Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ενα εχο να πο !!!!!το κτισιμο σινεχιζετε μεχρι τελικισ πτοσεοσ και ειαμι ετιμοσ να παο στο γαμιμενο διμοτικο γυμναστιριο τισ περιοχισ μου να τουσ απαξιοσο τα θλιβερα τουσ κινεζικα γαμιμενα οργανα.θα τουσ φερνο πιο βαρβαρα απο ποτε,πιο ταπινοτικα,θα τα εξευτελισο,θα τα κανο να αναστεναξουν,να αγκομαχισουν,να τροχιστουν αναμεταξι τουσ μεχρι να φιγι τελιοσ ι ψευτικι φλορικι βαφι τουσ.
λατρευο να απαξιονο γαμιμενα πραματα του διμοσιου!!!!ειανι ιπεροχα!!!με προσελκιι αφανταστα!!!!το κεφαλι τισ πουτσασ μου γινετε ολο και πιο σκλιρο ,ι ανδρεναλινι πορνοκοριφονετε και ι τεστοστερονι βαραι κοκινο!!!

διμοτικο γιμναστιριο,διμοτικι γιμναστεσ του διμου ερχομε να σασ ταπινοσο οσο πιο βρομικα μπορο!

Τυπε, καντα ολα τανα εκει μεσα :rockon:.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενα εχο να πο !!!!!το κτισιμο σινεχιζετε μεχρι τελικισ πτοσεοσ και ειαμι ετιμοσ να παο στο γαμιμενο διμοτικο γυμναστιριο τισ περιοχισ μου να τουσ απαξιοσο τα θλιβερα τουσ κινεζικα γαμιμενα οργανα.θα τουσ φερνο πιο βαρβαρα απο ποτε,πιο ταπινοτικα,θα τα εξευτελισο,θα τα κανο να αναστεναξουν,να αγκομαχισουν,να τροχιστουν αναμεταξι τουσ μεχρι να φιγι τελιοσ ι ψευτικι φλορικι βαφι τουσ.
λατρευο να απαξιονο γαμιμενα πραματα του διμοσιου!!!!ειανι ιπεροχα!!!με προσελκιι αφανταστα!!!!το κεφαλι τισ πουτσασ μου γινετε ολο και πιο σκλιρο ,ι ανδρεναλινι πορνοκοριφονετε και ι τεστοστερονι βαραι κοκινο!!!

διμοτικο γιμναστιριο,διμοτικι γιμναστεσ του διμου ερχομε να σασ ταπινοσο οσο πιο βρομικα μπορο!

:2funny:

Πάμε δυναμικά .....  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Ετσι μπραβο μεγαλε! Γιατι εμεις οταν γυμναζομαστε τα γαμαμε ολα δεν τον παιζουμε!  :rockon: :headbang2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
τελικα δεν αντεξα χορισ τιν μαγικι σκονι!(μαλλον βαρεθικα το μαγιρεμα και δεν αντεξα το πολι το φαγιτο)ι σκονι κατεβενι πιο ευκολα κατο!χεχε!οποτε ξαναγιρισαμε στι πορνομαγια τισ whey!

το προγραμα τον ιμερον προπονισισ

προινο
1 σκουπ whey σε 150 μλ γαλα!
50 γραμαρια μαυροσιταρο
1 μπανανα
1 κουταλια μελι

δεκατιανο
70 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
200 γραμαρια κοτατζ
10 αμιγδαλα

μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα ι μοσχαρι
70 γραμαρια καστανο ριζι(1 κουταλια σισαμελεο)

απογευματινο
200 γραμαρια κοτατζ
3 μικρεσ καλαμπογκοφρετεσ,εχουν μεσα σιταρι και καλαμποκι και πολι λιγο ριζι.
1 μιλο
(μερικεσ φορεσ παραλιπετε αυτο το γευμα λογο προορισ προπονισισ,και το βαζο σαν βραδινο χορισ βεβεα τισ γκοφρετεσ και το μιλο.απλα μονο το κοτατζ.)

μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey σε νερο
50 γραμαρια μαυροσιταρο
1 κουταλια μελι

ανεμενο να διαβασο τα προγραματα τον κτιστον του σαιτ και να ανταλαξουμε πορνοσιμβουλεσ!

Γιατι τοσο λιγο γαλα χυστη μου? Φοβασαι τον υδατανθρακα?
Πρεπει να εισαι ολη μερα στην κουζινα και να μαγειρευεις παντως! Μια ευκολη λυση ειναι και τα φιλετακια απο στηθος κοτοπουλο που κυκλοφορουν αλλα ειναι ακριβα τα γαμημενα!

Επισκέπτης
γενικα οτι ακουει στο ονομα ''κοτοπουλο'' και ειδικα στο ''φιλετο κοτοπουλο'' ειναι πανακριβο.
ι γαλοπουλα ειναι πιο φτινι.

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα.
έψαχνα τις προηγούμενες σελήδες και δεν είδα απάντηση στην ερώτηση μου στον vaggo να μας πεί κιλά και ύψος....
Μήπως απάντησε το παιδί και δεν το είδα.
Vaggooooo τουμπανιάρη που είσαι??????

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντος vaggo αν μου πείς το ύψος σου και το βάρος σου δεν είναι τουλάχιστον +10 με 15 κιλά.... θα απογοητευτώ...
Τουλάχιστον από τις περιγραφές που μας έγραψες... σε φαντάζομαι τουμπανο.

Επισκέπτης
:think:

Θες όγκο δλδ;

Γιατί η γράμμωση ήταν οκ!

Αλλά προσωπική γνώμη παίδες δε λέει να χάσεις τη γράμμωση για να γίνεις ντουλάπα.  :-

Για να τα καταφέρεις και τα 2 ταυτόχρονα , είναι πολύ δύσκολο, κάπου είναι αντικρουόμενοι στόχοι.

Προσωπικά δε το έχω πετύχει.  :grin:
θα γουστερνα οι μιονεσ μου να ειναι λιγο πιο ογκοδεσ ,θιριοδεσ ,πομποδεσ!αλλά και ινοδεσ!
κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε και σινεχιζουμε το κτισιμο μεχρι τελικισ πτοσεοσ!

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι
Ο καυλέας πίτσι, είναι από τα ποιοτικά κορμιά που κυκλοφορούν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.
Γιαυτό και πολλά πορνίδια βρέχουν το βρακάκι τους (από καύλα) οταν τον γνωρίζουν....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γενικα οτι ακουει στο ονομα ''κοτοπουλο'' και ειδικα στο ''φιλετο κοτοπουλο'' ειναι πανακριβο.
ι γαλοπουλα ειναι πιο φτινι.

καμια αλλη προταση για πρωτεινη?κ εγω φιλετα κοτοπουλο παιρνω απο το μαρκετ αλλα οντως ειναι αρκετα ακριβο πρεπει να βρω εναλλακτικη.Για καρμπς θα παιζω ρυζογκοφρετα τις εχει φτηνες

Επισκέπτης
Ναι ναι
Ο καυλέας πίτσι, είναι από τα ποιοτικά κορμιά που κυκλοφορούν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.
Γιαυτό και πολλά πορνίδια βρέχουν το βρακάκι τους (από καύλα) οταν τον γνωρίζουν....
αττιλα ειμαι ετιμοσ να απαξιοσο να κανιβαλισο αυστιρα και δινατα το διμοτικο γιμναστιριο τισ περιοχισ μου!
ειναι ιπεροχο να βλεπισ τον διμοσιο γαμιμενο ιπαλιλο τρομαγμενο να διαγραφετε στο προσοπακι του ο τρομοσ οταν εσι κανιβαλιζεισ και απαξιονισ τα διμοσια οργανα γιμναστικισ του γαγιμενου γιοργακι!
και οταν σε παρακαλαι ο διμοδιοσ ιπαλιλοσ να φερεσε με καλοσινι στα κινεζικα βαρακια και οργανα του γαμογιοργακι εσι να του απαντασ με αυστιρο,αυταρχικο,επιβλιτικο,απαξιοτικο και χλευαστικο ιφοσ ''εγο κανο bodybuilding και οχι μπαλετο''
ειναι μια μαγια να βλεπισ τα ψευτοσιδερα να ξεχαρβαλιαζοντε οταν εσι ο θιριοδεσ χιστισ - χτιστοσ τα κοπανασ με μανια και οσο το αιμα κιλαι στουσ πορνομιονεσ και πριζοντε με ολο και περισοτερι οργι και εντασι απαξιονισ τα κινεζικα κουκλοθεατρα του καριολι του ξεπεσμενου του χιλιογαμιμενου γιοργακι!
ειναι ιπεροχο!ειανι δελεαστικο!!!!!
σιμερα διμοτικο γιμναστιριο θα με εχισ αναμεσα του να σε απαξιοσο να σε ΚΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ !!!!

Επισκέπτης
καμια αλλη προταση για πρωτεινη?κ εγω φιλετα κοτοπουλο παιρνω απο το μαρκετ αλλα οντως ειναι αρκετα ακριβο πρεπει να βρω εναλλακτικη.Για καρμπς θα παιζω ρυζογκοφρετα τις εχει φτηνες
ΠΕΣ ΜΟΥ ποσα γραμαρια και τιμι.
τα πιο φτινα τισ πιατσασ θα τα βρισ LIDL παντοσ.
600 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ

1000 γραμαρια γαλοπουλα στα 7 ευρο.σιμφερι ι γαλοπουλα.

πολι φτινι λισι για ιδατανθρακα σινθετο ειναι το μαυροσιταρο.
600 γραμαρια στα καρφουρ 2,30.
στι πιατσα στα ροσικα μαγαζια 1,90 παλι τα 600 γραμαρια

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ΠΕΣ ΜΟΥ ποσα γραμαρια και τιμι.
τα πιο φτινα τισ πιατσασ θα τα βρισ LIDL παντοσ.
600 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ

1000 γραμαρια γαλοπουλα στα 7 ευρο.σιμφερι ι γαλοπουλα.
:o

πολυ φτηνα

λιντλ ειναι μακρυα χυστη σε αβ πηγαινω
το πιο φτηνω που εχω υπολογισει για πρωτεινη ειναι κονσερβες τονου που δινει κ προσφορες αλλα ειναι αηδια κ εχει πολυ συντηριτικο κ αλατι μεσα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αττιλα ειμαι ετιμοσ να απαξιοσο να κανιβαλισο αυστιρα και δινατα το διμοτικο γιμναστιριο τισ περιοχισ μου!
ειναι ιπεροχο να βλεπισ τον διμοσιο γαμιμενο ιπαλιλο τρομαγμενο να διαγραφετε στο προσοπακι του ο τρομοσ οταν εσι κανιβαλιζεισ και απαξιονισ τα διμοσια οργανα γιμναστικισ του γαγιμενου γιοργακι!
και οταν σε παρακαλαι ο διμοδιοσ ιπαλιλοσ να φερεσε με καλοσινι στα κινεζικα βαρακια και οργανα του γαμογιοργακι εσι να του απαντασ με αυστιρο,αυταρχικο,επιβλιτικο,απαξιοτικο και χλευαστικο ιφοσ ''εγο κανο bodybuilding και οχι μπαλετο''
ειναι μια μαγια να βλεπισ τα ψευτοσιδερα να ξεχαρβαλιαζοντε οταν εσι ο θιριοδεσ χιστισ - χτιστοσ τα κοπανασ με μανια και οσο το αιμα κιλαι στουσ πορνομιονεσ και πριζοντε με ολο και περισοτερι οργι και εντασι απαξιονισ τα κινεζικα κουκλοθεατρα του καριολι του ξεπεσμενου του χιλιογαμιμενου γιοργακι!
ειναι ιπεροχο!ειανι δελεαστικο!!!!!
σιμερα διμοτικο γιμναστιριο θα με εχισ αναμεσα του να σε απαξιοσο να σε ΚΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ !!!!

Δεν υπάρχεις λέμε .....

Επισκέπτης

πολυ φτηνα

λιντλ ειναι μακρυα χυστη σε αβ πηγαινω
το πιο φτηνω που εχω υπολογισει για πρωτεινη ειναι κονσερβες τονου που δινει κ προσφορες αλλα ειναι αηδια κ εχει πολυ συντηριτικο κ αλατι μεσα
προτιμο τιν ομι γαλοπουλα και το μοσχαρι ι το κοτοπουλο να τα βραζο στον ατμομαγιρα 20 λεπτα μαξιμουμ παρα οτι ιπαρχι σε σαπια κονσερβα.
αντιπαθο τα σιντιριτικα -τα γλικαντικα και γενικα ολεσ τισ μαλακιεσ που βαζουν στα τροφιμα και σιχενομε το αλατι.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

προτιμο τιν ομι γαλοπουλα και το μοσχαρι ι το κοτοπουλο να τα βραζο στον ατμομαγιρα 20 λεπτα μαξιμουμ παρα οτι ιπαρχι σε σαπια κονσερβα.
αντιπαθο τα σιντιριτικα -τα γλικαντικα και γενικα ολεσ τισ μαλακιεσ που βαζουν στα τροφιμα και σιχενομε το αλατι.

Μάγκες εγώ πέρυσι κατανάλωνα πολύ τόνο λευκό χωρίς λάδι. 1 κουτάκι 30 γρ πρωτεινής και 0% λίπος. Επεδίωκα γράμμωση. Μου αρέσει ο τόνος βέβαια. Μπορείτε να βάλετε λάδι λεμόνι.

Αλλά τα συντηρητικά είναι πρόβλημα. Στο μεταξύ και η ιστορία που έγινε στη Ιαπωνία, λέτε να εισάγεται κανά ψαρικό στην Ελλάδα από εκεί;  :-

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οταν ετρωγα τονο παλια βρωμαγε ολο το σπιτι σαν μουνι ελλεεινιδας

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οταν ετρωγα τονο παλια βρωμαγε ολο το σπιτι σαν μουνι ελλεεινιδας

Τόσο πολύ;  :grin:

Ποια εταιρεία αγόραζες;

Γεύση;

Εγώ ΤΡΑΤΑ σκέτο, χωρίς λάδι.

Ο τόνος βέβαια έχει αρκετή χοληστερόλη.

Πόσο συχνά κάνει να τρώει κανείς;

Εγώ έτρωγα και 2 κονσέρβες ημερησίως.

Επισκέπτης
χερετο ολουσ τουσ χτιστουσ του σαιτ!
εντρομεσ οι γιαγιαδεσ στο διμοτικο γιμναστιριο ιρθαν αντιμετοπεσ με τισ παθιασμενεσ πορνοδεσ κραυγεσ μου οταν απαξιονα με μεγαλιν γκαυλαν 150 κιλα στο σκουοτ.οι αναστεναγνι ιταν πιο βαριοι ,πιο πομποδεσ και πιο θιριοδεσ οταν το σκουοτ φορτονοταν με περισοτερο καοτσουκ.

οι γνοστοι μαλακοκαυλιδεσ χαζοπιτσιρικαδεσ που νομιζουν οτι ειναι σουπερμαν και σφιχτερμαν κιτουσανανε αποριμενοι και τρομαγνενι με μεγαλο φθονο οταν απαξιονα τα 150 κιλα στο σκουοτ.διστιχοσ ειχα ξεχασει τι ζονι μου σπιτι και φοβιθικα να κουμποσο παραπανο κιλα,γιατι οσ γνοστον σκουοτ χορισ ζονι ειναι θανατοσ!!!χεχε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom