Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Aoratos μετα τις επεξηγησεις, το θεμα θεωρειται ληξαν απο εμενα. :grin:

Six pack

beer-man.jpg

Λιονταρι7, αυτην λες;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάζω και εγώ μία δικιά μου παίδες. Δεν είναι ακριβώς τωρινή είναι λίγο πριν αρχίσει ο Χειμώνας π πέρασε.. Πρέπει να μαι στο 15% εδώ. Την περίοδο εκείνη δούλευα στο κατέβασμα ποσοστού λίπους. Είμαι φλααταρισμένος στα χέρια και ο φωτισμός αδικεί λίγο.. Όχι ότι έχω πολύ μεγάλα χέρια τώρα χεχε, αλλά το δουλεύω..

2yxrz42.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Βάζω και εγώ μία δικιά μου παίδες. Δεν είναι ακριβώς τωρινή είναι λίγο πριν αρχίσει ο Χειμώνας π πέρασε.. Πρέπει να μαι στο 15% εδώ. Την περίοδο εκείνη δούλευα στο κατέβασμα ποσοστού λίπους. Είμαι φλααταρισμένος στα χέρια και ο φωτισμός αδικεί λίγο.. Όχι ότι έχω πολύ μεγάλα χέρια τώρα χεχε, αλλά το δουλεύω..

2yxrz42.jpg

Τυπε εισαι τοσο γαμάτος, που σου κανει μποικοταζ ο Νωντας και η φωτο σου δεν φαινεται...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είναι αρκετά σκοτεινή και βάλε μία να μην φαίνεται το πρόσωπό σου (έστω και αν φαίνεται λίγο)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
είναι αρκετά σκοτεινή και βάλε μία να μην φαίνεται το πρόσωπό σου (έστω και αν φαίνεται λίγο)

Χάλασε η ποιότητα στο upload. H φωτο κανονικά ήταν τέρμα καθαρή.. Δεν είμαι αναγνωρίσιμος στη φώτο.

Επισκέπτης
Καφείνη σε λογικές ποσότητες και θερμογένεση δεν συμβαδίζουν.
Χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 φλιτζάνια καφέ για να αρχίσει κάτι να γίνεται.
Η καφεΐνη δρα πολύ πιο αποτελεσματικά σε συνδυασμό με εφεδρίνη (απαγορευμένη ουσία).
Κάποιοι βάζουν και 100 mgr ασπιρίνη στο cocktail.
μιστι μου πινο 4 φλιτζανια ελινικο !ποσα χριαζοντε για να γινο ινεσ?????

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χύστη μου την έχω βάλει σε προηγούμενη σελίδα.. Έχει εμφανιστεί η φωτογραφία ή όχι? Στο upload χάλασε πολύ η ποιότητα και έγινε τεράστια..?

Επισκέπτης
Μάλλον δεν εμφανίστηκε προηγουμένως η φώτο.
Τώρα πρέπει να εμφανίζεται.

Πίτσι βάλε και εσύ να ξεροχύσουν όλοι!  :rockon:
τυπε γυμναστικη με προγραμμα καλο φαγητο καθαρο  και σε 6 μηνεσ θα γινεισ τουμπανο.μπραβο μαγκα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε γυμναστικη με προγραμμα καλο φαγητο καθαρο  και σε 6 μηνεσ θα γινεισ τουμπανο.μπραβο μαγκα

Φίλε μου θα κάνω για όγκο κανονικά σε λίγες μέρες.. Θα δουλέψω αρκετά χέρια χωρίς να τα υπερπροπονώ όμως.. Είναι το αδύνατο μου σημείο προς στιγμήν αν και είμαι σε καλύτερη φάση τώρα, από ότι στη συγκεκριμένη φώτο.. Βέβαια όπως είπα έχω γενικά πολύ δουλειά ακόμα!

Επισκέπτης
Φίλε μου θα κάνω για όγκο κανονικά σε λίγες μέρες.. Θα δουλέψω αρκετά χέρια χωρίς να τα υπερπροπονώ όμως.. Είναι το αδύνατο μου σημείο προς στιγμήν αν και είμαι σε καλύτερη φάση τώρα, από ότι στη συγκεκριμένη φώτο.. Βέβαια όπως είπα έχω γενικά πολύ δουλειά ακόμα!
τυπε ειδα την φωτο σου.λοιπον τυπε  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ γυμναστησ! αλλα εχω αρκετα χρονια σε Gum και εμαθα λιγα πολυ λιγα αλλα ΣΩΣΤΑ.αν παιξεισ με σωστο προγραμμα σωστεσ επαναληψεισ στα σετ που θα κανεισ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ  ΣΟΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Εχεισ το σωματοτυπο που κανει για body τυπε ναι.αν θελεισ ακουσε μονο αυτο.πρωτεινη αμινο και καθαρο φαγητο και σε 6 μηνεσ τα λεμε τυπε! καλεσ προπονεσ

Επισκέπτης
forum.bodybuilding.gr/ για καθε ερωτηση απο γνωστεσ του σπορ
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!θα χισο με τουσ κτιστουσ εκι περα!!!!!!ειναι πολι εμπιρι μιστεσ και επισισ πολι θιριοδεσ μιοδεσ ογκοδεσ αλλα και πομποδεσ πραμα το οποιο ειναι μακρινο ονιρο για εμασ τουσ απλουσ στρατιοτεσ τισ γκαυλασ :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
Μάλλον δεν εμφανίστηκε προηγουμένως η φώτο.
Τώρα πρέπει να εμφανίζεται.

Πίτσι βάλε και εσύ να ξεροχύσουν όλοι!  :rockon:
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο εμπιστοι πορνοι μπορουν να δουν τα πορνομουσκουλα μου χιστι μου! ;) ;) ;) ;) ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο εμπιστοι πορνοι μπορουν να δουν τα πορνομουσκουλα μου χιστι μου! ;) ;) ;) ;) ;)

Καταλαβαίνω χύστη μου! Μόνο για εκλεκτούς πόρνους λοιπόν!  :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Όσο χέρια και να κάνεις αν δεν κόψει ο πίσω δελτοειδής στον ώμο σου...δεν θα δείξουν ποτέ. Δώσε λίγη έμφαση στο να κόψεις τους ώμους σου, χώρις εννοείτε να παραμελήσεις τα δι-τρι, και θα δείς διαφορά.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όσο χέρια και να κάνεις αν δεν κόψει ο πίσω δελτοειδής στον ώμο σου...δεν θα δείξουν ποτέ. Δώσε λίγη έμφαση στο να κόψεις τους ώμους σου, χώρις εννοείτε να παραμελήσεις τα δι-τρι, και θα δείς διαφορά.

όταν λες να κόψει ο πίσω δελτοειδής τι εννοείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom