Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
την τυφλα τους δεν ξέρουν κατά 95% και λίγο λέω
όπως και όλοι οι γυμναστές

Τα παραλές φίλε.Εξαρτάται και πόσο σοβαρά θες να ασχοληθείς με το άθλημα.Αν θες να γίνεις bodybuilder δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα ο γυμναστής του Jo Weider, αλλά για κάποιον που είναι ψιλοαρχάριος και θέλει μερικά tips για ασκήσεις είναι σε θέση να τον βοηθήσουν.Αναφέρομαι στην πλειοψηφία.Άνθρωποι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους υπάρχουν παντού.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα παραλές φίλε.Εξαρτάται και πόσο σοβαρά θες να ασχοληθείς με το άθλημα.Αν θες να γίνεις bodybuilder δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα ο γυμναστής του Jo Weider, αλλά για κάποιον που είναι ψιλοαρχάριος και θέλει μερικά tips για ασκήσεις είναι σε θέση να τον βοηθήσουν.Αναφέρομαι στην πλειοψηφία.Άνθρωποι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους υπάρχουν παντού.
ναι δίκιο έχεις

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το ξέρω ότι έχω δίκιο.Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την γυμναστική?Γιατί σε κόβω για πολύ ειδικό στο θέμα.Θες να δώσεις κανα τιπ για να γραμμώσουμε?

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ξέρω ότι έχω δίκιο.Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την γυμναστική?Γιατί σε κόβω για πολύ ειδικό στο θέμα.Θες να δώσεις κανα τιπ για να γραμμώσουμε?
ε τι να σου πω...
εξαρτάται πως είσαι τι υποδομή έχεις τι ηλικία...

L.A. man

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδια ειμαι στα μεσα 30-40. Τα τελευταια 4-5 χρονια ειχα περιορισει πολυ το γυμναστηριο, λογω υποχρεωσεων. Επισης ο μεταβολισμος μου "μειωθηκε". Αρχισα γυμναστηριο δυνατα, αλλα δεν βλεπω να γραμωνω με τιποτα και σκεφτομαι την λυση της λιποαναροφησης. Τι λετε??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω παιδια ειμαι στα μεσα 30-40. Τα τελευταια 4-5 χρονια ειχα περιορισει πολυ το γυμναστηριο, λογω υποχρεωσεων. Επισης ο μεταβολισμος μου "μειωθηκε". Αρχισα γυμναστηριο δυνατα, αλλα δεν βλεπω να γραμωνω με τιποτα και σκεφτομαι την λυση της λιποαναροφησης. Τι λετε??

ήπια αγχολυτική φαρμακευτική αγωγή και δυο φορές το μήνα ψυχολόγο. Στο δίμηνο θα θεωρήσεις ότι είσαι οκ και θα θες να σταματήσεις, στο εξάμηνο σε κόβω μια χαρά περδίκι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είσαι υπέρβαρος για να κάνεις λιποαναρρόφηση;
κάποια στιγμή μεγαλώνεις... και δεν έχεις τις αντοχές και τα καλά των νέων.
πόσο καιρό γυμνάζεσαι;
τι τρως;
όγκο έχεις;
δεν μας λες απολύτως τίποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ήπια αγχολυτική φαρμακευτική αγωγή και δυο φορές το μήνα ψυχολόγο. Στο δίμηνο θα θεωρήσεις ότι είσαι οκ και θα θες να σταματήσεις, στο εξάμηνο σε κόβω μια χαρά περδίκι.
καταθλιψη διεγνωσες ντοκτορ; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
είσαι υπέρβαρος για να κάνεις λιποαναρρόφηση;
κάποια στιγμή μεγαλώνεις... και δεν έχεις τις αντοχές και τα καλά των νέων.
πόσο καιρό γυμνάζεσαι;
τι τρως;
όγκο έχεις;
δεν μας λες απολύτως τίποτα.
εδω δεν μας ειπε τα βασικα...ποσα κιλα ειναι οι ''υποχρεωσεις του'' και αν τις πηδαει ακομη ή ψαχνει καμια μικρουλα; :think:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πονηρούλη εσύ

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Λιποαναρόφιση είναι η πιο "πεταμένα λεφτά" επέμβαση,εκτός απο περιπτώσεις φοβερής χαλάρωσης που το πραμα δε μαζεύεται...Κάνε διατροφούλα σωστή,σωστή προπόνηση και το πιθανότερο είναι πως θα δεις αποτέλεσμα!Μάλλον κάτι κάνεις λάθος και δε βλέπεις τίποτα...
Γενικά η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο όπως έχουν πει και κάποια άτομα!Αν σε βασανίζουν 100 υποχρεώσεις και δε μπορείς να προσέξεις λίγο τη διατροφή-προπόνηση-ξεκούραση τότε είναι δύσκολα τα πράματα...Πάνω απ'όλα ψυχική ηρεμία και ισορροπία και ΥΠΟΜΟΝΗ και όλα θα έρθουν και ο όγκος και η γράμμωση,ανάλογα τους στόχους του καθενώς...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
Φιλε,η λιπαναροφηση ειναι η εσχατη λυση και ο πλ.χειρουργος θα στην κανει ΜΟΝΟ αν δει οτι χρειαζεται.Ευτυχως δηλαδη που στην Ελλαδα υπαρχουν ακομη ευσυνειδητοι και ακεραιοι γιατροι..στο εξωτερικο υποθετω οτι ο καθενας και η καθεμια παει και κανει απο μια ετσι για την πλακα.Και αν ειχες δει στο αλφα βραδυα αργα μια εκπομπη με πλαστικες(Beverly hills kati..)ειναι και επιπονη διαδικασια,για κανα 2-3 μερες μετα εισαι πρησμενος και δεν μπορεις να κινηθεις.Ξεκινα γυμναστικη και επιμονη-υπομονη.Καλα αποτελεσματα ευχομαι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λιποαναρρόφηση δεν είναι αυτό που σου βάζει μια σκούπα ντελόγνκι και σου ρουφάει τα ξύγκια;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
ε τι να σου πω...
εξαρτάται πως είσαι τι υποδομή έχεις τι ηλικία...

20 είμαι nwda.Για υποδομή έχω ποστάρει φωτογραφία λίγες σελίδες πιο πίσω σε αυτό το θρεντ.Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Παιδες μην μπλεκουμε την πουτσα με την βουρτσα.
Αλλο η γυμναστικη οταν πραγματικα καποιος γυμναζετε για τα οφελει του εαυτου του εσω και εξω στο γενικο συνολο και οχι για το "φενεσθαι" και μονο και αλλο οταν καποιος αναζητα το εξωτερικο και μπλεξει με καθε ειδους πλαστικη κτλ.κτλ. Ασε που κατα γενικη ομολογια και σταστικα παντα αυτοι οι ανθρωποι ανεξαρτητος φυλου δεν αντεχουν να γυμναστουν πανω απτον μηνα!! Η γυμναστικη θελει πρωτα εναν νου υγιει και μια αλφα ψυχολογια και θεωρια και ΘΕΛΗΣΗ!!! Οσο για "γρηγορα" ΣΩΣΤΑ αποτελεσματα θελει υπομονη, επιμονη, χρονο, ΚΑΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΔΙΤΡΟΦΗ-ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και διαβασμα ;) και ολα θα ερθουν!!

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
20 είμαι nwda.Για υποδομή έχω ποστάρει φωτογραφία λίγες σελίδες πιο πίσω σε αυτό το θρεντ.Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
το ότι είσαι τόσο μικρός κι έχεις ήδη γυμναστεί είναι πολύ καλο
τώρα που με ρωτάς για γράμμωση...
τώρα με το κρύο ξέρεις ότι μπαίνεις σε νάρκη σαν τις αρκούδες...trws πολύ κοιμάσαι πολύ...αποθηκεύεις ενέργεια...θέλω να σου πω ότι όσο να ναι δεν ενδείκνυται η εποχή για να γραμμώσεις...
τελοσπάντων όμως εγώ νομίζω ότι για να γραμμώσεις πρέπει να μην πιέζεσαι παρα πολύ στα βάρη...μη χώνεις πολλά κιλά(γιατί σου ανοίγει η όρεξη μετά) και μην κανεις πάνω από 2 μέρες συνεχόμενες βάρη(για τον ίδιο λόγο)
εννοείται το γρήγορο περπάτημα καλύτερο από το τρέξιμο...άσε που το τρέξιμο σε χαλαρώνει...έχει βεβαια αλλα καλά(εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα!)
ελπίζω να βοήθησα

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εχω ακουσει για μια συγκεκριμενη ασκηση στους προσαγωγους σε μηχανημα που υποτιθεται οτι σου ελατωνει την ελαστικοτητα. Ξερετε κατι επ'αυτου?

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καποιος ειχε αναφερει να μην προτιμουμε να πινουμε στο γυμναστηριο powerade-isostar ή αλλα τετοια απλα ισοτονικα αλλα να προτιμουμε νερο με μελι. Πρωτη φορα το ακουσα. Καμια γνωμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom