Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ξεχασες το δερματινο γιλεκο που το φοραω κατασαρκα :rockon:.

Η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους.

1.ναι κ δερματινο νταινιζ απο σαντα μπαρμπαρα 20 ε το κομματι

2.ενα καριολακι το ειχε αυτο στατουσ στο φεις.Χορευτρια σε κλαμπ δηλωνει καταλαβαινεις

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

2.ενα καριολακι το ειχε αυτο στατουσ στο φεις.Χορευτρια σε κλαμπ δηλωνει καταλαβαινεις

Τύπε από Θεσσαλονίκη η χορεύτρια? Γιατί ίσως την ξέρω και εγώ.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε πε χαβαλε κανουμε απλα μερικοι δεν το πιανουν...κλεψιμο θα μπορουσε να ειναι αν δεν εκανες με σωστη τεχνικη (και καλα σπρωξιμο περισσοτερο με ωμους κλπ)..

Κλέψιμο είναι και όταν δεν την κατεβάζεις όσο κάτω πρέπει δηλαδή μέχρι να ακουμπάει στο στήθος σου..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μαγκιτη για πες υψος κιλα

Δεν απαντω σε gay :birdman:.

Τυπε, αμα φορεσω Dainese, θα ειναι σαν να φοραω πανοπλια.
Νομιζω θα εκανα ταμαμ για μοντελο μπουφαν για μηχανοβιους... :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
να κανονισουμε πορνοσιναντισι κτιστον στιν ιασονοσ στο πρεζοδρομο να μασ κανι μαθιματα ''ποζον'' ο easyrider!!!
και να παταμε ποζεσ παρεα με τα πρεζονια στον ειδιλιακο αυτο πεζοδρομο!
θα ειναι ιπεροχα!!!!

:2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
να κανονισουμε πορνοσιναντισι κτιστον στιν ιασονοσ στο πρεζοδρομο να μασ κανι μαθιματα ''ποζον'' ο easyrider!!!
και να παταμε ποζεσ παρεα με τα πρεζονια στον ειδιλιακο αυτο πεζοδρομο!
θα ειναι ιπεροχα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όσο για κάποιες βασικές, πάγκο για στήθος κάνω 90 κιλά 8 επαναλήψεις χωρίς κλέψιμο (δηλαδή 35 και 35 σε εικοσάκιλη μπάρα), δικέφαλα όρθιος 15 και 15 με 13-15 κιλά μπάρα (δεν θυμάμαι ακριβώς), για ώμους στρατιωτικές 20 και 20, έλξεις κάνω 3 8άρια με δεκάκιλο στα πόδια και είναι η πρώτη άσκηση π κάνω όταν πάω γυμναστήριο για μέρα πλάτης.

Καυλας εισαι! Για μενα ειναι ονειρο ζωης να κανω 90 κιλα παγκο! Ελπιζω σε 2 χρονια να το καταφερω  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κλέψιμο είναι και όταν δεν την κατεβάζεις όσο κάτω πρέπει δηλαδή μέχρι να ακουμπάει στο στήθος σου..

Γενικα σε ολες σχεδον τις ασκησεις πρεπει να κανεις ολο το ευρος της κινησης για σωστη εκτελεση!
Αυτο που βλεπω σχεδον ολους να το κανουν λαθος ειναι οι ορθιες ακροστασιες στο μηχανημα για τις γαμπες! Πρεπει να κανεις ολη την κινηση δηλαδη η φτερνα σου να κατεβει οσο χαμηλα μπορεις (πιο κατω απο το ποδι) και μετα να σηκωθεις στις μυτες οσο μπορεις. Αυτα μου τα εχει πει γυμναστης τουμπανιαρης και απο 110 κιλα που εβαζα επεσα στα 85!

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπεις Πίτσι? χαχαχαχαχααχα γι'αυτό σου λέω καβλιάρη μου HATERS GONNA HATE!! Δεν αξίζουν ούτε ένα γραμμάριο από τους άτακτους πορνομυώνες μας  :rockon: :rockon: :dancing:

kala sou leei o allos apo panw..kalos alvaniaris tha sai k esu..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Αυτό εννοώ τύποι μου, έτσι πρέπει να πηγαίνουμε όλοι στο γυμναστήριο!  :rockon: :rockon: :dancing:

Προσεξτε τον τροπο που εκμεταλλευεται το φως οταν ποζαρει! Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!

Επισης αξιζει να αναφερουμε και λιγα πραγματα για τον τυπο προς γνωσην και συμμορφωσην!
Ο τυπος που βλεπετε στο βιντεο εγινε ετσι μεσα σε 4 χρονια και πεθανε απο καρδια σε ηλικια 22χρ! Μαντεψτε απο τι!
Καντε κλικ εδω να δειτε και φωτο πως ηταν πριν και μετα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Προσεξτε τον τροπο που εκμεταλλευεται το φως οταν ποζαρει! Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!

Επισης αξιζει να αναφερουμε και λιγα πραγματα για τον τυπο προς γνωσην και συμμορφωσην!
Ο τυπος που βλεπετε στο βιντεο εγινε ετσι μεσα σε 4 χρονια και πεθανε απο καρδια σε ηλικια 22χρ! Μαντεψτε απο τι!

th_elamorejack.jpg

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Tραγικό. Το παλικάρι ήταν κομμάτια. Αλλά όπως φαίνεται τα αναβολικά είναι σαν το μέλι.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε μαστορα χωρις αναβολικα δεν γινεσαι κομματια οτι γονιδια και να εχεις οτι σωματοτυπο και να εχεις .
Αυτος απλα τα  εφαγε και των ηπιε μη νομιζεις οτι και ολοι η δικοιμας στην ελλαδα που χτυπανε δεν θα τον πιουνε.Βλεπω κατι κορμια οχι σφιχτες αλλα σαν τν τυπα η ντοπα παει συννεφο και τα κονομανε κατι γατονια που τους τα πασαρουνε γαμανε και 20 γκομενες τα κορμια και μετα ........................
παει το κορμι πατριωτη ετσι γινομαι και εγω κομματια αλλα δεν ειμαι τοσο φαν το θανατου

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαστορα χωρις αναβολικα δεν γινεσαι κομματια οτι γονιδια και να εχεις οτι σωματοτυπο και να εχεις .
Αυτος απλα τα  εφαγε και των ηπιε μη νομιζεις οτι και ολοι η δικοιμας στην ελλαδα που χτυπανε δεν θα τον πιουνε.Βλεπω κατι κορμια οχι σφιχτες αλλα σαν τν τυπα η ντοπα παει συννεφο και τα κονομανε κατι γατονια που τους τα πασαρουνε γαμανε και 20 γκομενες τα κορμια και μετα ........................
παει το κορμι πατριωτη ετσι γινομαι και εγω κομματια αλλα δεν ειμαι τοσο φαν το θανατου

Τα ξέρω και τα βλέπω πατριώτη...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Γάμισε τα, 22 χρονών .....  :(

Μακριά από αυτά , ό,τι κάνουμε μόνοι μας .....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μπορειται να εχετε σχεδον τα ιδια αποτελεσματα με τα φαρμακα απλα θα πρεπει να κανετε περισσοτερο υπομονη
να ξοδευσετε πολλα φραγκα σε φαγητο και περισσοτερες θυσιες
σας το λεω εγω που εχω κανει 2 κυκλους στην ζωη μου

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπορειται να εχετε σχεδον τα ιδια αποτελεσματα με τα φαρμακα απλα θα πρεπει να κανετε περισσοτερο υπομονη

Ε, καλά, εσύ είσαι γνωστός στη μπουγατσούπολη ότι κάνεις κύκλους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Σκασανε μυτη οι ντοπε  :boobies:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ολοι στα λογια καλοι ειστε.
Ξερω αρκετους που ενω περνουν φαρμακα δεν εχουν γινει κομματια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom