Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
γνωριζει κανεις το gym overall στον αλιμο αν αξιζει τπτ...? για ετησια συνδρομη ποσο παει ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
χερετο ολουσ τουσ χτιστουσ του σαιτ!
εντρομεσ οι γιαγιαδεσ στο διμοτικο γιμναστιριο ιρθαν αντιμετοπεσ με τισ παθιασμενεσ πορνοδεσ κραυγεσ μου οταν απαξιονα με μεγαλιν γκαυλαν 150 κιλα στο σκουοτ.οι αναστεναγνι ιταν πιο βαριοι ,πιο πομποδεσ και πιο θιριοδεσ οταν το σκουοτ φορτονοταν με περισοτερο καοτσουκ.

οι γνοστοι μαλακοκαυλιδεσ χαζοπιτσιρικαδεσ που νομιζουν οτι ειναι σουπερμαν και σφιχτερμαν κιτουσανανε αποριμενοι και τρομαγνενι με μεγαλο φθονο οταν απαξιονα τα 150 κιλα στο σκουοτ.διστιχοσ ειχα ξεχασει τι ζονι μου σπιτι και φοβιθικα να κουμποσο παραπανο κιλα,γιατι οσ γνοστον σκουοτ χορισ ζονι ειναι θανατοσ!!!χεχε!!!

Χύνωωωωωωωω!!!Μεγάλε εραστή των σιδέρων, ηγέτη του μπουρδελιάρηδων κτιστών! Σήμερα έδειξες ποιος είσαι για ακόμα μια φορά σε όλους τους μικρούς αλλαζόνες χαζοκτιστούς π νομίζουν ότι είναι κάποιοι... Τους έδειξες ποιος είναι το αφεντικό... Έγινες το είδωλο τους....Έκανες ακόμα και τα χαζοπουρά του γυμναστηρίου να ξεροχύσουν έντρομα όμως από τις κτηνώδεις κραυγές σου!! Φαντάζομαι το βλέμα όλων εκεί!! Σίγουρα θα ήταν ένα κοκτέιλ συναισθημάτων γεμάτο από θαυμασμό.. φθόνο.. οργή.. μίσος.. ζήλια..
Τα λόγια είναι απλά περιττά! :rockon: :rockon: 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96

Επισκέπτης

Τέτοιος τζούνιορ δεν θα ξαναβγεί!. . .ένα μικρό και σπάνιο απόσπασμα από 1991  :dancing:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Χύνωωωωωωωω!!!Μεγάλε εραστή των σιδέρων, ηγέτη του μπουρδελιάρηδων κτιστών! Σήμερα έδειξες ποιος είσαι για ακόμα μια φορά σε όλους τους μικρούς αλλαζόνες χαζοκτιστούς π νομίζουν ότι είναι κάποιοι... Τους έδειξες ποιος είναι το αφεντικό... Έγινες το είδωλο τους....Έκανες ακόμα και τα χαζοπουρά του γυμναστηρίου να ξεροχύσουν έντρομα όμως από τις κτηνώδεις κραυγές σου!! Φαντάζομαι το βλέμα όλων εκεί!! Σίγουρα θα ήταν ένα κοκτέιλ συναισθημάτων γεμάτο από θαυμασμό.. φθόνο.. οργή.. μίσος.. ζήλια..
Τα λόγια είναι απλά περιττά! :rockon: :rockon: 

:2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες καλημέρα.
έψαχνα τις προηγούμενες σελήδες και δεν είδα απάντηση στην ερώτηση μου στον vaggo να μας πεί κιλά και ύψος....
Μήπως απάντησε το παιδί και δεν το είδα.
Vaggooooo τουμπανιάρη που είσαι??????

Το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ χύστη μου! Είμαι 1.78 και πλέον 74 κιλά! Έχω ακόμα ψωμιά για να φτάσω τον Πίτσι!  :rockon:
Όσο για τις περιγραφές σε προηγούμενα ποστς, όπως καταλαβαίνεις είχαν και χιουμοριστικά στοιχεία μέσα, έτσι για να γουστάρουμε!  :grin:
Κανονίστε όταν έρθω Αθήνα θέλω πορνοπροπόνηση στο πιο extreme, στο πιο πορνώδες σιδεράδικο της μεγάλης μπουρδελούπολης!!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ρε πίτσι σε ποιο δήμο πέτυχες γυμναστήριο που να έχει εξοπλισμό για ελεύθερο σκουάτ;εδώ τα κανονικά γυμναστήρια και έχουν μόνο κάτι χαζό σμιθ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ χύστη μου! Είμαι 1.78 και πλέον 74 κιλά! Έχω ακόμα ψωμιά για να φτάσω τον Πίτσι!  :rockon:
Όσο για τις περιγραφές σε προηγούμενα ποστς, όπως καταλαβαίνεις είχαν και χιουμοριστικά στοιχεία μέσα, έτσι για να γουστάρουμε!  :grin:
Κανονίστε όταν έρθω Αθήνα θέλω πορνοπροπόνηση στο πιο extreme, στο πιο πορνώδες σιδεράδικο της μεγάλης μπουρδελούπολης!!!

Να κανονίσουμε μια καλή προπόνηση όλοι μαζί ρε μάγκες τις γιορτές αν ψήνεστε .....  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
γουσταρετε?εδω ειμαι 78 κιλα...ειχα κατεβει και 76,που ημουν ινες :sunglasses:

Κομπλέ είσαι, κοίτα να το κρατήσεις. Δεν έχεις και σαμπρέλα ρε μπαγάσα. Πόσα κιλά κάτω από το ύψος σου είσαι;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
χερετο ολουσ τουσ χτιστουσ του σαιτ!
εντρομεσ οι γιαγιαδεσ στο διμοτικο γιμναστιριο ιρθαν αντιμετοπεσ με τισ παθιασμενεσ πορνοδεσ κραυγεσ μου οταν απαξιονα με μεγαλιν γκαυλαν 150 κιλα στο σκουοτ.οι αναστεναγνι ιταν πιο βαριοι ,πιο πομποδεσ και πιο θιριοδεσ οταν το σκουοτ φορτονοταν με περισοτερο καοτσουκ.

οι γνοστοι μαλακοκαυλιδεσ χαζοπιτσιρικαδεσ που νομιζουν οτι ειναι σουπερμαν και σφιχτερμαν κιτουσανανε αποριμενοι και τρομαγνενι με μεγαλο φθονο οταν απαξιονα τα 150 κιλα στο σκουοτ.διστιχοσ ειχα ξεχασει τι ζονι μου σπιτι και φοβιθικα να κουμποσο παραπανο κιλα,γιατι οσ γνοστον σκουοτ χορισ ζονι ειναι θανατοσ!!!χεχε!!!

Πιτσι χτιζεις ενα μυθο. Το δημοτικο γυμναστηριο γνωριζει μεγαλες δοξες.
Απο σημερα το βραδυ οι παρευρισκομενοι στο γυμναστηριο θα συζητουν τα κατορθωματα σου,
και σε λιγες εβδομαδες το γυμναστηριο θα κατακλυστει απο θαυμαστριες/ες και αντιζηλους,
που θα τους ταπεινωσεις κι αυτους... :bottom:

Χαιρε Πιτσιλιστι ημιθεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
1.82 ειμαι...εκει ημουν 78 κιλα

τωρα ειμαι 93...εχω καμποσο λιπος...παιρνω και χανω ευκολα σχετικα

στις απο κατω ειμαι 88 και 85 κιλα...απο τοτε εχω φτιαξει αρκετα κορμο,κοιλιακους και ποδια...
φιλε μια χαρα εισαι
προσεξε λιγο το βυζι ομως εχει παρει παραπανω λιπος
και απο τα βυζια φευγει δυσκολα
να το ξες αυτο...

Επισκέπτης
ρε πίτσι σε ποιο δήμο πέτυχες γυμναστήριο που να έχει εξοπλισμό για ελεύθερο σκουάτ;εδώ τα κανονικά γυμναστήρια και έχουν μόνο κάτι χαζό σμιθ.
διστιχοσ χιστι μου δε κανο ελευθερα.κανο σε σμιθακι.ξερο ειναι φλορικο αλλα αμα δεν εχισ ατομα να σε βοιθισουν και προπαντον εξοπλισμο οποσ ειπεσ....γαμισε τα!

Επισκέπτης
για τον χιστι που του ειχα πι οτι θα του γραψο τιν πορνοερυενα που καπου ειχα διαβασι σχετικα με το γκρειπφρουτ....λιπον το γκρειφρουτ οποσ και αλλα πορνοφαγιτα περιεχουν μια πορνοδεσ ουσια που λεγετε:
λεμονενια

αυξανουν τιν θερμογενεσι,βελτιονουν τιν καυσι λιπουσ,ενισχυουν το ανοσοποιιτικο και το κικλοφορικο σιστιμα,βοιθουν στιν αδρανοποιηση τον ελευθερον ριΖον.βρισκοντε κιριοσ σε ακτινιδια,γκρειπφρουτ,κιτρα,κουμκουατ,λεμονια,μανταρινια,παπαγια και πορτοκαλια.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
για τον χιστι που του ειχα πι οτι θα του γραψο τιν πορνοερυενα που καπου ειχα διαβασι σχετικα με το γκρειπφρουτ....λιπον το γκρειφρουτ οποσ και αλλα πορνοφαγιτα περιεχουν μια πορνοδεσ ουσια που λεγετε:
λεμονενια

αυξανουν τιν θερμογενεσι,βελτιονουν τιν καυσι λιπουσ,ενισχυουν το ανοσοποιιτικο και το κικλοφορικο σιστιμα,βοιθουν στιν αδρανοποιηση τον ελευθερον ριΖον.βρισκοντε κιριοσ σε ακτινιδια,γκρειπφρουτ,κιτρα,κουμκουατ,λεμονια,μανταρινια,παπαγια και πορτοκαλια.

Η κολωνια Μυρτω που φοραω εχει λεμονενια;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=bwKEcz6OFmc[/video] [/video]

Επισκέπτης
Χμμμμμμμμμμμμμμμ!  :think:

Έτσι όπως μου το λες, πρέπει να το παίρνω μεταπροπονητικά πριν το γεύμα που κάνω το βραδάκι...

Κι εγώ σκεπτόμουν να κουμπώνω ένα μαζί με τα πορτοκάλια που θα στίβω κάθε πρωί...

Παλιά μαζί με τα πορτοκάλια κούμπωνα κι ένα λεμόνι για αυτό το λόγο. Μπορεί να το διατηρήσω και φέτος και να πάει το γκρέηπ φρουτ για το βραδινό...

ΥΓ: πιτσιλιστι βρεσ τιν πιγι εκινι που ελεγεσ για το γκρειπ φρουτ

ελα πορνε μου.χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δινατα,αυστιρα ριθμικα και σιναμα ρομαντικα!

το γκρειφρουτ οποσ και αλλα πορνοφαγιτα περιεχουν μια πορνοδεσ ουσια που λεγετε:
λεμονενια

Επισκέπτης
λεμονενια

το ΝΟΥ ΣΟΥ καυλεα με τα γκρειπφρουτ....καλα ειναι αλλα προσεχουμε...φιλικα

Επισκέπτης
το ΝΟΥ ΣΟΥ καυλεα με τα γκρειπφρουτ....καλα ειναι αλλα προσεχουμε...φιλικα
γραψε μου τιν ερευνα σου να χισο πορνε μου!!!!!αντεεεεεεεεε!
δεν εχο φαι ποτε μου αυτο το πορνοδεσ φρουτο ειναι ι αλιθια!
χεχε!
προτιμο τιν καφεινι σε λογικεσ ποσοτιτεσ για θερμογενεσι!!!χινοοοοοοοοοο!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
γραψε μου τιν ερευνα σου να χισο πορνε μου!!!!!αντεεεεεεεεε!
δεν εχο φαι ποτε μου αυτο το πορνοδεσ φρουτο ειναι ι αλιθια!
χεχε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
markarian.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom