Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειναι δυσκολο χυστη...πηγαινε σ ενα παρκο η σε μια παιδικη χαρα ,παρε και 1-2 φιλαρακια σου μαζι αμα θες και λυγιστε τα πολυζυγα και τους κρικους

μερη υπαρχουν :)τι το λες και δεν το κανεις ;)

μπορει να φοβαται οτι θα πετανε κεφτεδακια οι μαμαδες κ συριγγες τα ζακια κ θα χαλασει η ατμοσφαιρα των χτιστων

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αγορασα  πορνομπαρα και πορνοκιλα και ειμαι ετοιμος να τα ταπεινωσω και να τα εξεφτελισω στο σαλονι αναμεσα απ τους καναπεδες και τις πολυθρονες!!εχω πολυ αγριες διαθεσεις!!

το σωμα μου μου ζηταει βαρη!!μου φνωαζει να σηκωσω και να λυγισω μπαρες!!δεν ξερω τι εχω παθει!!!

Επισκέπτης
αγορασα  πορνομπαρα και πορνοκιλα και ειμαι ετοιμος να τα ταπεινωσω και να τα εξεφτελισω στο σαλονι αναμεσα απ τους καναπεδες και τις πολυθρονες!!εχω πολυ αγριες διαθεσεις!!

το σωμα μου μου ζηταει βαρη!!μου φνωαζει να σηκωσω και να λυγισω μπαρες!!δεν ξερω τι εχω παθει!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απαξιοσε τα τιτανιε χτιστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

προσεχε μην ξυπνησεις την γιαγια σου με τις μαλακιες που κανεις

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε έμπαινε δυναμικά!  :rockon:

Αλλά εγώ στη θέση θα γραφόμουνα σε κανά γυμναστήριο.  :)

Στο σπίτι θα βαρεθείς να γυμνάζεσαι μετά από λίγο.  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σημερα ειχα δικεφαλα -τρικ...ταπεινωσα αλτηρες οχι αστεια :dancing:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε έμπαινε δυναμικά!  :rockon:

Αλλά εγώ στη θέση θα γραφόμουνα σε κανά γυμναστήριο.  :)

Στο σπίτι θα βαρεθείς να γυμνάζεσαι μετά από λίγο.  :P
εχω κατι στενεματα φιλε και δεν ημουνα για να πληρωνω συνδρομες...δε θα βαρεθω,θα τα απαξιωνω μεχρι τελους :rockon: :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχω κατι στενεματα φιλε και δεν ημουνα για να πληρωνω συνδρομες...δε θα βαρεθω,θα τα απαξιωνω μεχρι τελους :rockon: :rockon:

Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αθήνα η αλυσίδα joe weider έχει προσφορά 129 € ετήσια. Υπάρχουν και πιο φθηνά αν το ψάξεις.

Και εγώ είχα αγοράσει φίλε αλτήρες, πάγκο για κοιλιακούς κλπ..... και τα χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές .....

Παρότι καυλωμένος στην αρχή.  :P

Από έρευνες το 80% των αγοραστών που αγοράζουν όργανα γυμναστικής για το σπίτι μετά από λίγο δεν τα χρησιμοποιούν.

Δεν είναι εποχή για σπατάλες, είναι γεγονός αλλά μια συνδρομή στο γυμναστήριο αξίζει πιστεύω.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο 20% ΟΚ.

Εγώ δεν άνηκα εκεί προφανώς.  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αθήνα η αλυσίδα joe weider έχει προσφορά 129 € ετήσια. Υπάρχουν και πιο φθηνά αν το ψάξεις.

Και εγώ είχα αγοράσει φίλε αλτήρες, πάγκο για κοιλιακούς κλπ..... και τα χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές .....

Παρότι καυλωμένος στην αρχή.  :P

Από έρευνες το 80% των αγοραστών που αγοράζουν όργανα γυμναστικής για το σπίτι μετά από λίγο δεν τα χρησιμοποιούν.

Δεν είναι εποχή για σπατάλες, είναι γεγονός αλλά μια συνδρομή στο γυμναστήριο αξίζει πιστεύω.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο 20% ΟΚ.

Εγώ δεν άνηκα εκεί προφανώς.  :grin:
139 ειναι φιλε το φοιτητικο στα τζο...για τη μπαρα και 4 5κιλα εδωσα 65 ευρω...και θα μου μεινει κιολας

και γενικα με βολευει σπιτι...γτ κανα μισαωρακι προγραμμα κανω βαρη...οποτε ειναι τραβηγμα το τζυμ,που γινεται και της καριολας απο κοσμο

ασε που τωρα βλεπω τη μπαρα λιγο πιο περα να με κοιταει λαγνα και να αδημονει να την απαξιωσω και να την ταπεινωσω  για αλλη μια φορα :headbang2: :headbang2: :headbang2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
139 ειναι φιλε το φοιτητικο στα τζο...για τη μπαρα και 4 5κιλα εδωσα 65 ευρω...και θα μου μεινει κιολας

και γενικα με βολευει σπιτι...γτ κανα μισαωρακι προγραμμα κανω βαρη...οποτε ειναι τραβηγμα το τζυμ,που γινεται και της καριολας απο κοσμο

ασε που τωρα βλεπω τη μπαρα λιγο πιο περα να με κοιταει λαγνα και να αδημονει να την απαξιωσω και να την ταπεινωσω  για αλλη μια φορα :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ΟΚ φίλε.  :)

Απλά στα έγραψα γιατί εγώ προσωπικά γυμναζόμενος σπίτι δεν είδα προκοπή!  :grin:

Μόλις ξεκίνησα τρέξιμο και γυμναστήριο άλλαξα.  :P

Τεσπά.

Καλές προπονήσεις.  :cheesy:

Επισκέπτης

ασε που τωρα βλεπω τη μπαρα λιγο πιο περα να με κοιταει λαγνα και να αδημονει να την απαξιωσω και να την ταπεινωσω  για αλλη μια φορα :headbang2: :headbang2: :headbang2:
εχο πεθανι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσ τα γραφισ ετσι χιστι μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
αν θελεις να δεις αναπτυξη στα χερια δικεφαλα 1 προπονηση στης 2 βδομαδες και τρεις τα τρικεφαλα ειναι μικρη μυες και καιγονται ευκολα απο [υπερποπονηση]αλλα η προπονησεις να ειναι δυνατες΄...

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
και παντα να τα βαζεις με μεγαλες μυικες ομαδες και παντα την επομενη μερα οχι πλατη γιατι τα δικεφαλα ειναι καμμενα  απο την προηγουμενη προπονηση oxι οτι οι αλλες ομαδες δεν συμετεχουν αλλα τα δικεφ εχουν πιο εντονη συμετοχη στην πλατη κυριος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom