φιλε ωραιος στημενος και καθαρος-στεγνος μπραβω ποδια πως εισαι υψος-κιλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γαμάτος, ειδικά χέρια-ώμους! Ποσοστό λίπους είναι γύρω στα 8% σε αυτές τις φώτος?
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Γενικα οσοι περνουν ντοπα ειναι επιρρεπης στην γλυστρα.
Ειτε γλυστρανε με την μηχανη, ειτε σε βρεγμενο πατωμα...
Ειτε γλυστρανε με την μηχανη, ειτε σε βρεγμενο πατωμα...
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Λιγο στηθος χρειαζεται ακομα.Λιγο.καβλιαρη μουυυυυυυυυυυυ
εφτιαξες και τους ωμους σου και δουλεψες και στηθος αν εχω καλη μνημη
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Mπράβο LION7, έχεις κάνει καλή δουλειά.
Πάμε δυναμικά παίδες!
Πάμε δυναμικά παίδες!
Επισκέπτης
φενετε μεγαλοσ πορνοσ!Γαμάτος, ειδικά χέρια-ώμους! Ποσοστό λίπους είναι γύρω στα 8% σε αυτές τις φώτος?
αναμενο να μασ γραψι τιν πορνοδιατροφι του και κιλα ιψοσ!
Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ κτιστους!
εκανα μερικεσ αλλαγεσ στιν πορνοδιατροφι μου και θελο να τισ πορνομιραστο μαζι σασ πορνοι μου να ξεροχισουμε ολοι μαζι παρεουλα!
τισ ιμερεσ προπονισισ το προγραμα ειναι οσ εξισ:
προινο
1 σκουπ whey protein με γαλα 100 ml
1 μπανανια
1 κουταλια μελι
50 γραμαρια μαυρο σιταρι
δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ
70 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
10 αμιγδαλα
μεσιμεριανο
200 γραμαρια μοσχαρι ι γαλοπουλα
70 γραμαρια ριζι καστανο
1 κουταλια ελεολαδο ι σισαμελεο
μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey protein
1 κουταλια μελι
60 γραμαρια μαυροσιταρο
βραδινο
200 gramaria κοτατζ ι 6 ασπραδια αυγον
λιγο μπροκολο
εκανα μερικεσ αλλαγεσ στιν πορνοδιατροφι μου και θελο να τισ πορνομιραστο μαζι σασ πορνοι μου να ξεροχισουμε ολοι μαζι παρεουλα!
προινο
1 μπανανια
1 κουταλια μελι
50 γραμαρια μαυρο σιταρι
δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ
10 αμιγδαλα
μεσιμεριανο
70 γραμαρια ριζι καστανο
μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey protein
1 κουταλια μελι
60 γραμαρια μαυροσιταρο
βραδινο
λιγο μπροκολο
Επισκέπτης
εχο ακουσι και εγο οτι το γουιστρολακι ξερενι τισ πορνοαρθροσισ και γι αυτο πρεπει και καλα μαζι με αυτο να κουμπονισ και ομεγα 3.απλα το ακουσα.δε ξερο αμα ισχιει.δεν εχο και ιδεα απο φαρμακα.χεχε!Κάτι είχα ακούσει ότι όταν οι μποντυμπίλντερς είναι σε περίοδο γράμμωσης (δηλαδή όταν χτυπάνε τα ενέσιμα γράμμωσης), λόγω έλλειψης υγρών π οφείλεται στα ενέσιμα (κυρίως για γουινστρόλ το άκουσα) οι αρθρώσεις γίνονται πολύ αδύναμες και γι'αυτό δουλεύουν πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά πάνω στον κύκλο..Και από εκεί έβγαλαν κάποιοι τη φήμη ότι πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά γραμμώνει λολ! Αυτό με τις αρθρώσεις ισχύει όντως? Έχει ακούσει κανείς τπτ?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καλιμερα σε ολουσ τουσ κτιστους!
προινο
1 μπανανια
1 κουταλια μελι
50 γραμαρια μαυρο σιταρι
δεκατιανο
200 γραμαρια κοτατζ
10 αμιγδαλα
μεσιμεριανο
70 γραμαρια ριζι καστανο
μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey protein
1 κουταλια μελι
60 γραμαρια μαυροσιταρο
βραδινο
λιγο μπροκολο
Πάντα καθαρή και μελετημένη η διατροφή σου χύστη μου! χεχε
Δίνεις παράδειγμα σ πολλούς χτιστούς!
Θα παραθέσω και εγώ μία διατροφή όγκου π θα ακολουθήσω να ακούσω απόψεις και προτάσεις να διορθώσω τπτ!
Επισκέπτης
ειναι καθαρι διατροφι για στεγνουσ δινατουσ και αυστιρουσ πορνομιονεσ......δε μπορο να ακολουθισο πιο βρομικι γιατι μετα αρχιζι και φουσκονι ι περιφερια τισ μεσισ και φενετε σκατα.....πολι ασχιμο.Πάντα καθαρή και μελετημένη η διατροφή σου χύστη μου! χεχε
Δίνεις παράδειγμα σ πολλούς χτιστούς!
Θα παραθέσω και εγώ μία διατροφή όγκου π θα ακολουθήσω να ακούσω απόψεις και προτάσεις να διορθώσω τπτ!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
βαζεις κιλα με αυτη την διατροφη ομως;ειναι καθαρι διατροφι για στεγνουσ δινατουσ και αυστιρουσ πορνομιονεσ......δε μπορο να ακολουθισο πιο βρομικι γιατι μετα αρχιζι και φουσκονι ι περιφερια τισ μεσισ και φενετε σκατα.....πολι ασχιμο.
λιγο λαιτ μου φαινεται
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ απόλυτα χύστη μου.. Μετά μεγαλώνει η περιφέρεια και η κοιλιά και χαλάει η εικόνα αρκετά. Ωστόσο εγώ θα αναγκαστώ ακόμα μία φορά να αυξήσω σημαντικά ποσότητες (3600-4000 θερμίδες) για να προσπαθήσω να βάλω κάποιους ακόμα άτακτους πορνομυώνες π θέλω! Γι αυτό βέβαια για 2 βδομάδες θα κάνω τέρμα καθαρή διατροφή όπως έκανα μέσα στο καλοκαίρι για να έχω όσο το δυνατον μεγαλύτερα περιθώρια να κάνω για όγκο χωρίς να γαμηθεί πολύ η εικόνα του σώματος, δηλαδή να μην λιπώσω πολύ σε μέση-κοιλιά! χεχε
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
δεν γινεται να βαλεις πανω απο 3 μυικα κιλα το χρονοΣυμφωνώ απόλυτα χύστη μου.. Μετά μεγαλώνει η περιφέρεια και η κοιλιά και χαλάει η εικόνα αρκετά. Ωστόσο εγώ θα αναγκαστώ ακόμα μία φορά να αυξήσω σημαντικά ποσότητες (3600-4000 θερμίδες) για να προσπαθήσω να βάλω κάποιους ακόμα άτακτους πορνομυώνες π θέλω! Γι αυτό βέβαια για 2 βδομάδες θα κάνω τέρμα καθαρή διατροφή όπως έκανα μέσα στο καλοκαίρι για να έχω όσο το δυνατον μεγαλύτερα περιθώρια να κάνω για όγκο χωρίς να γαμηθεί πολύ η εικόνα του σώματος, δηλαδή να μην λιπώσω πολύ σε μέση-κοιλιά! χεχε
εκτος αν χτυπησεις κανα γουινστρολ...
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το ξέρω Γαμαικανέ, αλλά θα προσπαθήσω να γεμίσω όσο περισσότερο μπορώ χεχε. Έχω και μερικά σημεία ειδικά σ χέρια-ώμους π είναι κάπως αδούλευτα και πιστεύω εκεί έχει να δώσει ακόμα ο οργανισμός.. Δεν το βλέπω τόσο με τα κιλά να σ πω την αλήθεια όσο με την εικόνα του σώματος.. Δηλαδή αν δω διαφορά θα είμαι ευχαριστημένος ακόμα και αν ανεβώ λίγο στη ζυγαριά!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
φιλε μου αυτα ειναι αλληλενδετα,δεν μπορεις να πετυχεις ογκο χωρις να ανεβεις σε κιλαΤο ξέρω Γαμαικανέ, αλλά θα προσπαθήσω να γεμίσω όσο περισσότερο μπορώ χεχε. Έχω και μερικά σημεία ειδικά σ χέρια-ώμους π είναι κάπως αδούλευτα και πιστεύω εκεί έχει να δώσει ακόμα ο οργανισμός.. Δεν το βλέπω τόσο με τα κιλά να σ πω την αλήθεια όσο με την εικόνα του σώματος.. Δηλαδή αν δω διαφορά θα είμαι ευχαριστημένος ακόμα και αν ανεβώ λίγο στη ζυγαριά!
τουλαχιστον πρεπει να εισαι οσο το υψος σου
για να το πουμε ετσι εμπειρικα αν και καθε σωματοτυπος εχει τις δικες του αναγκες
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
φιλε μου αυτα ειναι αλληλενδετα,δεν μπορεις να πετυχεις ογκο χωρις να ανεβεις σε κιλα
τουλαχιστον πρεπει να εισαι οσο το υψος σου
για να το πουμε ετσι εμπειρικα αν και καθε σωματοτυπος εχει τις δικες του αναγκες
Όπως τα λες είναι απλά θέλω να πω ότι αν πχ σε μία περίοδο 5 μηνών πάρω 4 κιλά μεικτά και από αυτά το 1 είναι καθαρό θα είμαι ευχαριστημένος για αρχή, υποθέτωντας και ότι το κιλό θα μπει στα σημεία π θα δώσω έμφαση διότι εκεί π θέλω να μείνω απλά σταθερός δεν θα τα ζορίζω ιδιαίτερα! Θέλει υπομονή και μετά σιγά σιγά να χάνεις ότι λίπος πήρες και να συγκρατείς ότι μπορείς! Αλλά το να χάνεις είναι το εύκολο, θέλει απλά αυτοπειθαρχία.. Στο χτύσιμο είναι η μαγκιά όπως ξέρουμε όλοι! χεχε
Να ρωτήσω κάτι αν έχει κανείς υπόψην. Ισχύει ότι αν κάνεις διατροφή όγκου καθαρή δηλαδή χωρίς καθόλου σαβούριασμα το λίπος θα μπαίνει πιο ομοιόμορφα στο σώμα και όχι όλο στην κοιλιά με την μία όπως αν τρως γλυκά, γυρόνια κλπ?
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι οι λιπαποθήκες στον κάθε οργανισμό βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία.Συνεπώς οι παραπάνω θερμίδες από αυτές της συντήρησης θα αποθηκεύονται στα σημεία αυτά είτε προέρχονται από σουβλάκια και μπισκότα είτε από ελαιόλαδο ή ρύζι.Να ρωτήσω κάτι αν έχει κανείς υπόψην. Ισχύει ότι αν κάνεις διατροφή όγκου καθαρή δηλαδή χωρίς καθόλου σαβούριασμα το λίπος θα μπαίνει πιο ομοιόμορφα στο σώμα και όχι όλο στην κοιλιά με την μία όπως αν τρως γλυκά, γυρόνια κλπ?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
εννοειται αλλα θα μπαινει πολυ πιο δυσκολαΌπως τα λες είναι απλά θέλω να πω ότι αν πχ σε μία περίοδο 5 μηνών πάρω 4 κιλά μεικτά και από αυτά το 1 είναι καθαρό θα είμαι ευχαριστημένος για αρχή, υποθέτωντας και ότι το κιλό θα μπει στα σημεία π θα δώσω έμφαση διότι εκεί π θέλω να μείνω απλά σταθερός δεν θα τα ζορίζω ιδιαίτερα! Θέλει υπομονή και μετά σιγά σιγά να χάνεις ότι λίπος πήρες και να συγκρατείς ότι μπορείς! Αλλά το να χάνεις είναι το εύκολο, θέλει απλά αυτοπειθαρχία.. Στο χτύσιμο είναι η μαγκιά όπως ξέρουμε όλοι! χεχε
Να ρωτήσω κάτι αν έχει κανείς υπόψην. Ισχύει ότι αν κάνεις διατροφή όγκου καθαρή δηλαδή χωρίς καθόλου σαβούριασμα το λίπος θα μπαίνει πιο ομοιόμορφα στο σώμα και όχι όλο στην κοιλιά με την μία όπως αν τρως γλυκά, γυρόνια κλπ?
να σου πως τα καταφερα εγω...
ξυπνουσα κατα την διαρκεια της νυχτα και ετρωγα ενα ημιολοκληρωμενο γευμα για να μην υπαρχει αισθημα πεινας καθ'ολη την διαρκεια 24 ωρων
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εννοειται αλλα θα μπαινει πολυ πιο δυσκολα
να σου πως τα καταφερα εγω...
ξυπνουσα κατα την διαρκεια της νυχτα και ετρωγα ενα ημιολοκληρωμενο γευμα για να μην υπαρχει αισθημα πεινας καθ'ολη την διαρκεια 24 ωρων
Ένα γεύμα όπως αυτό π λες ημιολοκληρωμένο θα μπορόυσε να ναι πχ πρωτε'ί'νη σκόνη καθαρή με βρώμη καμιά 300 θερμίδες ή έβαζες κρεατικό μέσα και τότε? Πάντως από θερμίδες καμιά 300αριά είναι καλά πιστεύω για τέτοια ώρα.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ναι καλα ειναι,και οχι πολυ υδανταθρακαΈνα γεύμα όπως αυτό π λες ημιολοκληρωμένο θα μπορόυσε να ναι πχ πρωτε'ί'νη σκόνη καθαρή με βρώμη καμιά 300 θερμίδες ή έβαζες κρεατικό μέσα και τότε? Πάντως από θερμίδες καμιά 300αριά είναι καλά πιστεύω για τέτοια ώρα.
εγω συνηθως ετρωγα ενα φιλετο κοτοπουλο και μια βραστη πατατα(εννοειται χωρις αλατια κτλ)
η 3-4 αυγα με καστανο ρυζι η καμια παιδικη κρεμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140