animal pak
Δεν παλεύεται το animal pak...αμέσως στα σκληρά το έριξες το παιδί...
animal pak
εμεις ειμαστε σκληρα αγοριαΔεν παλεύεται το animal pak...αμέσως στα σκληρά το έριξες το παιδί...
εμεις ειμαστε σκληρα αγορια
και αν φαμε και καμια ζαχαριτσα παραπανω δεν εγινε και κατι
σιγα μην θολωσουν οι κοιλιακοι σας...(πιτσι για σενα ηταν αυτο )
μπραβο πασακα μουΈτσι είναι! Πάνω στον όγκο συγχωρείται και λίγο ζαχαρίτσα, αφού έτσι κι αλλιώς θα λιπώσεις θέλεις δεν θέλεις.. Στην τελική θέλουμε να πάρουμε βάρος και μετά από Απρίλιο κατέβασμα υδατανθράκων σταδιακά και καθάρισμα διατροφής!
Άλλωστε 10 sugars π έχει η κρεμούλα δεν είναι τπτ. Σκέφτομαι να κουμπώσω και εγώ καμιά όταν έχω όρεξη για γλύκισμα, έτσι για χαλαρό cheat meal.
παρα πολυ καληΕγώ πάντως το γύρισα σε opti-men και βρήκα την υγειά μου
Έτσι είναι! Πάνω στον όγκο συγχωρείται και λίγο ζαχαρίτσα, αφού έτσι κι αλλιώς θα λιπώσεις θέλεις δεν θέλεις.. Στην τελική θέλουμε να πάρουμε βάρος και μετά από Απρίλιο κατέβασμα υδατανθράκων σταδιακά και καθάρισμα διατροφής!
Άλλωστε 10 sugars π έχει η κρεμούλα δεν είναι τπτ. Σκέφτομαι να κουμπώσω και εγώ καμιά όταν έχω όρεξη για γλύκισμα, έτσι για χαλαρό cheat meal.
παρα πολυ καλη
και ολα τα προιοντα της on
ειναι μια τακτικη που εγω ακολουθωΕγώ πιστεύω αυτά είναι μαλακίες...γιατί να μην προσέχεις την διατροφή σου γενικότερα ; τρόπος ζωής είναι. Γιατί να λιπώσεις τον χειμώνα να πάρεις βάρος και μετά να κατεβάσεις υδατάνθρακα ;
Ρε άνθρωποι της Παναγίας, ΦΑΤΕ.ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.Είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.
Ναι, γυμναστείτε καλά, να έχετε δύναμη, φυσική κατάσταση και όμορφο οπτικό αποτέλεσμα αλλά χωρίς υπερβολές και να τρώτε φυσιολογικά.Κάθεστε και μετράτε τα λιπαρά θερμίδα θερμίδα, ψάχνετε κάτι απίθανες ουσίες κτλ, μετράτε με χρονόμετρο την ώρα του φαγητού.Έλεος.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Γυμναστείτε καλά, δυναμώστε και φάτε τα πάντα, σε λογικά πλαίσια.Δηλαδή αν φάτε ένα παγωτάκι δυο φορές τη βδομάδα και πάτε άλλη μια σε ταβέρνα θα γίνετε πατσάδες, ενώ συνεχίζετε το πρόγραμμα σας;;;
Μην στερείστε το φαγητό, όπως και το σεξ.
Εγώ πιστεύω αυτά είναι μαλακίες...γιατί να μην προσέχεις την διατροφή σου γενικότερα ; τρόπος ζωής είναι. Γιατί να λιπώσεις τον χειμώνα να πάρεις βάρος και μετά να κατεβάσεις υδατάνθρακα ;
ειναι μια τακτικη που εγω ακολουθω
δεν σημαινει οτι η δικη σου ειναι λαθος
Ρε άνθρωποι της Παναγίας, ΦΑΤΕ.ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.Είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.
Ναι, γυμναστείτε καλά, να έχετε δύναμη, φυσική κατάσταση και όμορφο οπτικό αποτέλεσμα αλλά χωρίς υπερβολές και να τρώτε φυσιολογικά.Κάθεστε και μετράτε τα λιπαρά θερμίδα θερμίδα, ψάχνετε κάτι απίθανες ουσίες κτλ, μετράτε με χρονόμετρο την ώρα του φαγητού.Έλεος.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Γυμναστείτε καλά, δυναμώστε και φάτε τα πάντα, σε λογικά πλαίσια.Δηλαδή αν φάτε ένα παγωτάκι δυο φορές τη βδομάδα και πάτε άλλη μια σε ταβέρνα θα γίνετε πατσάδες, ενώ συνεχίζετε το πρόγραμμα σας;;;
Μην στερείστε το φαγητό, όπως και το σεξ.
φιλε στις φωτο υψος κιλα?Τι αναλογία μέσης / ύψος έχετε ρε μάγκες; Εγώ το καλύτερο που έχω πετύχει είναι 0,48. Τα πλαινά της σαμπρέλας δεν έχω καταφέρει να τα εξολοθρεύσω τελείως!
[size=3pt]Μια βαφλα ομως θα την τσακιζα! [/size]
φιλε στις φωτο υψος κιλα?
Τι αναλογία μέσης / ύψος έχετε ρε μάγκες; Εγώ το καλύτερο που έχω πετύχει είναι 0,48. Τα πλαινά της σαμπρέλας δεν έχω καταφέρει να τα εξολοθρεύσω τελείως!
πολυ καλος...ποσο καιρο κανεις?οχι γραμμωση ,γυμναστικη γενικα185 , 77
πολυ καλος...ποσο καιρο κανεις?οχι γραμμωση ,γυμναστικη γενικα