αν θελεις να δεις αναπτυξη στα χερια δικεφαλα 1 προπονηση στης 2 βδομαδες και τρεις τα τρικεφαλα ειναι μικρη μυες και καιγονται ευκολα απο [υπερποπονηση]αλλα η προπονησεις να ειναι δυνατες΄...Φίλε μου θα κάνω για όγκο κανονικά σε λίγες μέρες.. Θα δουλέψω αρκετά χέρια χωρίς να τα υπερπροπονώ όμως.. Είναι το αδύνατο μου σημείο προς στιγμήν αν και είμαι σε καλύτερη φάση τώρα, από ότι στη συγκεκριμένη φώτο.. Βέβαια όπως είπα έχω γενικά πολύ δουλειά ακόμα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
όταν λες να κόψει ο πίσω δελτοειδής τι εννοείς?
Στους ώμους σου χύστη μου.
Επισκέπτης
ακροσ πορνοδεσ οι μιονεσ του χτιστου!!!!!
Τέτοιος τζούνιορ δεν θα ξαναβγεί!. . .ένα μικρό και σπάνιο απόσπασμα από 1991
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εννοείς να χτίσω άτακτους πορνομυώνες στους πίσω δελτοειδής ή να γραμμώσω ώστε να διακρίνεται καλύτερα χύστη μου? Γενικά σε αυτά τα σημεία θα εστιάσω την προσοχή μου (ώμους-χέρια). Πρέπει πάντα να κηνυγάμε το καλύτερο δεν πρέπει να αρκούμαστε στα ίδια και σ μετριότητες!
Θέλω μόνο καθαρό μυαλό, πάθος και χρήμα για φαγητό και θα τα δώσω όοολα φέτος!
Στρατιωτικές πιέσεις, ανοίγματα με τα βαράκια και shrugs αρκούν πιστεύετε για ώμους? Η να εμπλουτίσω κιάλλο το ασκησιολόγιο?
Επισκέπτης
χιστι φενεσε μεγαΛΟΣ μιστισ τον χτιστον!εχισ πολι πορνοδεσ γνοσισ και θα γουστερναμε και θα ξεροχιναμε να μασ πορνοδιδαξισ και να μασ πορνομεταλαμπαδευσεισ τισ πορνικεσ σου γνοσεισ περι κτισιματοσ ατακτον μιονον!!!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!θα χισο με τουσ κτιστουσ εκι περα!!!!!!ειναι πολι εμπιρι μιστεσ και επισισ πολι θιριοδεσ μιοδεσ ογκοδεσ αλλα και πομποδεσ πραμα το οποιο ειναι μακρινο ονιρο για εμασ τουσ απλουσ στρατιοτεσ τισ γκαυλασ :'( :'( :'( :'(
Για να σου δωσω μια ιδεα για το ποσο εμπειροι χυστες βρισκονται στο φορουμ του bodybuilding.gr θα σου πω οτι εκει ποσταρει και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ με το ονομα mister_toubano!
Αυτο τα λεει ολα πιστευω... Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για πολυ εμπειρους πορνωδεις τουμπανους που κανουν χρονια πολλα μποντιμπιλντιγκ!!!
Εννοείς να χτίσω άτακτους πορνομυώνες στους πίσω δελτοειδής ή να γραμμώσω ώστε να διακρίνεται καλύτερα χύστη μου? Γενικά σε αυτά τα σημεία θα εστιάσω την προσοχή μου (ώμους-χέρια). Πρέπει πάντα να κηνυγάμε το καλύτερο δεν πρέπει να αρκούμαστε στα ίδια και σ μετριότητες!
Θέλω μόνο καθαρό μυαλό, πάθος και χρήμα για φαγητό και θα τα δώσω όοολα φέτος!
Στρατιωτικές πιέσεις, ανοίγματα με τα βαράκια και shrugs αρκούν πιστεύετε για ώμους? Η να εμπλουτίσω κιάλλο το ασκησιολόγιο?
Αν χτίσε ώμους χατζηκαυλέα μου και θα φανούν τα χέρια ακόμα καλύτερα. Το link που σου δωσα έχει 4 καλές βασικές για να ξεκινήσεις χύστη μου. 3 σετ στην κάθε μια-4 στην πρώτη μαζί με το ζέσταμα και χτίσε τους πορνοώμους σου !!!
Επισκέπτης
μην λεσ τετοια πραγματα στο παιδακι ρε τυπε και τα παρατησει τωρα που ειναι στρατιωτησ τησ καυλασ .αστον θα μαθει σιγα σιγα.Για να σου δωσω μια ιδεα για το ποσο εμπειροι χυστες βρισκονται στο φορουμ του bodybuilding.gr θα σου πω οτι εκει ποσταρει και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ με το ονομα mister_toubano!
Αυτο τα λεει ολα πιστευω... Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για πολυ εμπειρους πορνωδεις τουμπανους που κανουν χρονια πολλα μποντιμπιλντιγκ!!!
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
εγω που δεν ειμαι ββερ και ουτε θελω να γινω
δεν κανω ασκησεις "ωμων και στηθους" κανω ασκησεις πιεσης
και ασκησεις ελξης "πλατη-πανω πλατη-κατω πλατη"
παντως εχει ενδιαφερον οπως αντιμετωπιζονται οι μυικες ομαδες λες και αν κανεις παγκο δε θα δουλεψουν οι ωμοι. τεσπα.
καλη ασκηση για πισω ωμους-πανω πλατη ειναι κατι τετοιο και δε χρειαζεται να γινει σε μηχανημα, μπορει να γινει σε ψηλη και χαμηλη τροχαλια με σκοινι καθως επισης και στην τροχαλια πλατης ορθιοσ.
οποιος εχει καποια εμπειρια μπορει να δοκιμασει κι αυτη
αλλα αυτη δεν ειναι ασκηση για τους ωμους, ειναι ασκηση για τους "ωμους".
στο ββ.γρ υπαρχει πολυ αμπαλωσινη μαζεμενη και υπαρχουν βεβαια και καποια παιδια που κουραζονται αδικα με την αμπαλωσυνη των αλλων. οι αγωνιστικοι δεν ασχολουνται γιατι αυτα που ισχυουν για αυτους (φουσκοτανολ) δεν ισχυουν για τους αλλους.
υπαρχουν καποια καλουτσικα αρθρα και πολλα εντελως αχρηστα βλ μεταπροπονητικη διατροφη κτλ που ειναι μονοπλευρα παρουσιασμενα τα πραγματα και δεν εξηγει επαρκως το γιατι και δεν εξεταζει αλλες αποψεις. επιπλεον παρουσιαζονται ως η μοναδικη αληθεια του θεου και τετοια πραγματα δεν υπαρχουν.
γενικα αν καποιος περιμενει να "μορφωθει" απ το ββινγ.γρ λυπαμαι χασατε, καληνυχτα και καλη τυχη, το πιο πιθανο ειναι να δωσει μισθους στα συμπληρωματαδικα και να βαλει μερικα νεροκιλα μυωνων παρα να αποκτησει καποια γνωση.
δεν κανω ασκησεις "ωμων και στηθους" κανω ασκησεις πιεσης
και ασκησεις ελξης "πλατη-πανω πλατη-κατω πλατη"
παντως εχει ενδιαφερον οπως αντιμετωπιζονται οι μυικες ομαδες λες και αν κανεις παγκο δε θα δουλεψουν οι ωμοι. τεσπα.
καλη ασκηση για πισω ωμους-πανω πλατη ειναι κατι τετοιο και δε χρειαζεται να γινει σε μηχανημα, μπορει να γινει σε ψηλη και χαμηλη τροχαλια με σκοινι καθως επισης και στην τροχαλια πλατης ορθιοσ.
οποιος εχει καποια εμπειρια μπορει να δοκιμασει κι αυτη
στο ββ.γρ υπαρχει πολυ αμπαλωσινη μαζεμενη και υπαρχουν βεβαια και καποια παιδια που κουραζονται αδικα με την αμπαλωσυνη των αλλων. οι αγωνιστικοι δεν ασχολουνται γιατι αυτα που ισχυουν για αυτους (φουσκοτανολ) δεν ισχυουν για τους αλλους.
υπαρχουν καποια καλουτσικα αρθρα και πολλα εντελως αχρηστα βλ μεταπροπονητικη διατροφη κτλ που ειναι μονοπλευρα παρουσιασμενα τα πραγματα και δεν εξηγει επαρκως το γιατι και δεν εξεταζει αλλες αποψεις. επιπλεον παρουσιαζονται ως η μοναδικη αληθεια του θεου και τετοια πραγματα δεν υπαρχουν.
γενικα αν καποιος περιμενει να "μορφωθει" απ το ββινγ.γρ λυπαμαι χασατε, καληνυχτα και καλη τυχη, το πιο πιθανο ειναι να δωσει μισθους στα συμπληρωματαδικα και να βαλει μερικα νεροκιλα μυωνων παρα να αποκτησει καποια γνωση.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
οποιος εχει καποια εμπειρια μπορει να δοκιμασει κι αυτηαλλα αυτη δεν ειναι ασκηση για τους ωμους, ειναι ασκηση για τους "ωμους".
Τυπε, την εχεις δοκιμασει αυτην την ασκηση.
Κι αν ναι, ποσα κιλα εισαι και ποσα κιλα επαιξες;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι ρε αυτη ειναι οτι πρεπει για να τα γαμησει ολα...ελεος μλκιες λετε παλιΤυπε, την εχεις δοκιμασει αυτην την ασκηση.
Κι αν ναι, ποσα κιλα εισαι και ποσα κιλα επαιξες;
καλη ασκηση για πισω ωμους-πανω πλατη ειναι κατι τετοιο
Γινεται ωραία και σε πεκ-ντεκ αν κάτσεις ανάποδα. Άποψη μου, επειδή είναι μικρή μυική ομάδα και επειδή γυμνάζεται αρκετά και σε άλλες ασκήσεις-όπως και τα δικέφαλα-τρικέφαλα, θέλουν προπόνηση με βασικές ασκήσεις και καλά κιλά. Όταν φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο μπορείς να πείς οτι κάνεις και ασκήσεις για definition.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μπαλαροντας του ωμους φαινεται και η πλατη μεγαλητερηΑν χτίσε ώμους χατζηκαυλέα μου και θα φανούν τα χέρια ακόμα καλύτερα. Το link που σου δωσα έχει 4 καλές βασικές για να ξεκινήσεις χύστη μου. 3 σετ στην κάθε μια-4 στην πρώτη μαζί με το ζέσταμα και χτίσε τους πορνοώμους σου !!!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Κι αυτος ποναει, αλλα τρωει καλα...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=oAo3W4vRiXY[/video] [/video]
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μάλλον δεν εμφανίστηκε προηγουμένως η φώτο.
Τώρα πρέπει να εμφανίζεται.
Πίτσι βάλε και εσύ να ξεροχύσουν όλοι!
Κομπλέ είσαι Vagos.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
θες δουλεια ακομα χυστη...Μάλλον δεν εμφανίστηκε προηγουμένως η φώτο.
Τώρα πρέπει να εμφανίζεται.
Πίτσι βάλε και εσύ να ξεροχύσουν όλοι!
εχεις σωματοτυπο τριγωνικο απ οσο καταλαβαινω και αμα τρως θα βαλεις ογκο...
θελει καιρο ομως ακομα για να αποκτησεις ποιοτητα...
να δουλευεις τον κορμο σου πολυ...σκουωτ,αρσεις θανατου,κοιλιακους ραχιαιους
το σωμα σου οπως το κοβω ,εισαι σε σταδιο που μπορεις να βαλεις 10 ωραια κιλακια ακομα αμα συνεχισεις 2 χρονακια δυνατα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σιγά μην βλέπεις και πόση χοληστερίνη έχει.το σωμα σου οπως το κοβω ,εισαι σε σταδιο που μπορεις να βαλεις 10 ωραια κιλακια ακομα αμα συνεχισεις 2 χρονακια δυνατα
ούτε καν πόσο ύψος έχει δεν ξέρεις για να δεις πόσο potential έχει ακόμα για να βάλει όγκο.
του έκανες με μια φωτογραφία γενικές αίματος
ααα και ο σωματότυπος
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246