Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πίτσι / πάιδες όλα γίνονται! Πριν ήμουν όπως το avatar. Tώρα είμαι όπως τις φωτό. Αλλά θα τις καταβάσω άμεσα! Πάμε δυναμικά μάγκες!  :sunglasses:

Στη φωτογραφία πόσο ποσοστό λίπους έχεις;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δικες σου ειναι? :huh:εισαι μαχιμος παντως :sunglasses: :sunglasses:

Φίλε είχα χάσει περίπου 27 κιλά. Ήμουν παχύσαρκος ναι. Γάμισε τα. :P

Αλλά άμα το βάλετε πείσμα μάγκες δεν είναι τίποτα!  :sunglasses:

Βασικά θέλει και ένα καλό κίνητρο .....  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πίτσι / πάιδες όλα γίνονται! Πριν ήμουν όπως το avatar. Tώρα είμαι όπως τις φωτό. Αλλά θα τις καταβάσω άμεσα! Πάμε δυναμικά μάγκες!  :sunglasses:
Εύγε κ μπράβο,μακάρι κ γω να μπορούσα. :- :P

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ούτε.

Πόσταρε λοιπόν αυτά που ξέρεις εσύ και μην ασχολείσαι με το δικό μου ποταπό επίπεδο γνώσεων. Ούτε και των άλλων.

Τόσο ξέρουμε, τόσο λέμε.
οι περισσοτεροι αποκαλουν αεροβια οποιαδηποτε ασκηση τους προκαλει λαχανιασμα και απαιτει καλο καρδιοαναπνευστικο για να ανταπεξελθεις...

δεν ειναι ετσι ομως

το μπασκετ,το ποδοσφαιρο,οι πυγμαχιες κτλ,τα σπριντ ειναι αναεροβιες ασκησεις και δεν εχουν καμια σχεση με το τζοκινγκ,ποδηλατο,ελλειπτικο κτλ...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε είχα χάσει περίπου 27 κιλά. Ήμουν παχύσαρκος ναι. Γάμισε τα. :P

Αλλά άμα το βάλετε πείσμα μάγκες δεν είναι τίποτα!  :sunglasses:

Βασικά θέλει και ένα καλό κίνητρο .....  ;)

τι κινητρο ειχες?γκομενα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αλλά η καλύτερη λιπομέτρηση είναι στον καθρέφτη.  :grin:
Σε βλέπεις στον καθρέφτη κ τραβάς μαλακία ένα πράγμα,ε;;; :2funny:
Μάγκες ΟΛΟΙ μπορούν. Πριν 8 μήνες κόντευα να γίνω όπως το avatar.

Πείσμα και κίνητρο θέλει ..... τπτ άλλο!  :grin:
Όσο ζω ελπίζω λοιπόν. :sunglasses:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω μια ψηφιακή ζυγαριά, με έδειχνε 15%.

Αλλά η καλύτερη λιπομέτρηση είναι στον καθρέφτη.  :grin:

Εάν αληθεύει το 15% τότε από πόδια πρέπει να έχεις μείνει πίσω.

Αυτό που βλέπω είναι σίγουρα μονοψήφιο ποσοστό.

Η καλλίτερη λιπομέτρηση είναι σε εξελιγμένο μηχάνημα και όχι σε ζυγαριά. Καλά δε μιλάμε για καθρέπτη, ε;...  :grin:

Επισκέπτης
εχο καταγκαυλοσειιιιιιιι!!!
με εχετε μπριζοσει παρα πολι αγρια και το βραδι ειμαι ετιμοσ να σπασο το γαμιμενο κινεζικο σμιθ του διμοτικου γιμναστιριου με σκουοτακι!!!!.θα δοκιμασο στα 170-200 με πορνοδεσ ζονι στι μεσι!!!!ειαμι ετιμοσ για ολααααα!!!!!

θελο ι τεσπτστερονι να βερεσει κοκινο οταν απαξιονο το σκουοτ και οι κραυγεσ να γινοντε ολο και πιο καυτεσ πιο βαρβαρεσ πιο διαπεραστικεσ!
ειμε ετιμοσ διατεθιμενοσ να τα δοσο ολα!!!
γιαγιαδεσ,χαζοπιτσιρικαδεσ(τουσ μισο αφανταστα ,ειδικα οταν κιταζουν τα ανιπαρκτα μουσκουλα τουσ στο καθρεπτι και νομιζουν οτι ειναι ρομποκοπ,γουστερνο να τουσ απαξιονο οταν κουμπονο απεριοριστα κιλα και εκινι εντρομοι να κιταζουν με φθονο ποσο ρομαντικα ποσο διαντα ποσο αυστιρα και ποσο βαρβαρα κουμπονο)ετιμαστιτε!απογιονομαστε! :rockon: :rockon: :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι αποκαλουν αεροβια οποιαδηποτε ασκηση τους προκαλει λαχανιασμα και απαιτει καλο καρδιοαναπνευστικο για να ανταπεξελθεις...

δεν ειναι ετσι ομως

το μπασκετ,το ποδοσφαιρο,οι πυγμαχιες κτλ,τα σπριντ ειναι αναεροβιες ασκησεις και δεν εχουν καμια σχεση με το τζοκινγκ,ποδηλατο,ελλειπτικο κτλ...

Κατ΄αρχάς να συμπληρώσω την προηγούμενη απάντηση σου σχετικά με την αερόβια.
Καλύτερα αποτελέσματα έχει η δειαληματική άσκηση δηλαδή εναλλασσόμενα υψηλή και χαμηλή ένταση και όχι η σταθερή όπως γράφεις
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι από τις καλύτερες αερόβιες ασκήσεις που υπάρχουν όπως και το μπάσκετ όπως και το περπάτημα σε ανηφόρα. Εκτός από τα μηχανήματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις αερόβια Το σπριντ είναι ιδανικό για το κτίσιμο μυών.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εάν αληθεύει το 15% τότε από πόδια πρέπει να έχεις μείνει πίσω.

Αυτό που βλέπω είναι σίγουρα μονοψήφιο ποσοστό.

Η καλλίτερη λιπομέτρηση είναι σε εξελιγμένο μηχάνημα και όχι σε ζυγαριά. Καλά δε μιλάμε για καθρέπτη, ε;...  :grin:

Τα πόδια μου είναι αδύνατα σχετικά. Δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι οι μετρήσεις στην ζυγαριά. Αλλά πάντως όταν ξεκίνησα έδειχνε ποσοστό λίπους 35%!  :(

Τώρα σε εξελιγμένο μηχάνημα δεν ξέρω, αλλά από όσο έχω διαβάσει μια ακριβής λιπομέτρηση κοστίζει πολύ.

Δεν είμαι και επαγγελματίας αθλητής.  :cheesy:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κατ΄αρχάς να συμπληρώσω την προηγούμενη απάντηση σου σχετικά με την αερόβια.
Καλύτερα αποτελέσματα έχει η δειαληματική άσκηση δηλαδή εναλλασσόμενα υψηλή και χαμηλή ένταση και όχι η σταθερή όπως γράφεις
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι από τις καλύτερες αερόβιες ασκήσεις που υπάρχουν όπως και το μπάσκετ όπως και το περπάτημα σε ανηφόρα. Εκτός από τα μηχανήματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις αερόβια Το σπριντ είναι ιδανικό για το κτίσιμο μυών.
η διαλλειμματικη δεν ειναι αεροβια ρε μαγκα...

και αλλα αποτελεσματα εχει η μια,αλλα η αλλη...

παντως αν κανεις τοσες διαλειμματικες,καλο ειναι για τη καρδια σου να κανεις τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα αεροβια...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εχο καταγκαυλοσειιιιιιιι!!!
με εχετε μπριζοσει παρα πολι αγρια και το βραδι ειμαι ετιμοσ να σπασο το γαμιμενο κινεζικο σμιθ του διμοτικου γιμναστιριου με σκουοτακι!!!!.θα δοκιμασο στα 170-200 με πορνοδεσ ζονι στι μεσι!!!!ειαμι ετιμοσ για ολααααα!!!!!

θελο ι τεσπτστερονι να βερεσει κοκινο οταν απαξιονο το σκουοτ και οι κραυγεσ να γινοντε ολο και πιο καυτεσ πιο βαρβαρεσ πιο διαπεραστικεσ!
ειμε ετιμοσ διατεθιμενοσ να τα δοσο ολα!!!
γιαγιαδεσ,χαζοπιτσιρικαδεσ(τουσ μισο αφανταστα ,ειδικα οταν κιταζουν τα ανιπαρκτα μουσκουλα τουσ στο καθρεπτι και νομιζουν οτι ειναι ρομποκοπ,γουστερνο να τουσ απαξιονο οταν κουμπονο απεριοριστα κιλα και εκινι εντρομοι να κιταζουν με φθονο ποσο ρομαντικα ποσο διαντα ποσο αυστιρα και ποσο βαρβαρα κουμπονο)ετιμαστιτε!απογιονομαστε! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ταπεινωσα μπαρες για στηθος σημερα πιτσι :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom