Επισκέπτης
πορνε θα σου δαγκοσο το τσουτσουνι και μετα δε θα μπορισ να κανισ βαθιεσ διυσδισεισ στο μουνοζιγο
πορνε θα σου δαγκοσο το τσουτσουνι και μετα δε θα μπορισ να κανισ βαθιεσ διυσδισεισ στο μουνοζιγο
ποσο πρεπει να τρεξω στο διαδρομο για να καψω 2 πιτογυρα?
αμα ειναι βαρβατα πιτογυρα χρειαζεται να τρεξεις στο 11 μια ωρα(θεωρητικα παντα)ποσο πρεπει να τρεξω στο διαδρομο για να καψω 2 πιτογυρα?
προτιμο τιν καφεινι σε λογικεσ ποσοτιτεσ για θερμογενεσι!!!χινοοοοοοοοοο!
γραψε μου τιν ερευνα σου να χισο πορνε μου!!!!!αντεεεεεεεεε!
δεν εχο φαι ποτε μου αυτο το πορνοδεσ φρουτο ειναι ι αλιθια!
χεχε!
προτιμο τιν καφεινι σε λογικεσ ποσοτιτεσ για θερμογενεσι!!!χινοοοοοοοοοο!
ποσο πρεπει να τρεξω στο διαδρομο για να καψω 2 πιτογυρα?
2 πιτόγυρα = 1000 θερμίδες
Υπολόγιζε 1,5 με 2 ώρες στο διάδρομο ανάλογα την ταχύτητα.
Με 2 ωρες διαδρομο θα καψει ολες τις αλλες θερμιδες, εκτος απο τα πιτογυρα...
Γιατί; Ο διάδρομος κάνει δουλειά, το θέμα είναι ότι δεν είναι εύκολο να τρέχεις τόση πολύ ώρα σε τόσο μεγάλη ταχύτητα.
Καντε οτι νομιζετε μαγκες.
Αν νομιζετε οτι δινοντας συμβουλες βοηθατε... περαστικα σας.
Εγω οικονομικα εχω σπουδασει.
Χαλάρωσε, δεν είπα ότι είμαι γυμναστής, ούτε ειδικός. Από την εμπειρία μας λέμε κάποια πράγματα. Κουβέντα να γίνεται, δεν είναι και κανά επιστημονικό forum, ή το forum της γυμναστικής ακαδημίας.
Εγω ειπα σ'ολους εσας που συμβουλευετε κοσμο εδω μεσα,
να ποσταρετε φωτο με τα επιτευγματα σας, και ολοι σας κοκοκο ή ποσταρετε φωτος του στυλ Natasha last year...
Η μονοι τιμιοι ηταν ο Γαμαικανος και ο Πιτσι (εμμεσα).
Κοίτα επειδή από τα post σου φαινόσουνα άνθρωπος με χιούμορ, δεν θα σου απαντήσω ανάλογα. Απλά δεν ξέρω τι έχεις πάθει σήμερα .....
Δεν μπαίνουμε εδώ για πουλήσουμε μούρη σε κανένα. Εγώ τουλάχιστον.
Το χαβαλέ μας κάνουμε και γνώμες ανταλλάσουμε. Ένα ηλεκτρονικό καφενείο είναι τίποτα άλλο.
Και ΟΚ μια φωτό δε λέει τίποτα. Μπορεί να σου βάλει μια φωτό με 6 pack και στην πραγματικότητα να είναι σαν το avatar μου .....
Αλλά και φέτες να είναι κάποιος. Να ποστάρει κανείς φώτο εδώ για να αποδείξει τι; Για ποιο λόγο; Εξετάσεις δίνουμε;
Κι άλλος ένας, αν το βρεις κερδίζεις παστέλι
Ριχτο, γιατι μπορει να ξεχασα καποιον.
(Μιλαω απο τοτε που εθεσα την ερωτηση).
Μαζι σου τυπε. Να καβλαντισουμε οσο γουσταρεις, και εχεις δει ποσο αυτοσαρκαζομαι,
αλλα αλλο πραγμα να λες στον αλλον κανε 2 ωρες διαδρομο.
Δεν τον ξερεις, σωματικα και νοητικα πως στεκει, και μπορει η συμβουλη σου να τον πακετωσει...
Ο αλλος μας ελεγε για τις ευεργετικες ιδιοτητες του γκρειπφρουτ, και δε το εχει δοκιμασει καν .
Τι να λεμε τωρα;