Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.158
Πόντοι
42.697
μια ομαδα την ημερα και δυο ρεπο τη βδομαδα δικεφαλα 1 προπονηση στης 2 βδομαδες και τρικεφαλα μια προπονηση ανα 10 μερες πρωτεινη καθαρη και αμινοξεα πριν προπονησης υψος 195 κιλα 95

οτι να ναι...
εισαι παντελως άσχετος

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αντε καλα αμα ηταν ετσι οι ασχετοι.. διαβασε λιγα πραγματα και τα λεμε. οχι στο σαιτ αλλα στο σιδεραδικο
η ορθογραφία μπορεί να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα σου.
Περισσότερα από όσα διάβασα στα τελευταία ποστ με βρίσκουν σύμφωνο.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ενδιαφερον τα ποστ σου προκαλουν μια μικρη οαση μπροστα στο χαος που κυριαρχει στις πισω σελιδες

Επισκέπτης
τυπε η γυμναστες δεν ξερουν τι τους γινεται το καλυτερο ειναι αυτο που πιανει τον καθενα αν μπορεις και καταλαβεις το σωμα πως αντιδρα πως δουλευη ποτε θελει ξεκουραση και ποσο αντεχει τοτε εχεις κερδισει... καλο ογκο για χειμωνα σε ολους τους μυωνες του σαιτ
τυπε αμα εχεισ γινει γνωριζεισ το αθλημα σε σωματικο και νοητικο επιπεδο δεν χρειαζεσαι γυμναστη να σε καθοδηγησει.στα λεω αυτα γιατι και εγω ξεκινισα πριν 7 χρονια με εξοπλισμο στο σπιτι μου πολυμηχανημα παγκουσ βαρακια μπαρεσ συμπληρώματα διατροφής και ολα τα σχετικα  και δεν ειχα καταφερει να κανω τιποτα απολυτοσ.τωρα μετα απο χρονια  εχω γινει εχει φτασει το σωμα σε πολυ καλο  επιπεδο μετα απο καθοδηγηση απο γνωστη του αθληματοσ.φιλικα

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
τυπε αμα εχεισ γινει γνωριζεισ το αθλημα σε σωματικο και νοητικο επιπεδο δεν χρειαζεσαι γυμναστη να σε καθοδηγησει.στα λεω αυτα γιατι και εγω ξεκινισα πριν 7 χρονια με εξοπλισμο στο σπιτι μου πολυμηχανημα παγκουσ βαρακια μπαρεσ συμπληρώματα διατροφής και ολα τα σχετικα  και δεν ειχα καταφερει να κανω τιποτα απολυτοσ.τωρα μετα απο χρονια  εχω γινει εχει φτασει το σωμα σε πολυ καλο  επιπεδο μετα απο καθοδηγηση γνωστη του αθληματοσ.φιλικα

ετσι ειναι αρκει ο γυμναστης να ξερει γιατι ενα 80§ δεν ξερουν

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ποσο πρεπει να τρεξω στο διαδρομο για να καψω 2 πιτογυρα?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
Οι θερμίδες που καίγονται στην αερόβια εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως το βάρος του ασκούμενου.
Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι η ένταση που γίνεται η αερόβια δηλαδή η καρδιακή συχνότητα του ασκούμενου. Και βέβαια αυτή η ένταση αντιστοιχεί σε διαφορετικές ταχύτητες και κλίσεις στο διάδρομο ανάλογα με τη φυσική κατάσταση καθενός.
Σε γενικές γραμμές ένας άντρας 90 κιλών αν τρέχει στο 60% της ΜΚΣ  μπορεί να κάψει 400-500 θερμίδες την ώρα. Αν όμως τρέχει στο 90% φτάνει τις 800-900 θερμίδες την ώρα. Αν κάνει διαλλειματική άσκηση οι θερμίδες κυμαίνονται ανάλογα.
Επίσης αν η άσκηση γίνεται σε σχετικά υψηλές εντάσεις και αν δεν φας μια ώρα μετά την αερόβια η καύση θερμίδων συνεχίζεται και μετά το τέλος της άσκησης.

Επισκέπτης
Οι θερμίδες που καίγονται στην αερόβια εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως το βάρος του ασκούμενου.
Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι η ένταση που γίνεται η αερόβια δηλαδή η καρδιακή συχνότητα του ασκούμενου. Και βέβαια αυτή η ένταση αντιστοιχεί σε διαφορετικές ταχύτητες και κλίσεις στο διάδρομο ανάλογα με τη φυσική κατάσταση καθενός.
Σε γενικές γραμμές ένας άντρας 90 κιλών αν τρέχει στο 60% της ΜΚΣ  μπορεί να κάψει 400-500 θερμίδες την ώρα. Αν όμως τρέχει στο 90% φτάνει τις 800-900 θερμίδες την ώρα. Αν κάνει διαλλειματική άσκηση οι θερμίδες κυμαίνονται ανάλογα.
Επίσης αν η άσκηση γίνεται σε σχετικά υψηλές εντάσεις και αν δεν φας μια ώρα μετά την αερόβια η καύση θερμίδων συνεχίζεται και μετά το τέλος της άσκησης.
εισαι μεγασ μιστισ!!!!respect και παλι!!!!

Επισκέπτης
τυπε αμα εχεισ γινει γνωριζεισ το αθλημα σε σωματικο και νοητικο επιπεδο δεν χρειαζεσαι γυμναστη να σε καθοδηγησει.στα λεω αυτα γιατι και εγω ξεκινισα πριν 7 χρονια με εξοπλισμο στο σπιτι μου πολυμηχανημα παγκουσ βαρακια μπαρεσ συμπληρώματα διατροφής και ολα τα σχετικα  και δεν ειχα καταφερει να κανω τιποτα απολυτοσ.τωρα μετα απο χρονια  εχω γινει εχει φτασει το σωμα σε πολυ καλο  επιπεδο μετα απο καθοδηγηση απο γνωστη του αθληματοσ.φιλικα
φιλε συμφωνω ενας καλος γυμναστης μπορει να σε βοηθησει να μην κανεις λαθη που κανουν οι αλλοι, να εκμεταλευεσε τις προπονησεις στο 100% και να σου δινει και το μπουστ που χρειαζεσαι ψυχολογικα για να συνεχισεις. βεβαια για εμενα αυτος ο προπονητης πρεπει να ειναι και ο ιδιος αθλητης ή πρωην αθλητης...

ετσι ειναι αρκει ο γυμναστης να ξερει γιατι ενα 80§ δεν ξερουν
το 95% δεν ξερουν πολλα πραγματα αλλα αυτο ειναι που διαχωριζει την κοπελιτσα απο τα joe weider με εναν καλο προπονητη για bodybuilding!!!!!

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ χτιστουσ!
αρχιζει νεα βδομαδα,πιο βαρβαρι πιο μιοδεσ πιο θιριοδεσ!
ειμαστε ετοιμοι να γινουμε επιτελουσ ινεσσσσσσσσσσσσ!!!
θα τα καταφερουμε αραγε?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολουσ τουσ χτιστουσ!
αρχιζει νεα βδομαδα,πιο βαρβαρι πιο μιοδεσ πιο θιριοδεσ!
ειμαστε ετοιμοι να γινουμε επιτελουσ ινεσσσσσσσσσσσσ!!!
θα τα καταφερουμε αραγε?

Έλα πίτσι εννοείται όιι θα τα καταφέρουμε.  :grin:

Ξαναξεκινάω και εγώ δυναμικά από σήμερα!  :rockon:

Βασικά στόχο έχω γράμμωση, όγκο στα χέρια και λίγο πλάτη.

Επισκέπτης
Έλα πίτσι εννοείται όιι θα τα καταφέρουμε.  :grin:

Ξαναξεκινάω και εγώ δυναμικά από σήμερα!  :rockon:

Βασικά στόχο έχω γράμμωση, όγκο στα χέρια και λίγο πλάτη.
ειμαι ετιμοσ γκαυλομενοσ το μεσιμερι να απαξιοσιο τον διαδρομο σε ιψιλι διαλιματικι ασκισι για μισι ορα,το βραδι θα κανο μια επισκεψι στο διμοτικο γιμναστιριο να κουμποσο καμια 150 αρα στο σκουοτ να γουσταρουμεεεεεεεεεεεεεε....αμα βρο και βοιθια κανενα μαλακοκαυλι πιτσιρικα που νομιζουν ολοι τουσ οτι ειναι σβαρτζενεγκερ θα βαλο και πανο απο 150 κιλα να απαξιοσο δινατα,να γινο ο φοβοσ και ο τρομοσ με τισ πορνοδεσ κραυγεσ μου στισ γριεσ του διμοτικου γιμναστιριου.

θα ειμαι αυστιροσ,αυταρχικοσ,θα φερθο βαρβαρα και θα κανιβαλισο βαναυσα και αδισοπιτα τα κινεζικα οργανα του διμου. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
τσιρτσιναμπα δοκιμασα πορνογκειπφρουτ και εχισα...καθε ποτε λεσ ειανι καλο για κουμπομα?λεο να το κουμπονο πριν τιν προπονισι!εσι τι λεσ μιστι αρχοντα τον ατακτον σιδερον??

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
URL]]

Stories