Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ναι καλα ειναι,και οχι πολυ υδανταθρακα
εγω συνηθως ετρωγα ενα φιλετο κοτοπουλο και μια βραστη πατατα(εννοειται χωρις αλατια κτλ)
η 3-4 αυγα με καστανο ρυζι η καμια παιδικη κρεμα

:thumbsup: Ωραίος φίλε ευχαριστώ! Θα έχω υπόψην μου τη συμβουλή σου!

Επισκέπτης
ναι καλα ειναι,και οχι πολυ υδανταθρακα
εγω συνηθως ετρωγα ενα φιλετο κοτοπουλο και μια βραστη πατατα(εννοειται χωρις αλατια κτλ)
η 3-4 αυγα με καστανο ρυζι η καμια παιδικη κρεμα
ετρογεσ πεδιι κρεμα βραδιατικα χιστι μου?τιγκα στι ζαχαρι ειανι αυτεσ!
θα εκανε παρτι ι ινσουλινι χιστι μου!πορνοινσουλινοαντιστασι θα ειχεσ παθι με τοσι ζαχαρι βραδιατικα :- :- :- :- :- :-

Επισκέπτης
εννοειται αλλα θα μπαινει πολυ πιο δυσκολα
να σου πως τα καταφερα εγω...
ξυπνουσα κατα την διαρκεια της νυχτα και ετρωγα ενα ημιολοκληρωμενο γευμα για να μην υπαρχει αισθημα πεινας καθ'ολη την διαρκεια 24 ωρων
μα γιατι να ξιπνασ τι νιχτα να κανισ γευμα?κουμπονισ καζεινι πριν τον ιπνο (βραδιασ απελευθεροσισ) και εισαι κομπλε!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ετρογεσ πεδιι κρεμα βραδιατικα χιστι μου?τιγκα στι ζαχαρι ειανι αυτεσ!
θα εκανε παρτι ι ινσουλινι χιστι μου!πορνοινσουλινοαντιστασι θα ειχεσ παθι με τοσι ζαχαρι βραδιατικα :- :- :- :- :- :-
οχι ρε δεν ειναι τιγκα στην ζαχαρη
και κεφαλιανος κουμπωνει κρεμουλες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μα γιατι να ξιπνασ τι νιχτα να κανισ γευμα?κουμπονισ καζεινι πριν τον ιπνο (βραδιασ απελευθεροσισ) και εισαι κομπλε!
η καζεινη ειναι πιο πολυ για γραμμωση
εδω θελουμε κιλα αδελφε πιτσι

Επισκέπτης
η καζεινη ειναι πιο πολυ για γραμμωση
εδω θελουμε κιλα αδελφε πιτσι
αμα ξιπνασ το βραδι και κουμπονισ κρεμουλεσ οχι μονο μισ δε θα βαλισ αλλα μια χαλαρι και τρομακτικι κιλια....
ετσι προαγισ τιν ινσουλινοαντιστασι .......

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
αμα ξιπνασ το βραδι και κουμπονισ κρεμουλεσ οχι μονο μισ δε θα βαλισ αλλα μια χαλαρι και τρομακτικι κιλια....
ετσι προαγισ τιν ινσουλινοαντιστασι .......
και εσυ αν κουμπωνεις καζεινες δεν το κοβω να βαζεις κιλα
θελεις παρα πολυ καιρο με αυτη την διαδικασια

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειναι καθαρι διατροφι για στεγνουσ δινατουσ και αυστιρουσ πορνομιονεσ......δε μπορο να ακολουθισο πιο βρομικι γιατι μετα αρχιζι και φουσκονι ι περιφερια τισ μεσισ και φενετε σκατα.....πολι ασχιμο.

Συμφωνώ απόλυτα χύστη μου.. Μετά μεγαλώνει η περιφέρεια και η κοιλιά και χαλάει η εικόνα αρκετά. Ωστόσο εγώ θα αναγκαστώ ακόμα μία φορά να αυξήσω σημαντικά ποσότητες (3600-4000 θερμίδες) για να προσπαθήσω να βάλω κάποιους ακόμα άτακτους πορνομυώνες π θέλω! Γι αυτό βέβαια για 2 βδομάδες θα κάνω τέρμα καθαρή διατροφή όπως έκανα μέσα στο καλοκαίρι για να έχω όσο το δυνατον μεγαλύτερα περιθώρια να κάνω για όγκο χωρίς να γαμηθεί πολύ η εικόνα του σώματος, δηλαδή να μην λιπώσω πολύ σε μέση-κοιλιά! χεχε

Ρε μάγκες το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Πήρα κάποια κιλά γιατί ήμουν αρκετά αδύνατος και γιατί βασικά ήθελα να φουσκώσουν λίγο τα μπράτσα (δικέφαλοι-τρικέφαλοι). Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλωσε αρκετά και η περιφέρεια της μέσης. Χάρηκα από τη μια γιατί το μπράτσο φαίνεται πιο φουσκωμένο, αλλά από την άλλη δεν θέλω να χάσω το επίπεδο στομάχι και το 6 pack.

Τα κιλά μπορώ να τα ξαναχάσω εύκολα αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφουσκώσουν το μπράτσα. Και το βλέπω και στις προπονήσεις, αν δεν έχω φάει καλά πολλές φορές βγαίνει με το ζόρι.

Ο γυμναστής μου είπε αν θέλω όγκο ότι χρειάζεται αρκετός υδατάνθρακας για ενέργεια και να φουσκώστον οι μυες και κατά το Μάρτη να επιδιώξω γράμμωση, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες.

Συνέχεια πρωτείνη στυλ Ατκινς δεν κάνει, είναι λίγο επικίνδυνο.

Βασικά νομίζω πρέπει να αποφέυγουμε τα πολύ λιπαρά φαγητά (βρώμικα όπως λέει και ο Πίτσι).

Επισκέπτης
για να θεοριθι ενα φαγιτο χαμιλον σακχαρον πρεπει να δινι ανα 100 γραμαρια 5 γραμαρια σακχαρα.αυτο ισχιει για στερεεσ και ιμιστερεσ τροφεσ.

για τα ιγρα ειναι 2,5 γραμαρια ανα 100 μλ του προιοντοσ.

το μονο που μπορισ να καταφερισ με τιν λογικι σου ειναι να προαγισ τιν πορνοινσουλινοαντιστασι....το αντιθετο διλαδι τισ ευαισθισιασ τον μιικον κιταορον στιν ινσουλινι.
αυτο σιμενι οτι με το παραμικρο κουμπονα ιδατανθρακα το σομα θα πρεπει να εκρινι μεγαλεσ ποσοτιτεσ ινσουλινισ καθε φορα που κουμπονισ ατακτο ιδατανθρακα το οποιο σινεπαγετε με λιπογενεσι!

Επισκέπτης
και εσυ αν κουμπωνεις καζεινες δεν το κοβω να βαζεις κιλα
θελεις παρα πολυ καιρο με αυτη την διαδικασια
το θεμα ειναι να εκμεταλευεσε εξιπνα και σοστα τιν πορνοινσουλινι.
θελουμε στεγνουσ ,θιριοδεσ,ογκοδεσ,μιοδεσ,πομποδεσ πορνομιονεσ.!!!!!
αμα ξιπνασ το βραδι και τιν τσιγκλασ με ζαχαρι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣ δε θα βαλισ,αλλα μια ορεα μεγαλι κιλια με αυξιμενι περιφερια!θα ειναι ρομαντικο θεαμα!
για τον αναβολισμο τον πορνομιονον ι ινσουλινι πρεπει να κρατιετιε σε σταθερα πορνοεπιπεδα και να γινετε αυξισι τισ μονο προι και μεταπροπονιτικα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
δεν γινεται να βαλεις πανω απο 3 μυικα κιλα το χρονο
εκτος αν χτυπησεις κανα γουινστρολ...

Εγω καυλεα μου οταν ξεκινησα το γυμναστηριο ημουν 70 κιλα και τωρα μετα απο ενα χρονο ειμαι 72! Παραλληλα μειωθηκε και η περιφερεια της μεσης μου! Δηλαδη εχασα λιπος και ειμαι και ενα βημα πιο κοντα στον Αρνολντ!!!!!!  :rockon:
Το χτισιμο συνεχιζεται με αγριες διαθεσεις!!!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερετε καμια βιταμινη ή οτιδηποτε που το πουλανε σε φαρμακειο το οποιο να μου δινει ενεργεια για την προπονηση

δεν με ενδιαφερει να κανω κυκλο θελω κατι για εκεινη την ωρα.. και δεν περιμενω θαυματα απλα λογω δουλειας τωρα τελευταια δεν μπορω να προπονηθω με την ιδια ενταση!!

ευχαριστω...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε vpapa αυτά είναι φήμες π λένε για να προωθούν σημπληρώματα.. Καμία βιταμίνη δεν θα σ δώσει δύναμη, ενέργεια κλπ... Αν θες να σαι όσο το δυνατόν πιο ντουράτος θα πηγαίνεις στο γυμναστήριο καλά φαγωμένος καμιά ώρα πριν.. Αλλιώς αν πηγαίνεις εντελώς νηστικός δεν θα βγάλεις δυνατή προπόνηση..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερετε καμια βιταμινη ή οτιδηποτε που το πουλανε σε φαρμακειο το οποιο να μου δινει ενεργεια για την προπονηση

δεν με ενδιαφερει να κανω κυκλο θελω κατι για εκεινη την ωρα.. και δεν περιμενω θαυματα απλα λογω δουλειας τωρα τελευταια δεν μπορω να προπονηθω με την ιδια ενταση!!

ευχαριστω...

Ο Vagos είναι σωστός
Αν θες να πάρεις οπωσδήποτε κάτι από φαρμακείο πάρε μια απλή πολυβιταμίμη. Είναι αρκετή.
Αλήθεια τι προπόνηση κάνεις?
Επίσης ποιος κύκλος δεν σε ενδιαφέρει γιατί μπερδεύτηκα.

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ένα γεύμα όπως αυτό π λες ημιολοκληρωμένο θα μπορόυσε να ναι πχ πρωτε'ί'νη σκόνη καθαρή με βρώμη καμιά 300 θερμίδες ή έβαζες κρεατικό μέσα και τότε? Πάντως από θερμίδες καμιά 300αριά είναι καλά πιστεύω για τέτοια ώρα.
γιατι δεν παιρνεις μια πρωτεινη αργης αφομιωσης από καζεινη.
Λόγω του ότι η πρωτεινη από καζεινη είναι πολύ αργής αφομοίωσης από τον οργανισμό, έχει την δυνατότητα να μας παρέχει αμινοξέα καθόλη σχεδόν την διάρκεια της νύχτας.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

ευχαριστω...
animal pak

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
γιατι δεν παιρνεις μια πρωτεινη αργης αφομιωσης από καζεινη.
Λόγω του ότι η πρωτεινη από καζεινη είναι πολύ αργής αφομοίωσης από τον οργανισμό, έχει την δυνατότητα να μας παρέχει αμινοξέα καθόλη σχεδόν την διάρκεια της νύχτας.
μα ...εμεις θελουμε να παρουμε κιλα τωρα
μετα προς το καλοκαιρι θα αρχιζουμε τα κοψιματα
δεν με νοιαζει αν θα παρω και λιγο λιπος
ειναι διαφορα φιλοσοφιας

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
το θεμα ειναι να εκμεταλευεσε εξιπνα και σοστα τιν πορνοινσουλινι.
θελουμε στεγνουσ ,θιριοδεσ,ογκοδεσ,μιοδεσ,πομποδεσ πορνομιονεσ.!!!!!
αμα ξιπνασ το βραδι και τιν τσιγκλασ με ζαχαρι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣ δε θα βαλισ,αλλα μια ορεα μεγαλι κιλια με αυξιμενι περιφερια!θα ειναι ρομαντικο θεαμα!
για τον αναβολισμο τον πορνομιονον ι ινσουλινι πρεπει να κρατιετιε σε σταθερα πορνοεπιπεδα και να γινετε αυξισι τισ μονο προι και μεταπροπονιτικα.
λοιπον πιτσι εισαι αρχες καλοκαιριου να ποσταρουμε φωτο να δουμε ποιος τα πηγε καλυτερα ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom