Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οκ αλλαγμένη πορνοδιατροφή.

1)Μισό σκουπ πρωτε'ί'νη-300 ml γάλα-βρώμη. 600 θερμίδες

2)Μισή κονσέρβα τόνο (12,5 gr πρ.)-1,5 πατάτα βραστή-1 κουταλιά ελαιόλαδο-μερικά αμύγδαλα. Αμύγδαλα και πατάτες έχουν επίσης πρωτ. άρα είναι οκ. (600 θερμίδες)

3)κοτόπουλο-ρύζι (600-700)

4)Μοσχάρι-ρύζι και μία πράσινη πορνοσαλάτα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο (600-700 θερμίδες)

5)Μισό σκουπ πρωτ.-300 μλ γάλα-βρώμη (600)

6) 1 Τοτάλ 2% με βρώμη και μερικά αμύγδαλα. Καμιά 400 θερμίδες για να είναι πιο ελαφρύ λόγω νύχτας.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μόνος μου το έβγαλα ρε, αλλά είναι λίγο υπερβολικό. Θα κάνω κάποιες διορθώσεις κυρίως σ ποσότητα πρωτε'ί'νης και θα βάλω τη βελτιωένη και πιο ανθρώπινη έκδοση  :grin:

:2funny:

Καλά πάντως ρώτα και κανάν είδικό , δεν έχεις να χάσεις κάτι .....  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2-3 κιλα αμα κατεβεις ακομα θα εισαι ιδανικος , αλλα πρεπει να κοψεις τις πιτσες γιγας τις κοκα κολες και τα κουλουρια απ την αριστοτελους.
Εχεις δικιο. Αλλα ενα παλιος φιλος οπου κατεβενε και σε αγωνες μποντι μπιλντινγκ μου ειχε πει μια μερα την εβδομαδα να τρως οτι γουσταρεις..Γιατι ο οργανισμος πρεπει να εχει ενα κινιτρο για να ξαναπαρει μπροστα και να αρχισει να κεει παλι..Καπως ετσι μου το ειχε πει..Για 77 κιλα καπου εκει με κοβω..Σκεφτηκα οτι βαζω πολυ ελαιολαδο στην σαλατα το μαρουλι, χωριατικη κτλ τουλαχιστον 4-5 κουταλιες τις σουπας :grin:.Οποτε θα το κανω εκει 1 κουταλια ελαιολαδο αντι 4-5 :grin: Και μετα την προπονηση με  το ποδηλατο εκει που ετρωγα γαλα 1% λιπαρα κε κορν φλεικς ολικης αλεσεως και 1 μπανανα θα κοψω την μπανανα :grin: και στην θεση τις θα βαλω 3 ασπραδια αυγων :) Ετρωγα 2 μπανανες την ημερα τωρα θα τρωω 1.Και στο προπο που παω οταν με τσιτωνει η πεινα θα εχω στην τσεπη καμια σταφιδα..Α και κατι τελευταιο ενας φιλος που ασχολιτε πολυ με βαρη κτλ ειναι σφεροβολος..Κατεβαζει σταφιδα πολυ.Οταν τον ρωτησα γιατι ρε σειρα τρως σταφιδα μου λεει ματωνει ο μυς.Αυτο σε καποιον που κανει ποδιλατο βοηθαει σε κατι?Γιατι αυτος κανει βαρη και το ποδιλατο ειναι αεροβικο αθλημα :)Αυτα και σορρυ αν κουρασα :)

Επισκέπτης

2)Μισή κονσέρβα τόνο (12,5 gr πρ.)-1,5 πατάτα βραστή-1 κουταλιά ελαιόλαδο-μερικά αμύγδαλα. Αμύγδαλα και πατάτες έχουν επίσης πρωτ. άρα είναι οκ. (600 θερμίδες)

4)Μοσχάρι-ρύζι και μία πράσινη πορνοσαλάτα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο (600-700 θερμίδες)

6) 1 Τοτάλ 2% με βρώμη και μερικά αμύγδαλα. Καμιά 400 θερμίδες για να είναι πιο ελαφρύ λόγω νύχτας.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοο!!!!ξεροχινο χιστι μου!!!!!θα γινι κτινοδεσ χιστισ!!
πρεπει και εγο να βγαλο καπια στιγμι τισ θερμιδεσ που τροο καθιμερινα αλλα σινεχοσ βαριεμε και δε καθομε να τισ βγαλο.
ξερι κανισ κανα σαιτ να γραφι τα φαγιτα και ποσεσ θερμιδεσ δινουν?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

πρεπει να κανεις  και αρκετη αεροβια αν τρως ολα αυτα γτ θα γινεις χοντρος

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πρεπει να κανεις  και αρκετη αεροβια αν τρως ολα αυτα γτ θα γινεις χοντρος

Τύπε η διατροφή είναι για όγκο.. Αν κάνεις αερόβια ποιος ο λόγος να βάζεις τόσες θερμίδες..
Αν ήθελα να μαι στα ίδια θα κανα μία διατροφή 2200-2500 και θα μουν κομπλέ. Εγώ θέλω να μπουριάσω κιάλλο!  ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε η διατροφή είναι για όγκο.. Αν κάνεις αερόβια ποιος ο λόγος να βάζεις τόσες θερμίδες..
Αν ήθελα να μαι στα ίδια θα κανα μία διατροφή 2200-2500 και θα μουν κομπλέ. Εγώ θέλω να μπουριάσω κιάλλο!  ;)

Οκ αλλα θα βαλεις αρκετο λιπος

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τυποι, δινετε μεγαλο βαρος στην τροφη των πορνομουσκουλων σας.
Το στομαχι και τα λοιπα ζωτικα οργανα τα εχετε γραψει στα καλαμπαλικια σας...

Τωρα ειστε νεοι και δε καταλαβαινετε τιποτα. Αργοτερα :helpplea: και :headbang:.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τυποι, δινετε μεγαλο βαρος στην τροφη των πορνομουσκουλων σας.
Το στομαχι και τα λοιπα ζωτικα οργανα τα εχετε γραψει στα καλαμπαλικια σας...

Τωρα ειστε νεοι και δε καταλαβαινετε τιποτα. Αργοτερα :helpplea: και :headbang:.
γιατι ρε φιλε
δεν τρωμε ουτε αλατια
ουτε ζαχαρη,ουτε λιποι,ουτε γλυκα,ουτε αλκοολ,ουτε ανθρακικο,

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
καποιος τροπος για να γραμωσει το στηθος κατω απο την ρογα?

Πιεσεις με μπαρα σε κατακλινη παγκο και βυθισεις!
Δυστυχως στο δικο μου γυμναστηριο τον κατακλινη παγκο τον καταργησανε επειδη λενε οτι ειναι επικινδυνη ασκηση και τετοιες μαλακιες! Αν εχεις κατακλινη παγκο στο γυμναστηριο σου δοκιμασε για να δεις πως ειναι. Πιανει ακομα καλυτερα το στηθος και δε σε ενοχλει καθολου στους ωμους! Ειναι και απο τις αγαπημενες ασκησεις του Dorian  :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Πιεσεις με μπαρα σε κατακλινη παγκο και βυθισεις!
Δυστυχως στο δικο μου γυμναστηριο τον κατακλινη παγκο τον καταργησανε επειδη λενε οτι ειναι επικινδυνη ασκηση και τετοιες μαλακιες! Αν εχεις κατακλινη παγκο στο γυμναστηριο σου δοκιμασε για να δεις πως ειναι. Πιανει ακομα καλυτερα το στηθος και δε σε ενοχλει καθολου στους ωμους! Ειναι και απο τις αγαπημενες ασκησεις του Dorian  :rockon:
σπανιζουν αυτου του ειδους οι παγκοι
ακομα και εγω που παω σε σιδεραδικο δεν εχει :-

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
γιατι ρε φιλε
δεν τρωμε ουτε αλατια
ουτε ζαχαρη,ουτε λιποι,ουτε γλυκα,ουτε αλκοολ,ουτε ανθρακικο,

Καλα το τι γραφετε με το τι εφαρμοζετε ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αλλα, κανα λαδερο; λαχανικα διαφορα;
Τι διαολο; Ολο απαχη πρωτεινη, υδατανθρακες, και χημικα συμπληρωματα;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Καλα το τι γραφετε με το τι εφαρμοζετε ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αλλα, κανα λαδερο; λαχανικα διαφορα;
Τι διαολο; Ολο απαχη πρωτεινη, υδατανθρακες, και χημικα συμπληρωματα;
τρωμε και λαδερα,και αυτα εχουν φυτικη πρωτεινη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σπανιζουν αυτου του ειδους οι παγκοι
ακομα και εγω που παω σε σιδεραδικο δεν εχει :-
καλα τωρα μιλας σοβαρα?δε μπορεις να παρεις ενα-δυο στεπ απ αυτα που εχουν στο αερομπικ να μετατρεψεις εναν οριζοντιο σε κατακλινη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom