Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gergeles3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε αυτη ειναι οτι πρεπει για να τα γαμησει ολα...ελεος μλκιες λετε παλι

Ναι ναι, δε βλέπεις αυτούς που την κάνουν στα βιντεάκια, είναι γαμημένοι σε όλα! :jerking: Αντί οι μαλάκες να πάνε να κάνουν ΚΑΜΨΕΙΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ να νιώσουν άντρες, να αισθανθούν τι παει να πει γυμναστήριο! Τι τιτίκες!

gergeles3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά σε αυτά τα σημεία θα εστιάσω την προσοχή μου (ώμους-χέρια).

Ε βέβαια, αυτά είναι τα σημεία που φαίνονται, τι θα παίξεις, πόδια; Μην είσαι μαλάκας! Να σου πω, το χειμώνα που θα φοράς μακρυμάνικα σταμάτα το γυμναστήριο, έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα για σένα. :cheesy:

Στρατιωτικές πιέσεις, ανοίγματα με τα βαράκια και shrugs αρκούν πιστεύετε για ώμους? Η να εμπλουτίσω κιάλλο το ασκησιολόγιο?

Βάλε και τυροκαφτερή και φάβα

gergeles3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χερετο ολουσ τουσ χτιστουσ του σαιτ!
εντρομεσ οι γιαγιαδεσ στο διμοτικο γιμναστιριο ιρθαν αντιμετοπεσ με τισ παθιασμενεσ πορνοδεσ κραυγεσ μου οταν απαξιονα με μεγαλιν γκαυλαν 150 κιλα στο σκουοτ.οι αναστεναγνι ιταν πιο βαριοι ,πιο πομποδεσ και πιο θιριοδεσ οταν το σκουοτ φορτονοταν με περισοτερο καοτσουκ.

οι γνοστοι μαλακοκαυλιδεσ χαζοπιτσιρικαδεσ που νομιζουν οτι ειναι σουπερμαν και σφιχτερμαν κιτουσανανε αποριμενοι και τρομαγνενι με μεγαλο φθονο οταν απαξιονα τα 150 κιλα στο σκουοτ.διστιχοσ ειχα ξεχασει τι ζονι μου σπιτι και φοβιθικα να κουμποσο παραπανο κιλα,γιατι οσ γνοστον σκουοτ χορισ ζονι ειναι θανατοσ!!!χεχε!!!
:2funny:

Άμα σήκωνες 150 κιλά στο σκουώτ(κι από την περιγραφή σου δε μιλάς για μονή επανάληψη αλλά για πολλές) δε θα ρώταγες θέματα γυμναστικής σε αυτά εδώ τα ντουβάρια, και κυρίως τις ανόητες ερωτήσεις που κάνεις! Διότι απλά ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!
Οπότε τα ψέματα σου εκεί που σε παίρνουν, π.χ. στον βάγκος δε πιφφφφ και στον νέοζζζζζζζζζ.............

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Για μια ακομη φορα χειμαρρωδης ο gergeles...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μωρή ξεφωνημένη gergele3  που ξέρεις σε τι επίπεδο βρίσκονται τα πόδια μου και μιλάς? Άλλο ένα τρολ, άλλος ένας χεσταράς και αγαμίας του φόρουμ π μπήκε σε διαδικασία να κάνει νέο mail κλπ για να πει τις πούτσες του με τον νέο κλώνο του, λες και αν τα έλεγε με το κανονικό του θα τον βρίσκαμε και θα τον πρήζαμε ή θα χαλούσε το ίματζ του..  :2funny:
Άμα θέλεις να μιλήσεις σοβαρά βάλε φώτο σου στην ίδια ακριβώς πόζα, με ίδιο φωτισμό δυνατό και όχι να πέφτει πάνω σου από πάνω να δούμε τι πιάνεις!   :-* . Δείξε μας το λεπτό στηθάκι σου!
όσο για το μαλλί no comment.. Καμία σχέση με Elvis.. λολ.

ps. Tsolia, ο lustforlife έπεσε μέσα στο θέμα τριγωνιάς! Είμαι πολύ τριγωνικός γιατί δουλέυω πάρα πολύ καιρό πλάτη έχω κάνει άπειρες έλξεις από τότε π ξεκίνησα και φυσικά είδα πολύ καλό αποτέλεσμα.. Είναι και θέμα γονιδίων φυσικά, έτσι είμαι στήθος και πλάτη παίρνω εύκολα!
Αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά, όταν δω γενική βελτίωση θα ρίξω καμιά άλλη πικ μπροστινή, αλλά θα κόψω γενικά μούτρα γιατί βλέπω τσίτωσαν κάποιοι πολύ ;) με το μαλλί.. ΛΟΛ.

Επισκέπτης
:2funny:

Άμα σήκωνες 150 κιλά στο σκουώτ(κι από την περιγραφή σου δε μιλάς για μονή επανάληψη αλλά για πολλές) δε θα ρώταγες θέματα γυμναστικής σε αυτά εδώ τα ντουβάρια, και κυρίως τις ανόητες ερωτήσεις που κάνεις! Διότι απλά ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!
Οπότε τα ψέματα σου εκεί που σε παίρνουν, π.χ. στον βάγκος δε πιφφφφ και στον νέοζζζζζζζζζ.............
σε περιμενο στι πιατσα να σε παρο να παμε σε μια ιπογια σιδεραδικο στιν λιοσιον να σου διξο ποσα κιλα κανο στο σκουοτ!
οσο για τιν προπονισι κερναο εγο χιστι μου!
σε περιμενο και μιν διστασεισ!

Επισκέπτης
Για να σου δωσω μια ιδεα για το ποσο εμπειροι χυστες βρισκονται στο φορουμ του bodybuilding.gr θα σου πω οτι εκει ποσταρει και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ με το ονομα mister_toubano!
Αυτο τα λεει ολα πιστευω... Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για πολυ εμπειρους πορνωδεις τουμπανους που κανουν χρονια πολλα μποντιμπιλντιγκ!!!  :dancing:
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!γραφισ και εσι εκι πορνε μου????????????
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κιριε κτιστεεε!!!!!!!

Επισκέπτης
Για μια ακομη φορα χειμαρρωδης ο gergeles...
πορνεεεεε που ειναι ι δικια σου φοτο να ξεροχισουμε με τα πορνομουσκουλα σου???
αναμενουμε και αν οχι εδο ακομα και σε πμ σε καπιουσ εμπιστουσ κτιστουσ (που κρινισ εσι)  μπορισ να μασ κανισ να ξεροχισουμε! :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πορνεεεεε που ειναι ι δικια σου φοτο να ξεροχισουμε με τα πορνομουσκουλα σου???
αναμενουμε και αν οχι εδο ακομα και σε πμ σε καπιουσ εμπιστουσ κτιστουσ (που κρινισ εσι)  μπορισ να μασ κανισ να ξεροχισουμε! :rockon: :rockon:

Και ποιος σου ειπε οτι γυμναζομαι για να κανω λεζαντα στο bourdela.com;
Ή μηπως το παιζω προφεσσορας του γυμναστηριου και πρεπει να ποσταρω αποδειξεις;

Ψιλοσχετικο, ξερει κανεις γυμναστηριο ή γυμναστη που να κανει cross training ομαδικο μαθημα;
Και μη μου ποσταρετε τον αγωνα που καναν τα φασιστακια με τον wannabee Matrischiano.
Τενκ γιου :-*.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
χεχεχε!!!τι κανισ λεβεντι μου πουσταλεκο?ποσ παι το κτισιμο????

Ειμαι μικρος ακομα καυλιαρη μου! Αλλα θα συνεχισω μεχρι να γινω τεραστιος!!!
Σημερα εχει πλατη τρικεφαλα! Παω να πρηστω!!!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Και ποιος σου ειπε οτι γυμναζομαι για να κανω λεζαντα στο bourdela.com;
Ή μηπως το παιζω προφεσσορας του γυμναστηριου και πρεπει να ποσταρω αποδειξεις;

Ψιλοσχετικο, ξερει κανεις γυμναστηριο ή γυμναστη που να κανει cross training ομαδικο μαθημα;
Και μη μου ποσταρετε τον αγωνα που καναν τα φασιστακια με τον wannabee Matrischiano.
Τενκ γιου :-*.
δεν εχισ να αποδιξισ κατι πορνε !
απλα εμισ εδο ι πορνοπαρεα γουστερνουμε να βλεπουμε τα πορνομουσκουλα ο ενασ του αλουνου και να κανουμε πορνοχαβαλε και καυλαντα!
κριτικι δεν κανουμε!μονο χαβαλε κανουμε!κριτικι κανι μονο ο θεοσ τισ γκαυλασ πριαποσ!!!!
χισε τορα δινατα αυστιρα ριθμικα!και ασε τισ ντροπεσ και στιλε μασ φοτο να χισουμε με τα πορνομουσκουλα σου!!!!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16

δε θα ήταν πολύ ρομαντικά και ειδυλλιακά να κάνουμε έτσι γυμναστική στα πάρκα της όμορφης Αθήνας;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

δε θα ήταν πολύ ρομαντικά και ειδυλλιακά να κάνουμε έτσι γυμναστική στα πάρκα της όμορφης Αθήνας;
δεν ειναι δυσκολο χυστη...πηγαινε σ ενα παρκο η σε μια παιδικη χαρα ,παρε και 1-2 φιλαρακια σου μαζι αμα θες και λυγιστε τα πολυζυγα και τους κρικους

μερη υπαρχουν :)τι το λες και δεν το κανεις ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom