Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ελα ρε τυπε  :2funny:

1ο σετ 10 ανα πλευρα + 15 η μπαρα (ειναι κατι παραπανω ενα γυμναστης λεει 16, αλλος λεει 18+ τις ασφαλειες κατι παξιμαδια που εχει 20,  ΓΤΠ ειναι πανω απο 13 ειναι κατω απο 18, ειναι καπου στα 16, την βαζω 15  :rolleyes: :rolleyes: :P :idiot: ) 35 κιλα
2ο σετ 45 κιλα
3ο σετ 50
4ο 55
5  60
6   65
7   70
8  75
9 80
10 85
11 90
12 95
13 κτλ

αρχιζω με 5 επαναληψεις οταν η 5 αρχιζει και γινεται οχι τοσο εκρηκτικη πεφτω σε 3 επαναληψεις και μετα σε 1ες σταματαω σε αυτη που αρχιζει να γινεται οχι τοσο εκρηκτικη οσο οι προηγουμενες επαναληψεις λιγοτερα κιλα.

αυτη ειναι ασκηση πιεσης και εχω τελιωσει με το κομματι πιεση για την μερα. παιρνει γυρω στα 20 λεπτα
τα πρωτα σετ ειναι σχεδον χωρις διαλειμμα οσο βαραινουν τα κιλα ξεκουραζομαι καπως.

παω 4-5 φορες ανα εβδομαδα και κανω μια ασκηση πιεσης, μια ελξης και ενα σκουοτ και μια συμπληρωματικη ο,τι μου κατσει για 3χ5-10

ΟΚ.
Ποσο καιρο την κανεις;
Κανα τραυματισμο σου εβγαλε;

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
απο το φεβρουαριο τν εχω αρχισει

οχι, ακομα τουλαχιστον.

πρεπει να πας προσεχτικα με τουτη, να εξασκηθεις να την κατεβαζεις στους τραπεζιους

αν πεσει πιο πανω, θα σου μαμησει τον αυχενα

αν πεσει πιο κατω θα σου τραβηξει τον ωμο και αν ειναι πολλα τα κιλα και πεσει αποτομα μπορει και να εχεις θλαση στον δικεφαλο

αν την ξεκινας τωρα καντη με λιγα κιλα σε σκουοτ του πρεσσ και σταδιακα ανεβασε κιλα και μειωσε το βαθος του καθισματος

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
επειδη με ρωτησε ο φιλος μου ο Ντοκ

δεν ειναι αναγκαιο να μπειτε σε εξωτικες αναζητησεις σε ολοκληρο το τζιμ που παω πουχει και γω δε ξερω 3000 μελη καπου
μονο εγω κι αλλος ενα την κανει ετσι

ολοι οι υπολοιποι την κανουν καθιστοι με κιλα ροζ  :grin: η στη σμιθ καθιστοι με την μπαρα να κατεβαινει μεχρι τα αυτια πιο πανω (νομιζω οτι περισσοτερο κακο κανει παρα καλο καθιστος τεσπα)

ααα κ ενα παλικαρι αθλητης της αρσης βαρων την κανει ετσι

για απολυτη ασφαλεια πρεπει να εχεις πλατφορμες βλ

η συνηθη ασκηση ειναι ο,τι παραλλαγες μπορει καποιος να σκεφτει στην πρωτη ασκηση που εχω στο μηνυμα σε αυτη τη σελιδα
επισης ισως να ηταν καλη σκεψη να γινουν και ασκησεις που δυναμωνουν τους περιστροφεις των ωμων
δισλοκατιον με λαστιχο

και καποιες απο τις ασκησεις που χρησιμοποιουν για rehab

πχ η band pull aparts 02:27 δυναμωνει παρα πολυ την πανω πλατη πισω ωμους, χωρις να ειναι η κατ εξοχην ασκηση.
οπως επισης και oi sta 04:10, 05:35 , h sto 06:28 χωρις την κινηση προς τα πισω με ανοιχτους αγκωνες και αγκωνες να ανεβαινουν κλειστα ειναι πολλα λεφτα.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
και η παραλλαγη στο πεκ ντεκ που προτεινει ο μητσοσ69 ειναι πολυ καλη, αν το πεκ ντεκ ειναι απ τα παλια

δε ξερω κατα ποσο γινεται με τις μλκιες της τεκνοτζιμ, αν κι εχω δει εναν τυπο να την κανει

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
επισης ισως να ηταν καλη σκεψη να γινουν και ασκησεις που δυναμωνουν τους περιστροφεις των ωμων
δισλοκατιον με λαστιχο

Τι προβλημα εχει ο τυπος; :2funny: :2funny: :2funny:

και καποιες απο τις ασκησεις που χρησιμοποιουν για rehab

Πολυ καλο link. Ευγε Πατερ. :thumbsup:

πχ η band pull aparts 02:27 δυναμωνει παρα πολυ την πανω πλατη πισω ωμους, χωρις να ειναι η κατ εξοχην ασκηση.
οπως επισης και oi sta 04:10, 05:35 , h sto 06:28 χωρις την κινηση προς τα πισω με ανοιχτους αγκωνες και αγκωνες να ανεβαινουν κλειστα ειναι πολλα λεφτα.

Επισκέπτης
τιν πορνοκαλιμερα μου σε ολουσ τουσ χτιστουσ!
ιταν ομορφι και ρομαντικι ι απαξιοσι εχθεσ στο κινεζικα οργανα του διμου.
τα κανιβαλισα με παθοσ,με ορμι!!!
διο σινεμπουρδελιαριδεσ,ο ενασ παρακολουθουσε με αγονια τιν απαξιοσι,ο αλοσ με επεβλεπε κατα τιν διαρκια τισ απαξιοσισ και βοιθουσε στο ξεκλιδομα τον κιλον.
απαξιοσα το σκουοτ(στο σμιθ κανο),αρχισα με 100 κιλα ,μετα κουμποσα 130 και μετα 160.3 σετ τον 12!

ι εντασι ιταν μεγαλι,ι πορνολιμπιντοσ ειχε βαρεσει κοκινα!σε καθε σετ εβγαζα τρομερεσ διαπεραστικεσ κραυγεσ και ολεσ οι ψολεσ του γιμναστιριου ειχαν γιρισι και παρακολουθουσαν τιν απαξιοσι τον κινεζικον οργανον.
ιταν πολι ρομαντικο!
μαλιστα μια γαμιολα ιπαλιλοσ του καριολι διμου μου εκανε παρατιρισι επιδι κουμπονα τα κιλα στο σθιμ με ιδιαιτερι γκαυλα!τα χτιπουσα με οργι.τιν απαξιοσα και τιν κανιβαλισα,μαλιστα ενασ χοντροσ τιν σιγονταριζε.τον απαξιοσα και αυτο το χοντρομαλακα γαμια και σινεχισα να κουμπονο καθισματα στο σμιθ με επιβλεψι σιναγονιστι σινεμπουρδελιαρι.

οι πορνοσφλεβεσ απο το λεμο ειχαν πεταχτι εξο και τα πορνοδεσ μπιρμπιλοτα μου ματια ειχαν γουρλοσι τοσο πολι απο τα βαριδια που ειχαν πετακτι και αυτα εξο.
ι απαξιοσι σινεχιστικε μεχρι εσχαταν οσ οτου ολοκλιροσα τα 12 σετ οπου κλιδονα τα κιλα με μεγαλι μανια και διναμι οστε να ακουστι το ιροικο ''μπαμ''!
ιταν ειδιλιακα ,μαγευτικα!!!!
καλεσ απαξιοσεισ σε ολουσ τουσ κτιστουσ!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:bigdick: xynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!  :rockon:

Χύστη μου τα γυμναστήρια του δήμου είναι εντελώς δωρεάν?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ορίστε και μια δική μου φωτογραφία. Είμαι 47, 1,76 και 83 κιλά με 17% λίπος
Ο μόνος λόγος που την ανεβάζω είναι για να πω ότι η άσκηση είναι για όλες τις ηλικίες και δεν γίνεται για να «κάνεις εντύπωση στα γκομενάκια» όπως γράφει ένας φίλος παραπάνω αλλά για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης και τρόπου ζωής.
Γυμνάζομαι απλά γιατί μου αρέσει και το τελευταίο που με απασχολεί είναι η εικόνα του σώματός μου.

[/URL]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Αν εισαι ανω των 60χρ ειναι εντελως δωρεαν! Διαφορετικα δινεις ενα μικρο ποσο! Ετσι δεν ειναι μεγαλε γκαυλεα πιτσι?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
η άσκηση είναι για όλες τις ηλικίες και δεν γίνεται για να «κάνεις εντύπωση στα γκομενάκια» όπως γράφει ένας φίλος παραπάνω αλλά για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης και τρόπου ζωής.
εγω γυμναζομαι μονο για να κανω εντυπωση στις γκομενες

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο μόνος λόγος που την ανεβάζω είναι για να πω ότι η άσκηση είναι για όλες τις ηλικίες και δεν γίνεται για να «κάνεις εντύπωση στα γκομενάκια» όπως γράφει ένας φίλος παραπάνω αλλά για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης και τρόπου ζωής.
Γυμνάζομαι απλά γιατί μου αρέσει και το τελευταίο που με απασχολεί είναι η εικόνα του σώματός μου.

Μπράβο maximilian. Είσαι παράδειγμα προς μίμησιν. Μακάρι στα 47 να κάνω αυτά που κάνεις τώρα εσύ. Ή έστω αυτά που κάνω τώρα στα 33 μου.

Ακόμη, οι λόγοι είναι και άλλοι! Λόγοι καλής υγείας του κυκλοφορικού.

Σου εύχομαι παντα έτσι και καλή υγεία.

Επισκέπτης

δεν ειναι ολα δορεαν,στα περισοτερα απο οτι εχο ακουσει πλιρονισ.στο δικο μου διμο ειναι τσαμπα ομοσ!
μου αρεσει ι τσαμπα απαξιοσι!!!τιν λατρευο!!!

τι πιρεσ τιν εικονα που σου εστιλα με πμ?για τιν ασκισι που σου ελεγα.ι δεν ιρθε το πμ?

Επισκέπτης
Αν εισαι ανω των 60χρ ειναι εντελως δωρεαν! Διαφορετικα δινεις ενα μικρο ποσο! Ετσι δεν ειναι μεγαλε γκαυλεα πιτσι?
ειναι καριολιδεσ !!!!κανονικα θα επρεπε να ειανι τσαμπα ι απαξιοσι!στουσ περισοτερουσ διμουσ πλιρονισ!μου το λενε φιλοι απο αλουσ διμουσ.στο δικο μου δε πλιρονισ...οτι να νε!α ρε απαξιοσι που θελουν οι γαμιολιδεσ!!!!
ΑΠΑΞΙΟΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΜΟΤΙΚΑ ΓΙΜΝΑΣΤΙΡΙΑ!!!!!!
ΣΙΓΑ ΜΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΔΙΜΟΥΣ!!! Η ΑΠΑΞΙΟΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΟΡΕΑΝ ΛΕΜΕΕΕ!

Επισκέπτης

[/URL]
σιγχαριτιρια μιστι μου!γενικα στιν ελλαδα στιν ιλικια σου οι χιστεσ δε γιμναζοντε καθολου.και εχουν κατι κιλαρεσ μεχρι τι πλατια καραισκακι.μετα οταν αρχιζουν τα προβλιματα ιγιασ απο τισ πολεσ καταχρισεισ που κανουν(ποτα,λιπι κτλ)τοτε θιμουντε οτι πρεπει να πανε στο γιμναστιριο!!!
εγο σου βγαζο το καπελο!εισαι παραδιγμα προσ πορνομιμισι!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειναι ολα δορεαν,στα περισοτερα απο οτι εχο ακουσει πλιρονισ.στο δικο μου διμο ειναι τσαμπα ομοσ!
μου αρεσει ι τσαμπα απαξιοσι!!!τιν λατρευο!!!

τι πιρεσ τιν εικονα που σου εστιλα με πμ?για τιν ασκισι που σου ελεγα.ι δεν ιρθε το πμ?

Δεν ήρθε καμία εικόνα φίλε μου! Κάποια μλκία θα έγινε με το πμ!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ιταν ομορφι και ρομαντικι ι απαξιοσι εχθεσ στο κινεζικα οργανα του διμου.

τα κανιβαλισα με παθοσ,με ορμι!!!

ι εντασι ιταν μεγαλι,ι πορνολιμπιντοσ ειχε βαρεσει κοκινα!

ιταν πολι ρομαντικο!

ιταν ειδιλιακα ,μαγευτικα!!!!

:2funny:

Έτσι , έμπαινε δυναμικά !!!!!  :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

[/URL]

Μπράβο maximilian , είσαι κομπλέ. Η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Τα "δε προλαβαίνω" είναι δικαιολογίες για να κοροιδεύουμε τον ευατό μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom