ειναι καθαρι διατροφι για στεγνουσ δινατουσ και αυστιρουσ πορνομιονεσ......δε μπορο να ακολουθισο πιο βρομικι γιατι μετα αρχιζι και φουσκονι ι περιφερια τισ μεσισ και φενετε σκατα.....πολι ασχιμο.
Συμφωνώ απόλυτα χύστη μου.. Μετά μεγαλώνει η περιφέρεια και η κοιλιά και χαλάει η εικόνα αρκετά. Ωστόσο εγώ θα αναγκαστώ ακόμα μία φορά να αυξήσω σημαντικά ποσότητες (3600-4000 θερμίδες) για να προσπαθήσω να βάλω κάποιους ακόμα άτακτους πορνομυώνες π θέλω! Γι αυτό βέβαια για 2 βδομάδες θα κάνω τέρμα καθαρή διατροφή όπως έκανα μέσα στο καλοκαίρι για να έχω όσο το δυνατον μεγαλύτερα περιθώρια να κάνω για όγκο χωρίς να γαμηθεί πολύ η εικόνα του σώματος, δηλαδή να μην λιπώσω πολύ σε μέση-κοιλιά! χεχε
Ρε μάγκες το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Πήρα κάποια κιλά γιατί ήμουν αρκετά αδύνατος και γιατί βασικά ήθελα να φουσκώσουν λίγο τα μπράτσα (δικέφαλοι-τρικέφαλοι). Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλωσε αρκετά και η περιφέρεια της μέσης. Χάρηκα από τη μια γιατί το μπράτσο φαίνεται πιο φουσκωμένο, αλλά από την άλλη δεν θέλω να χάσω το επίπεδο στομάχι και το 6 pack.
Τα κιλά μπορώ να τα ξαναχάσω εύκολα αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφουσκώσουν το μπράτσα. Και το βλέπω και στις προπονήσεις, αν δεν έχω φάει καλά πολλές φορές βγαίνει με το ζόρι.
Ο γυμναστής μου είπε αν θέλω όγκο ότι χρειάζεται αρκετός υδατάνθρακας για ενέργεια και να φουσκώστον οι μυες και κατά το Μάρτη να επιδιώξω γράμμωση, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες.
Συνέχεια πρωτείνη στυλ Ατκινς δεν κάνει, είναι λίγο επικίνδυνο.
Βασικά νομίζω πρέπει να αποφέυγουμε τα πολύ λιπαρά φαγητά (βρώμικα όπως λέει και ο Πίτσι).