Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για γκρέηπφρουτ ξέρει κανείς να πει;

Είχε γράψει ο maximilian κάτι για το κάψιμο λίπους αλλά ήταν πολύ γενικό. Μπορεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος που να ξέρει να μας πει λίγο τη χρησιμότητά του και το με ποιούς τρόπους γίνεται αποτελεσματικό;

τισ καλιμερεσ μου σε πιτσι, βαγγο κε όλι τιν παρεα

Επισκέπτης

Είχε γράψει ο maximilian κάτι για το κάψιμο λίπους αλλά ήταν πολύ γενικό. Μπορεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος που να ξέρει να μας πει λίγο τη χρησιμότητά του και το με ποιούς τρόπους γίνεται αποτελεσματικό;

καλιμερα καυλιαρι μου!
οντοσ ειναι αποτελεσματικο,εχι μια πορνοδεσ ουσια μεσα που τιν εχι και το λεμονι και κατι αλεσ τροφεσ που βοιθαει στο καψιμο λιπουσ.
δε θιμαμε πολα πραματα αλλα μπορο να ξαναβρο τιν πιγι μου και να σου γραψο!τα λεει ολα αναλιτικα εκι που το διαβασα!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Διατροφολόγος μου είχε πει ότι το γκεηπφρουτ  (μια ουσία που περιέχει) πριν το γεύμα έχει την ιδιότητα να κάνει το συκώτι να καίει λίπος και όχι να το αποθηκεύει. Επίσης ότι μειώνει τα επίπεδα ινσουλίνης.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλιμερα καυλιαρι μου!
οντοσ ειναι αποτελεσματικο,εχι μια πορνοδεσ ουσια μεσα που τιν εχι και το λεμονι και κατι αλεσ τροφεσ που βοιθαει στο καψιμο λιπουσ.
δε θιμαμε πολα πραματα αλλα μπορο να ξαναβρο τιν πιγι μου και να σου γραψο!τα λεει ολα αναλιτικα εκι που το διαβασα!
με καυλωνεις σημερα τυπε :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τρως όση ώρα πριν χρειάζεται για να έχεις χωνέψει και αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό και βέβαια τη τροφή (όχι λιπαρά πριν την προπόνηση!).Μετά τη προπόνηση περίμενε 1 ώρα για κανονικό φαγητό. Αμέσως μετά τη προπόνηση μπορείς να φας ένα φρούτο και μια μπάρα πρωτείνης.

Κατ’ αρχάς τι δεν πρέπει να τρως: Τηγανητά, γλυκά, πίτσες, σουβλάκια, τυρόπιτες, αναψυκτικά, μπίρες, ποτά, λευκό ψωμί, λευκό ρύζι, λευκά ζυμαρικά, αρνί, χοιρινό.

Τα τρόφιμα αποτελούνται από πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες.
Αν γυμνάζεσαι χρειάζεσαι γύρω στο 1,5 γρ πρωτείνη ανά κιλό σωματικού βάρους  αλλά όχι πάνω από 30 γρ ανά γεύμα. Προτίμησε πρωτείνες από ασπράδια, μοσχάρι, γαλοπούλα,  κοτόπουλο, γαλακτοκομικά λίγων λιπαρών, όσπρια, ξηρούς καρπούς (κατά σειρά απόδοσης).
Λίπη: Χρειάζεσαι πολυακόρεστα λίπη που περιέχουν ω3 και ω6 και θα τα βρεις σε λιπαρά ψάρια (σολωμός, σαρδέλα, σκουμπρί κλπ).
Υδατάνθρακες που είναι η κύρια πηγή ενέργειας και θα τους βρεις σε καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής, πατάτες κλπ).
Ποσότητες: Βρες ένα θερμιδομετρητή και βγάλε τις ποσότητες που χρειάζεσαι ανάλογα με τις θερμιδικές σου ανάγκες.
Επίσης τρως πράσινη σαλάτα και πίνεις πολύ νερό.
Μοίρασε τις θερμίδες και τις πρωτείνες σε 5-6 γεύματα έτσι ώστε να μη πεινάς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ ένα γιαούρτι 2%.
Αυτά σε γενικές γραμμές  ένας διατροφολόγος βέβαια θα βοηθήσει περισσότερο.

ΥΓ Μια μέρα τη βδομάδα φάε ότι θέλεις σε λογικά βέβαια πλαίσια.
Μαν μια ερωτηση γιατι απο τα γραφομενα σου διαπιστωνει και ο πιο αδαης οτι ξερεις!! θα ηθελα να σε ρωτησω αν  το ασπραδι του  αυγου εχει χολιστερινη?Και ποσα ασπραδια μπορουμε να τρωμε την ημερα?..

Επισκέπτης
Μαν μια ερωτηση γιατι απο τα γραφομενα σου διαπιστωνει και ο πιο αδαης οτι ξερεις!! θα ηθελα να σε ρωτησω αν  το ασπραδι του  αυγου εχει χολιστερινη?Και ποσα ασπραδια μπορουμε να τρωμε την ημερα?..
το ασπραδι δεν εχι χολιστερινι.
μερικοι χιστεσ-χτιστοι λενε οτι εχι ο κροκοσ.αλοι χιστεσ -χτιστοι λενε οτι δεν εχι ο κρομοσ!ειανι αμφιλεγομενεσ οι αποψισ τον χτιστον!
ποσα ασπραδια κουμπονισ τσιρτσιναμπα τιν ιμερα????κουμποσε αφοβα ασπραδια!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το ασπραδι δεν εχι χολιστερινι.
μερικοι χιστεσ-χτιστοι λενε οτι εχι ο κροκοσ.αλοι χιστεσ -χτιστοι λενε οτι δεν εχι ο κρομοσ!ειανι αμφιλεγομενεσ οι αποψισ τον χτιστον!
ποσα ασπραδια κουμπονισ τσιρτσιναμπα τιν ιμερα????κουμποσε αφοβα ασπραδια!
οκ ty..Kai κατι ακομα.. ειμαι 1.83 80 κιλα απο γυμναστικη κανω ποδιλατο mtb πριν την προπονηση καμια ωρα να τρωω ολικης αλεσεως διμιτριακα με γαλα 1% (αυτο κανω ηδη)και μετα την προπονηση να τρωω παλι το ιδιο η να τρωω ασπραδια αυγων?Και ποσα?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
οκ ty..Kai κατι ακομα.. ειμαι 1.83 80 κιλα απο γυμναστικη κανω ποδιλατο mtb πριν την προπονηση καμια ωρα να τρωω ολικης αλεσεως διμιτριακα με γαλα 1% (αυτο κανω ηδη)και μετα την προπονηση να τρωω παλι το ιδιο η να τρωω ασπραδια αυγων?Και ποσα?

Η άσκηση που κάνεις είναι αερόβια οπότε μετά την άσκηση το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι τα ασπράδια. Η γνώμη μου είναι ότι ένα γιαούρτι με μέλι και ένα φρούτο είναι πολύ προτιμότερα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διατροφολόγος μου είχε πει ότι το γκεηπφρουτ  (μια ουσία που περιέχει) πριν το γεύμα έχει την ιδιότητα να κάνει το συκώτι να καίει λίπος και όχι να το αποθηκεύει. Επίσης ότι μειώνει τα επίπεδα ινσουλίνης.

Χμμμμμμμμμμμμμμμ!  :think:

Έτσι όπως μου το λες, πρέπει να το παίρνω μεταπροπονητικά πριν το γεύμα που κάνω το βραδάκι...

Κι εγώ σκεπτόμουν να κουμπώνω ένα μαζί με τα πορτοκάλια που θα στίβω κάθε πρωί...

Παλιά μαζί με τα πορτοκάλια κούμπωνα κι ένα λεμόνι για αυτό το λόγο. Μπορεί να το διατηρήσω και φέτος και να πάει το γκρέηπ φρουτ για το βραδινό...

ΥΓ: πιτσιλιστι βρεσ τιν πιγι εκινι που ελεγεσ για το γκρειπ φρουτ

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την γρήγορα απάντηση. Παίρνω κ εγώ σιγά σιγά το δρόμο της κτίσης!!! Τώρα είμαι νουμπάς ακόμα αλλά έχω όρεξη. Είμαι 1.80 και 70 κιλά. Δηλαδή εγώ τις τελευταίες μέρες που κατέβαζα φαί με το που γυρνούσα σπίτι μαλακίστηκα.. Όλα στην κοιλιά θα πάνε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την γρήγορα απάντηση. Παίρνω κ εγώ σιγά σιγά το δρόμο της κτίσης!!! Τώρα είμαι νουμπάς ακόμα αλλά έχω όρεξη. Είμαι 1.80 και 70 κιλά. Δηλαδή εγώ τις τελευταίες μέρες που κατέβαζα φαί με το που γυρνούσα σπίτι μαλακίστηκα.. Όλα στην κοιλιά θα πάνε  :2funny: :2funny:
το χτισιμο θελι ιπομονι και επιμονι!ολα θα γινουν!μιν ανχονεσε!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Η άσκηση που κάνεις είναι αερόβια οπότε μετά την άσκηση το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι τα ασπράδια. Η γνώμη μου είναι ότι ένα γιαούρτι με μέλι και ένα φρούτο είναι πολύ προτιμότερα.
Nai αεροβια κανω ty.Kανω αεροβια γιατι πριν 10 χρονια απο μαλακιες..κρυος και μαγκιες με το ανοιγμα αλτηρων εφαγα και τους 2 ωμους στην προπονηση με βαρη :jerking: :jerking:Και απο τοτε πονανε..Πηγα σε γιατρους μαγνιτικες κτλ.Μου ειπαν αν θες κανεις εγχειρηση αν θες το αφηνεις ετσι αλλα θα εχεις τους πονους πχ αν σηκωνω βαρη προς τα πανω κτλ.Οποτε Μονο αεροβια :)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Nai αεροβια κανω ty.Kανω αεροβια γιατι πριν 10 χρονια απο μαλακιες..κρυος και μαγκιες με το ανοιγμα αλτηρων εφαγα και τους 2 ωμους στην προπονηση με βαρη :jerking: :jerking:Και απο τοτε πονανε..Πηγα σε γιατρους μαγνιτικες κτλ.Μου ειπαν αν θες κανεις εγχειρηση αν θες το αφηνεις ετσι αλλα θα εχεις τους πονους πχ αν σηκωνω βαρη προς τα πανω κτλ.Οποτε Μονο αεροβια :)

Είχα γράψει και σε ένα φίλο πιο πάνω που είχε πρόβλημα με τον ώμο ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερη η προπόνηση με λάστιχα και όχι με βάρη. Καταπονεί πολύ λιγότερο και σε περίπτωση ενόχλησης προλαβαίνεις να σταματήσεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
το καστανο ριζι ειναι ακατεργαστο ενο το ασπρο οχι.
εχι περισοτερεσ φιτικεσ ινεσ το καστανο που βοιθανε παντου,οποσ στο εντερο για να χεζεισ πιο ομορφα,πιο ρομαντικα!
επισισ βοιθανε στο να κρατανε το σακχαρο του αιματοσ σε σταθερα σιμια οστε να μιν γινετε αποτομι αυξομιοσι του σακχαρου και να εκρινετε αποτομα ι πορνοινσουλινι το οποιο σινεπαγετε σε λιπογενισι!εχι και χαμιλοτερο γλικεμικο δεκτι το καστανο επισισ σε αντιθεσι με το ασπρο.
γενικα εμισ οι κτιστοι πρεπει να προτιμαμε ακατεργαστα πορνοδεσ προιοντα οποσ το καστανο ριζι,μακαρονια ολικισ αλεσεοσ...κτλ!

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εγο δεν εχο κανι ποτε λιπομετρισι στιν ζοι μου!γιατι αμα κανο θα ξενεροσο!οποτε το αφινο να πλανιετε!χεχε! :2funny: :2funny: :2funny:

Χέσε μας ρε πίτσι.  :) Μας δουλεύεις; Κλαίγονται οι χήρες, κλαίγονται και οι παντρεμένες.....  :grin:

΄Ησουν ο τύπος που έπαιζε με ένα χοντρούλη (το "Μαύρο Θάνατο") με γυρισμένη την πλάτη σε ένα βιντεάκι που είχατε ανεβάσει ("ελληνίδα φάε τη μπριζόλα σου  ....." κλπ :P ).  :think:

Αν ήσουν αυτός , κομάντο είσαι ρε, μη μασάς.  :cheesy:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χέσε μας ρε πίτσι.  :) Μας δουλεύεις; Κλαίγονται οι χήρες, κλαίγονται και οι παντρεμένες.....  :grin:

΄Ησουν ο τύπος που έπαιζε με ένα χοντρούλη (το "Μαύρο Θάνατο") με γυρισμένη την πλάτη σε ένα βιντεάκι που είχατε ανεβάσει ("ελληνίδα φάε τη μπριζόλα σου  ....." κλπ :P ).  :think:

Αν ήσουν αυτός , κομάντο είσαι ρε, μη μασάς.  :cheesy:

Χαχαχαχαχαχαχα! Τη θυμαμαι κ εγω αυτην την πορνωδη πλατη!! Μεγαλη μορφη και ο μαυρος θανατος ομως! Κατευθειαν απο τη ζουγκλα της Σομαλιας! Στο πλευρο του παντα ο πιστος του συντροφος ο λεγεωναριος!  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το καστανο ριζι ειναι ακατεργαστο ενο το ασπρο οχι.
εχι περισοτερεσ φιτικεσ ινεσ το καστανο που βοιθανε παντου,οποσ στο εντερο για να χεζεισ πιο ομορφα,πιο ρομαντικα!
επισισ βοιθανε στο να κρατανε το σακχαρο του αιματοσ σε σταθερα σιμια οστε να μιν γινετε αποτομι αυξομιοσι του σακχαρου και να εκρινετε αποτομα ι πορνοινσουλινι το οποιο σινεπαγετε σε λιπογενισι!εχι και χαμιλοτερο γλικεμικο δεκτι το καστανο επισισ σε αντιθεσι με το ασπρο.
γενικα εμισ οι κτιστοι πρεπει να προτιμαμε ακατεργαστα πορνοδεσ προιοντα οποσ το καστανο ριζι,μακαρονια ολικισ αλεσεοσ...κτλ!
αυτη ειναι η μια αποψη...

η αλλη αποψη ειναι με εντονες προπονησεις βαρη,πρεπει να παιρνεις ζαχαρη...

η εκκριση ινσουλινης συνεπαγεται αποθηκευση οχι μονο πορνολιπους,αλλα και πορνομυων...

πολλοι μποντιμπιλντερς τσακιζουν γλυκα, σοκολατες και τροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη γι αυτο το λογο...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
αυτη ειναι η μια αποψη...

η αλλη αποψη ειναι με εντονες προπονησεις βαρη,πρεπει να παιρνεις ζαχαρη...

η εκκριση ινσουλινης συνεπαγεται αποθηκευση οχι μονο πορνολιπους,αλλα και πορνομυων...

πολλοι μποντιμπιλντερς τσακιζουν γλυκα και σοκολατες γι αυτο το λογο...

Τι λε ρε φιλε!!! Μηπως εννοεις ζαχαρη αμεσως μετα την προπονηση για να ανεβει το πεσμενο γλυκογονο? Γιατι ζαχαρη  και μαλακιες να τα τρωνε γενικα δε νομιζω...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τι λε ρε φιλε!!! Μηπως εννοεις ζαχαρη αμεσως μετα την προπονηση για να ανεβει το πεσμενο γλυκογονο? Γιατι ζαχαρη  και μαλακιες να τα τρωνε γενικα δε νομιζω...
μετα την πρπονηση ειναι το πιο στανταρ...αλλα οχι μονο τοτε...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εχω δει τις διατροφες που ποσταρετε κατα καιρους...και εχω να πω οτι αυτες ειναι μονο για στεγνωμα...με τετοιες διατροφες δεν προκειται να βαλετε ογκο ποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom