Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχο καταγκαυλοσειιιιιιιι!!!
με εχετε μπριζοσει παρα πολι αγρια και το βραδι ειμαι ετιμοσ να σπασο το γαμιμενο κινεζικο σμιθ του διμοτικου γιμναστιριου με σκουοτακι!!!!.θα δοκιμασο στα 170-200 με πορνοδεσ ζονι στι μεσι!!!!ειαμι ετιμοσ για ολααααα!!!!!

θελο ι τεσπτστερονι να βερεσει κοκινο οταν απαξιονο το σκουοτ και οι κραυγεσ να γινοντε ολο και πιο καυτεσ πιο βαρβαρεσ πιο διαπεραστικεσ!
ειμε ετιμοσ διατεθιμενοσ να τα δοσο ολα!!!
γιαγιαδεσ,χαζοπιτσιρικαδεσ(τουσ μισο αφανταστα ,ειδικα οταν κιταζουν τα ανιπαρκτα μουσκουλα τουσ στο καθρεπτι και νομιζουν οτι ειναι ρομποκοπ,γουστερνο να τουσ απαξιονο οταν κουμπονο απεριοριστα κιλα και εκινι εντρομοι να κιταζουν με φθονο ποσο ρομαντικα ποσο διαντα ποσο αυστιρα και ποσο βαρβαρα κουμπονο)ετιμαστιτε!απογιονομαστε! :rockon: :rockon: :rockon:

Έτσι ρε πίτσι , για αυτό τις ανέβασα για λίγο τις φωτό.   :cheesy:

Για να παρακινεί ο ένας τον άλλο!  :rockon:

Κοίτα όμως μην σου πάρουν τον αέρα τα κινέζικα όργανα στο δημοτικό γυμναστήριο και κολώσεις ξαφνικά ε;  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τα πόδια μου είναι αδύνατα σχετικά. Δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι οι μετρήσεις στην ζυγαριά. Αλλά πάντως όταν ξεκίνησα έδειχνε ποσοστό λίπους 35%!  :(

Τώρα σε εξελιγμένο μηχάνημα δεν ξέρω, αλλά από όσο έχω διαβάσει μια ακριβής λιπομέτρηση κοστίζει πολύ.

Δεν είμαι και επαγγελματίας αθλητής.  :cheesy:
ενταξει οι ζυγαριες βασει μιας εξισωσης με συντελεστες το βαρος,υψος και ηλικια λειτουργουν συνηθως...οποτε μην περιμενεις σοβαρες ενδειξεις...αλλα εκτος των περιπτωσεων πολυ καλων αθλητων η μποντιμπιλντεραδων,δεν πεφτουν και πολυ εξω...δλδη αμα σου δειχνει 15%,αντε να σαι 12-13%

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενταξει οι ζυγαριες βασει μιας εξισωσης με συντελεστες το βαρος,υψος και ηλικια λειτουργουν συνηθως...οποτε μην περιμενεις σοβαρες ενδειξεις...αλλα εκτος των περιπτωσεων πολυ καλων αθλητων η μποντιμπιλντεραδων,δεν πεφτουν και πολυ εξω...δλδη αμα σου δειχνει 15%,αντε να σαι 12-13%

Όντως έχει η ζυγαριά έχει ένα ποσοστό απόκλισης +-3% , το γράφει και στο φυλλάδιο οδηγιών.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
η διαλλειμματικη δεν ειναι αεροβια ρε μαγκα...

και αλλα αποτελεσματα εχει η μια,αλλα η αλλη...

παντως αν κανεις τοσες διαλειμματικες,καλο ειναι για τη καρδια σου να κανεις τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα αεροβια...

Η δειαληματική είναι αερόβια 100% αν δεν ξεπερνας το κατώφλι που είναι συνήθως το 90-92% της ΜΚΣ ανάλογα με το άτομο. Η αερόβια όπως την εννοείς εσύ φαντάζομαι στο 65%  της ΜΚΣ είναι για αρχάριους, παχύσαρκους κλπ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η δειαληματική είναι αερόβια 100% αν δεν ξεπερνας το κατώφλι που είναι συνήθως το 90-92% της ΜΚΣ ανάλογα με το άτομο. Η αερόβια όπως την εννοείς εσύ φαντάζομαι στο 65%  της ΜΚΣ είναι για αρχάριους, παχύσαρκους κλπ.

Δηλαδή για αυτόν  :grin:

Τροποποίηση: Μαξιμίλιαν για τον υπολογισμό των ΜΚΣ, παίρνεις τον τύπο 220 - ηλικία σε έτη;

Επισκέπτης
Η δειαληματική είναι αερόβια 100% αν δεν ξεπερνας το κατώφλι που είναι συνήθως το 90-92% της ΜΚΣ ανάλογα με το άτομο. Η αερόβια όπως την εννοείς εσύ φαντάζομαι στο 65%  της ΜΚΣ είναι για αρχάριους, παχύσαρκους κλπ.
εγο κανο διαλιματικι 30 λεπτα με μεγαλιτερι ταχιτιτα 12.0 και μικροτερι στο 6,0.
εχι ενα προγραμα ο διαδρομοσ και με πεζι με ταχιτιτεσ....
ι περισοτερι ορα που με πεζι ειναι απο 8,0 εοσ 12 με περισοτερι εμφασι στο 12.
στο τελοσ τον λεπτον με ξεκουραζι στα 6,0.
ποσ το βλεπισ δασκαλε?

Επισκέπτης
Έτσι ρε πίτσι , για αυτό τις ανέβασα για λίγο τις φωτό.   :cheesy:

Για να παρακινεί ο ένας τον άλλο!  :rockon:

Κοίτα όμως μην σου πάρουν τον αέρα τα κινέζικα όργανα στο δημοτικό γυμναστήριο και κολώσεις ξαφνικά ε;  :grin:
οχι δε προκιτε να σιμβι αυτο.νιοθο σαν ενα πορνοθιριο μεσα στο κλουβι του.ειαμι ετιμοσ να αποδρασο και να μιρασο βαθι πονο.
εχο αναγκι να απαξιοσο,να κανιβαλισο,να γινι χαμοσ απο δο κ περα!!!!
θελο να τα σπασο ολα!!!!!να τα κανο πουτανα μου!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η δειαληματική είναι αερόβια 100% αν δεν ξεπερνας το κατώφλι που είναι συνήθως το 90-92% της ΜΚΣ ανάλογα με το άτομο. Η αερόβια όπως την εννοείς εσύ φαντάζομαι στο 65%  της ΜΚΣ είναι για αρχάριους, παχύσαρκους κλπ.
κανεις λαθος...αν θες διαβασε το λινκ που εβαλα πιο πριν

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Δηλαδή για αυτόν  :grin:

Τροποποίηση: Μαξιμίλιαν για τον υπολογισμό των ΜΚΣ, παίρνεις τον τύπο 220 - ηλικία σε έτη;

Αυτή η μέθοδος είναι για αρχάριους. Εγώ χρησιμοποιώ το (220-ηλικία – παλμοί ηρεμίας) Χ 80% (παράδειγμα) + παλμοί ηρεμίας. 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτή η μέθοδος είναι για αρχάριους. Εγώ χρησιμοποιώ το (220-ηλικία – παλμοί ηρεμίας) Χ 80% (παράδειγμα) + παλμοί ηρεμίας.   

Let me do my maths...

Οι παλμοί ηρεμίας ορίζονται για κάθε άτομο ξεχωριστά ή παίρνουμε ένα γενικώς παραδεκτό ποσό και καρφώνουμε;

Το 80% ως ποσοστό τί συμβολίζει στους ΜΚΣ; Γιατί το φέρνεις ως παράδειγμα; Θα μπορούσε να είναι 85% ας πούμε;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
αυτο το λινκ...ειδικα το κομματι Aerobic versus anaerobic exercise

Σε ένα σημείο το λινκ που παράθεσες γράφει

Higher intensity exercise, such as High-intensity interval training (HIIT), increases the resting metabolic rate (RMR) in the 24 hours following high intensity exercise,[6] ultimately burning more calories than lower intensity exercise; low intensity exercise burns more calories during the exercise, due to the increased duration, but fewer afterwards.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Let me do my maths...

Οι παλμοί ηρεμίας ορίζονται για κάθε άτομο ξεχωριστά ή παίρνουμε ένα γενικώς παραδεκτό ποσό και καρφώνουμε;

Το 80% ως ποσοστό τί συμβολίζει στους ΜΚΣ; Γιατί το φέρνεις ως παράδειγμα; Θα μπορούσε να είναι 85% ας πούμε;

Η καλύτερη μέθοδος είναι η εργομέτρηση αλλά αν δεν είσαι αθλητής ξέχασέ τη.

Να κάνω το παράδειγμα πιο συγκεκριμένο: Εγώ είμαι 47 άρα: 220 - 47 = 173
Οι παλμοί μου σε ηρεμία είναι 58, Επομένως 173 -58 = 115
Αν θέλω να γυμναστώ στο 80% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας έχω
115 * 80/100 = 92.
Προσθέτω το 58 (παλμοί ηρεμίας) άρα έχω 150 που είναι οι παλμοί μου στο 80% της ΜΚΣ. ΑΝ θες να γυμναστείς στο 65% βάζεις όπου 80 το 65 κοκ

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Τυπε, την εχεις δοκιμασει αυτην την ασκηση.
Κι αν ναι, ποσα κιλα εισαι και ποσα κιλα επαιξες;

τυπε την κανω 1-2 φορες την εβδομαδα

ειμαι 78 κιλα και την φτανω αναλογα την μερα απο 97.5-110 κιλα για 1 ακοπη επαναληψη (χωρις να κοβεται η "ροη" της κινησης
βεβαια την αρχιζω απο 10ανα πλευρα και ανεβαζω σε καθε σετ. παω 10-15 σετς. οποτε αν την κανω καθαρα για 1ρμ θα βγει κατι παραπανω.

οι αρση κτιναρες την πανε μαμιωντας βεβαια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η καλύτερη μέθοδος είναι η εργομέτρηση αλλά αν δεν είσαι αθλητής ξέχασέ τη.

Να κάνω το παράδειγμα πιο συγκεκριμένο: Εγώ είμαι 47 άρα: 220 - 47 = 173
Οι παλμοί μου σε ηρεμία είναι 58, Επομένως 173 -58 = 115
Αν θέλω να γυμναστώ στο 80% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας έχω
115 * 80/100 = 92.
Προσθέτω το 58 (παλμοί ηρεμίας) άρα έχω 150 που είναι οι παλμοί μου στο 80% της ΜΚΣ. ΑΝ θες να γυμναστείς στο 65% βάζεις όπου 80 το 65 κοκ

ΟΚ κατάλαβα.

Απλά στις διαλειμματικές μου ώρες ώρες βαράω 170 παλμούς και ήθελα να δω εάν είναι πολύ. Είμαι στα όρια με τον άπλό τύπο

Μένει να δω εάν είμαι ΟΚ και με τον πιο πολύπλοκο τύπο. Θέλω όμως να βρω την ελάχιστη καρδιακή συχνότητα και αυτή σκέπτομαι να την βρω καθήμενος στο ποδήλατο και δίνοντας μια πεταλιά με σκοπό να ενεργοποιήσω τους δέκτες στο τιμόνι χωρίς να καταβάλλω κόπο και έτσι ανέβουν οι παλμοί...

Αλλιώς πιεσόμετρο, ε;  :think:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
ΟΚ κατάλαβα.

Απλά στις διαλειμματικές μου ώρες ώρες βαράω 170 παλμούς και ήθελα να δω εάν είναι πολύ. Είμαι στα όρια με τον άπλό τύπο

Μένει να δω εάν είμαι ΟΚ και με τον πιο πολύπλοκο τύπο. Θέλω όμως να βρω την ελάχιστη καρδιακή συχνότητα και αυτή σκέπτομαι να την βρω καθήμενος στο ποδήλατο και δίνοντας μια πεταλιά με σκοπό να ενεργοποιήσω τους δέκτες στο τιμόνι χωρίς να καταβάλλω κόπο και έτσι ανέβουν οι παλμοί...

Αλλιώς πιεσόμετρο, ε;  :think:

Οι παλμοί ηρεμίας μετρώνται το πρωί μόλις ξυπνήσεις. Μέτρα μερικές μέρες και βγάλε μέσο όρο. Βάλε το δάκτυλο στη καρωτίδα και μέτρα για 10 sec. μετά πολλαπλασίασε Χ 6.
Οι παλμοί ηρεμίας επίσης είναι η καλύτερη ένδειξη υπερπροπόνησης.

edit: Να συμπληρώσω ότι πρακτικά άμα δεν μπορείς να πεις 3 λέξεις συνεχόμενα σίγουρα έχεις περάσει στο αναερόβιο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε την κανω 1-2 φορες την εβδομαδα

ειμαι 78 κιλα και την φτανω αναλογα την μερα απο 97.5-110 κιλα για 1 ακοπη επαναληψη (χωρις να κοβεται η "ροη" της κινησης
βεβαια την αρχιζω απο 10ανα πλευρα και ανεβαζω σε καθε σετ. παω 10-15 σετς. οποτε αν την κανω καθαρα για 1ρμ θα βγει κατι παραπανω.

οι αρση κτιναρες την πανε μαμιωντας βεβαια.

Οπα τυπε, δε βγαζω ακρη τι βγαζεις.
Σπαστα και ξαναριξτα...

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ελα ρε τυπε  :2funny:

1ο σετ 10 ανα πλευρα + 15 η μπαρα (ειναι κατι παραπανω ενα γυμναστης λεει 16, αλλος λεει 18+ τις ασφαλειες κατι παξιμαδια που εχει 20,  ΓΤΠ ειναι πανω απο 13 ειναι κατω απο 18, ειναι καπου στα 16, την βαζω 15  :rolleyes: :rolleyes: :P :idiot: ) 35 κιλα
2ο σετ 45 κιλα
3ο σετ 50
4ο 55
5  60
6  65
7  70
8  75
9 80
10 85
11 90
12 95
13 κτλ

αρχιζω με 5 επαναληψεις οταν η 5 αρχιζει και γινεται οχι τοσο εκρηκτικη πεφτω σε 3 επαναληψεις και μετα σε 1ες σταματαω σε αυτη που αρχιζει να γινεται οχι τοσο εκρηκτικη οσο οι προηγουμενες επαναληψεις λιγοτερα κιλα.

αυτη ειναι ασκηση πιεσης και εχω τελιωσει με το κομματι πιεση για την μερα. παιρνει γυρω στα 20 λεπτα
τα πρωτα σετ ειναι σχεδον χωρις διαλειμμα οσο βαραινουν τα κιλα ξεκουραζομαι καπως.

παω 4-5 φορες ανα εβδομαδα και κανω μια ασκηση πιεσης, μια ελξης και ενα σκουοτ και μια συμπληρωματικη ο,τι μου κατσει για 3χ5-10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom