιλα) Βλεπω τωρα στα 80 οτι λιγο κολλησα..Ενω οταν ημουν 89 τα κιλλα επεφταν..Τωρα καπου κολισα.. Για το υψως μου ποσα κιλα ακομα πρεπει να κατεβω?Αν ξερει καποιος θα τον ευχαριστουσα :)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μήτσο συμφωνώ με αυτό π λες, αλλά για διατήρηση χεχε. Αν θες να βάλεις κάποια μάζα πρέπει υποχρεωτικά να λιπώσεις και λίγο.. Το θέμα είναι να μπει και τπτ όμως μην βάλουμε μόνο λίπος και τπτ από μυς και μετά αρχίσουμε πάλι τις σκληρές διατροφές και "μικρύνουμε κιάλλο"  :grin:
Προσοχή δηλαδή γιατί ο όγκος θέλει αρχίδια.. Άνετα μπορεί κάποιος να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος!
Είναι βέβαια και θέμα οργανισμού και θέμα του επιπέδου π βρίσκεται ο καθένας. Αν φτάσει κάποιος στα όρια του ζόρικα να βάλει μετά κάτι φυσικά! Απλά εγώ π είμαι σχετικά καινούριος στο άθλημα έχω ακόμα περιθώριο να βάλω με διατροφή μερικά κιλάκια με το πέρασμα του χρόνου. Για κάποιον πιο έμπειρο και πιο μυώδη χτιστό π έχει αρκετά χρόνια στο άθλημα τα πραγματα είναι πολύ πιο δύσκολα!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα. Παιδια εδω και 3 μηνες κανω ποδιλατο καθε μερα 17 χιλιομετρα αλλα και 30(πρωι βραδυ) ειμαι 1.83 80 κιλλα (ειχα φτασει πριν 3 μηνες 89κιλα) Βλεπω τωρα στα 80 οτι λιγο κολλησα..Ενω οταν ημουν 89 τα κιλλα επεφταν..Τωρα καπου κολισα.. Για το υψως μου ποσα κιλα ακομα πρεπει να κατεβω?Αν ξερει καποιος θα τον ευχαριστουσα :)

Μια χαρά είσαι για το ύψος σου.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μήτσο συμφωνώ με αυτό π λες, αλλά για διατήρηση χεχε. Αν θες να βάλεις κάποια μάζα πρέπει υποχρεωτικά να λιπώσεις και λίγο.. Το θέμα είναι να μπει και τπτ όμως μην βάλουμε μόνο λίπος και τπτ από μυς και μετά αρχίσουμε πάλι τις σκληρές διατροφές και "μικρύνουμε κιάλλο"  :grin:
Προσοχή δηλαδή γιατί ο όγκος θέλει αρχίδια.. Άνετα μπορεί κάποιος να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος!
Είναι βέβαια και θέμα οργανισμού και θέμα του επιπέδου π βρίσκεται ο καθένας. Αν φτάσει κάποιος στα όρια του ζόρικα να βάλει μετά κάτι φυσικά! Απλά εγώ π είμαι σχετικά καινούριος στο άθλημα έχω ακόμα περιθώριο να βάλω με διατροφή μερικά κιλάκια με το πέρασμα του χρόνου. Για κάποιον πιο έμπειρο και πιο μυώδη χτιστό π έχει αρκετά χρόνια στο άθλημα τα πραγματα είναι πολύ πιο δύσκολα!

Vagos αυτό που λες ισχύει απόλυτα. Εγώ πήρα 8 κιλά και τα μπράτσα έχουν φουσκώσει πολύ σε σχέση με πριν. Μου αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς μεγάλωσε ρε γμτ μεγάλωσε και η περιφέρεια της μέσης. Γενικά όγκος και γράμμωση είναι λίγο αντικρουόμενοι στόχοι, θέλει πολύ δουλειά για να τα πετύχεις και τα 2. Και πολύ καλό διατροφικό πρόγραμμα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ασχετο: Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο πολυ πολυ καλο πολυοργανο για ασκηση στο σπιτι? τιμη μεχρι 1800 ευρω ας πουμε.αν εχετε κατι υποψην σας να μου πειτε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ασχετο: Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο πολυ πολυ καλο πολυοργανο για ασκηση στο σπιτι? τιμη μεχρι 1800 ευρω ας πουμε.αν εχετε κατι υποψην σας να μου πειτε
μια μπαρα,αλτηρες,δισκους-κιλα,παγκο με ρυθμιζομενη κλιση και το οργανο που στερεωνουμε τις μπαρες το τετραγωνο(οχι σμιθ,το αλλο...δε θυμαμαι πως το λενε),μονοζυγο κι αν μπορεις να βρεις και διζυγο

τα αλλα ειναι μαλακιες για μενα,τζαμπα λεφτα θα πεταξεις

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.diamondfitness.com/storage/Power%20Cage.jpg[/img[/URL]]
εδώ είσαι αρχηγέ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μια μπαρα,αλτηρες,δισκους-κιλα,παγκο με ρυθμιζομενη κλιση και το οργανο που στερεωνουμε τις μπαρες το τετραγωνο(οχι σμιθ,το αλλο...δε θυμαμαι πως το λενε),μονοζυγο κι αν μπορεις να βρεις και διζυγο

τα αλλα ειναι μαλακιες για μενα,τζαμπα λεφτα θα πεταξεις

power squat rack cage
αχχ και να είχα ένα υπογειάκι
γυμναστήρια και μαλακίες...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω αυτο που ποσταρε ο μπιανκο βερντι δε θα το παιρνα...

αυτο θα παιρνα-->
index.php

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
αφιερωμενο σε ολους τους πορνομυωνες branch warren arnold classic 2011

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
επομενος διαγωνισμος με τη συμμετοχη του ελληνα Μιχαλη κεφαλιανου

Συνημμένα

• ιον.jpg
    ιον.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 8

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Αρα ελευθερα βαρη λετε καλυτερα ε? εγω ειχα βρει ενα θηριο με παγκο που ανοιγε αν ηθελες τελειως οριζοντια και ηταν κομπλε για πανω και κατω σωμα.οχι ελευθερα βαρη.τελειο ρε γαμωτο.. αλλα η τιμη κοντα στα 5000ευρω :S :S  απο ελεθτερα βαρη εκεινο ποθ λενε ολοι το κιτρινο Powertec Multi-System Home Gym ??

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αρα ελευθερα βαρη λετε καλυτερα ε? εγω ειχα βρει ενα θηριο με παγκο που ανοιγε αν ηθελες τελειως οριζοντια και ηταν κομπλε για πανω και κατω σωμα.οχι ελευθερα βαρη.τελειο ρε γαμωτο.. αλλα η τιμη κοντα στα 5000ευρω :S :S   απο ελεθτερα βαρη εκεινο ποθ λενε ολοι το κιτρινο Powertec Multi-System Home Gym ??

τι 5000 ευρω ρε φιλε,απο χρυσο ηταν?

αυτο που σου ποσταρα παραπανω,μαζι με μπαρες,κιλα και ολα τα υπολοιπα δε νοιμιζω να βγαινει πανω απο 500 

αυτο το κιτρινο δε μου φαινεται και τοσο καλο...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εννοειται ελευθερα βαρη ειναι καλυτερα.αυτο το ξερει καθε σοβαρος χτιστος χυστης!!!

επιπλεον,σ ολα τα οργανα με τροχαλιες και μοχλους εχει τεραστια σημασια η μαρκα και η ποιοτητα!!δηλαδη μη νομιζεις οτι επειδη τροχαλια ειναι η μια,τροχαλια ειναι και η αλλη κανουν την ιδια δουλεια...μονο τα πολυ καλα ακριβα οργανα απ τις καλες μαρκες αξιζουν!

οποιος εχει δοκιμασει πολλα οργανα ξερει τι λεω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καποιος τροπος για να γραμωσει το στηθος κατω απο την ρογα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom