neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
για γραψε και την προπονα σου τυπε να δουμε...και να αναλυσουμετο ξερο αλλα διστιχοσ δε γινετε με τιποτα.μαλακια.((((
για γραψε και την προπονα σου τυπε να δουμε...και να αναλυσουμετο ξερο αλλα διστιχοσ δε γινετε με τιποτα.μαλακια.((((
ενα εχο να πο !!!!!το κτισιμο σινεχιζετε μεχρι τελικισ πτοσεοσ και ειαμι ετιμοσ να παο στο γαμιμενο διμοτικο γυμναστιριο τισ περιοχισ μου να τουσ απαξιοσο τα θλιβερα τουσ κινεζικα γαμιμενα οργανα.θα τουσ φερνο πιο βαρβαρα απο ποτε,πιο ταπινοτικα,θα τα εξευτελισο,θα τα κανο να αναστεναξουν,να αγκομαχισουν,να τροχιστουν αναμεταξι τουσ μεχρι να φιγι τελιοσ ι ψευτικι φλορικι βαφι τουσ.
λατρευο να απαξιονο γαμιμενα πραματα του διμοσιου!!!!ειανι ιπεροχα!!!με προσελκιι αφανταστα!!!!το κεφαλι τισ πουτσασ μου γινετε ολο και πιο σκλιρο ,ι ανδρεναλινι πορνοκοριφονετε και ι τεστοστερονι βαραι κοκινο!!!
διμοτικο γιμναστιριο,διμοτικι γιμναστεσ του διμου ερχομε να σασ ταπινοσο οσο πιο βρομικα μπορο!
ενα εχο να πο !!!!!το κτισιμο σινεχιζετε μεχρι τελικισ πτοσεοσ και ειαμι ετιμοσ να παο στο γαμιμενο διμοτικο γυμναστιριο τισ περιοχισ μου να τουσ απαξιοσο τα θλιβερα τουσ κινεζικα γαμιμενα οργανα.θα τουσ φερνο πιο βαρβαρα απο ποτε,πιο ταπινοτικα,θα τα εξευτελισο,θα τα κανο να αναστεναξουν,να αγκομαχισουν,να τροχιστουν αναμεταξι τουσ μεχρι να φιγι τελιοσ ι ψευτικι φλορικι βαφι τουσ.
λατρευο να απαξιονο γαμιμενα πραματα του διμοσιου!!!!ειανι ιπεροχα!!!με προσελκιι αφανταστα!!!!το κεφαλι τισ πουτσασ μου γινετε ολο και πιο σκλιρο ,ι ανδρεναλινι πορνοκοριφονετε και ι τεστοστερονι βαραι κοκινο!!!
διμοτικο γιμναστιριο,διμοτικι γιμναστεσ του διμου ερχομε να σασ ταπινοσο οσο πιο βρομικα μπορο!
τελικα δεν αντεξα χορισ τιν μαγικι σκονι!(μαλλον βαρεθικα το μαγιρεμα και δεν αντεξα το πολι το φαγιτο)ι σκονι κατεβενι πιο ευκολα κατο!χεχε!οποτε ξαναγιρισαμε στι πορνομαγια τισ whey!
το προγραμα τον ιμερον προπονισισ
προινο
1 σκουπ whey σε 150 μλ γαλα!
50 γραμαρια μαυροσιταρο
1 μπανανα
1 κουταλια μελι
δεκατιανο
70 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
200 γραμαρια κοτατζ
10 αμιγδαλα
μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα ι μοσχαρι
70 γραμαρια καστανο ριζι(1 κουταλια σισαμελεο)
απογευματινο
200 γραμαρια κοτατζ
3 μικρεσ καλαμπογκοφρετεσ,εχουν μεσα σιταρι και καλαμποκι και πολι λιγο ριζι.
1 μιλο
(μερικεσ φορεσ παραλιπετε αυτο το γευμα λογο προορισ προπονισισ,και το βαζο σαν βραδινο χορισ βεβεα τισ γκοφρετεσ και το μιλο.απλα μονο το κοτατζ.)
μεταπροπονιτικο
1 σκουπ whey σε νερο
50 γραμαρια μαυροσιταρο
1 κουταλια μελι
ανεμενο να διαβασο τα προγραματα τον κτιστον του σαιτ και να ανταλαξουμε πορνοσιμβουλεσ!
θα γουστερνα οι μιονεσ μου να ειναι λιγο πιο ογκοδεσ ,θιριοδεσ ,πομποδεσ!αλλά και ινοδεσ!
Θες όγκο δλδ;
Γιατί η γράμμωση ήταν οκ!
Αλλά προσωπική γνώμη παίδες δε λέει να χάσεις τη γράμμωση για να γίνεις ντουλάπα. :-
Για να τα καταφέρεις και τα 2 ταυτόχρονα , είναι πολύ δύσκολο, κάπου είναι αντικρουόμενοι στόχοι.
Προσωπικά δε το έχω πετύχει.
γενικα οτι ακουει στο ονομα ''κοτοπουλο'' και ειδικα στο ''φιλετο κοτοπουλο'' ειναι πανακριβο.
ι γαλοπουλα ειναι πιο φτινι.
αττιλα ειμαι ετιμοσ να απαξιοσο να κανιβαλισο αυστιρα και δινατα το διμοτικο γιμναστιριο τισ περιοχισ μου!Ναι ναι
Ο καυλέας πίτσι, είναι από τα ποιοτικά κορμιά που κυκλοφορούν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.
Γιαυτό και πολλά πορνίδια βρέχουν το βρακάκι τους (από καύλα) οταν τον γνωρίζουν....
ΠΕΣ ΜΟΥ ποσα γραμαρια και τιμι.καμια αλλη προταση για πρωτεινη?κ εγω φιλετα κοτοπουλο παιρνω απο το μαρκετ αλλα οντως ειναι αρκετα ακριβο πρεπει να βρω εναλλακτικη.Για καρμπς θα παιζω ρυζογκοφρετα τις εχει φτηνες
:oΠΕΣ ΜΟΥ ποσα γραμαρια και τιμι.
τα πιο φτινα τισ πιατσασ θα τα βρισ LIDL παντοσ.
600 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ
1000 γραμαρια γαλοπουλα στα 7 ευρο.σιμφερι ι γαλοπουλα.
αττιλα ειμαι ετιμοσ να απαξιοσο να κανιβαλισο αυστιρα και δινατα το διμοτικο γιμναστιριο τισ περιοχισ μου!
ειναι ιπεροχο να βλεπισ τον διμοσιο γαμιμενο ιπαλιλο τρομαγμενο να διαγραφετε στο προσοπακι του ο τρομοσ οταν εσι κανιβαλιζεισ και απαξιονισ τα διμοσια οργανα γιμναστικισ του γαγιμενου γιοργακι!
και οταν σε παρακαλαι ο διμοδιοσ ιπαλιλοσ να φερεσε με καλοσινι στα κινεζικα βαρακια και οργανα του γαμογιοργακι εσι να του απαντασ με αυστιρο,αυταρχικο,επιβλιτικο,απαξιοτικο και χλευαστικο ιφοσ ''εγο κανο bodybuilding και οχι μπαλετο''
ειναι μια μαγια να βλεπισ τα ψευτοσιδερα να ξεχαρβαλιαζοντε οταν εσι ο θιριοδεσ χιστισ - χτιστοσ τα κοπανασ με μανια και οσο το αιμα κιλαι στουσ πορνομιονεσ και πριζοντε με ολο και περισοτερι οργι και εντασι απαξιονισ τα κινεζικα κουκλοθεατρα του καριολι του ξεπεσμενου του χιλιογαμιμενου γιοργακι!
ειναι ιπεροχο!ειανι δελεαστικο!!!!!
σιμερα διμοτικο γιμναστιριο θα με εχισ αναμεσα του να σε απαξιοσο να σε ΚΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ !!!!
προτιμο τιν ομι γαλοπουλα και το μοσχαρι ι το κοτοπουλο να τα βραζο στον ατμομαγιρα 20 λεπτα μαξιμουμ παρα οτι ιπαρχι σε σαπια κονσερβα.:o
πολυ φτηνα
λιντλ ειναι μακρυα χυστη σε αβ πηγαινω
το πιο φτηνω που εχω υπολογισει για πρωτεινη ειναι κονσερβες τονου που δινει κ προσφορες αλλα ειναι αηδια κ εχει πολυ συντηριτικο κ αλατι μεσα
:o
το πιο φτηνω που εχω υπολογισει για πρωτεινη ειναι κονσερβες τονου που δινει κ προσφορες αλλα ειναι αηδια κ εχει πολυ συντηριτικο κ αλατι μεσα
προτιμο τιν ομι γαλοπουλα και το μοσχαρι ι το κοτοπουλο να τα βραζο στον ατμομαγιρα 20 λεπτα μαξιμουμ παρα οτι ιπαρχι σε σαπια κονσερβα.
αντιπαθο τα σιντιριτικα -τα γλικαντικα και γενικα ολεσ τισ μαλακιεσ που βαζουν στα τροφιμα και σιχενομε το αλατι.
οταν ετρωγα τονο παλια βρωμαγε ολο το σπιτι σαν μουνι ελλεεινιδας