Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
τσιρτσιναμπα δοκιμασα πορνογκειπφρουτ και εχισα...καθε ποτε λεσ ειανι καλο για κουμπομα?λεο να το κουμπονο πριν τιν προπονισι!εσι τι λεσ μιστι αρχοντα τον ατακτον σιδερον??

Τον τίτλο του άρχοντα των άτακτων σίδερων τον αφήνω σε άλλους αφού αυτό τον καιρό και μέχρι να χειμωνιάσει ασχολούμαι με άσκηση στην ύπαιθρο (αερόβια, bodyweight και λάστιχα).
Πιο πολύ σε τέως άρχοντα των δακτυλιδιών με κόβω αφού έχω αγοράσει ένα σωρό δακτυλίδια σε διάφορες γκόμενες πριν παντρευτώ.
Όσο για το γκριπφρουτ το πίνεις πριν το γεύμα. Όχι πάνω από 1 την ημέρα!

Επισκέπτης
Τον τίτλο του άρχοντα των άτακτων σίδερων τον αφήνω σε άλλους αφού αυτό τον καιρό και μέχρι να χειμωνιάσει ασχολούμαι με άσκηση στην ύπαιθρο (αερόβια, bodyweight και λάστιχα).
Πιο πολύ σε τέως άρχοντα των δακτυλιδιών με κόβω αφού έχω αγοράσει ένα σωρό δακτυλίδια σε διάφορες γκόμενες πριν παντρευτώ.
Όσο για το γκριπφρουτ το πίνεις πριν το γεύμα. Όχι πάνω από 1 την ημέρα!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!ευχαριστο χιστι!!!!
θα κουμπονο λιπον 1 τιν ιμερα ,θα το χοσο πριν το δεκατιανο ....μιασ και θελο να κοψο τα φρουτα βραδινεσ ορεσ γιατι θελο να γινο ινεσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πορνοτιτάνες...κάθε πότε αλλάζετε το πρόγραμμα σας; Ξεκουράζεστε ενδιάμεσα ; Για παράδειγμα...εγώ ακολουθώ ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα για 6 εβδομάδες..μόλις τελειώσω θα δώσω 1 εβδομάδα ξεκούραση και ξεκινάω μετά με άλλο πρόγραμμα για 6 εβδομάδες πάλι.

Πάρτε και ένα καλό link με καλές ασκησούλες και full προγράμματα για όλα τα γούστα :

Είναι ολόκληρη σειρά για όλες τις μυικές ομάδες. Περιμένω σχόλια απο τους χτιστούς !!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πορνοτιτάνες...κάθε πότε αλλάζετε το πρόγραμμα σας; Ξεκουράζεστε ενδιάμεσα ; Για παράδειγμα...εγώ ακολουθώ ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα για 6 εβδομάδες..μόλις τελειώσω θα δώσω 1 εβδομάδα ξεκούραση και ξεκινάω μετά με άλλο πρόγραμμα για 6 εβδομάδες πάλι.

Πάρτε και ένα καλό link με καλές ασκησούλες και full προγράμματα για όλα τα γούστα :

Είναι ολόκληρη σειρά για όλες τις μυικές ομάδες. Περιμένω σχόλια απο τους χτιστούς !!!

Το πρόγραμμα το δικό μου είναι 3 εβδομάδες φουλ μια εβδομάδα χαμηλότερη ένταση. 4 φορές αερόβια 3 φορές όπως παρακάτω
μέχρι να χειμωνιάσει και να βάλω βάρη , 1 μέρα off.  Η μια παραπάνω αερόβια πάει το Σάββατο και είναι ποδήλατο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ότι κάτσει δηλαδή.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το πρόγραμμα το δικό μου είναι 3 εβδομάδες φουλ μια εβδομάδα χαμηλότερη ένταση. 4 φορές αερόβια 3 φορές όπως παρακάτω
μέχρι να χειμωνιάσει και να βάλω βάρη , 1 μέρα off.  Η μια παραπάνω αερόβια πάει το Σάββατο και είναι ποδήλατο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ότι κάτσει δηλαδή.
μαλλον δεν ξερεις τι θα πει αεροβια...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Έλεος ρε λαστ. Μη μας γαμάς το νήμα και τα νεύρα σε παρακαλώ πολύ.

ΟΚ, δεν ξέρει. Δείξε μας εσύ που ξέρεις και μην σχολιάζεις τον άλλον.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Γιατι γαμας την ψυχολογια των αθλητων;
Και τι θελεις να λενε οταν βγαινουν για καφε ή οταν μιλανε με γκομενακια για το ποσο fit ειναι;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έλεος ρε λαστ. Μη μας γαμάς το νήμα και τα νεύρα σε παρακαλώ πολύ.

ΟΚ, δεν ξέρει. Δείξε μας εσύ που ξέρεις και μην σχολιάζεις τον άλλον.
ψαχνω να βρω κανα αρθρο να αναλυει την αεροβια ασκηση,αλλα ολο μλκιες βρισκω προς το παρον...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
βαλε αρθρο και κανε μασ να χισουμε πορνεεεεεεεεεεεεεεεεε!θελουμε αεροβια να γινουμε ινεσσσσσσσσσσσσσσσσσ!

Πίτσι / πάιδες όλα γίνονται! Πριν ήμουν όπως το avatar. Tώρα είμαι όπως τις φωτό. Αλλά θα τις καταβάσω άμεσα! Πάμε δυναμικά μάγκες!  :sunglasses:

Επισκέπτης
χιστες εδο ειμαστε ενομενι ολοι οι χτιστοι για να πορνομεταδισουμε τισ γνοσεισ μασ ετσι οστε να επιτιχουμε καποτε το σχοχο μιασ πομποδεσ θιριοδεσ και μιοδεσ ινασ!!!!
γι αυτο μιν πορνοσινχιζεστε και ασ ανταλαξουμε πορνοισιχα τισ πορνικεσ μασ γνοσεισ!!!!
πρεπει να γινουμε ο κιριοσ ινασ!!!!!θα τα καταφερουμε!!!!!!!!

Επισκέπτης
Πίτσι / πάιδες όλα γίνονται! Πριν ήμουν όπως το avatar. Tώρα είμαι όπως τις φωτό. Αλλά θα τις καταβάσω άμεσα! Πάμε δυναμικά μάγκες!  :sunglasses:
μπραβο χιστι μου!!!!σιγχαριτιρια για τιν προσπαθια!!!!μπορο να σε λεο απο δο και περα ''κιριο ινα'' :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
με απλα και μπακαλικα λογια...

αεροβια ασκηση θεωρειται η ασκηση κατα την οποια  ο σφυγμος του αθλουμενου κυμαινεται σ ενα συγκεκριμενο ευρος παλμων,το οποιο εξαρταται απ την ηλικια του και τη φυσικη του κατασταση...

...περιπου ομως συνηθως ειναι 120-155 παλμους...

πανω απ αυτους τους παλμους,ξεπερναμε το αεροβιο κατωφλι και η ασκηση ειναι αναεροβια...παραγεται γαλακτικο οξυ και γενικα λειτουργει αλλιως ο οργανισμος(δεν ειμαι και γιατρος)...

η αεροβια θελει σταθερη ενταση και σταθερο σχετικα σφυγμο μεσα στο ευρος που ειπα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βαλε αρθρο και κανε μασ να χισουμε πορνεεεεεεεεεεεεεεεεε!θελουμε αεροβια να γινουμε ινεσσσσσσσσσσσσσσσσσ!
πορνε δε βρηκα κανενα της προκοπης στα ελληνικα.ολα μαλακιες γραφουν...

αυτο ειναι το καλυτερο που βρηκα

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Aerobic_exercise[/url]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο χιστι μου!!!!σιγχαριτιρια για τιν προσπαθια!!!!μπορο να σε λεο απο δο και περα ''κιριο ινα'' :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ αλλά θέλω δουλειά ακόμα!

Το επόμενο καλοκαίρι μάγκες θα είμαστε έτοιμοι 100%!  :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πίτσι / πάιδες όλα γίνονται! Πριν ήμουν όπως το avatar. Tώρα είμαι όπως τις φωτό. Αλλά θα τις καταβάσω άμεσα! Πάμε δυναμικά μάγκες!  :sunglasses:
δικες σου ειναι? :huh:εισαι μαχιμος παντως :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom