Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Δεν παλεύεται το animal pak...αμέσως στα σκληρά το έριξες το παιδί... :)
εμεις ειμαστε σκληρα αγορια
και αν φαμε και καμια ζαχαριτσα παραπανω δεν εγινε και κατι
σιγα μην θολωσουν οι κοιλιακοι σας...(πιτσι για σενα ηταν αυτο :sunglasses:)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: Έτσι είναι! Πάνω στον όγκο συγχωρείται και λίγο ζαχαρίτσα, αφού έτσι κι αλλιώς θα λιπώσεις θέλεις δεν θέλεις.. Στην τελική θέλουμε να πάρουμε βάρος και μετά από Απρίλιο κατέβασμα υδατανθράκων σταδιακά και καθάρισμα διατροφής!
Άλλωστε 10 sugars π έχει η κρεμούλα δεν είναι τπτ. Σκέφτομαι να κουμπώσω και εγώ καμιά όταν έχω όρεξη για γλύκισμα, έτσι για χαλαρό cheat meal.  :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
εμεις ειμαστε σκληρα αγορια
και αν φαμε και καμια ζαχαριτσα παραπανω δεν εγινε και κατι
σιγα μην θολωσουν οι κοιλιακοι σας...(πιτσι για σενα ηταν αυτο :sunglasses:)

Εγώ πάντως το γύρισα σε opti-men και βρήκα την υγειά μου :)

Hmar

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άνθρωποι της Παναγίας, ΦΑΤΕ.ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.Είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.
Ναι, γυμναστείτε καλά, να έχετε δύναμη, φυσική κατάσταση και όμορφο οπτικό αποτέλεσμα αλλά χωρίς υπερβολές και να τρώτε φυσιολογικά.Κάθεστε και μετράτε τα λιπαρά θερμίδα θερμίδα, ψάχνετε κάτι απίθανες ουσίες κτλ, μετράτε με χρονόμετρο την ώρα του φαγητού.Έλεος.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Γυμναστείτε καλά, δυναμώστε και φάτε τα πάντα, σε λογικά πλαίσια.Δηλαδή αν φάτε ένα παγωτάκι δυο φορές τη βδομάδα και πάτε άλλη μια σε ταβέρνα θα γίνετε πατσάδες, ενώ συνεχίζετε το πρόγραμμα σας;;;

Μην στερείστε το φαγητό, όπως και το σεξ.  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
:2funny: Έτσι είναι! Πάνω στον όγκο συγχωρείται και λίγο ζαχαρίτσα, αφού έτσι κι αλλιώς θα λιπώσεις θέλεις δεν θέλεις.. Στην τελική θέλουμε να πάρουμε βάρος και μετά από Απρίλιο κατέβασμα υδατανθράκων σταδιακά και καθάρισμα διατροφής!
Άλλωστε 10 sugars π έχει η κρεμούλα δεν είναι τπτ. Σκέφτομαι να κουμπώσω και εγώ καμιά όταν έχω όρεξη για γλύκισμα, έτσι για χαλαρό cheat meal.  :grin:
μπραβο πασακα μου :rockon:
εσυ εισαι της δικης μου σχολης
οι αλλοι ειναι φετες  κοιλιακοι  ρακετα στην παραλια και ασπρο γυαλι ρειμπαν(πιτσι τα ακους;,για σενα τα λεω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) εσυ και η ινσουλινες σου
:2funny: :2funny: :-*

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Εγώ πιστεύω αυτά είναι μαλακίες...γιατί να μην προσέχεις την διατροφή σου γενικότερα ; τρόπος ζωής είναι. Γιατί να λιπώσεις τον χειμώνα να πάρεις βάρος και μετά να κατεβάσεις υδατάνθρακα ;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Εγώ πιστεύω αυτά είναι μαλακίες...γιατί να μην προσέχεις την διατροφή σου γενικότερα ; τρόπος ζωής είναι. Γιατί να λιπώσεις τον χειμώνα να πάρεις βάρος και μετά να κατεβάσεις υδατάνθρακα ;
ειναι μια τακτικη που εγω ακολουθω
δεν σημαινει οτι η δικη σου ειναι λαθος

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε άνθρωποι της Παναγίας, ΦΑΤΕ.ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.Είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.
Ναι, γυμναστείτε καλά, να έχετε δύναμη, φυσική κατάσταση και όμορφο οπτικό αποτέλεσμα αλλά χωρίς υπερβολές και να τρώτε φυσιολογικά.Κάθεστε και μετράτε τα λιπαρά θερμίδα θερμίδα, ψάχνετε κάτι απίθανες ουσίες κτλ, μετράτε με χρονόμετρο την ώρα του φαγητού.Έλεος.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Γυμναστείτε καλά, δυναμώστε και φάτε τα πάντα, σε λογικά πλαίσια.Δηλαδή αν φάτε ένα παγωτάκι δυο φορές τη βδομάδα και πάτε άλλη μια σε ταβέρνα θα γίνετε πατσάδες, ενώ συνεχίζετε το πρόγραμμα σας;;;

Iιιιιιιιιι!!! Παγωτα κομμενα τυπε!!!

[size=3pt]Μια βαφλα ομως θα την τσακιζα! :grin:[/size]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

ειναι μια τακτικη που εγω ακολουθω
δεν σημαινει οτι η δικη σου ειναι λαθος

Aπλά είναι δύσκολο να το κρατήσεις όλη τη χρονιά. Χωρίς υδατάνθρακα δεν παίρνεις εύκολα μυική μάζα (αλλά κάνεις ωραία γράμμωση). Η δεν τα λέω καλά;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Συμφωνώ στα πάντα.

Αλλά αν θες 6 pack, τα γλυκά πρέπει να τα περιορίσεις πάρα πολύ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι αναλογία μέσης / ύψος έχετε ρε μάγκες; Εγώ το καλύτερο που έχω πετύχει είναι 0,48. Τα πλαινά της σαμπρέλας δεν έχω καταφέρει να τα εξολοθρεύσω τελείως!  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τι αναλογία μέσης / ύψος έχετε ρε μάγκες; Εγώ το καλύτερο που έχω πετύχει είναι 0,48. Τα πλαινά της σαμπρέλας δεν έχω καταφέρει να τα εξολοθρεύσω τελείως!  :grin:
φιλε στις φωτο υψος κιλα?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

K εγω τοσο ειμαι ρε καυλιαρη!  :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολυ καλος...ποσο καιρο κανεις?οχι γραμμωση ,γυμναστικη γενικα

Κοίτα τα κιλά τα έχασα με 5 μήνες περπάτημα, τρέξιμο και διατροφή.

Και μετά γράφτηκα σε τζυμ για να σφίξει το σώμα.

Στο τζυμ πηγαίνω 14 μήνες περίπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom