Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
παιδια οπα, χαλαροστε, παρτε βαθιες ανασες και αναρωτηθιτε. προς τι ολα αυτα?ειμαι 42 χρονων και ειμαι στα γυμναστυρια απο τα 16 περιπου.σε ολα αυτα τα χρονια γυμναζωμαι αλοτε φανατικα αλοτε χαλαρα και αλοτε απλως για να κραταω επαφη.δεν ειμαι φουσκωτως ουτε εχω παραπανισια κιλα, αν και στο παρελθον ημουν και τα 2 κατα καιρους.τα λεω αυτα για να καταλαβεται οτι δεν σας αντιμετοπηζω υπεροπτικα αφου και εγω περασα απο εκει
(εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθης)ελεγε η γιαγια μου. εχω κατασταλαξει στα εξεις.κανε γυμναστικη και ακου το σωμα σου και μονο αυτο.αν καπια μερα οι και περισοτερες μερες δεν (τραβας) αστο μην επιμενεις. δεν ειναι ολες οι μερες-περιοδοι ιδιοι.κρατα επαφη με το γυμναστηριο αλλα μην υπερβαλεις εαυτον.αλωστε το γυμναστηριο ειναι και κοινωνικη επαφη. φιλιες δημιουργουνται μεσα εκει απωπσεις ανταλασωνται, γκομενακια, ειναι ενα ακομα κηνιτρο.οσο για την διατροφη.... ειμαστε τυχεροι. ο τοπος μας, μας παρεχη πληθος τροφων, τετοιν που αλλοι λαοι ειμαι σιγουρος οτι ζηλευουν.εσπεριδοειδη γαλακτοκομικα,κρεατα ψαρικα κηπευτικα δημητριακα, φρουτα ολες τις εποχες.το θεμα ειναι να κανεις σωστη ισοροπημενη διατροφη,και να ακους το σωμα σου.    κατα την ταπηνη μου γνωμη σκονες συμπληροματα εναβολικα εχει αξια να τα παρεις μονο εφοσον επιδιωκης κατι.  σεβαστο και αυτο, αλλα  μονον τοτε.αυτο που μενει και θα σας συνοδευει και θα το βρισκεται μπροστα σας ειναι η μεση(κορμος) και τα γονατα.προσοχη σε αυτα τα 2 σημεια.γυμναστετα αλλα με μεθοδο και μακρια απο ενθουσιαζμους και παλικαριες.αλλα γυμναστετα .ολα τα παραπανω τα λεω απο εμπειρια, που πιστευω οτι ειναι καλος συμβουλος, δεν το εχω σπουδασει το αντικειμενο και ισος η γνωμη μου να φενεται η και να ειναι απλοηκη.  αυτα για τωρα. κρατηθηται υγιης και δυνατοι.                                       

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παιδια οπα, χαλαροστε, παρτε βαθιες ανασες και αναρωτηθιτε. προς τι ολα αυτα?ειμαι 42 χρονων και ειμαι στα γυμναστυρια απο τα 16 περιπου.σε ολα αυτα τα χρονια γυμναζωμαι αλοτε φανατικα αλοτε χαλαρα και αλοτε απλως για να κραταω επαφη.δεν ειμαι φουσκωτως ουτε εχω παραπανισια κιλα, αν και στο παρελθον ημουν και τα 2 κατα καιρους.τα λεω αυτα για να καταλαβεται οτι δεν σας αντιμετοπηζω υπεροπτικα αφου και εγω περασα απο εκει
(εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθης)ελεγε η γιαγια μου. εχω κατασταλαξει στα εξεις.κανε γυμναστικη και ακου το σωμα σου και μονο αυτο.αν καπια μερα οι και περισοτερες μερες δεν (τραβας) αστο μην επιμενεις. δεν ειναι ολες οι μερες-περιοδοι ιδιοι.κρατα επαφη με το γυμναστηριο αλλα μην υπερβαλεις εαυτον.αλωστε το γυμναστηριο ειναι και κοινωνικη επαφη. φιλιες δημιουργουνται μεσα εκει απωπσεις ανταλασωνται, γκομενακια, ειναι ενα ακομα κηνιτρο.οσο για την διατροφη.... ειμαστε τυχεροι. ο τοπος μας, μας παρεχη πληθος τροφων, τετοιν που αλλοι λαοι ειμαι σιγουρος οτι ζηλευουν.εσπεριδοειδη γαλακτοκομικα,κρεατα ψαρικα κηπευτικα δημητριακα, φρουτα ολες τις εποχες.το θεμα ειναι να κανεις σωστη ισοροπημενη διατροφη,και να ακους το σωμα σου.    κατα την ταπηνη μου γνωμη σκονες συμπληροματα εναβολικα εχει αξια να τα παρεις μονο εφοσον επιδιωκης κατι.   σεβαστο και αυτο, αλλα  μονον τοτε.αυτο που μενει και θα σας συνοδευει και θα το βρισκεται μπροστα σας ειναι η μεση(κορμος) και τα γονατα.προσοχη σε αυτα τα 2 σημεια.γυμναστετα αλλα με μεθοδο και μακρια απο ενθουσιαζμους και παλικαριες.αλλα γυμναστετα .ολα τα παραπανω τα λεω απο εμπειρια, που πιστευω οτι ειναι καλος συμβουλος, δεν το εχω σπουδασει το αντικειμενο και ισος η γνωμη μου να φενεται η και να ειναι απλοηκη.  αυτα για τωρα. κρατηθηται υγιης και δυνατοι.                                        
συμφωνο σε  ολα εκτος απο  τα κοκκινα.
Για αυτον που  εχει βαλει στοχους κ  δεν παει  να πιει καφε. Χανεις τον χρονο σου πιανοντας κουβεντα κ εκτοσ απο  τον δικο σου χρονο σπαταλας  κ των αλλον που  πανε σοβαρα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
(εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθης)ελεγε η γιαγια μου. εχω κατασταλαξει στα εξεις.κανε γυμναστικη και ακου το σωμα σου και μονο αυτο.αν καπια μερα οι και περισοτερες μερες δεν (τραβας) αστο μην επιμενεις. δεν ειναι ολες οι μερες-περιοδοι ιδιοι.κρατα επαφη με το γυμναστηριο αλλα μην υπερβαλεις εαυτον.αλωστε το γυμναστηριο ειναι και κοινωνικη επαφη. φιλιες δημιουργουνται μεσα εκει απωπσεις ανταλασωνται, γκομενακια, ειναι ενα ακομα κηνιτρο.οσο για την διατροφη.... ειμαστε τυχεροι. ο τοπος μας, μας παρεχη πληθος τροφων, τετοιν που αλλοι λαοι ειμαι σιγουρος οτι ζηλευουν.εσπεριδοειδη γαλακτοκομικα,κρεατα ψαρικα κηπευτικα δημητριακα, φρουτα ολες τις εποχες.το θεμα ειναι να κανεις σωστη ισοροπημενη διατροφη,και να ακους το σωμα σου.    κατα την ταπηνη μου γνωμη σκονες συμπληροματα εναβολικα εχει αξια να τα παρεις μονο εφοσον επιδιωκης κατι.   σεβαστο και αυτο, αλλα  μονον τοτε.αυτο που μενει και θα σας συνοδευει και θα το βρισκεται μπροστα σας ειναι η μεση(κορμος) και τα γονατα.προσοχη σε αυτα τα 2 σημεια.γυμναστετα αλλα με μεθοδο και μακρια απο ενθουσιαζμους και παλικαριες.αλλα γυμναστετα .ολα τα παραπανω τα λεω απο εμπειρια, που πιστευω οτι ειναι καλος συμβουλος, δεν το εχω σπουδασει το αντικειμενο και ισος η γνωμη μου να φενεται η και να ειναι απλοηκη.  αυτα για τωρα. κρατηθηται υγιης και δυνατοι.                                       
τι μαλακιες μας ρε φιλε...
κρατα τις αποψεις για την παρτυ σου
εγω χρειαζομαι τα σιδερα για την δουλεια μου
και συ μας λες για γκομενακια και παπαριες.... :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για μενα πλεον το γυμναστηριο και η γυμναστικη γενικα ειναι τροπος ζωης, υποχρεωση και αλλα πολλα...

δεν μπορω πλεον χωρις αυτο, παρτε το ως υπερβολη ,μαρεσει σε υπερβολικο βαθμο....

Ειναι ομορφο να βλεπεις το σωμα σου να εξελισεται ως προς το καλυτερο και να πιεζεις τον εαυτο σου στο μεγιστο...

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
λογω περιορισμενου χρονου και μιας και δεν προλαβαινω να κανω και πολυ καλη διατροφη προσεχω μεν αλλα δεν κανω την ιδανικη ,πηγαινω 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο εκτος απο τις γιορτες που σχεδον παω καθε μερα .
το μονο που δν γυμναζω με ασκησεις στο σωμα μου ειναι τα ποδια και αυτο γιατι και μονο απο το jogging και το λιγο τρεξιμο που κανω σε συνδιασμο με τον παλαιοτερο αθλητισμο ( αγωνες ανωμαλου δρομου στιβο και ποδοσφαιρο ) ειναι ακομα σε καλη κατασταση
εχω μονο ενα προβλημα το οποιο λεγεται χασιμο κιλων ,κανω προγραμμα γραμμωσης οποτε δεν ανεβαζω τρελα κιλα στην μπαρα , εχω κολησει στα 90 κιλα και δεν μπορω να πεσω με τπτ δεν θελω να παρω λιποδιαλυτες γιατι γνωριζω οτι υπαρχει περιπτωση μετα το περας της αγωγης ο μεταβολισμος μου να αλλαξει και να αυξηθει παλι το βαρος μου.
το προγραμμα μου ειναι 25 λεπτα διαδρομο πριν και μετα τα βαρη
κοιλιακοι 15 λεπτα ποδηλατο πριν τα βαρη ( αρα συνολικα 40 λεπτα)
καμια προταση καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα ?και αν ναι πως το ελυσε ?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο, καλύτερα έξω. Με 3 φορές την εβδομάδα όμως και 10 χιλιόμετρα τη φορά να τρέχεις, περίπου μια ώρα δηλαδή, δεν θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει να να μειώσεις και το φαγητό. Δεν ξέρω τους χρόνους σου, αν πάντως φτάσεις στο σημείο να τρέχεις τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα από μία ώρα τη φορά θα χάσεις κιλά γρήγορα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς εφεδρίνη hcl δηλαδή καθαρή?Αν ναι είχε καλά αποτελέσματα?

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς εφεδρίνη hcl δηλαδή καθαρή?Αν ναι είχε καλά αποτελέσματα?
το εκα εχει μεσα εφεδρινη καφεινη και ασπιρινη ειναι εναs πολλυ καλοs σνδυασμοs για λιποδιαλυση αλλα θελει ενα πριν την προπονηση 45 λεπτα και οχι υπερβολεs δηλαδη 2 πριν και οχι πανω απο 6 βδομαδεs , ενοειται οτι ειναι παρανομο και θα το βρειτε απο γυμναστηρια η απο γνωστουs που ασχολουνται με το ειδοs

Συνημμένα

• 26th NOV ECA+.jpg
    26th NOV ECA+.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τρεξιμο εκτος  γυμναστηριου τουλαχιστον 40 λεπτα,τουλαχιστον 4 φορες τη βδομάδα,ξεχνας  οριστικα και αμετακλητα ζαχαρες και γλυκα απ τη ζωη σου (κανα φρουτακι ειναι υπερ αρκετο να γλυκαθεις) και εισαι τζετ ! σε χρονο dt !
:idiot: :idiot:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
                                                                                            και πια η εργασια σας φιλταται η οποια προιποθετη ενασχοληση με το γυμναστηριο αν επιτρεπεται (φορτοεκφορτοτης.πορτα.οικοδομη.....)

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
τρεξιμο εκτος  γυμναστηριου τουλαχιστον 40 λεπτα,τουλαχιστον 4 φορες τη βδομάδα,ξεχνας  οριστικα και αμετακλητα ζαχαρες και γλυκα απ τη ζωη σου (κανα φρουτακι ειναι υπερ αρκετο να γλυκαθεις) και εισαι τζετ ! σε χρονο dt !
:idiot: :idiot:
τα γλυκα τα εχω ξεχασει απο την ζωη μου ειδικα απο τον στρατο και μετα ουτε κοκα κολα δεν πινω απλα ενω επεσα 3 κιλα σχετικα ευκολα μετα δεν λεω να πεσω με τπτ μακαρι να μπορουσα να τρεχω 4 φορες την βδομαδα και τις 3 που πηγαινω γυμναστηριο μετα πηγαινω για ποδοσφαιρο απλα εκει δεν μπορω να υπολογισω το ποσο τρεχω ( 7χ7) εχω κοψει το αυτοκινητο και λογω κρισης γενικα περπαταω καθε μερα αλλα δεν λεει να πεσω με τπτ
το φαγητο ενημερωτικα δεν παει πιο κατω ειδικα απο ποσοτητα και προσπαθω να τρωω σαλατες μονο

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
    κα ποια η εργασια σας φιλταται? (φορτοεκφορτοτης, πορτα, μπετατζης....)
τα γκομενακια μαλακιες?

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
συμφωνο σε  ολα εκτος απο  τα κοκκινα.
Για αυτον που  εχει βαλει στοχους κ  δεν παει  να πιει καφε. Χανεις τον χρονο σου πιανοντας κουβεντα κ εκτοσ απο  τον δικο σου χρονο σπαταλας  κ των αλλον που  πανε σοβαρα.
  πολυ καλη η παρατηρηση σου.απλος πιστευω οτι το gym λειτουργει και σαν χορος κοινωνικης συναναστροφης για αλους και για μενα.οσο αναφορα για τον χρονο που λες οτι σπαταλαω δεν νομιζω οτι τον σπαταλαω απλα γιατι σε εκεινη την στιγμη που το κανω παω για αυτον τον λογο εκει. και φυσικα σεβομαι τον χρονο αυτων που εχουν ερθει για να γυμναστουν με τον πολυ απλο τροπο. δεν τους απασχολο.αυτος που εχει ερθει για να γυμναστει φαινεται απο μακρια.....απο εμενα τουλαχιστον.οπος δεν αφηνω και εγω περιθορια για κοινωνικη επαφη οταν ειμαι (φορτομενος) αναλογα αντιμετοπιζω και τους αλους.  πως το βλεπεις?     

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  απλος πιστευω οτι το gym λειτουργει και σαν χορος κοινωνικης συναναστροφης για αλους και για μενα.οσο αναφορα για τον χρονο που λες οτι σπαταλαω δεν νομιζω οτι τον σπαταλαω απλα γιατι σε εκεινη την στιγμη που το κανω παω για αυτον τον λογο εκει. και φυσικα σεβομαι τον χρονο αυτων που εχουν ερθει για να γυμναστουν με τον πολυ απλο τροπο. δεν τους απασχολο.αυτος που εχει ερθει για να γυμναστει φαινεται απο μακρια.....απο εμενα τουλαχιστον.οπος δεν αφηνω και εγω περιθορια για κοινωνικη επαφη οταν ειμαι (φορτομενος) αναλογα αντιμετοπιζω και τους αλους.  πως το βλεπεις?      
πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα κ μόλις τελειώσεις ναι μπορεί να τον θεωρήσεις ως  τέτοιο χώρο.
μόλις  ξεκινήσεις όμως πιστεύω πως πρέπει να  είσαι πολύ ακριβής στους χρόνους σου.
Για  αυτό προτιμώ  να  πηγαίνω ώρες που δεν έχει κόσμο, κ είναι βασικός λόγος που έχω  φύγει από αρκετά γυμναστήρια.
Υ.Γ. προσωπική γνώμη ο καθένας βάζει διαφορετικές προτεραιότητες στην ζωή.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το γυμναστηριο ΔΕΝ ειναι  χωρος για σοσιαλαιζινγκ.

παλιοτερα που μουν πιο καβλωμενος πηγαινα με τις καθαριστριες.
τωρα δε βγαζω τα ακουστικα απο τα αυτια μου.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λογω περιορισμενου χρονου και μιας και δεν προλαβαινω να κανω και πολυ καλη διατροφη προσεχω μεν αλλα δεν κανω την ιδανικη ,πηγαινω 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο εκτος απο τις γιορτες που σχεδον παω καθε μερα .
το μονο που δν γυμναζω με ασκησεις στο σωμα μου ειναι τα ποδια και αυτο γιατι και μονο απο το jogging και το λιγο τρεξιμο που κανω σε συνδιασμο με τον παλαιοτερο αθλητισμο ( αγωνες ανωμαλου δρομου στιβο και ποδοσφαιρο ) ειναι ακομα σε καλη κατασταση
εχω μονο ενα προβλημα το οποιο λεγεται χασιμο κιλων ,κανω προγραμμα γραμμωσης οποτε δεν ανεβαζω τρελα κιλα στην μπαρα , εχω κολησει στα 90 κιλα και δεν μπορω να πεσω με τπτ δεν θελω να παρω λιποδιαλυτες γιατι γνωριζω οτι υπαρχει περιπτωση μετα το περας της αγωγης ο μεταβολισμος μου να αλλαξει και να αυξηθει παλι το βαρος μου.
το προγραμμα μου ειναι 25 λεπτα διαδρομο πριν και μετα τα βαρη
κοιλιακοι 15 λεπτα ποδηλατο πριν τα βαρη ( αρα συνολικα 40 λεπτα)
καμια προταση καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα ?και αν ναι πως το ελυσε ?
την αεροβια  θα την κανεις μετα τα βαρη.
για το θεμα χασιμο κιλων καλο  ειναι να μας πεις υψος κ ηλικια, (κ ποσοστο λιπους εαν γνωριζεις)
να κανεις βαρη στα ποδια μιας κ ειναι η  μεγαλυτερη μυικη ομαδα κ θα σε βοηθησει να αυξησεις τον    μεταβολισμο σου.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα κ μόλις τελειώσεις ναι μπορεί να τον θεωρήσεις ως  τέτοιο χώρο.
μόλις  ξεκινήσεις όμως πιστεύω πως πρέπει να  είσαι πολύ ακριβής στους χρόνους σου.
Για  αυτό προτιμώ  να  πηγαίνω ώρες που δεν έχει κόσμο, κ είναι βασικός λόγος που έχω  φύγει από αρκετά γυμναστήρια.
Υ.Γ. προσωπική γνώμη ο καθένας βάζει διαφορετικές προτεραιότητες στην ζωή.
γενικα εχεις ξεκαθαρες απωπσεις.ασχετα αν δεν σιμφονουμαι τελειος  RESPECT

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
την αεροβια  θα την κανεις μετα τα βαρη.
για το θεμα χασιμο κιλων καλο  ειναι να μας πεις υψος κ ηλικια, (κ ποσοστο λιπους εαν γνωριζεις)
να κανεις βαρη στα ποδια μιας κ ειναι η  μεγαλυτερη μυικη ομαδα κ θα σε βοηθησει να αυξησεις τον    μεταβολισμο σου.
1.78 25yo 88 kg το ποσοστο λιπους δεν το γνωριζω αλλα πιστευω οτι μονο απο τα κιλα φαινεται οτι εχω προβλημα ( σημειωση ακομα και οταν εκανα πρωταθλητισμο ( μεχρι πριν 5 χρονια δηλαδη ) κατω απο 85 δεν θυμαμαι να ημουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom